آموزش تصویری دیلیت اکانت اینستاگرام یا حذف دائمی آنآموزش تصویری دیلیت اکانت اینستاگرام یا حذف دائمی آن

آموزش تصویری دیلیت اکانت اینستاگرام یا حذف دائمی آن

دیلیت اکانت اینستاگرام روشی است که به طور دائمی حساب کاربری شما را از برنامه اینستاگرام حذف می کند. حذف اکانت اینستاگرام کار سختی نیست و با چند مرحله و به سادگی انجام می شود.

اگر قصد دارید حساب کاربری خود را از این شبکه مجازی حذف کنید، خواندن این مقاله به شما کمک زیادی خواهد کرد. با مجله راندنو همراه باشید.

همچنین اگر قصد آموزش دی اکتیو اینستاگرام را دارید، می توانید در مجله راندنو، بخش تکنولوژی با ما همراه باشید.

آنچه در ادامه می خوانیم:

راهنمای دیلیت اکانت اینستاگرام

پیش از آغاز آموزش حذف اکانت اینستاگرام، بهتر است این نکته را در نظر بگیرید که دیلیت اکانت اینستاگرام دائمی به منزله حذف دائمی اکانت اینستاگرام است. اگر تصمیم به حذف پیج اینستاگرام خود گرفته اید، چند نکته زیر را در نظر داشته باشید:

حذف اطلاعات اینستاگرام

  • اطلاعات پیج شما از قبیل لایک ها، کامنت ها، پست ها، دنبال کننده ها و … به طور کلی حذف می شوند.

ایمیل اینستاگرام

  • ایمیلی که از آن برای ساخت اکانت اینستاگرام استفاده کرده اید، برای این برنامه نامعتبر می شود و دیگر قابل استفاده نخواهد بود. برای برطرف کردن این مشکل می توانید به قسمت ویرایش پروفایل مراجعه کنید و ایمیل خود را تغییر دهید.

نام کاربری اینستاگرام

  • نام کاربری و به اصطلاح Username شما غیرقابل استفاده می شود. شما و هیچ فرد دیگری نمی تواند هیچ وقت از آن نام کاربری استفاده کند. این کار برای حفظ حریم خصوصی و امنیت کاربران توسط اینستاگرام در نظر گرفته شده است.

پیج اینستا بعد از پاک شدن

  • احتمال دارد بعد از حذف حساب کاربری اینستاگرام، هم چنان هنگام جستجو نام پیج شما قابل رؤیت باشد که پس از چند ساعت از بین می رود.

بیشتر بخوانید: هایلایت اینستاگرام چیست؟ آموزش فعال کردن هایلایت اینستا


نحوه حذف دائم اکانت اینستاگرام

مراحل حذف اکانت اینستاگام در اینستاگرام فارسی، انگلیسی و سایر نسخه های غیر رسمی اینستاگرام به یک شکل است. همچنین نحوه دیلیت اکانت اینستاگرام در گوشی های اندرویدی و iOS نیز مشابه هم است. آموزش گام به گام حذف اکانت اینستا:

مرحله اول

برای حذف اکانت اینستاگرام می توانید از طریق لینک دیلیت اکانت اینستاگرام در زیر اقدام کنید.

مرحله دوم

در ابتدا باید وارد حساب کاربری خود در اینستاگرام شوید. اگر رمز عبور خود را فراموش کرده اید، آن را بازیابی کنید تا لینک تغییر رمز به ایمیل شما ارسال شود.

ورود به حساب کاربری اینستاگرام
ورود به حساب کاربری اینستاگرام

بیشتر بخوانید: بازیابی رمز اینستاگرام


مرحله سوم

پس از ورود با این صفحه رو به رو می شوید که باید دلیل حذف اکانت اینستاگرام خود را در آن انتخاب کنید. می توانید از گزینه Something else در این مرحله استفاده کنید.

مرحله چهارم

پس از این مرحله می بایست پسورد خود را در محل مشخص شده وارد کنید. بدون دانستن پسورد نمی توانید پیج خود را حذف کنید. اگر رمز عبور خود را فراموش کرده اید، در این مرحله نیز می توانید از بازیابی رمز عبور استفاده کنید.

مرحله پنجم

پس از وارد کردن پسورد، گزینه حذف دائمی اکانت اینستاگرام یا همان Permanently delete my account را انتخاب کنید.

اکانت اینستاگرام شما برای همیشه حذف خواهد شد.

دیلیت اکانت اینستاگرام
دیلیت اکانت اینستاگرام

بازگردانی پیج بعد از پاک کردن اکانت اینستاگرام

در آپدیت جدید اینستاگرام که در اواخر سال 2020 عرضه شد، کاربران می توانند اکانت حذف شده خود را تا یک ماه پس از آن بازگردانی کنند. در این مدت اکانت شما به هیچ یک از کاربران اینستاگرام نمایش داده نمی شود و در قسمت دایرکت، سایر اعضا شما را با نام Instagrammer مشاهده خواهند کرد.


بیشتر بخوانید: رفع ریپورت اینستاگرام


معانی دلایل حذف اکانت اینستاگرام

در مراحل حذف اکانت ایستاگرام، در یک بخش باید علت دیلیت اکانت خود را انتخاب کنید. این بخش به شکل یک چند گزینه ای طراحی شده است که در ادامه هریک از گزینه ها را بررسی خواهیم کرد:

  • Too busy/Too distracting: اگر از این گزینه برای دیلیت اکانت اینستاگرام استفاده می کنید، به این معنا است که وقت آزاد شما برای استفاده از اینستاگرام کم است و یا حواستان پرت کارهای دیگر است. با انتخاب این گزینه اینستاگرام به شما پیشنهاد می دهد که برنامه اینستاگرام را از گوشی خود پاک کنید، به جای این که برای همیشه دیلیت اکانت نمایید.
  • Trouble getting started: این گزینه به این معنا است که با برنامه آشنایی ندارید و قصد دارید اکانت خود را حذف کنید. با  انتخاب این گزینه، اینستاگرام خواندن مطالب مرتبط را به شما پیشنهاد می دهد.
  • Created a second account: اگر قرار است به سبب ساخت حساب جدید اینستاگرام، اکانت فعلی خود را حذف کنید، این گزینه را انتخاب کنید. در این گزینه، اینستاگرام به شما هشدار می دهد که آیا اکانت خود را درست را حذف می کنید یا خیر!
  • Concerned about my data: اگر نگران نشر اطلاعات شخصی خود هستید، این گزینه را جهت حذف اکانت انتخاب کنید.
  • Privacy concerns: اگر این گزینه را جهت دیلیت اکانت انتخاب می کنید، یعنی دلیل شما مسائل حریم خصوصی است. در این حالت اینستاگرام پیشنهاد می کند به جای حذف اکانت اینستا، پیج خود را خصوصی یا پرایویت کنید.
  • Can’t find people to follow: اگر نمی توانید افراد دیگر را برای فالو کردن پیدا کنید، این گزینه را جهت حذف اکانت انتخاب کنید. در این حالت اینستاگرام پیشنهاد می دهد مطالب مرتبط را مطالعه نمایید.
  • Too many ads: اینستاگرام محتوای تبلیغاتی زیادی دارد و می خواهید به این دلیل اقدام به پاک کردن دائمی اکانت اینستا کنید.
  • Want to remove something: اگر هدف شما از پاک کردن دائمی اکانت اینستا، پاک شدن بخشی از سوابق اکانتتان است، این گزینه را انتخاب کنید. البته در این حالت اینستا پیشنهاد می کند به جای حذف اکانت اینستاگرام، سوابق مربوطه را پاک کنید.
  • Something else: اگر هیچ یک از دلایل بالا با دلیل شما مطابقت نداشت، این گزینه را انتخاب و اکانت خود را حذف کنید.

بیشتر بخوانید: حذف اکانت فیس بوک | دیلیت اکانت Facebook


برگرداندن اکانت حذف شده در اینستاگرام

شاید پس از دیلیت اکانت اینستاگرام پشیمان شویم. برای برگرداندن اکانت خود مراحل زیر را انجام دهید:

مرحله اول

به اپلیکیشن اینستاگرام در گوشی موبایل خود مراجعه کنید.

مرحله دوم

نام کاربری و رمز عبور خود را در این بخش وارد کنید. این نام کاربری و رمز عبور همان مشخصات پیج حذف شده است. سپس بر روی گزینه Log in کلیک کنید.

مرحله سوم

در این قسمت با یک ارور و هشدار مواجه خواهید شد. این هشدار یادآوری می کند که این پیج در لیست حذف اکانت اینستاگرام قرار گرفته است. پس از آن با پرسشی مواجه می شوید که آیا مایل هستید پیج خود را بازگردانی کنید یا خیر؟

مرحله چهارم

برای بازگردانی اکانت حذف شده اینستاگرام می بایست بر روی گزینه Keep Account کلیک کنید.

مرحله آخر

پس از آن اکانت اینستاگرام دوباره بازیابی می شود و تمامی اطلاعات شما بازگردانده می شود.


بیشتر بخوانید: دانلود عکس و فیلم از اینستاگرام برای همه دستگاه ها (آپدیت ۲۰۲۱)


سؤالات متداول

  • تفاوت دی اکتیو و دیلیت اکانت اینستاگرام در چیست؟

با دی اکتیو کردن، حساب کاربری شما در اینستاگرام تنها برای مدتی از دسترس خارج می شود. در حقیقت پیج به صورت موقت بسته خواهد شد. پس از آن، هر زمان که مایل بودید می توانید پیج خود را برگردانید. به هر تعداد که مایل بودید نیز می توانید پیج خود را دی اکتیو کنید. اما در دیلیت اکانت دائمی اینستاگرام این امکان فقط برای یک بار وجود دارد!

  • آیا حذف اکانت اینستاگرام بدون داشتن پسورد امکان پذیر است؟

خیر! بدون دانستن پسورد نمی توانید اکانت اینستاگرام خود را حذف و یا غیرفعال کنید.

  • چرا بعد از حذف اکانت، هنگام جستجو اسم پیج دیده می شود؟

پیج شما در لیست حذف اکانت اینستاگرام قرار گرفته است. پس از مدتی نام آن از نوار جستجو حذف خواهد شد. اما اگر این مشکل برطرف نشد، به این دلیل است که اطلاعات پیج شما در حافظه ‌گوشی باقی مانده است. برای حذف آن باید کش اینستاگرام خود را حذف کنید.

  • حذف اکانت اینستاگرام در آیفون و اندروید چه تفاوتی با هم دارد؟

دیلیت اکانت اینستاگرام در تمامی دستگاه ها به یک شکل انجام می شود و هیچ تفاوتی با یکدیگر ندارد.

  • آیا دیلیت اکانت اینستاگرام فارسی و انگلیسی با هم تفاوت دارد؟

خیر حذف و غیرفعال سازی اینستاگرام در تمامی زبان ها با هم مشابه است.

  • آیا می توان اکانت دیگران را حذف و یا غیرفعال کرد؟

برای این کار به اطلاعات شخصی آن مانند رمز عبور نیاز خواهید داشت. البته اگر پیجی با قوانین اینستاگرام مغایرت داشته باشد و یا پیج توسط کاربران به اینستاگرام گزارش شده باشد، این برنامه به صورت خودکار آن پیج را مسدود می کند.

  • پس از حذف اکانت می توان به اطلاعات پیج دسترسی داشت؟

خیر! پس از دیلیت اکانت اینستاگرام تمامی لایک ها، کامنت ها، دنبال کنندگان، دنبال شوندگان، پیام های دایرکت و پست های شما از بین خواهند رفت.


بیشتر بخوانید: دانلود عکس پروفایل اینستاگرام