ثبت فروشگاه

دریل گیربکسی

دریل گیربکسی نوعی دریل است که برای سوراخکاری و باز و بسته کردن پیچ های بلند استفاده می شود. دریل گیربکسی جایگزین مناسبی برای دریل های ساده و معمولی شده است. انواع دریل معمولی با توجه به طراحی ساده ای که دارند، برای سوراخ کاری سطوح سخت مناسب نیستند. قیمت دریل گیربکسی به عواملی مانند قدرت دستگاه، نوع ابزار و برند تولیدکننده آن بستگی دارد. در نتیجه با توجه به پارامترهای نام برده شده، می توانید به خرید مناسب ترین دریل گیربکسی اقدام نمایید.

این ابزار از یک جعبه دنده، به منظور افزایش گشتاور برخوردار است. با استفاده از این قابلیت می توان با یک نیروی محرکه‌ ثابت و استفاده از یک جعبه دنده، گشتاور بیشتری را نسبت به دریل های ساده دریافت کرد. این جعبه دنده شامل دنده‌ ثابت آرمیچر، دنده‌ مقابل و یک دنده‌ دو پله‌ اضافی است.

دریل گیربکسی چیست

دریل های گیربکسی معمولاً به صورت دو سرعته تولید می شوند. این ویژگی، عملکرد دریل را در دو حالت قدرتی و سرعتی تنظیم می کند. همچنین این قابلیت، موجب استفاده از دریل با سرعت پایین و سوراخ‌ کاری‌ های قدرتی می شود. لازم به ذکر است که هر چه توان دستگاه بالاتر باشد، این دستگاه از قدرت بیشتری برخوردار است. در نتیجه استفاده از این دریل جهت انجام فعالیت های سنگین، گزینه مناسبی به شمار می آید.

به این نکته توجه نمایید که گیربکس این دریل، در قسمت جلویی این ابزار تعبیه شده است. دریل های گیربکسی هنگام کار کردن نیروی زیادی وارد می کنند و در این شرایط ممکن است این قسمت داغ شود. از این رو این قسمت از دستگاه را با متریال آلومینیومی پوشش می دهند. با این کار حرارت ناشی از کار کردن دریل که در حالت قدرتی قرار دارد، به خارج از دستگاه منتقل می شود و موجب خنک شدن آن می شود.

نام دریل گیربکسی رونیکس، توسن، ماکیتا، بوش، رابین، پوکا و بسیاری از برندهای دیگر، در لیست بهترین تولیدکنندگان این ابزار قرار می گیرد. برترین برندهایی هستند که به تولید این ابزار پرداخته اند. در قسمت پایانی به معرفی شناخته شده ترین برندهای تولیدکننده این دریل می پردازیم.

دریل گیربکسی

انواع دریل گیربکسی

تمامی دریل های موجود در بازار علاوه بر کاربردی که دارند، براساس منبع تغذیه از یکدیگر متمایز می شوند. در ادامه بقبه آشنایی با انواع دریل های گیربکسی پرداخته شده است:

دریل شارژی گیربکسی

نمونه های شارژی همانطوز که از نامشان مشخص است، با استفاده از باتری کار می کنند. قدرت این دستگاه نسبت به نمونه های برقی کمتر است. همچنین پیش از استفاده از این دستگاه، باتری آن را باید به طور کامل شارژ کنید تا حین انجام کار، خاموش و در نتیجه فعالیت شما متوقف نشود. استفاده از مدل های شارژی این ابزار زمانی کاربرد دارد که به پریز برق دسترسی نداشته باشید. لازم به ذکر است مدل های شارژی قابلیت حمل و جابه جایی آسانی دارند اما استفاده از آنها برای انجام کارهای سنگین مناسب نیست.

دریل برقی گیربکس

مدل های برقی همانطور که از نامشان مشخص است، توسط جریان برق شهری کار می کنند. نمونه های برقی از قدرت  بالایی برخوردار هستند و استفاده از آنها محدودیت خاصی ندارد. تنها با عدم دسترسی به جریان الکتریسیته، امکان استفاده از آن وجود نخواهد داشت. توجه نمایید از نمونه های برقی، برای انجام فعالیت های سنگین و صنعتی استفاده می شود. همانطور که می دانید با افزایش وزن دستگاه، قدرت آن نیز افزایش می یابد. در نتیجه اگر قصد تهیه دریل گیربکسی بزرگ را دارید، با مراجعه به سایت راندنو می توانید لیست فروشندگان ابزار مورد نظر را مشاهده نمایید.

مزایا و معایب دریل گیربکسی

استفاده از این دریل از مزایای قابل توجهی برخوردار است اما معایبی هم دارد. معایب این ابزار به گونه ای نیست که امکان استفاده را مختل کند یا دشواری دیگری داشته باشد اما می تواند در انتخاب شما نقش مهمی داشته باشد. در ادامه به بررسی مزایا و معایب استفاده از این دریل می پردازیم:

مزایا

  • عدم لرزش و ارتعاش
  • برخورداری از قابلیت کنترل گشتاور
  • برخورداری از حالت دو سرعته
  • امکان حفاری با استفاده از مته های بزرگ
  • عدم نیاز به تعمیرات پی در پی

معایب

  • قیمت بالا یکی از پارامترهای مهم در انتخاب این محصول به شمار می آید. اما با توجه به کاربرد و قدرت بالایی که دارد، کاملاً مقرون به صرفه است.
  • دریل گیربکسی قوی وزن بالایی دارد.

تفاوت دریل گیربکسی با معمولی

یکی داز اصلی ترین عواملی که در فرق دریل گیربکسی با معمولی قابل ملاحظه است، نحوه عملکرد این دو دستگاه است. مته دریل های ساده یا معمولی همانطور که از نامشان مشخص است، تنها از حالت چرخشی برخوردار هستند و در زمینه انتقال نیرو به طور ثابت عمل می کنند. در مقابل، دریل های گیربکسی از سیستم انتقال قدرت کاملاً متفاوتی برخوردار هستند و با توجه به نوع کار می توانید قدرت دستگاه را کاهش و یا  افزایش دهید.

تفاوت دریل گیربکسی و چکشی 

پس از پرداختن به مشخصات دریل گیربکسی بهتر است به تفاوت های این ابزار با دریل چکشی بپردازیم. برای بسیاری از افراد این سؤال پیش آمده است که دریل چکشی بهتر است یا گیربکسی و این دو دریل چه تفاوت هایی با یکدیگر دارند؟ برای پاسخ به این سؤال در ابتدا بهتر است بگوییم فرق دریل چکشی و گیربکسی تنها به ظاهر آنها محدود نمی شود. در لیست زیر به تفاوت دریل گیربکسی و چکشی پرداخته شده است:

  • دریل چکشی از سه نظام قطور و قوی تری نسبت به گیربکسی برخوردار است.
  • دریل های چکشی به طور معمول از حالت ضربه ای بیشتری نسبت به حالت چرخشی دارد.
  • سه نظام دریل های چکشی به گونه‌ ای طراحی شده است که می‌ توان هر دو نوع مته‌ گرد و شش سر را به آنها وصل کرد. اما در نوع گیربکسی فقط از مته شش سر باید استفاده کرد.
  • از دریل های چکشی برای سوراخ کردن سطوح سخت مانند بتن، سیمان سنگ و مواد سخت استفاده می شود. اما نوع گیربکسی عموماً برای باز و بسته کردن پیچ های بزرگ تر در سطوح سخت مثل سنگ و بتن، برای باز کردن پیچ، قلاویزکاری و سوراخکاری با سرعت کم، استفاده می شود.
  • دریل چکشی عملیات سوراخ کاری را با وارد کردن ضربه همراه با چرخش انجام می دهد. این دریل همانند چکش با حالت ضربه ای عمل می کند. در حالیکه سوراخکاری با دریل گیربکسی به صورت چرخشی است و هیچ نیرویی از اطراف به آن وارد نمی شود.

 لازم به ذکر است که برخی از دریل ها ترکیبی از دریل های چکشی و گیربکسی هستند. از دریل چکشی گیربکسی می توان برای تمامی فعالیت های ذکرشده استفاده کرد.

تفاوت دریل گیربکسی و دریل چکشی

نکات ایمنی هنگام کار با دریل گیربکسی

این دریل با توجه به گیربکسی که در ساختار آن وجود دارد، ایجاد خطرات احتمالی را به حداقل می رساند. اما تحت هر شرایطی هنگام استفاده از این ابزار باید نکات ایمنی مهمی را رعایت نمایید. در ادامه شما را با راهنمای استفاده از این ابزار آشنا می نماییم:

  • پیش از هر چیز، دفترچه راهنمای این ابزار را مطالعه نمایید. با مطالعه دفترچه راهنمای محصول، به طور کامل با نحوه کار با دریل گیربکسی و اطلاعات لازم برای استفاده از آن، آشنا می شوید.
  • همانطور که در ابتدا گفته شد، این دستگاه قابلیت استفاده از مته گرد را ندارد. در نتیجه تنها از مته شش سر می توانید برای این دریل استفاده کنید. به این نکته توجه نمایید که با انتخاب مته نامناسب، خسارت جبران ناپدیری به دستگاه شما وارد می شود.
  • این نکته را در نظر داشته باشید که هنگام استفاده از این ابزار، مته بسیار داغ می شود. از این رو پس از انجام کار، مدتی به دستگاه استراحت دهید تا خنک شود و پس از آن، مته را تعویض نمایید. لازم به ذکر است که استفاده از مته بی کیفیت و نامرغوب طول عمر دستگاه شما را کاهش می دهد.
  • هنگام کار با این دریل بهتر است از عینک ایمنی و دستکش ایمنی استفاده کنید تا آسیب های ناشی از دریل کاری را به حداقل برسانید.
  • همچنین هنگام کار با دریل های گیربکسی، طوری این ابزار را در دست خود نگه دارید که تعادل و تسلط کافی بر روی آن را داشته باشید.
  • اگر قصد تمیز کردن دریل را دارید، توجه نمایید که دستگاه خاموش باشد و دوشاخه آن داخل پپریز برق نباشد.
  • استفاده از این دستگاه به وارد کردن نیروی زیادی نیاز ندارد. از این رو با ملایمت از این دریل استفاده نمایید و با نیرویی ثابت، فعالیت مورد نظر را انجام دهید.

نکات مهم درخرید دریل گیربکسی 

هنگام خرید این محصول باید یک سری نکات مهم را در نظر بگیرید. رعایت این نکات باعث می شود تا محصولی متناسب با بودجه و نیاز خود خریداری نمایید.

توان و قدرت موتور 

توان و قدرت موتور دریل از مهم ترین نکات در حین خرید این محصول است. توان موتور در مدل های برقی بر حسب وات و در مدل های شارژی بر حسب ولت سنجیده می شود. هر چه توان دستگاه بالاتر باشد، می توان از آن برای انجام کارهای سنگین استفاده نمود. این پارامتر تأثیر مستقیم بر روی قیمت و وزن دستگاه دارد.

منبع تغذیه

این دریل براساس منبع  تغذیه، در دو نوع دریل گیربکسی شارژی و برقی تولید می شود. در نوع شارژی، منبع تغذیه دستگاه باتری است و می تواند از نمونه های باتری لیتیوم یون یا نیکل کادمیوم باشد. در نوع برقی نیز انرژی لازم برای چرخش موتور، از طریق برق شهری 220 ولت تامین می شود.

سه نظام

توجه به ظرفیت سه نظام از دیگر پارامترهای مهم در خرید این ابزار به شمار می آید. سه نظام وظیفه گرفتن مته و چرخش آن را بر عهده دارد. سه نظام های به کار رفته در این مدل دریل، به دو نوع سه نظام آچارخور و سه نظام اتوماتیک تقسیم می شوند. سه نظام های آچارخور به وسیله آچار مخصوصی که دارند باز و بسته می شوند. نوع دوم سه نظام اتوماتیک است که می توان به کمک نیروی دست آن را باز و بسته نمود.

وزن و ابعاد

 وزن و ابعاد دستگاه از اهمیت ویژه ای برخوردار است. وزن دستگاه هر چه کمتر باشد، قابلیت حمل و استفاده از آن راحت تر است. وزن این ابزار در مدل های برقی کمتر از نوع شارژی است. هم چنین وزن دریل ارتباط مستقیم با موتور دارد. هر چه قدرت دستگاه بالاتر باشد، وزن آن نیز بیش تر است. 

دیمر و کنترل سرعت 

یکی دیگر از قابلیت های مهم در تمامی دریل ها از جمله نوع گیربکسی کنترل سرعت دستگاه است. برخورداری از قابلیت تنظیم سرعت این امکان را به کاربر می دهد تا سرعت دستگاه را کنترل نماید. این قابلیت می تواند به صورت گازی و یا کلید تنظیم سرعت بر روی این ابزار وجود داشته باشد.

برخورداری از قابلیت چپگرد و راستگرد از دیگر نکاتی است که هنگام خرید این ابزار باید به آن توجه نمایید. همچنین گارانتی و خدمات پس از فروش از دیگر پارامترهای مهم در هنگام تهیه این ابزار به شمار می آیند.

نکات مهم در خرید دریل گیربکسی

بهترین دریل گیربکسی

برندهای متعددی به تولید این دریل کارآمد پرداخته اند که در ادامه به معرفی محبوب ترین آنها پرداخته شده است:

دریل گیربکسی رونیکس

رونیکس یکی از برترین و محبوب ترین برندهای تولیدکننده انواع ابزارآلات در جهان است. این برند در سال 1379 توسط محمدرضا رامخو تأسیس شد و امروزه یکی از برترین شرکت های ارائه دهنده ابزار برقی، دستی و شارژی در جهان است. محصولات این برند از کیفیت بالایی برخوردار هستند و با توجه به استانداردهای بین المللی تولید و به بازار عرضه می شوند. دریل گیربکسی رونیکس مدل 2221، 2220 و 2724 از برترین مدل های این دستگاه هستند که رونیکس به بازار ارائه کرده است.

دریل گیربکسی توسن

توسن از دیگر برندهای معتبر تولیدکننده انواع ابزار در جهان است. محصولات این برند از کیفیت بالایی برخوردار هستند و در میان کاربران بسیار محبوب واقع شده است. این برند از سال 1382 فعالیت خود را در زمینه تولید انواع ابزار آغاز نمود. محصولات این برند مطابق با استانداردهای بین المللی تولید می شوند و از کیفیت مطلوبی برخوردار هستند. از برترین دریل گیربکسی تولید شده توسط این شرکت می توان از مدل های 0034D  و0081D نام برد.

دریل گیربکسی aeg

آاگ یکی از بهترین برندهای تولیدکننده انواع ابزارآلات در جهان استو ابزار آاگ از کیفیت بالایی برخوردار هستند و براساس نیاز افراد تولید می شوند. محصولات این برند آلمانی از کیفیت بالایی برخوردار هستند و امروزه به یکی از بزرگترین تولیدکنندگان انواع ابزار حرفه ای در جهان تبدیل شده است. دریل گیربکسی آاگ مدل SB20-2E یکی از محبوب ترین دریل هایی است که این شرکت به بازار ارائه کرده است.

دریل گیربکسی ماکیتا

ماکیتا از دیگر برندهای تولیدکننده انواع ابزارآلات در جهان است. این شرکت در سال 1958 توسط ماسابورو ماکیتا تأسیس شد. ابزارآلات تولید شده توسط این شرکت از کیفیت مطلوبی برخوردار هستند. از برترین دریل گیربکسی تولید شده این برند می توان به مدل GSB 18-2RE اشاره نمود.

دریل گیربکسی کرون

کرون یکی از بزرگترین برندهای تولیدکننده انواع ابزارآلات است. این برند یکی از بزرگترین تولیدکنندگان ابزارآلات در کشور چین است. از محبوب ترین دریل گیربکسی تولید شده توسط این شرکت می توان به دریل گیربکسی کرون مدل CT10068  وCT10067 اشاره نمود.

نام دریل گیربکسی متابو، هیوندای و بسیاری از تولیدکنندگان دیگر نیز در لیست بهترین مارک این ابزار قرار می گیرد.

قیمت دریل گیربکسی 

قیمت دریل گیربکسی با توجه به پارامترهای مختلفی همچون برند تولیدکننده و قدرت دستگاه متغیر است. معمولاً محصولات شرکت های اروپایی و آمریکایی مانند دیوالت، بوش و برندهای دیگر قیمت بالاتری نسبت به برندهای داخلی دارند. هر چه توان دستگاه بیشتر باشد، قیمت آن نیز افزایش خواهد داشت. نوع باتری دریل، نوع سه نظام، دیمر، قابلیت چپ گرد و راست گرد، لوازم جانبی، گشتاور از دیگر عوامل تاثیر گذار در قیمت دستگاه است. 

خرید دریل گیربکسی

برای خرید دریل گیربکسی می توانید از بخش بالای همین صفحه، کالای مورد نظر خود را انتخاب کنید و مشخصات فنی کالا را مشاهده نمایید. سپس قیمت کالا را در فروشگاه های مختلف با یکدیگر مقایسه کنید و بصورت مستقیم با فروشنده مورد نظر ارتباط برقرار نمایید. راندنو امکان مشاهده لیست قیمت دریل گیربکسی توسن و دیگر برندها و برقراری ارتباطی بدون واسطه با فروشندگان را برای شما فراهم می سازد.

لیست مقایسه

برند


کنترل سرعت