ثبت فروشگاه

کابل آنتن

کابل آنتن یک نوع کابل کواکسیال، هم محور و چند رشته است. وظیفه اصلی این کابل ها، انتقال اطلاعاتی همچون تصویر و صوت است. از این کابل در نصب دوربین های مدار بسته نیز استفاده می شود. جنس هادی و مغزی این کابل ها از مس و از نوع تک رشته مفتول است. یک لایه شیلد آلومینیومی و یا مسی نازک نیز در ساختمان برخی از این محصولات به کار رفته است. به این نوع کابل ها، کابل فویل دار آنتن نیز گفته می شود. قیمت کابل آنتن فویل دار بیشتر از کابل معمولی است. این کابل ها حفاظت بیشتری در برابر نویز از خود نشان می دهند به همین دلیل بسیاری از متخصصان برق به خرید کابل آنتن فویل و شیلددار اقدام می کنند. 

این کابل ها از سال 1936 تا به امروز مورد توجه قرار گرفته اند. در شبکه های داخلی آنتن مرکزی یا سیستم های دوربین مداربسته جهت انتقال داده و اطلاعات از این نوع کابل کواکسیال استفاده می شود. زمانی که سیگنال های تلویزیون توسط امواج منتشر می شوند، کابل آنتن آن ها را دریافت می کند و سپس انتقال می دهد.

کابل آنتن

مزایای استفاده از کابل Antenna

  • انعطاف پذیری و شکل پذیری بالا
  • قابلیت استفاده در طولانی مدت 
  • استحکام کابل و دوام بالا
  • مقرون به صرفه بودن قیمت کابل
  • ظرفیت مناسب در انتقال داده

مزایای استفاده از کابل Antenna

مشخصات کابل آنتن

در این بخش به ساختار کابل آنتن می پردازیم. روکش کابل تلویزیون، پی وی سی (PVC) و اغلب سفید رنگ است. البته در برخی از موارد، به رنگ مشکی نیز ساخته می شود. برخی از کابل های تلویزیون و آنتن به فویل مجهز شده اند و از این جهت به آن ها، کابل فویل دار نیز گفته می شود. شیلد به کار رفته در این نوع کابل ها، مانع دریافت نویز و اختلالات الکترومغناطیسی می شود. بنابراین دریافت و انتقال اطلاعات کاملاً حفاظت شده صورت می گیرد. از طرف دیگر، این کابل ها به فرستنده هایی مانند آنتن های مرکزی متصل می شوند. این کابل ها به یک لایه عایق که اغلب از جنس پلی اتیلن است، مجهز شده اند.

کابل هایی که در عنوان آن ها از پسوند 3C استفاده شده است، کابل معمولی و یا کابل ساده نامیده می شوند و برای مسافت های 15 متری بسیار مناسب هستند. کابل هایی که در پسوند آن ها از عبارت 4.5C استفاده شده است، به اصطلاح کابل صادراتی نامیده می شوند و برای مسافت هایی بیشتر از 15 متر بسیار مناسب هستند. این کابل ها پهنای باند بیشتری را ارئه می دهند.

مشخصات کابل آنتن

نحوه اتصال کابل آنتن

این دسته از کابل ها وظیفه انتقال داده های تصویری را برعهده دارند و وجود آن ها در مجموعه هایی که از تلویزیون و دیگر گیرنده ها استفاده می کنند، الزامی است. این مدل کابل ها باید از کیفیت بالایی برخوردار باشند زیرا نوع بی کیفیت آن ها در فاصله های طولانی افت سیگنال دارد. بنابراین جنس این کابل ها اهمیت بسیار زیادی دارد. 

بهتر است طول سیم آنتن بیشتر از 15 متر نباشد زیرا هرچقدر طول بیشتر باشد، افت سیگنال نیز بیشتر می شود. می توان از دو تلویزیون و یک آنتن استفاده کرد. می توان از کابل کواکسیال و آنتن انشعاب گرفت و همانند سیم کشی ساختمان عمل کرد. برای این کار باید از ابزاری به نام اسپیلیتر استفاده شود. تعداد خروجی و پهنای باند اسپیلیتر موضوع مهمی است که باید در نظر گرفته شود. 

مغزی این کابل ها، داخل BNC و در پشت گیرنده قرار می گیرد و نحوه نصب این کابل به گیرنده ها از این طریق انجام می شود.

نحوه اتصال کابل آنتن

انواع کابل Antenna

این کابل ها از لحاظ ساختار به دو دسته مهم تقسیم بندی می شوند:

  • کابل آنتن نازک (Thinnet)
  • کابل ضخیم آنتن (Thicknet)

نوع اول این کابل ها انعطاف پذیر و نازک است و قطر آن معمولاً 0.25 اینچ است. کار کردن با این کابل ها ساده تر است و بیشتر در شبکه ها مورد استفاده قرار می گیرد. مدل ضخیم تر این کابل ها قطری معادل 0.5 اینچ دارد و اغلب در صنعت مورد استفاده قرار می گیرد.

همچنین این کابل های براساس مقاومتشان در برابر جریان (امپدانس)، به دو دسته 50 اهمی و 75 اهمی تقسیم می شوند که انتخاب هر یک از این کابل ها به محل استفاده از آن ها بستگی دارد. اما به طور معمول، کابل آنتن ماهواره و تلویزیون همگی از نوع 75 اهمی هستند. اندازه امپدانس و بخی دیگر از مشخصات کابل روی بدنه و روکش آن حک می شود.  

انواع کابل Antenna

کاربرد کابل آنتن 

کابل آنتن کاربرد گسترده ای دارد. از مهمترین کاربردهای این محصول می توان به انتقال فرکانس های صوتی و تصویری در تلویزیون ها و رادیوها اشاره کرد. به کمک این کابل ها می توان میان شبکه های رادیویی، تلفنی و همچنین شبکه های تلویزیونی در فاصله های نسبتاً زیاد ارتباط برقرار کرد. برای ایجاد ارتباط میان دستگاه های صوتی و تصویری، پخش کننده های صدا و لوازم اندازه گیری الکترونیکی به کابل آنتن نیاز است. 

از دیگر کاربردهای این کابل می توان به انتقال سیگنال از آنتن ها به گیرنده های مخصوص از ایستگاه های تلویزیونی اشاره کرد. آنتن ها سیگنال های مختلف را در هوا پخش می کنند و کابل آنتن این فرکانس ها را دریافت می کند و سپس به گیرنده های مخصوص در ایستگاه های رادیویی می فرستند. از این ایستگاه ها نیز توسط کابل آنتن به گیرنده ها ارسال می شود. 

نوع خاصی از این کابل ها در نصب و راه اندازی دوربین های مداربسته به کار گرفته می شود. 

فرق کابل آنتن و ماهواره

یکی از مهمترین تفاوت کابل آنتن و ماهواره نوع رابط کابل ها است. کابل آنتن می تواند رابط یا سری گوناگونی داشته باشد. از پرکاربردترین رابط ها می توان به موارد زیر اشاره کرد: 

  • RG6: این کابل اغلب برای تلویزیون و ماهواره استفاده می شود. 
  •  RG11: در فاصله های طولانی و ساختمان های مرتفع از این کابل استفاده می شود. 
  •  RG59: بهترین گزینه برای دوربین مدار بسته این کابل است. 
  •  RG60: برای تلویزیون هایی که کیفیت تصویر بالایی دارند می بایست از این کابل استفاده کنید. 

برترین برندهای کابل Antenna

استفاده از این کابل ها در مجموعه های مختلف بسیار رواج پیدا کرده است. به همین دلیل شرکت های بسیار زیادی به تولید انواع کابل برای انتقال تصویر می پردازند. از برترین شرکت های تولیدکننده این محصولات می توان به موارد زیر اشاره کرد:

کابل آنتن کرمان

صنایع سیم و کابل کرمان و کاویان از برترین شرکت ها در زمینه تولید انواع کابل برق و کابل انتقال داده است. کابل های کواکسیال و آنتن این شرکت نیز از شهرت بسیار زیادی برخوردار هستند. در میان تمامی کابل های این شرکت، کابل آنتن کرمان صادراتی 4.5 بیشترین کاربرد را به خود اختصاص داده است. کابل های شرکت کرمان کیفیت بسیار بالایی دارند و از تنوع زیادی برخوردار هستند. این کابل ها به شیلد آلومینیومی، هسته تمام مس و روکش پی وی سی قوی مجهز شده اند و استفاده از آن ها در سیستم های ماهواره ای و تلویزیونی پیشنهاد می شود. 

کابل آنتن پینو

صنایع سیم و کابل پینو با پشتوانه چندین سال سابقه در زمینه تولید سیم و کابل، کابل های کواکسیال و آنتن باکیفیتی تولید می کند. این شرکت در تولید کابل های خود از دستگاه های مدرن و تمام اتوماتیک استفاده می کند. این محصولات تمامی استانداردهای تولید و ساخت را رعایت کرده اند و با بالاترین اصول و موازین ایمنی تولید شده اند. این کابل ها روکش PVC دارند و قیمت آن ها نیز مقرون به صرفه تر از کابل های مشابه موجود در بازار است. 

کابل آنتن سیمیا

کابل های کواکسیال و آنتن این شرکت در انواع مختلف به بازار عرضه می شوند. برخی از آن ها دارای هادی های تمام مسی هستند و از شیلد آلومینیومی جهت افزایش مقاومت در برابر نویز استفاده کرده اند. این کابل ها در سطح مقطع های گوناگون به بازار عرضه می شوند. کابل های سیمیا دارای دوام بالایی هستند و روکش آن ها از جنس PVC است. 

از دیگر برندهای برتر در این زمینه می توان به کابل آنتن آمل و کابل آنتن کرمان پارس اشاره کرد. 

قیمت کابل آنتن

کابل خوب کابلی است که سرعت بالایی در انتقال داده داشته باشد و به راحتی دچار افت سیگنال نشود. در واقع بهترین کابل آنتن کابلی است که به فویل و شیلد مجهز شده باشد. عوامل بسیار زیادی همچون جنس هادی، طول کابل، برند کابل، فرکانس آن، پهنای باند، رابط کابل آنتن و نوع سری آن بر روی قیمت هر متر کابل آنتن اثرگذار هستند. به همین دلیل بهتر است پیش از خرید این موارد را مورد توجه قرار دهید. 

خرید کابل آنتن

برای خرید کابل آنتن می توانید از بخش بالای همین صفحه، کالای مورد نظر خود را انتخاب کنید و مشخصات فنی کالا را مشاهده نمایید. سپس قیمت کالا را در فروشگاه های مختلف با یکدیگر مقایسه کنید و بصورت مستقیم با فروشنده مورد نظر ارتباط برقرار نمایید. راندنو امکان مشاهده لیست قیمت کابل آنتن و برقراری ارتباطی بدون واسطه با فروشندگان را برای شما فراهم می سازد.

لیست مقایسه

جنس هادی


برند


فویل