حذف اکانت توییتر

حذف اکانت توییتر | دیلیت اکانت Twitter به صورت موقت و دائمی

حذف اکانت توییتر یا دبلیت اکانت Twitter مراحل مختلفی دارد. جالب است بدانید این کار نسبتاً دشوار است اما می توانید به کمک روش های ارائه شده در این مقاله، حذف صفحه twitter خود را به بهترین شکل ممکن انجام دهید. دو روش برای دیلیت اکانت توییتر وجود دارد. یکی از این روش ها دائمی و دیگری موقتی است.

دیلیت اکانت Twitter به صورت دائمی باعث می شود تا همه اطلاعات شما به طور کامل از روی این شبکه اجتماعی پاک شود. اما روش موقت به این صورت است که شما حذف را انجام می دهید و پس از مدت زمان مشخصی دوباره می توانید حساب twitter خود را راه اندازی می کنید.

دو راه اصلی برای حذف اکانت وجود دارد. روش اول استفاده از کامپیوتر است که در میان کاربران بیشتر مرسوم است. روش دوم استفاده از گوشی موبایل برای دیلیت اکانت twitter است. اگر قصد دارید twitter خود را دیلیت اکانت کنید، تا پایان این مقاله با ما همراه باشید. در این مقاله به آموزش حذف اکانت توییتر با موبایل و لپ تاپ پرداخته ایم.

آنچه در ادامه می خوانیم:

حذف اکانت توییتر از طریق سایت

برای حذف پیج و صفحه twitter با استفاده از کامپیوتر، ابتدا باید به حساب کاربری خود وارد شوید. پیش از این کار باید به وب سایت توییتر مراجعه کنید. سپس با استفاده از نام کاربردی و رمز عبور خود، وارد اکانت شوید.

برای دیلیت اکانت توییتر می توانید بر روی عکس پروفایل خود کلیک نمایید و سپس بر روی گزینه Settings and privacy کلیک کنید. این گزینه تنظیمات امنیتی و اصلی اکانت شما را نمایش می دهد.

سپس گزینه Deactivate your account را پیدا کنید و بر روی آن کلیک کنید. این گزینه در پایین صفحه قرار گرفته است.

حال شما می توانید بر روی گزینه آبی رنگی که نمایان شده است کلیک کنید. در آخر، پسورد خود را روی فرم مورد نظر وارد کنید و بر روی گزینه Deactivate account کلیک کنید تا اکانت شما غیر فعال شود. این گزینه اکانت شما را غیرفعال می کند.

حذف اکانت توییتر
حذف اکانت توییتر

اما تفاوت غیر فعال شدن اکانت و حذف دائمی اکانت در چیست؟ برای پاسخ به این سؤال در ادامه این مقاله با ما همراه باشید.


بیشتر بخوانید: آموزش نصب توییتر | ثبت نام در Twitter


حذف حساب twitter با موبایل

حذف اکانت توییتر در گوشی دومین راهی است که می توانید از آن استفاده کنید. توییتر کاربرهای اندروید و آیفون بسیار زیادی دارد. این پلتفرم تمایلی ندارد تا محبوبیت خود را در میان کاربران جدید و تازه وارد خود از دست دهد. از این رو، twitter راه حل های مناسبی را برای حذف در اندروید و آیفون ارائه داده است. در ابتدا به بررسی دیلیت اکانت در اندروید می پردازیم.

نحوه حذف اکانت توییتر در اندروید

ابتدا از گوشی موبایل خود وارد وب سایت twitter شوید و سپس اطلاعات حساب کاربری خود را وارد کنید. برای انجام این کار به نام کاربری و رمز عبور نیاز دارید.

سپس باید بر روی علامت پروفایل خود کلیک کنید و بعد بر روی گزینه Settings and privacy کلیک کنید تا تنظیمات امنیتی برای شما باز شود. در صفحه بازشده، برای ورود به تنظیمات اکانت برای حذف اکانت توییتر فارسی، شما باید بر روی گزینه Account کلیک کنید.

حال که صفحه مربوطه برای شما باز شده است، به پایین صفحه بروید و گزینه Deactivate Account را انتخاب کنید. دیگر مراحل آن مشابه با مراحل دیلیت اکانت twitter در کامپیوتر است.

توییتر از شما درخواست می کند تا رمز عبور خود را وارد کنید و سپس می توانید برای همیشه حساب کاربری خود را پاک کنید.

نحوه حذف توییتر در اندروید
نحوه حذف توییتر در اندروید

بیشتر بخوانید: آموزش دانلود از توییتر


نحوه حذف اکانت توییتر در آیفون

یکی از راه هایی که شما می توانید با استفاده از آن فعالیت های مربوط به حذف را انجام دهید، استفاده از گوشی آیفون است. دیلیت کردن اکانت و صفحه twitter با استفاده از آیفون، فقط با چند کلیک ساده و معمولی انجام می شود. شما می توانید مراحل مورد نیاز برای انجام این کار با استفاده از آیفون را با مراحل زیر انجام دهید:

  • برای حذف در گوشی آیفون، روی پروفایل خود در بالای صفحه کلیک کنید.
  • Settings and privacy را انتخاب کنید و گزینه Account را انتخاب نمایید.
  • Deactivate your Account را در این مرحله انتخاب کنید.
  • برای دیلیت اکانت twitter در آیفون، بر روی غیرفعال کردن کلیک کنید و در صورت درخواست، رمز عبور خود را نیز وارد نمایید.
  • مجدداً گزینه غیرفعال سازی را انتخاب کنید و مراحل مورد نیاز برای حذف دائمی اکانت twitter در آیفون را به طور کامل به اتمام برسانید.
حذف اکانت توییتر در آیفون
حذف اکانت توییتر در آیفون

تفاوت دی اکتیو توییتر و دیلیت اکانت توییتر چیست؟

برای اکثر افراد این سؤال پیش می آید که فرق بین دی اکتیو کردن اکانت توییتر و دیلیت اکانت در چیست؟ در پاسخ به این سؤال باید گفت که دیلیت اکانت باعث می شود تا حساب کاربری شما برای همیشه حذف شود. اما دی اکتیو کردن اکانت باعث می شود اکانت شما تنها برای 30 روز غیرفعال شود.

با استفاده از مراحل بالا، اکانت خود را غیر فعال یا دی اکتیو کنید. اگر تمایل دارید تا اکانت خود را به طور کامل پاک کنید، نباید تا 30 روز آن را ریکاوری نمایید.

اگر شما تا 30 روز بعد از انجام مراحل بالا اکانت خود را ریکاوری کنید، فرآیند مربوط به حذف توییتر متوقف می شود. مسئله مهم دیگری که شما باید به آن توجه داشته باشید، این است که هیچ گزینه مجزایی برای حذف مستقیم و فوری اکانت توییتر وجود ندارد. پس باید در ابتدا حساب توییتر خود را دی اکتیو کنید و 30 روز صبر کنید تا حساب به طور کامل حذف شود.

فرقی ندارد که شما از راه مربوط به اندروید، آیفون یا کامپیوتر استفاده کنید، در هر صورت شما باید 30 روز منتظر بمانید.

لینک ها و ربات های خاصی برای انجام این کار وجود ندارد. به همین دلیل اگر تبلیغی با مضمون صفحه حذف اکانت توییتر مشاهده کردید، کلیک نکنید زیرا ممکن است یک نوع بدافزار یا ویروس روی دستگاه شما نصب شود.