حذف اکانت فیسبوک

حذف اکانت فیس بوک | دیلیت اکانت Facebook

برای اغلب کاربران فیس بوک، یادگیری نحوه حذف اکانت فیس بوک یک موضوع مهم به حساب می آید. فیسبوک یکی از برنامه های شبکه های اجتماعی در سطح جهان است. این برنامه در سال 2004 رونمایی شد و طی سال های متوالی، آپدیت های گوناگونی را دربرگرفت.

دیلیت اکانت فیسبوک Facebook کار بسیار ساده ای است و طی چند دقیقه انجام می شود. حال این سؤال به وجود می آید که این کار چگونه انجام می شود و کاربران چگونه می توانند اکانت فیس بوک خود را حذف کنند؟ در این مقاله قصد داریم تا حذف اکانت فیسبوک را به شما آموزش دهیم. پس اگر شما هم در این مورد کنجکاو هستید و قصد حذف اکانت فیسبوک خود را دارید، مقاله امروز ما را از دست ندهید.

آنچه در ادامه می خوانیم:

فیسبوک چیست؟

فیس بوک یک شبکه اجتماعی محبوب به شمار می آید که می تواند ارتباطات افراد مختلف را قوی تر کند. جالب است بدانید که فیس بوک یکی از مهم ترین و محبوب ترین شرکت های مدیریت ارتباطات در سراسر جهان است و از قدرت بالایی در میان کاربران برخوردار است. این شرکت نرم افزارهایی همچون واتس اپ، اینستاگرام و فیس بوک را مدیریت می کند.

همچنین لازم به ذکر است که اخیراً شرکت فیس بوک نام خود را به متا تغییر داده است. در نتیجه، اکثر افراد آن را با نام متا شناسایی می کنند. شبکه اجتماعی اصلی متا، یعنی فیس بوک برای اولین بار در اوایل قرن 21 میلادی توسعه داده شد و به سرعت محبوبیت بالایی به دست آورد.

همچنین در سال های اخیر و رونمایی شبکه های اجتماعی جدیدتر مانند تلگرام، اینستاگرام، واتساپ، ایمو و … از میزان محبوبیت این برنامه، بخصوص در ایران کاهش یافته است. اما همانطور که قبلاً گفته شد، برنامه فیسبوک از محبوب ترین شبکه های اجتماعی جهان محسوب می شود.

فیسبوک چیست؟
فیسبوک چیست؟

بیشتر بخوانید: بازیابی رمز اینستاگرام


شیوه حذف اکانت فیس بوک

به طور کلی حذف اکانت فیسبوک به دو روش موقت و دائمی انجام می گیرد. دیلیت اکانت فیسبوک در روش موقت، به گونه ای است که اکانت شما به صورت موقت غیرفعال می شود. به عبارتی هر زمان که مایل باشید می توانید با Login مجدد، اکانت خود را با تمامی اطلاعات، بازیابی نمایید. این روش در صورتی کاربرد دارد که در آینده قصد استفاده از اکانت خود را داشته باشید.

روش دوم، حذف دائمی اکانت فیسبوک است. در این روش اکانت شما به صورت دائمی حذف می شود. از این رو پس از حذف دائم، امکان فعال شدن دوباره اکانت و بازگردانی حساب شما امکان پذیر نیست. در ادامه این مقاله به آموزش حذف اکانت فیسبوک به روش موقت و دائم می پردازیم.

آموزش پاک کردن اکانت فیس بوک به صورت موقت

همانطور که قبلاً گفته شد، با این روش اکانت شما در حالت غیرفعال قرار می گیرد. از  این رو هر زمان که قصد وارد شدن به اکانت خود را داشته باشید، با وارد نمودن اطلاعات لازم می توانید این کار را انجام دهید. در ادامه این بخش از مقاله، غیر فعال کردن موقت اکانت فیسبوک را به شما آموزش می دهیم.

  1. ابتدا برنامه Facebook را بر روی گوشی خود اجرا کنید.
  2. به اکانتی که قصد غیر فعال کردن موقت آن را دارید، بشوید.
  3.  آیکون سه خطی که در قسمت سمت راست و پایین صفحه قرار دارد را انتخاب نمایید.
  4. سپس گزینه Settings را انتخاب کنید.
  5. در این مرحله گزینه Account Settings را انتخاب نموده و سپس گزینه Manage Account را انتخاب نمایید.
  6. گزینه Deactivate را لمس کرده و رمز عبور اکانت خود را وارد کنید و گزینه Continue را لمس نمایید.
  7. پس از انجام این مراحل، پنجره ای برای شما باز می شود که باید یکی از دلایل موجود برای حذف اکانت خود را انتخاب نمایید.

با انجام دادن مراحل طی شده، اکانت فیسبوک شما به طور موقت غیر فعال می شود. همچنین اکانت شما از اپلیکیشن فیسبوک نیز لاگ اوت (Logout) می شود. از این رو اگر شخصی به اکانت یا پروفایل شخصی شما مراجعه کند، محتوای خاصی را مشاهده نخواهد کرد.

آموزش پاک کردن اکانت فیس بوک به صورت موقت
آموزش پاک کردن اکانت فیس بوک به صورت موقت

بیشتر بخوانید: آموزش تصویری حذف اکانت واتساپ در اندروید و آیفون


چگونه اکانت فیس بوک خود را به صورت دائمی حذف کنیم؟

روش دیگری که جهت پاک کردن اکانت فیسبوک وجود دارد، حذف اکانت فیس بوک به صورت دائم است. برای دیلیت اکانت فیس بوک به صورت دائمی، شما باید یک سری مراحل خاص را طی کنید. این مراحل بسیار ساده هستند. فقط شما باید دقیق این مراحل را طی کنید تا با مشکل خاصی مواجه نشوید. برای حذف اکانت فیس بوک خود، مراحل زیر را دنبال کنید:

چگونه اکانت فیس بوک خود را به صورت دائمی حذف کنیم؟
چگونه اکانت فیس بوک خود را به صورت دائمی حذف کنیم؟
  • در نهایت از شما دوباره درخواست می شود تا برای مسائل امنیتی، کد Captcha و رمز عبور خود را وارد کنید و مراحل مورد نظر را به اتمام برسانید.
  • در پنجره جدیدی که برای شما باز شده است، مجدد گزینه Ok را انتخاب نمایید.
چگونه اکانت فیس بوک خود را به صورت دائمی حذف کنیم؟
چگونه اکانت فیس بوک خود را به صورت دائمی حذف کنیم؟

با انجام مراحل گفته شده، از این پس حساب کاربری شما به مدت دو هفته غیر فعال می شود. البته امکان بازگردانی آن برای شما نیز وجود دارد. از این رو اگر در مدت ذکرشده وارد حساب کاربری خود نشوید، تا 14 روز دیگر اکانت شما به صورت دائمی حذف خواهد شد.

همانطور که مشاهده کردید، حذف اکانت فیس بوک کار سخت یا پیچیده ای نیست و احتمالاً چند دقیقه وقت شما را می گیرد. جهت اطلاع از سؤالات متدوال در این حوزه تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.

آیا دیلیت اکانت فیسبوک فقط از طریق کامپیوتر انجام می شود؟

این سؤالی است که برای اکثر افراد به وجود می آید. اکانت فیسبوک از طریق گوشی، لپ تاپ، تبلت و هر پلتفرم دیگری در دسترس است. همانطور که در مراحل اولیه گفته شد، شما می توانید حذف اکانت فیس بوک را از گوشی و تبلت نیز به آسانی انجام دهید.

مسئله مهمی که شما باید به آن توجه داشته باشید، این است که حذف اکانت Facebook می تواند کمی چالش برانگیز باشد. چرا که افراد تازه واردی که با دنیای اینترنت آشنایی ندارند، خیلی راحت به این مباحث اعتماد نمی کنند. اما شما با خیال راحت می توانید طبق مراحل ارائه شده در قسمت های قبل، یک بار برای همیشه اکانت خود را حذف کنید.

حذف اکانت فیسبوک بدون داشتن پسورد امکان دارد؟

شرکت فیسبوک بر روی امنیت کاربران خود حساسیت خیلی زیادی نشان می دهد. این شرکت اجازه نمی دهد تا افراد غریبه وارد حساب افراد دیگر شوند و تغییرات مهمی همچون حذف اکانت را اعمال کنند. در نتیجه دیلیت اکانت Facebook بدون پسورد غیرممکن است. شما هیچگاه نمی توانید این کار را بدون وارد کردن پسورد انجام دهید. چراکه فیس بوک از شما برای حذف اکانت درخواست می کند تا رمز را وارد نمایید و پس از اثبات درستی رمز، شما می توانید اکانت را حذف کنید.

اگر شما رمز اکانت فیسبوک خود را فراموش کرده اید، خیلی راحت می توانید آن را بازیابی کنید. سپس نسبت به حذف اکانت فیس بوک خود اقدام نمایید.

بازیابی رمز اکانت فیس بوک
بازیابی رمز اکانت فیس بوک

بیشتر بخوانید: تغییر رمز فیس بوک در کامپیوتر و گوشی موبایل


آیا پس از دیلیت اکانت فیسبوک میتوانیم از Facebook Manager استفاده کنیم؟

فیسبوک منیجر یک برنامه طراحی شده توسط فیس بوک برای مدیریت اکانت است. در نتیجه هنگامی که شما فیس بوک خود را به طور کامل حذف کنید و اکانت خود را ببندید، دیگر قابلیت دسترسی و استفاده از فیسبوک منیجر را نخواهید داشت. پس حتماً در این مورد به خوبی تصمیم بگیرید تا با  مشکل خاصی مواجه نشوید. اگر شما اکانت جدید ایجاد کنید، می توانید دوباره از این برنامه نسبتاً محبوب استفاده کنید.

آیا پس از حذف حساب اکانت فیسبوک همه اطلاعات حساب پاک می شوند؟

حذف اکانت فیس بوک یک مسئله مهم برای این شرکت محسوب می شود. مسلماً هنگامی که شما اکانت خود را حذف می کنید، یعنی دیگر تمایلی برای ادامه فعالیت در این شبکه اجتماعی ندارید. از این رو تمایل دارید که اطلاعات خود را برای همیشه از دست بدهید. به همین علت حذف اکانت باعث می شود تا شما همه اطلاعات خود در این شبکه را از دست بدهید. پس در این مورد با دقت عمل نمایید.

آیا پس از حذف اکانت فیسبوک امکان بازگردانی اکانت وجود دارد؟

همانطور که گفته شد، مسلماً حذف اکانت Facebook باعث می شود تا شما دسترسی خود را به اکانت از دست بدهید. حال این سؤال به وجود می آید که پس از حذف اکانت چه بلایی بر سر اطلاعات مهم و خصوصی افراد می آید.

در خصوص حذف موقت اکانت فیس بوک، اگر شما اکانت خود را غیرفعال کرده باشید، می توانید به اطلاعات اصلی آن دسترسی داشته باشید. ولی معمولاً پس از حذف اکانت، برای مدت زمان طولانی، دیگر همه اطلاعات پاک می شوند و شما به هیچ چیز دسترسی نخواهید داشت. مدت زمانی که شرکت فیس بوک در اختیار شما قرار می دهد تا نظر خود را در این مورد عوض کنید، 2 هفته است.

البته این زمان در آینده ممکن است تغییر پیدا کند. در نتیجه، مراقب باشید تا در این زمینه به مشکل خاصی برخورد نکنید.


بیشتر بخوانید: تغییر رمز جیمیل


عدم تأیید رمز اکانت فیس بوک

از دیگر سؤالات رایج کاربران هنگام حذف اکانت فیس بوک رو به رو شدن با خطاهای عجیبی است که رمز عبور را قبول نمی کند. اگر شما هم هنگام دیلیت اکانت در مرحله تأیید نهایی، با عدم تأیید رمز عبور مواجه شدید، می توانید با تغییر رمز عبور خود این مشکل را برطرف نمایید. جهت تغییر رمز اکانت فیس بوک خود طبق مراحل زیر پیش بروید:

  1. ابتدا اپلیکیشن را باز کنید و وارد قسمت Settings شوید.
  2. گزینه Security and Login را انتخاب نمایید.
  3. سپس بر روی گزینه Change Password کلیک نمایید.
  4. در انتها پسورد جدید خود را وارد و ذخیره نمایید.
عدم تأیید رمز اکانت فیس بوک
عدم تأیید رمز اکانت فیس بوک

در این مقاله روش های حذف اکانت فیسبوک را به شما آموزش دادیم. امیدواریم که این مبحث برای شما مفید واقع شده باشد و از آن بهره لازم را برده باشید.


بیشتر بخوانید: دیلیت اکانت تلگرام | حذف دائمی اکانت Telegram