ثبت فروشگاه
دسته‌بندی‌ها : چراغ خطی ال ای دی -

چراغ خطی

چراغ خطی یکی از انواع تجهیزات روشنایی و نورپردازی است که امروزه مورد توجه بسیاری از نورپردازان ساختمان قرار گرفته است. به این چراغ ها، چراغ لاین نیز گفته می شود. چراغ لاین ظاهر منحصر به فردی دارد و در انواع مختلفی تولید می شوند. این چراغ ها مستطیلی شکل هستند و طول های گوناگونی دارند. نوری که این محصولات تولید می کنند خطی، صاف و یکنواخت هستند و بازدهی آن ها زیاد است. در ساخت چراغ های لاین و خطی اغلب از تکنولوژی ال ای دی استفاده شده است به همین دلیل مصرف انرژی آن ها بسیار کم است و از خود گرمای ناچیزی تولید می کنند.

چراغ خطی SMD و سی او بی نیز به بازار عرضه می شود که همانند چراغ خطی ال ای دی مصرف انرژی بسیار کمی دارند. برخی از چراغ براکت های قدیمی تکنولوژی همانند لامپ های رشته ای داشته اند که امروزه به بازار عرضه نمی شوند و استفاده از آن ها منسوخ شده است. چراغ های لاین و خطی بدون لامپ نیز به بازار عرضه می شوند که می توان از لامپ هایی متناسب با سرپیچ داخلیشان در آن استفاده کرد. قاب چراغ خطی، دیفیوزر، منبع نور و بدنه چراغ از مهمترین اجزای آن هستند.

از براکت خطی توکار و روکار می توان در راهروها، نورپردازی ساختمان های اداری و تجاری، سرویس های بهداشتی، پارکینگ ها، محیط های صنعتی و ... استفاده کرد. برخی از چراغ های خطی دارای درجه حفاظت و IP بالایی هستند به همین دلیل در نمای ساختمان و فضاهای خارجی هم می توان از آن استفاده کرد.

چراغ خطی

انواع چراغ لاین براساس نوع نصب

براکت خطی از لحاظ نوع نصب به چند دسته تقسیم می شود. از تمامی این محصولات می توان در مجموعه های مختلف استفاده کرد. این چراغ ها اغلب به عنوان منبع نور اصلی مورد استفاده قرار می گیرند اما به دلیل ظاهری که دارند در برخی از مجموعه ها به عنوان چراغ های دکوراتیو نیز استفاده می شوند. این تجهیزات را می توان روی دیوار، سقف و گاهی در کف نیز نصب کرد.

چراغ خطی توکار

بدنه این چراغ ها قابل رویت نیست و داخل سقف های معمولی یا کاذب نصب می شوند به همین دلیل به آن ها چراغ خطی کناف نیز گفته می شود. این محصولات ابعاد متفاوتی دارند و پیش از خرید باید به سایز آن ها توجه کرد تا چراغ متناسب با محدوده برش روی سقف یا دیوار باشد. چراغ لاین توکار نصب ساده ای دارد و اغلب در مکان هایی با سقف های کوتاه مانند محیط های تجاری، فروشگاه ها، هتل ها، رستوران ها و ... مورد استفاده قرار می گیرد. چراغ خطی توکار لبه آینه نیز کاربرد زیادی دارد.

چراغ خطی روکار

این چراغ ها نوری مانند چراغ توکار ارائه می کنند و جهت نصب نیازی به حفره یا برش روی سقف ندارند. بدنه چراغ لاین روکار، دیده می شود و به راحتی روی دیوار یا سقف نصب می شوند. این تجهیزات برای محیط هایی که امکان سوراخ کردن دیوار وجود ندارد بسیار مناسب است. چراغ خطی باریک و پهن روکار به بازار عرضه شده است.

چراغ خطی آویز

این چراغ ها اغلب برای مکان هایی مناسب هستند که سقف آن بلند است. چراغ لاین آویز نیازی به برش روی سقف ندارد و به کمک یک پایه یا زنجیر نصب می شود. تفاوت این چراغ ها با چراغ هایی ار نوع روکار این است که با فاصله از سقف نصب می شوند و نور به سوژه مورد نظر نزدیک تر است علاوه بر این، به کمک چراغ های آویز خطی می توان جلوه های بصری مدرن تری به وجود آورد. 

چراغ خطی آویز

اجزای سارنده چراغ لاین

  • چراغ خطی اغلب بدنه ای از جنس آلومینیوم اکسترود یا آنودایز شده دارد. پروفیل چراغ خطی آلومینیومی و با رنگ پودری پوشش داده می شود. این بدنه ضریب انتقال حرارت بالا و وظیفه انتقال گرما را برعهده دارد.
  • این محصولات جهت روشن شدن به یک بالاست الکترونیکی مجهز شده اند.
  • دیفیوزر چراغ خطی یک صفحه مقاوم در برابر امواج یو وی است که به پخش یکنواخت نور کمک می کند. 
  • منابع نوری و ماژول های ال ای دی، اس ام دی و ... بخش های دیگر چراغ لاین هستند. 
  • تجهیزات نصب انواع چراغ خطی به همراه آن ارائه می شود. این تجهیزات شامل پیچ و مهره، قاب، زنجیر و... می شوند. 

اجزای سارنده چراغ لاین

مزایای استفاده از روشنایی خطی

  • قابلیت به وجود آوردن جلوه های بصری
  • انعطاف پذیری از لحاظ نحوه نصب
  • عملکرد مناسب و بازدهی بالا
  • دامنه کاربردی بسیار وسیع
  • تنوع در ابعاد و ظاهر

نکات مهم در خرید چراغ لاین

  1.  ابعاد چراغ خطی LED
  2. میزان روشنایی مورد نیاز
  3. برند و شرکت سازنده
  4. درجه حفاظت چراغ
  5. نحوه نصب چراغ
  6. طول عمر چراغ
  7.  ارتفاع سقف

نکات مهم در خرید چراغ لاین

برترین برندهای تولیدکننده چراغ لاین

در حال حاضر از چراغ های لاین در بسیاری از مجموعه ها استفاده می شود. شرکت های زیادی به ساخت و تولید این چراغ ها می پردازند. از مشهورترین آن ها می توان به موارد زیر اشاره کرد.

چراغ خطی بروکس

بروکس شرکتی با سابقه درخشان در زمینه تولید انواع محصولات روشنایی است. این شرکت علاوه بر چراغ به تولید انواع لامپ و پنل ال ای دی نیز می پردازد. لاینر بروکس جایگزین خوبی برای لامپ های سقفی، دیواری، لامپ های مهتابی و پرمصرف است. این محصولات مصرف انرژی کمی دارند و در توان های مصرفی مختلفی به بازار عرضه می شوند. طول عمر بالا از دیگر شاخصه های مهمی است که چراغ های بروکس دارا هستند. بروکس در ساخت این محصول از مواد مضر همچون جیوه، سرب و ... استفاده نکرده است.

چراغ خطی پارس شعاع توس

پارس شعاع یکی از شرکت های قوی در زمینه تولید انواع محصولات روشنایی است. لاینر پارس شعاع نسل جدیدی از چراغ ها هستند که جابگزین لامپ های کم مصرف و فلورسنت شده اند. این محصولات در مدل های مختلف با نام های سانکو، اکورن، سورنکو، سوهیکو، کاپیا، کانیک و ... عرضه می شود. تفاوت این چراغ ها در مدل قاب و بدنه، طول چراغ، ارتفاع آن، توکار یا روکار بودن چراغ و توان آن ها است.

  • از دیگر برندهای برتر تولیدکننده این محصول می توان به چراغ خطی مازی نور، اینفینیتی، مازی نور، پارس شهاب، کالیوز، مکس، شیله، سناتور و ... اشاره کرد. 

قیمت چراغ خطی

قیمت چراغ های لاین به عواملی همچون توان، شدت روشنایی، ابعاد، جنس بدنه، تکنولوژی منبع نور، کیفیت و استاندارد ساخت، برند و ... بستگی دارد. برای خرید انواع محصولات روشنایی به خصوص چراغ لاین می توانید به سایت راندنو مراجعه کنید و با نمایندگان و مراکز فروش چراغ خطی توکار و روکار به طور مستقیم در ارتباط باشید. 

خرید چراغ خطی

برای خرید چراغ خطی می توانید از بخش بالای همین صفحه، کالای مورد نظر خود را انتخاب کنید و مشخصات فنی کالا را مشاهده نمایید. سپس قیمت کالا را در فروشگاه های مختلف با یکدیگر مقایسه کنید و بصورت مستقیم با فروشنده مورد نظر ارتباط برقرار نمایید. راندنو امکان مشاهده لیست قیمت چراغ خطی و برقراری ارتباطی بدون واسطه با فروشندگان را برای شما فراهم می سازد.

لیست مقایسه

برند


نوع لامپ


توان


نوع کارکرد