دریل بتن کن یا پیکور بتن کن یکی از انواع دریل های پرکاربرد است که جهت سوراخکاری و کنده کاری متریال های سخت، مورد استفاده قرار می گیرد. از این دریل به منظور تخریب و سوراخ کاری دیوارها و سطوح سخت سیمانی یا بتنی استفاده می شود. این ابزار از عملکرد ترکیبی و خاصیت چرخشی در تخریب، برخوردار است. همچنین از این محصول جهت سوراخ کاری های کوچک بر روی بتن ها استفاده می شود. جهت اطلاع از قیمت دریل بتن کن و خرید دریل بتن کن با مراجعه به سایت راندنو می توانید لیست فروشندگان این ابزار را مشاهده نمایید.
همچنین این وسیله از سیستم مته گیر و قلم پیشرفته برخوردار است و به عنوان چکش تخریب می توان از آن استفاده نمود. این ابزار دوام و قدرت بالایی دارد و گزینه مناسبی برای انجام فعالیت های سنگین و صنعتی به شمار می آید. ساختار این دریل به گونه ای است که پیستون این محصول بر روی یک سیلندر سوار می شود. این پیستون هنگام حرکت به سمت جلو، فشار هوا ایجاد می کند. این فشار هوا موجب به حرکت درآمدن مکانیسم چکش این محصول می شود. بتن کن ها براساس نوع کاربرد و منبع تغذیه به چند دسته تقسیم می شوند.
این دریل ها به دلیل کارکرد مشترک با چکش های تخریب و پیکور، در لیست ابزارآلات تخریبی قرار می گیرند. بتن کن ها باتوجه به مته مورد استفاده در دستگاه، در دو نوع چهار شیار و پنج شیار تولید و عرضه می شوند. همچنین این ابزار باتوجه به وزنی که دارد، به طور معمول میان 2 تا 12 کیلوگرم تولید و عرضه می شود.
دریل های بتن کن باتوجه به انرژی مورد نیاز برای انجام کار، به چند دسته تقسیم می شوند. در ادامه به آشنایی با انواع این دریل باتوجه به منبع انرژی می پردازیم.
احتمالاً در ابتدا این سؤال برای شما پیش آمده است که بتن کن برقی چیست و چه کاربردی دارد؟ دریل های بتن کنی از طریق برق شهری انرژی مورد نیاز خود را تأمین می کنند، از توان و انرژی بیشتری برخوردار هستند. این ابزار با استفاده از نیروی الکتریسیته کار می کند و برای استفاده در مکان هایی مناسب است که دسترسی به منبع برق، امکان پذیر باشد.
نوع شارژی این ابزار همانطور که از نامش مشخص است، از طریق باتری انرژی مورد نیاز خود را تأمین می کند. به دلیل وجود باتری در دریل شارژی بتن کن، این ابزار وزن بیشتری نسبت به نوع برقی آن دارد. استفاده از این ابزار در محیط هایی که دسترسی به پریز و منبع برق شهری وجود ندارد، گزینه مناسبی به شمار می آید. به طور معمول دریل های بتن کنی که از نوع شارژی هستند، از دیمر و ترکمتر برخوردار هستند. لازم به ذکر است که باتری استفاده شده در ساختار این دریل ها از نوع لیتیوم یون است.
این ابزار از لحاظ وزن و سیستم قلم گیر به چند دسته تقسیم می شود. در ادامه به انواع و مقایسه دریل های بتن کن می پردازیم.
ساختار این بتن کن به گونه است که مته و قلم هایی با قطر 30 میلی متر در آن قرار می گیرند. قلم هایی که در این نوع دریل استفاده می شوند، نسبت به قلم های نوع پنج شیار، سبک تر و نازک تر هستند. قلم تخریب دستگاه چهار شیار، برای انجام تخریب های محدود و سبک مورد استفاده قرار می گیرد. به همین دلیل، استفاده از این مدل جهت سوراخکاری بتن، سیمان، آجر وگچ مناسب است. درنتیجه استفاده از این ابزار برای انجام پروژه هایی که به تخریب بالایی نیاز دارند، مناسب نیست.
لازم به ذکر است که این دریل ها با توجه به وزن کمی که دارند، نسبت به دریل های چکشی از قدرت بالاتری برخوردار هستند. همچنین اگر قصد تهیه دریل بتن کن ارزان را دارید، با مراجعه به راندنو می توانید لیست فروشندگان این ابزار را مشاهده نمایید.
این مدل نمونه تکمیل شده مدل چهار شیار است. بتن کن 5 شیار قابلیت وارد کردن ضربات محکم تر در حین حفاری و تخریب، ضربات محکم تری را دارد. در مدل پنج شیار قلم هایی با قطر 34 میلی متر قرار می گیرد. این نوع دریل نسبت به دریل چهار شیار، وزن بیشتری داشته و از ضخامت قلم بیشتری برخوردار است. وزن این ابزار اصولاً 5 کیلوگرم بوده و از سیستم کنترل سرعت در ساختار ان به کارگیری شده است. این سیستم معمولاً امکان چرخش مته در 6 حالت را در اختیار کاربر قرار می دهد.
لازم به ذکر است که در طراحی این کالا، از سیستم ضد لرزش AVS بهره گیری شده است. به کارگیری از این سیستم، از لرزش این دستگاه و انتقال آن به کاربر حین انجام کار، جلوگیری می کند. همچنین وجود مته گیر در این محصول، استفاده از آن را در سخت ترین فرآیندهای تخریبی آسان می نماید.
این نوع از دریل ها فقط در جهت تخریب های سنگین صنعتی مورد استفاده قرار می گیرند. استفاده از این محصول به مهارت بالایی نیاز دارد. همچنین این دریل ها سیستمی مشابه دریل های چهار شیار و پنج شیار دارند و SDS-MAX نامیده می شوند. لازم به ذکر است که تمامی انواع بتن کن ها اصطلاح هایی هستند که به سه نظام بتن کن ها تعلق دارند. سه نظام قطعه ای است که انواع مته یا قلم ها در آن جای می گیرد.
این محصول با توجه به حالت های مختلف برای کاربردهای گوناگونی مورد استفاده قرار می گیرد. در ادامه به انواع حالت های این محصول می پردازیم.
این حالت، همانطور که از نامش مشخص است، جهت سوراخکاری قطعات فلزی، کاشی، سرامیک و ... کاربرد دارد.
از این حالت دریل جهت سوراخکاری های مستحکم تر مانند بتن، آجر و ... که از مقاوت بالایی برخوردار هستند، به کارگیری می شود.
حالت چکشی یا تخریب این دریل ها جهت تخریب سطوح سیمانی، بتنی، کندن کاشی و سرامیک و ... استفاده می شود. همچنین این قابلیت تنها در بتن کن ها وجود دارد.
همانطور که پیش از این گفته شد، این دریل ها جهت تخریب و سوراخ کاری دیوارها یا سطوح سخت و بتنی مورد استفاده قرار می گیرند. در اددامه به کاربردهای رایج این ابزار در صنایع مختلف، اشاره شده است.
به طورکلی این محصول در انجام کارهای نصب و تأسیسات جهت سوراخ کاری و کندن سطح بتن مورد استفاده قرار می گیرد.
استفاده از این ابزار از مزایای قابل توجهی برخوردار است که در ادامه به بررسی آنها می پردازیم.
این دریل مانند دیگر ابزار آلات دیگر، از قسمت های مختلفی تشکیل شده است. در ادامه به معرفی اجزای تشکیل دهنده دریل بتن کن می پردازیم.
بتن کن و چکش تخریب با توجه به فاکتورهای خاصی از یکدیگر متمایز می شوند. همانطور که در ابتدا به این موضوع پرداخته شد، بتن کن ها از عملکرد ترکیبی چرخشی و چکشی برخوردار هستند. همچنین تنها جهت دریل کاری و کنده کاری متریال های بتنی استفاده می شوند. اما چکش های تخریب جهت تخریب اجسام سخت مانند سنگ و آسفالت، مورد استفاده قرار می گیرند. در ادامه به طور کامل تری تفاوت های این دو ابزار را مورد بررسی قرار می دهیم.
میزان قدرت موتور چکش تخریب بیشتر از بتن کن است. به همین دلیل این ابزار جهت تخریب سطوح سخت تر مناسب تر بوده و مورد استفاده قرار می گیرد.
چکش تخریب ابعاد بزرگتری نسبت به بتن کن داشته و همانطور که قبلاً اشاره کردیم برای انجام کارهای سنگین مناسب تر هستند.
بتن کن ابزاری چند کاره است که از عملیات چرخش مته پشتیبانی می کند. در مقابل چکش تخریب از قابلیت چرخش یا گشتاور برخوردار نبوده و به عنوان چکش ضرباتی را بر سطح بتنی، جهت خرد کردن وارد می کند.
بتن کن به دلیل وزن کمتر و اندازه کوچکتر نسبت به چکش تخریب، از قابلیت حمل آسان تری برخوردار است.
همانطور که می دانید، نیروی ضربه برحسب ژول مشخص می شود. اثربخشی چکش تخریب بیش از 20 ژول بوده و این در حالی است که اثربخشی دریل بتنی، تنها 15 ژول است. از این رو چکش تخریب از اثربخشی بیشتری برخوردار بوده و برش و سوراخ بتن با این ابزار، راحت تر انجام می گیرد.
برای انجام کارهای سنگین مانند تخریب ساختمان، سوراخ کردن بتن و ... چکش تخریب دارای تجهیزات متفاوتی است. داشتن مته با قطرهای مختلف و قابلیت های ضد ضربه بودن و ضد لرزش بودن از ویژگی های مهم این محصول به شمار می آید. تمامی این ویژگی ها در مورد دریل های بتن کن نیز صدق می کنند. همچنین لازم به ذکر است که تمام تولیدکنندگان این مجموعه کامل از تجهیزات را در اختیار کاربران قرار نمی دهند.
استفاده از این دریل به رعایت کردن نکات خاصی نیاز دارد. در ادامه به نحوه کار با دریل بتن و نکات مهم استفاده از این ابزار می پردازیم.
در حین خرید این کالا پارامترهای مختلفی وجود دارد که باید به آنها توجه نمایید. در ادامه به نکات مهم در خرید دریل های بتن کن پرداخته شده است.
قدرت و توان موتور از اهمیت ویژه ای برخوردار است. توان موتور بر حسب وات در مدل های برقی و بر حسب ولت در مدل های شارژی محاسبه می شود. هر چه این میزان بالاتر باشد، می توان از آن جهت انجام فعالیت های سنگین تر استفاده نمود. درنتیجه قدرت دستگاه ارتباط مستقیمی با وزن آن دارد.
پارامتر مهم و تاثیر گذار دیگر وزن و ابعاد دستگاه است. وزن و ابعاد خود به پارامترهای مختلفی بستگی دارد. یکی از این پارامترها توان دستگاه است. هر چه توان دستگاه بالاتر باشد وزن آن نیز بیشتر است. وزن و ابعاد هر چه کمتر باشد قابلیت حمل و جابجایی آن نیز بیشتر است.
همان طور که گفته شد، این محصولات بر اساس سه نظامی که دارند به انواع مختلفی تقسیم می شوند. شاید بعد از توان دستگاه مهم ترین مسئله انتخاب نوع سه نظام بتن کن است. سه نظام بتن کن سایز مته را مشخص می کند.
این محصول می تواند از نوع برقی و یا شارژی باشد. در نوع برقی انرژی لازم برای چرخش موتور از طریق برق شهری تامین می شود. در مدل های شارژی نیز این انرژی از طریق باتری به کار رفته در دستگاه تامین می شود.
شرکت های معتبر بسیاری به تولید و عرضه این محصول به بازار پرداخته اند. در ادامه به برندهای معتبر و معروف تولیدی این محصول اشاره خواهیم کرد.
ماکیتا از برندهای محبوب و ممعتبر تولیدکننده انواع ابزارآلات در جهان است. این شرکت در سال 1958 توسط ماسابورو ماکیتا تأسیس شد. محصولات این برند از کیفیت بالایی برخوردار هستند و با قدرت و توان بالایی تولید و عرضه می شوند. از برترین بتن کن های ارائه شده توسط این برند می توان به دریل بتن کن ماکیتا مدل hr2470 ،hr2630t ،hr2475 ،hr2810 و ... اشاره نمود.
بوش از دیگر برندهای محبوب عرضه کننده انواع ابزار، ازجمله دریل های بتن کن در جهان است. این شرکت در سال 1886 توسط رابرت بوش بنیان گذاری شد. دریل بتن کن بوش مدل gbn 2-26 dre ،gbn 2-28 f ،gbn 8-45 d ،gbn 12-52 d و ... از برترین دریل های بتن کن تولیدشده توسط این شرکت به شمار می آیند.
برند باس از دیگر تولیدکنندگانی است که محصولات باکیفیتی را به بازار عرضه نموده است. باس نیز از پرفروش ترین بررندهایی است ک هبا تولید محصولات متنوع توانسته است جایگاه خود را در بازار ابزار تثبیت نماید. بتن کن باس مدل bs26sre ،28sre ،bs 26 dfr و دیگر مدل ها از پرفروش ترین دریل های این برند هستند.
شرکت ابزار برقی کرون در حاضر از 10 کارخانه در کشور چین برخوردار است. این برند در حال توسعه و به روزرسانی فناوری کارخانه خود است و این تلاش ها موجب شده است ابزارآلات این برند به کشورهای اروپایی و آمریکایی صادر شوند. از محبوب ترین بتن کن های این برند می توان از دریل بتن کن کرون مدل ct18108 ،ct18026 ،ct18114 ،ct18054 و مدل های دیگر نام برد.
شرکت رونیکس یکی از معتبرترین و معروف ترین تولیدکنندگان در حوزه ابزارآلات به شمار می آید. ابزارآلات این برند از کیفیت بالایی برخوردار هستند و باتوجه به استانداردهای بین المللی تولید و عرضه می شوند. از محبوب ترین محصولات تولید شده توسط این شرکت می توان به بتن کن رونیکس مدل 2740 دو حالته 5 شیار، 2740، 2724، 2707 و ... اشاره کرد.
شرکت آروا یکی دیگر از محبوب ترین تولیدکنندگان ابزارآلات به شمار می آید. این شرکت با هدف تولید محصولات باکیفیت و مقرون به صرفه به فعالیت خود ادامه می دهد. از محبوب ترین دریل های تولید شده توسط این شرکت می توان به بتن کن آروا مدل 5205، 5207، 5213، 5230، 5214، 5220 و ... اشاره کرد.
شرکت توسن در سال 1382 تأسیس و شروع به فعالیت کرد. این شرکت محصولات خود را با استانداردهای ببین المللی و کیفیت مطلوبی تولید و به بازار عرضه می کند. از محبوب ترین دریل های تولید شد توسط این شرکت می توان به بتن کن توسن مدل 8030H ،8033H ،8020H و ... اشاره کرد.
از دیگر شرکت های معتبر تولید کننده این محصول می توان به بتن کن بوش، ماکیتا، باس، پوکا، باس، ادون، آنکور و ... نام برد.
قیمت دریل بتن کن به عوامل مختلفی مانند شرکت تولیدکننده و برند دستگاه، قدرت و توان دستگاه، گارانتی و خدمات پس از فروش بستگی دارد. توجه نمایید هر چه توان دستگاه بیشتر باشد، قیمت دستگاه نیز بیشتر خواهد بود. قابلیت های دیگری همچون برخورداری از دیمر و گشتاور دستگاه نیز از عوامل مهم تعیین کننده قیمت این محصول به شمار می آیند. جهت اطلاع از قیمت بتن کن با مراجعه به سایت راندنو می توانید به صورت مستقیم با فروشندگان این ابزار ارتباط مستقیم برقرار نمایید.
برای خرید دریل بتن کن می توانید از بخش بالای همین صفحه، کالای مورد نظر خود را انتخاب کنید و مشخصات فنی کالا را مشاهده نمایید. سپس قیمت کالا را در فروشگاه های مختلف با یکدیگر مقایسه کنید و بصورت مستقیم با فروشنده مورد نظر ارتباط برقرار نمایید. راندنو امکان مشاهده لیست قیمت دریل بتن کن و برقراری ارتباطی بدون واسطه با فروشندگان را برای شما فراهم می سازد.