دی اکتیو کردن اینستاگرام

آموزش تصویری دی اکتیو کردن اینستاگرام و برگرداندن پیج دی اکتیو شده

دی اکتیو کردن اینستاگرام تنها با چند مرحله و به سادگی صورت می گیرد. در این مقاله به آموزش غیرفعال کردن اینستاگرام پرداخته ایم. اگر قصد دی اکتیو موقت اینستاگرام را دارید، خواندن این مقاله به شما کمک زیادی خواهد کرد. با مجله راندنو همراه باشید.

آنچه در ادامه می خوانیم:

اینستاگرام چیست؟

اینستاگرام یک شبکه اجتماعی است که به کاربران خود اجازه می دهد تا داده ها و اطلاعات از نوع عکس، ویدئو، متن و … را با دیگران به اشتراک بگذارند. این شبکه اجتماعی از سال 2010 فعالیت خود را آغاز کرده است. هم اکنون شرکت فیس بوک مالکیت اینستاگرام را برعهده دارد.

برای دریافت آخرین مطالب علمی به بخش تکنولوژی مجله راندنو مراجعه نمایید.

این برنامه در نسخه هایی برای iOS، اندروید و مایکروسافت ارائه شده است. در دهه 2010 این اپلیکیشن به پرطرفدارترین برنامه موبایل تبدیل شد. در این برنامه هر فرد می تواند اکانت و پیج مخصوص به خود را داشته باشد و تصاویر خود را با دیگران به اشتراک بگذارد.

نصب و راه اندازی و هم چنین حذف اکانت در این برنامه سخت نیست و با چند مرحله ساده انجام می شود. در ادامه به نحوه دی اکتیو کردن پیج اینستاگرام خواهیم پرداخت.

راهنمای غیر فعال کردن اینستاگرام (Deactive Instagram Account)

از چند روش می توانید برای دی اکتیو کردن اینستاگرام اقدام نمایید. یکی از این روش ها حذف اکانت اینستاگرام است که یک روش دائمی است. روش دیگر غیر فعال کردن موقت پیچ اینستاگرام است که قابل بازگشت است. همین حالا پیج اینستاگرام راندنو ([email protected]) را دنبال نمایید.

پیش از غیر فعال کردن پیج خود در اینستاگرام به چند نکته توجه کنید:

  • اینستاگرام تنها اجازه یک بار دی اکتیو کردن در هفته را به شما می دهد.
  • پس از این که صفحه اینستاگرام خود را غیر فعال می کنید، نام کاربری شما تا چندین ساعت Instagrammer است و پس از مدتی کاملاً حذف می شود.
  • پس از دی اکتیو کردن اینستاگرام، هیچ یک از اطلاعات پیج شما از قبیل پست ها، تصاویر، پیام های دایرکت، لایک ها، کامنت ها و … از بین نمی روند. فقط از دید سایرین پنهان می شوند.
  • پس از این که صفحه خود را از حالت دی اکتیو خارج کردید، 24 ساعت زمان می برد تا بتوانید پیج خود را بازگردانی کنید.

آموزش گام به گام دی اکتیو کردن اکانت اینستاگرام

پیش از دی اکتیو کردن اینستاگرام، باید نام کاربری و رمز عبور خود را در اختیار داشته باشید. اگر رمز عبور اینستاگرام خود را فراموش کرده اید، بر روی گزینه Forget Password کلیک کنید تا لینک مربوط به تغییر رمز به ایمیل شما ارسال شود.

فراموشی رمز عبور اینستاگرام

برای غیر فعال کردن می بایست به سایت اصلی اینستاگرام به نشانی https://www.instagram.com مراجعه کنید. از طریق اپلیکیشن گوشی نمی توان پیج اینستاگرام را دی اکتیو کرد.

نام کاربری و رمز عبور خود را در این بخش وارد کنید و با کلیک بر روی گزینه Log in به اکانت خود در اینستاگرام وارد شوید.

ورود به اکانت اینستاگرام

پس از وارد شدن به اکانت روی گزینه Edit Profile (ویرایش پروفایل) کلیک کنید.

ویرایش پروفایل اینستاگرام

پس از کلیک بر روی این گزینه، در انتهای صفحه، سمت راست یک گزینه با نام Temporarily disable my account مشاهده خواهید کرد که به معنای حذف موقت اکانت اینستاگرام است.

حذف موقت اکانت اینستاگرام

پس از کلیک بر روی این گزینه صفحه ای برای شما باز می شود که می بایست در آن دلیل دی اکتیو کردن اکانت خود را انتخاب کنید. می توانید از گزینه Something else استفاده کنید. پس از انتخاب این گزینه، در کادر ایجاد شده می بایست پسورد اکانت خود را وارد کنید. در این بخش هم می توانید از گزینه Forget Password استفاده کنید.

در مرحله آخر کافی است که روی دکمه Temporarily disable account کلیک کنید تا اینستاگرام شما موقتاً غیر فعال شود.

دی اکتیو کردن اینستاگرامرفع دی اکتیو اینستاگرام

فعال سازی اکانت اینستاگرام احتمالاً چند ساعتی طول می کشد. لازم به ذکر است که بلافاصله پس از دی اکتیو کردن پیج، نمی توان آن را فعال کرد.

برای فعال کردن حذف موقت اینستاگرام، از طریق نرم افزار و یا سایت اینستاگرام اقدام کنید. کافیست وارد سایت یا نرم افزار شوید و رمز و نام کاربری خود را وارد کنید. پس از گذشت چند ساعت پیج شما فعال می شود.

هنگامی که اکانت شما فعال شد، هیچ پیامی برای دوستان و دنبال کنندگان شما ارسال نخواهد شد.

سؤالات متداول

  • آیا پس از دی اکتیو کردن، تعداد بازدیدکنندگان پست و استوری تغییر می کند؟

خیر! بازگردانی پیج پس از دی اکتیو کردن اینستاگرام ، تغییری در ویو و تعداد لایک های پست ایجاد نمی کند.

  • آیا پس از غیرفعال کردن اینستاگرام شخصی می تواند از یوزر استفاده کند؟

خیر! این یوزر به نام فرد ثبت شده است و انتخاب آن توسط فرد دیگری امکان پذیر نیست.

  • با دی اکتیو کردن طولانی مدت، پیج حذف خواهد شد؟

اگر اکانت شما مدت طولانی به طور موقت دی اکتیو شده باشد، احتمال دارد اینستاگرام آن پیج را به صورت دائم حذف کند.

  • آیا کسی می تواند پس از غیر فعال کردن پیج، آن را بلاک یا حذف کند؟

خیر! این پیج از دید کاربران اینستاگرام پنهان می شود. بنابراین کسی قادر به بلاک، ریپورت و یا آنفالو کردن آن نخواهد بود. این کار از طریق برخی از اپلیکیشن های جانبی اینستاگرام قابل انجام است.

  • تفاوت دی اکتیو و دیلیت اکانت اینستاگرام در چیست؟

با دی اکتیو کردن اینستاگرام، تنها برای مدتی می توانید از آن خارج شوید. در حقیقت پیج به صورت موقت بسته خواهد شد. پس از آن هر موقع که مایل بودید، می توانید پیج خود را برگردانید. به هر تعداد که مایل بودید، می توانید پیج خود را دی اکتیو کنید اما در دیلیت اکانت دائمی اینستاگرام، این امکان فقط برای یک بار وجود دارد!

  • آیا غیر فعال کردن اینستا بدون پسورد امکان پذیر است؟

خیر! دی اکتیو کردن اینستاگرام بدون پسورد امکان پذیر نیست و بدون دانستن آن نمی توانید اکانت اینستاگرام خود را حذف و یا غیر فعال کنید.

  • دی اکتیو اینستاگرام فارسی یا انگلیسی تفاوت دارد؟

خیر! حذف موقت اکانت اینستاگرام در تمامی زبان ها با هم مشابه است.

  • دی اکتیو کردن اینستاگرام آیفون و اندروید چه تفاوتی با هم دارد؟

غیر فعال کردن این برنامه تنها توسط کامپیوتر و لپ تاپ و سایت اصلی اینستاگرام قابل انجام است. گزینه دی اکتیو اینستاگرام از داخل برنامه وجود ندارد.

  • آیا می توان اکانت دیگران را حذف و یا غیر فعال کرد؟

برای این کار به اطلاعات شخصی او مانند رمز عبور نیاز خواهید داشت. البته اگر پیجی با قوانین اینستاگرام مغایرت داشته باشد و یا پیج توسط کاربران به اینستاگرام گزارش شده باشد، این برنامه به صورت خودکار آن حساب کاربری را مسدود می کند.

  • آیا امکان ارسال پیام به اکانت دی اکتیو شده وجود دارد؟

خیر! حتی اگر کش اینستاگرام شما پاک نشده باشد و نام فرد برای شما قابل رؤیت باشد نیز، نمی توانید به آن پیام بدهید. در صورت این که به او پیامی ارسال کردید، فرد پس از اکتیو کردن اینستاگرام خود، آن پیام را مشاهده نخواهد کرد.