ثبت فروشگاه

محافظ و چندراهی برق (محافظ، رابط و ترانس) تجهیزاتی هستند که وجود آن‌ها در هر مجموعه‌ای که تجهیزات الکتریکی به برق متصل می‌شوند، الزامی است. امروزه هزینه‌های مربوط به تعمیر و تعویض تجهیزات الکتریکی افزایش پیدا کرده به همین دلیل از محافظ، رابط و ترانس استفاده می‌شود. به کمک این تجهیزات می‌توان دوام و ایمنی تجهیزات الکتریکی را افزایش داد. رابط برق می‌تواند پریزهای بیشتری را در اختیار شما بگذارد و محافظ و ترانس تا حدودی از دستگاه در مقابل نوسانات ولتاژ محافظت می‌کنند. از آن جایی‌ که تجهیزات الکتریکی همچون یخچال، تلویزیون و دیگر موارد همواره به جریان برق متصل هستند، اگر جریان برق نوسان داشته باشد، این تجهیزات دچار سوختگی می‌شوند و عمر آن‌ها کاهش پیدا می‌کند. همچنین در برخی از مواقع در مجموعه تنها یک پریز نصب شده است و ما برای راه‌اندازی تجهیزات به چندین پریز نیاز خواهیم داشت. در این مواقع محافط، رابط و ترانس به تکنسین‌ها جهت نصب تجهیزات کمک خواهند کرد.

هر یک از این سه وسیله وظیفه خاصی را برعهده دارد:

محافظ ولتاژ یا محافظ برق، وسیله ای است که با استفاده از آن می‌توان از ورود صدمه‌های احتمالی به دستگاه به دلیل وجود شوک و یا نوسانات الکتریکی برق شهری جلوگیری کرد. وظیفه اصلی محافظ ولتاژ این است که میزان ولتاژهای ورودی را بررسی کند و تاخیر در زمان وصل جریان دستگاه‌های برقی را به عهده دارد. در واقع محافظ اتصال را به تاخیر می اندازد تا نوسانات از بین برود و دستگاه آسیب نبیند. محافظ ولتاژ خروجی را تنظیم نمی‌کند و تنها ولتاژ خارج از محدوده استاندارد را قطع می‌کند.

ترانس محافظ نیز وظیفه محفوظ نگه داشتن دستگاه از نوسانات ولتاژ برق را برعهده دارد. ترانس‌ها اغلب به عنوان نوسان‌گیر کاربرد دارند. این دستگاه همواره بر روی ولتاژ ورودی نظارت داشته و وجود هرگونه افت ولتاژ، قطعی و نوسانات آن را تشخیص می‌دهد و به صورت اتوماتیک آن را رفع یا تثبیت می‌کند، در نتیجه طول عمر و کارایی دستگاه برقی را افزایش می‌دهد.

دستگاهی که جریان برق را به صورت مساوی بین چند پریز تقسیم می‌کند، رابط برق نام دارد. رابط انواع مختلفی از جمله دوراهی، سه راهی، چهار راهی و رابط برق صنعتی دارد. سیم رابط در انواع ارت‌دار و بدون ارت نیز موجود است که مدل ارت‌دار بار اضافی توسط یک سیم رسانا را به زمین منتقل می‌کند و عمر مفید بیشتری دارد. رابط در مکان‌هایی که به تعداد پریز بیشتری نیاز است استفاده می‌شود. رابط‌ها یک پریز را اشغال می‌کنند اما تعداد پریز بیشتری ارائه می‌دهند. برخی از ترانس‌ها و محافظ‌ها به عنوان رابط مورد استفاده قرار می‌گیرند. رابط‌های برق در انواع کابلی و بدون کابل عرضه می‌شوند.

قیمت محافظ و چندراهی برق

قیمت این تجهیزات به عوامل مختلفی همچون ولتاژ ورودی، زمان تاخیر در وصل، آنالوگ یا دیجیتال بودن، تعداد پریزها و دیگر موارد بستگی دارد. قیمت ترانس اغلب از محافظ و رابط بیشتر است و دلیل آن هم کارایی و عملکرد ترانس است. همچنین قیمت محافظ‌های دیجیتال نسبت به آنالوگ بیشتر است. متراژ کابل موضوع مهمی در قیمت گذاری این تجهیزات است. هرچه متراژ کابل بیشتر باشد، قیمت محافظ، رابط و ترانس نیز بیشتر می‌شود. برای مشاهده قیمت انواع محافظ و ترانس می‌توانید به راندنو مراجعه کنید و با نمایندگی اصلی و عاملیت فروش برندهای مختلف در ارتباط باشید.

خرید محافظ و چندراهی برق از راندنو

نکاتی که هنگام خرید ترانس باید به آن توجه کرد شامل کارایی، تعداد پریزهای خروجی، تک فاز و یا سه فاز بودن رله، ابعاد و وزن، جنس بدنه، زمان تاخیر در وصل، توان و میزان تحمل نوسانات، دمای محدوده کاری، جنس سیم پیچی‌های داخلی و میزان تحمل جریان می‌شود. بهتر است جنس محافظ‌ها، رابط‌ها و ترانس‌ها از ABS باشد زیرا این جنس ضد آتش سوزی است و امنیت بسیار بالایی دارد.

برای خرید محافظ، رابط و ترانس می‌توانید از بخش بالای همین صفحه، کالای مورد نظر خود را انتخاب کنید و مشخصات فنی کالا را مشاهده نمایید. سپس قیمت کالا را در فروشگاه های مختلف با یکدیگر مقایسه کنید و بصورت مستقیم با فروشنده مورد نظر ارتباط برقرار نمایید. راندنو امکان مشاهده لیست قیمت محافظ، رابط و ترانس و برقراری ارتباطی بدون واسطه با فروشندگان را برای شما فراهم می‌سازد.

لیست مقایسه

برند