دستگاه جوش CO2 یا میگ (MIG) یکی از انواع دستگاه جوش است که با گاز کربن دی اکسید، فرآیند جوشکاری را انجام می دهد. از این ابزار در صنایع جوشکاری جهت ذوب فلزات استفاده می شود. جوشکاری CO2 یکی از فرآیندهای قوس الکتریکی است. دستگاه جوشکاری میگ از گرمای تولیدشده توسط قوس الکتریکی، به منظور ذوب فلزات استفاده می شود. جهت اطلاع از قیمت دستگاه جوش سی او دو یا میگ با مراجعه به سایت راندنو می توانید لیست فروشدگان این ابزار را مشاهده نمایید. همچنین برای استعلام قیمت دستگاه جوش co2 با کپسول و خرید آن، می توانید به صورت مستقیم با فروشنده های این تجهیزات جوشکاری ارتباط برقرار نمایید.
همانطور که در ابتدا به این موضوع پرداخته شد، ین دستگاه جوش فرآیند جوشکاری را با سرعت بالا انجام می دهد. دلیل سرعت بالای این دستگاه، وجود الکترودهایی است که در حال تغذیه شدن هستند. این ابزار با آمپرهای مختلف به بازار ارائه شده است. همچنین کارخانه های تولیدی و صنایع مختلف، از این ابزار در مجموعه خود استفاده های زیادی می کنند.
کارکرد این ابزار جوشکاری به گونه ای است که جریان الکتریکی ایجاد شده در سیم جوش حرکت کرده و موجب ذوب و اتصال فلز می شود. از کاربرد اصلی این ابزار می توان به استفاده آن در صنایع ساختمانی اشاره نمود. لازم به ذکر است که هنگام استفاده از دستگاه جوش میگ، جرقه بسیار کمی تولید می شود. از این رو این روش از جوشکاری جهت جوشکاری فلزات مغناطیسی و غیر مغاطیسی کاربرد به سزایی دارد. لازم به ذکر است که از دی اکسید کربن برای جوشکاری سایر فلزات نمی توان استفاده نمود. زیرا به خواص متالوژیکی آن ها آسیب وارد می شود.
جوشکاری co2 یک روش جوشکاری است که از تغذیه سیم مکانیکی، فرآیند اتصالات را انجام می دهد. گاز دی اکسید کربن یکی از پرکاربردترین گازها در فرآیند جوشکاری است. جوشکاری به روش co2 با استفاده از قوس و با لایه محافظ انجام می شود. به همین دلیل برای اتصال قطعات فولادی در صنایع جوشکاری کاربرد دارد. برای جوشکاری با گاز دی اکسید کربن از دستگاه های اتوماتیک و نیمه اتوماتیک استفاده می شود.
در جوشکاری CO2 از یک اینورتر با منبع برق DC با قطب معکوس، سیم جوش، تورچ و کپسول گاز محافظ CO2 استفاده می شود. امروزه جوشکاری به روش CO2 از نقش به سزایی در صنایع و ساخت برخوردار است. در ادامه تاریخچه جوشکاری CO2 به همراه عکس دستگاه جوش co2 آورده شده است.
این جوشکاری در دهه 1940 میلادی توسعه یافت و با گذشت 60 سال همچنان پایه ای مانند گذشته دارد. در جوشکاری میگ گرمای حاصل از اتصال کوتاه به همراه گازهای غیر واکنشی به طور محلی فلز را ذوب می کنند و به آنها این اجازه را می دهد که با یکدیگر مخلوط شوند. بعد از رفع گرما فلز خنک می شود و قطعه جدیدی از فلز ذوب شده را تشکیل می دهد. در چند سال اخیر نام این جوشکاری از MIG به جوشکاری قوس فلزی با گاز GMAW تغییر یافت. البته این اصطلاح عام نیست و بهتر است کلمه میگ به کار برده شود.
این ابزار در دو نوع متداول تکفاز و سه فاز تولید می شود که هر یک از آنها کاربردهای خاصی دارند. از اصلی ترین تفاوت های این دو ابزار می توان به موتور برق به کار رفته در آنها اشاره نمود. موتور برق های تکفاز از یک هدایت کننده و یک سیم خنثی برخوردار است. اما مدل های سه فاز از سه هدایت کننده و یک سیم خنثی برای تکمیل فرآیند استفاده می کنند.
جریان برق در توان جریان متناوب AC به طور مداوم در حال تغییر جهت است. جریان برق AC همان جریان موجود در منازل و مغازه ها است که برای بیشتر مشاغل با کاربردهای صنعتی به صورت سه فاز تحویل داده می شود. برخورداری از جریان برق سه فاز در برخی از محیط های صنعتی، بار بیشتری را در خود جای می دهد.
از دستگاه جوش CO2 یا میگ می توان برای اتصال انواع فولاد و فولادهای ضد زنگ، آلومینیوم، مس و نیکل در ضخامت های مختلف استفاده کرد. در این بخش به کاربردهای این ابزار جوشکاری در صنایع گوناگون می پردازیم.
همانطور که می دانید استفاده از جوش co2 از کاربردهای گسترده ای در صنایع مختلف برخوردار است. در این بخش به بررسی مزایا و ویژگی های استفاده از این دستگاه پرداخته شده است:
استفاده از دستگاه جوشکاری CO2 از مزایای بسیاری زیادی برخوردار است. ویژگی های استفاده از این ابزار از معایب آن بیشتر است. در این بخش به تعدادی از مشکلاتی که حین کار با این ابزار امکان دارد پیش بیاید، پرداخته شده است.
این وسیله از اجزای مختلفی تشکیل شده است که هر یک از این قطعات انجام کار خاصی را بر عهده دارند. در ادامه به معرفی اجزای تشکیل دهنده این ابزار می پردازیم.
همانطور که قبلاً گفته شد، سیم جوش در این روش جوشکاری، اجزایی است که نقش الکترود را ایفا می کند. این قطعه جهت پر کردن فضاهای خالی در دستگاه جوشکاری CO2 کاربرد دارد و مورد استفاده قرار می گیرد. لازم به ذکر است که سیم جوش این محصول در انواع اتوماتیک و نیمه اتوماتیک تولید و به بازار عرضه می شود.
برای استفاده از این دستگاه به یک لایه محافظ گاز نیاز است. از این رو جهت ایجاد لایه های محافظ سیلندر گاز لازم است گاز مورد نیاز جهت جوشکاری را تأمین نمود.
اسلحه جوش بخش انتهایی جوشکاری محسوب می شود و به وسیله این قطعه اتصال انجام می گیرد. همچنین تفنگ جوشکاری از اتصال میان جریان جوشکاری و سیم جوش برخوردار است.
از این گیره جهت برقراری مدار، میان اجزای این دستگاه بهره گیری می شود. کارکرد این قطعه به گونه ای است که بین تفنگ میگ و قطعه مورد نظر اتصال برقرار می نماید. در نتیجه فرآیند جوشکاری به راحتی انجام می پذیرد.
استفاده از این دستگاه به تجهیزات دیگری نیاز دارد که در ادامه به بررسی آنها پرداخته شده است:
سیم جوش از تجهیزاتی است که برای تغذیه دستگاه جوش استفاده می شود. سیم جوش های به کار رفته در دستگاه جوش میگ از قطر کمی برخوردار هستند که به صورت کلاف در ضخامت های 0.5 تا 1.2 میلی متر تولید می شوند. برای مصارف صنعتی و سنگین نیز از سیم جوش هایی با سایزهای ضخیم تر استفاده می شود. از رایج ترین سیم جوش های موجود می توان از سایزهای 1 میلی متر، 2، 5، 6 و 8 میلی متر نام برد.
وجود سیم جوش در این دستگاه از به وجود آمدن گل جوش جلوگیری می کند. با عدم ایجاد گل جوش بر روی قطعه کار، دیگر نیازی به صیقلی کردن محل جوش خورده نخواهید داشت.
انبر جوشکاری یا تورچ یکی از مهم ترین تجهیزات برای استفاده از این ابزار است. این مشعل جوشکاری حین انجام کار، با هوا یا هر نوع گاز دیگر خنک می شود. یکی از کارآمدترین تورچ های جوشکاری، تورچ هوا خنک است که برای آمپراژهای پایین مورد استفاده قرار می گیرد. حین انجام جوشکاری، به تناسب قطر نازل تورچ co2 با سیم جوش آن توجه داشته باشید.
فشار گاز داخل کپسول co2 بسیار بالا است و برای کنترل و کاهش فشار آن باید از رگلاتور استفاده نمایید. مانومتر فشار داخل کپسول گاز و فشار خروجی آن را به شما نمایش می دهد و با توجه به نیاز خود می توانید جریان فشار کپسول را تنظیم نمایید.
ماهیت گاز co2 سرد و چرب است و محل عبور گاز نیز بسیار نازک طراحی شده است. به همین دلیل پس از استفاده مداوم و به مرور زمان، روغن در محل عبور گاز باقی می ماند. همچنین به دلیل سرد بودن گاز، امکان یخ زدگی محل عبور و مانومتر وجود دارد. به همین دلیل، برای استفاده از این دستگاه باید از وسیله ای به نام گرمکن استفاده شود. همانطور که از نام این وسیله مشخص است، تنها برای گرم کردن گاز دستگاه CO2 مورد استفاده قرار می گیرد.
دستگاه جوشکاری های co2 در دو نوع تکفاز و سه فاز تولید می شوند. امروزه استفاده از این روش جوشکاری طرفداران زیادی دارد و در صنایع مختلف مورد استفاده قرار می گیرد. از مزایای استفاده از این جوشکاری، می توان به سهولت در جابه جایی و حمل آن اشاره نمود.
جوشکاری میگ یا CO2 و جوشکاری تیگ از انواع رایج جوشکاری ها یه شمار می آیند. این دو روش جوشکاری کاربردهای گوناگونی دارند و در صنایع مختلف مورد استفاده قرار می گیرند. نوع و روش استفاده از آنها، از اصلی ترین تفاوت های این دو روش جوشکاری به شمار می آیند. همانطور که می دانید لایه محافظ درجوشکاری به روش میگ گاز CO2 و در جوشکاری به روش تیگ از گاز آرگون است. همچنین از جوشکاری CO2 به صوورت مداوم می توان استفاده نمود اما استفاده از جوشکاری به روش تیگ، به صورت نقطه ای انجام می شود. همچنین سرعت جوشکاری CO2 بالاتر از جوشکاری تیگ است و در مدت زمان کمی می توان حجم زیادی از فرآیند عملیات را انجام داد.
برخی مواقع ممکن است هنگام کار با این محصول مشکلاتی برای کاربران به وجود بیاید. از رایج ترین این مشکلات می توان به موارد زیر اشاره کرد:
هنگام استفاده از این ابزار جوشکاری باید به نکات حائز اهمیتی توجه داشته باشید. در ادامه به رعایت نکات ایمنی که هنگام انجام کار با این محصول باید به آن توجه داشته باشید، می پردازیم.
همچنین از نکات ایمنی مهم هنگام استفاده از دستگاه جوش میگ به موارد نام برده شده توجه داشته باشید. از عینک ایمنی جوشکاری، ماسک جوشکاری و دستکش ایمنی هنگام فرآیند جوشکاری استفاده نمایید.
برندهای محبوب و متعددی درصدد تولید این محصول برآمده اند. در ادامه به معرفی برترین و محبوب ترین برندهای تولیدکننده دستگاه جوشکاری co2 می پردازیم.
رونیکس یکی از محبوب ترین تولیدکنندگان انواع ابزارآلات در جهان است. ابزارآلات این برند از کیفیت بالایی برخوردار هستند و براساس استانداردهای بین المللی تولید می شوند. این شرکت در زمینه تولید انواع دستگاه جوشکاری نیز فعالیت می کند.
شرکت صبا یک برند ایرانی در حوزه تولید ابزار جوش و برش است. این شرکت با تولید محصولات با کیفیت توانسته است جایگاه ویژه ای در بازار ابزار جوش و برش را به دست آورد. قعات داخلی دستگاه جوش های تولیدشده توسط این شرکت از کیفیت بالایی برخوردار هستند و جهت انجام کار های سنگین، گزینه مناسبی هستند. لازم به ذکر است که این برند به تولید انواع دستگاه جوش های CO2 با آمپرهای گوناگون پرداخته است. از محبوب ترین دستگاه جوش CO2 تولیدشده توسط این شرکت می توان از مدل های M-INV-250 ،M-INV-551AC و M-INV-551WC نام برد.
شرکت صنعتی ایران ترانس در سال 1354 تأسیس شد. این برند در سال 1375 با بهره گیری از تکنولوژی روز دنیا، شروع به تولید دستگاه های پیشرفته نمود و با عرضه دستگاه های پیشرفته ای مانند رکتیفایر، میگ مگ، تیگ و... فعالیت خود را گسترش داد. کمپانی ایران ترانس از نمایندگی های فعال در سراسر کشور برخوردار است. از محبوب ترین دستگاه جوش تولید شدهه توسط این شرکت می توان به دستگاه جوش CO2 ایران ترانس مدل MIG-250IGBT ،MIG250P و MINI-MIG200 نام برد.
از دیگر برندهای تولیدکننده این محصول می توان از شرکت جوشا نام برد. این شرکت با بهره گیری از فناوری روز جهان، توانسته است به ساخت انواع دستگاه جوش های میگ، تیگ و ... بپردازد. از برترین دستگاه جوش CO2 تولیدشده توسط این شرکت می توان از مدل های Multi-ARC-271C و Mini-MIG202 نام برد.
برند گام الکتریک فعالیت خود را از سال 1358 در زمینه تولید ابزارآلات جوشکاری آغاز نمود. انواع دستگاه جوش رکتی فایر، پالسی و غیر پالسی، جوش زیر پودری و دیگر موارد، از محصولاتی هستند که این برند به ارائه آنها پرداخته است. دستگاه جوش co2 گام الکتریک تک فاز، 250، mini tig 201 و مدل های دیگر از برترین دستگاه های جوشکاری سی او دو تولیدشده توسط این برند هستند.
شرکت ادون در سال 2001 تأسیس شد و با به کارگیری از نیروی مجرب و کاردان، توانسته است محصولات کارآمدی را به بازار ارائه نماید. ابزارآلات این برند از کیفیت مطلوبی برخوردار هستند و باتوجه به استانداردهای بین المللی به بازار عرضه شده اند. دستگاه جوش co2 ادون 300، 250 ادون، 205، 225، 280 و دیگر انواع این محصول از پرطرفدارترین دستگاه های جوشکاری ادون به شمارمی آیند.
آروا از دیگر برندهای تولیدکننده انواع ابزارآلات ازجمله دستگاه جو.ش است. محصولات برند آروا از کیفیت بالایی برخوردار هستند. این شرکت به تولید و ارائه ابزار صنعتی و خانگی پرداخته است. دستگاه جوشکاری co2 آروا مدل 2122 یکی از پرمصرف ترین و محبوب ترین دستگاه های جوش ارائه شده توسط این برند به شمار می آید. درنتیجه اگر به دنبال دستگاه جوش co2 خانگی هستید، می توانید محصول مورد نظر را از شرکت آروا خریداری نمایید.
از شرکت های دیگر تولیدکننده این محصول می توان از دستگاه جوش CO2 اینتیمکس، اورین، باس، پارس و دیگر برندها نام برد.
عوامل متعددی در قیمت دستگاه جوشکاری CO2 تک فاز و سه فاز تأثیرگذار هستند. یکی از این عوامل، برند یا شرکت تولیدکننده دستگاه جوشکاری است. نکته مهم و تأثیرگذار دیگر، شدت جریان دستگاه است. توجه نمایید هر چه تحمل جریان دستگاه بالاتر باشد، قیمت آن نیز بالاتر خواهد بود. از دیگر عوامل مهم در قیمت این ابزار می توان به چرخه عملکرد، گارانتی و خدمات پس از فروش، نوع سیم، قابلیت تنظیم و نوع دستگاه اشاره نمود. جهت استعلام قیمت دستگاه جوش co2 با کپسول می توانید در سایت راندنو به صورت مستقیم با فروشدگان محصول مورد نظر، ارتباط برقرار نمایید.
برای خرید دستگاه جوش CO2 می توانید از بخش بالای همین صفحه، کالای مورد نظر خود را انتخاب کنید و مشخصات فنی کالا را مشاهده نمایید. سپس قیمت کالا را در فروشگاه های مختلف با یکدیگر مقایسه کنید و بصورت مستقیم با فروشنده مورد نظر ارتباط برقرار نمایید. راندنو امکان مشاهده لیست قیمت دستگاه جوش CO2 گام الکتریک و دیگر برندهای این محصول و برقراری ارتباطی بدون واسطه با فروشندگان را برای شما فراهم می سازد.