ثبت فروشگاه

چراغ کارگاهی

چراغ کارگاهی یک نوع المان تامین کننده روشنایی است که از آن برای تامین نور در سوله‌ها، سالن‌ها، انبارها، کارگاه‌ها، کارخانه‌ها، تولیدی‌ها و فضاهای صنعتی استفاده می شود. چراغ سوله‌ای نوردهی بسیار بالایی دارد به همین دلیل یک گزینه بسیار مناسب برای محیط‌های وسیع و خطوط تولید است. چراغ کارگاهی 400 وات و 150 وات به بازار عرضه می‌شوند.

در اغلب کارگاه‌ها ارتفاع سقف نسبت به میز کار و زمین زیاد است به همین دلیل جهت ایجاد یک پوشش نوری مناسب و یکنواخت از چراغ‌های کارگاهی آویز استفاده می‌شود. این چراغ‌ها به دلیل این که در محیط‌های کارگاهی استفاده می‌شوند، اغلب دارای درجه حفاظت‌های بالایی هستند. به عنوان مثال در محیط‌هایی با احتمال انفجار باید از چراغ کارگاهی ضد انفجار استفاده شود.

چراغ کارگاهی SMD، چراغ کارگاهی ال ای دی و دیگر تکنولوژی‌ها به بازار عرضه می‌شود. چراغهایی که منابع نوری آن‌ها از نوع ال ای دی است، برای کارگاه و دیگر مکان‌های صنعتی بسیار مناسب هستند. این چراغ‌ها مصرف انرژی بسیار کمتری دارند و طول عمر آن‌ها زیاد است. چراغ‌های کارگاهی در انواع مختلفی به بازار عرضه می‌شوند. برخی از آن‌ها سقفی و برخی دیگر آویز هستند. 

  • چراغ کارگاهی آویز: اغلب چراغ‌های کارگاهی به شکل آویز به بازار عرضه می‌شوند و از یک نوع کاسه یا کلاهک فلزی تشکیل شده اند که منبع نوری را در بر گرفته و نور را به سمت پایین متمرکز می‌کنند. این چراغ‌ها به واسطه یک نوع زنجیر خاص به سقف متصل می‌شوند.
  • چراغ کارگاهی سقفی: چراغ سقفی سالنی به دو صورت قابل نصب است این چراغ‌ها می‌توانند به سقف چسبیده باشند و از طرفی به کمک گیره‌های مخصوص می‌توان از آن‌ها به شکل آویز استفاده کرد. چراغ سقفی سوله نیز تنوع بسیار بالایی دارند.

به طور کلی چراغ کارگاهی صنعتی در دو نوع لامپ دار و بدون لامپ به بازار عرضه می‌شود. در نوع بدون لامپ آن می‌توان از هر نوع لامپ دلخواهی استفاده کرد. نوع لامپ دار این تجهیزات می‌تواند شامل لامپ با تکنولوژی‌های ال ای دی، اس ام دی، سی او بی و یا فلوئورسنت باشد. چراغ ال ای دی کارگاهی، SMD و یا COB، مصرف انرژی بسیار کمی دارد و از خود گرما تولید نمی‌کند در نتیجه کاسه این مدل چراغ‌ها گرم نمی‌شود و ایمنی آن‌ها را بسیار بالاتر است. علاوه بر این، بهره نوری این مدل از لامپ‌ها بسیار بالا است. امروزه در بسیاری از مکان‌های صنعتی از چراغ SMD استفاده می‌شود.

چراغ سوله‌ای آویز یا سقفی بدون لامپ نیز به بازار ارائه می‌شود که می‌تواند سرپیچ‌های مختلفی داشته باشد و در هر کدام از آن‌ها می‌توان از انواع لامپ از نوع HID یا لامپ بخار سدیم و بخار جیوه و لامپ‌هایی با تکنولوژی ال ای دی استفاده کرد. لامپ‌هایی که در چراغ کارگاهی به کار می‌روند عموماً باید ضد آب، ضد گرد و غبار و ضد ضربه باشند.

قیمت چراغ کارگاهی

قیمت این محصولات به عوامل مختلفی همچون توان لامپ، جنس بدنه، شار نوری، درجه حفاظت، نحوه نصب، تکنولوژی چراغ، کیفیت، دوام محصول و برند بستگی دارد.

خرید چراغ کارگاهی از راندنو

برای خرید چراغ کارگاهی صنعتی می‌توانید از بخش بالای همین صفحه، کالای مورد نظر خود را انتخاب کنید و مشخصات فنی کالا را مشاهده نمایید. سپس قیمت چراغ کارگاهی گلنور را در فروشگاه‌های مختلف با یکدیگر مقایسه کنید و بصورت مستقیم با فروشنده مورد نظر ارتباط برقرار نمایید. راندنو امکان مشاهده لیست قیمت چراغ کارگاهی مازی نور و برقراری ارتباطی بدون واسطه با فروشندگان را برای شما فراهم می‌سازد.

لیست مقایسه

برند


نوع سرپیچ


توان