ثبت فروشگاه

کفش ایمنی مدل 1212

از ۴۸۰,۰۰۰ تا ۴۸۰,۰۰۰ تومان

پوتین ایمنی کاوه

از ۲۳۱,۰۰۰ تا ۲۳۱,۰۰۰ تومان

پوتین ایمنی آلفا

از ۲۶۸,۰۰۰ تا ۲۶۸,۰۰۰ تومان

کفش ایمنی

کفش ایمنی یا کفش کار از مهم ترین انواع تجهیزات ایمنی است. کفش های ایمنی جهت محافظت از پاهای کارکنان در محیط های شغلی گوناگون مورد استفاده قرار می گیرند. این تجهیزات ایمنی از انگشتان و مچ پاها در برابر شرایط پرخطر محافظت می کنند. قیمت کفش ایمنی کار و پوتین ایمنی به عواملی مانند نوع کفش، متریال به کار رفته در ساخت آن و برند تولیدکننده آن بستگی دارد. جهت خرید کفش کار نیز با مراجعه به سایت راندنو می توانید لیست فروشندگان این ابزار ایمنی را مشاهده نمایید.

کفش عایق برق، کفش کارگری و کفش ایمنی مهندسی از رایج ترین و پرکاربردترین انواع این ابزار ایمنی هستند. انواع کفش و پوتین کار در برابر عوامل محیطی مختلف، از مقاومت بالایی برخوردار هستند. آستر داخلی به کار رفته در این کفش ها به گونه ای است که تنفس پذیری بالایی دارند و از تعریق پا جلوگیری می کنند. نوع دیگری از آسترها موجود هستند که ضد آب تولید می شوند و از نفوذ آب به داخل کفش جلوگیری می کنند.

کفش هایی که از این آستر برخوردار هستند، برای استفاده در فصول زمستانی و یا مناطقی که در آن ها بارندگی زیاد است مناسب هستند. در ادامه به معرفی انواع کفش های ایمنی و کاربردی که دارند، می پردازیم.

کفش ایمنی

فروش کفش ایمنی

اگر شما هم از فروشندگان انواع تجهیزات ایمنی از جمله کفش های ایمنی هستید،  با ثبت نام در راندنو می توانید محصولات خود را به فروش برسانید. راندنو بستری را برای فروشندگان فراهم کرده است با قیمت گذاری محصولات خود، افزایش فروش داشته باشند. در نتیجه با قیمت گذاری محصولات شما، خریداران می توانند به صورت مستقیم با شما در ارتباط باشند و بدون هیچگونه واسطه ای، محصول مورد نظر را از شما خریداری نمایند.

کفش ایمنی چیست

مشاغل متعددی وجود دارند که مستلزم استفاده از تجهیزات ایمنی هستند. به همین دلیل در برخی از محیط های شغلی صنعتی نیاز است تا از کفش های ایمنی استفاده شود. همانطور که در ابتدا گفته شد، کفش کار یکی از مهم ترین تجهیزات حفاظت فردی است که از پای افراد در برابر خطرات احتمالی ناشی از سقوط و برخورد اجسام سخت، محافظت می کند. به طور کلی از این کفش ها در محیط های پر خطر استفاده می شود تا افراد بتوانند فعالیت های روزانه خود را به خوبی انجام دهند.

این کفش ها شباهت زیادی به کفش های معمولی دارند و می توان گفت که با توجه به ظاهر، تفاوت چندانی با یکدیگر ندارند. کفش ایمنی صنعتی از تجهیزاتی است که برای مراقبت از پاهای افراد در محیط های شغلی خاص مورد استفاده قرار می گیرد. استفاده از این کفش ها در محیط های شغلی گوناگون که افراد با مواد مختلف در ارتباط هستند، بسیار مناسب است. این  کفش ها براساس میزان مقاومت و با توجه به شغل افراد، در انواع مختلفی به بازار ارائه می شوند. همچنین سایزبندی آنها مختلف است و متناسب با هر سایز پا، قابل استفاده است.

لازم به ذکر است هنگام تهیه این تجهیزات ایمنی باید به استانداردهای آن توجه داشته باشید.

تاریخچه کفش ایمنی

در ابتدا لازم است بدانید که تاریخچه استفاده از کفش های ایمنی به دوران انقلاب صنعتی فرانسه مربوط می شود. به طوریکه جنبش کارگری در دوره انقلاب صنعتی اروپا، شکل گرفت. سپس نگرانی های کارکنان و افراد زیادی برای انجام کارها در زمینه ایمنی به وجود آمد. به عبارتی می توان گفت نگرانی های افراد در این زمینه، یکی از اصلی ترین دلایل به وجود آمدن تاریخچه کفش های ایمنی است.

در نتیجه این جنبش ها گارگران و کارکنان بخش های مختلف، جهت فراهم شدن شرایط کاری مناسب تر، درخواست خود را ارائه و بازگو نمودند. پس از آن و در قرن 19 سیستم شغلی با پیچیدگی و پیشرفت های بسیاری روبه رو شد. از این رو رعایت اصول ایمنی ضرورتی، یکی از اصلی ترین موارد ایمنی کار برای افراد به شمار می آمد. در این میان جان بسیاری از افراد و کارگران مشاغل گوناگون، طی مدت زمان کاری آنها تهدید می شد.

در نتیجه، در اواخر قرن بیستم رعایت اصول ایمنی در ایالات متحده پدیدار شد. لازم به بیان است که پیش از این، کارفرمایان آسیب های ناشی از وجود حوادث مختلف که جان کارکنان را به خطر وا می داشت را در اولویت خود قرار نمی دادند. به طور کلی می توان گفت که با این اطلاعات، نمی توان آمار دقیقی از به کارگیری کفش های ایمنی بازگو کرد. تنها این اطلاعت در دسترس است که پیش از سال 1900 میلادی، رعایت نکات و اصول ایمنی مورد توجه مردم قرار نمی گرفت.

تاریخچه کفش ایمنی

انواع کفش ایمنی

کفش ایمنی زنانه و مردانه از اصلی ترین تقسیم بندی های این تجهیزات ایمنی است که براساس جنسیت افراد از یکدیگر متمایز می شوند. همچنین کفش های کار با توجه به نوع کاربرد، در انواع مختلفی تولید و عرضه می شوند که در ادامه به بررسی آنها می  پردازیم.

کفش ایمنی سر پنچه فولادی

رایج ترین کفش های ایمنی مجهز به یک زره فولادی در جلوی کفش هستند. این کفش کار از آسیب و قطع انگشتان پا حین انجام کار جلوگیری می کند. همچنین در برابر اجسام سنگین و برنده نیز از مقاومت بالایی برخوردار است. این کفش ها از جنس چرم طبیعی و مصنوعی و یا مواد سخت مانند پی یو PU و تی پی یو TPU تولید می شوند. به این نکته توجه داشته باشید که درجه ذوب این مواد، 80 درجه سانتی گراد است.

کفش هایی که از سرپنجه فولادی برخوردار هستند، ضد سایش و ضد لغزش هستند. همچنین از وزن سبکی برخوردار هستند و در محیط های شغلی که کارکنان با مواد اسیدی، نفتی و روغنی در ارتباط هستند، استفاده می شوند. به طور کلی می توان گفت این کفش ها محافظ مناسبی برای پا در برابر فشار و ضربه هستند.

کفش ایمنی سرپنجه فولادی

کفش ایمنی کانداکتیو

این نوع از کفش های ایمنی هادی جریان برق هستند و جهت استفاده برای انجام کار در معدن و یا کار با مواد اشتعال زا، مورد استفاده قرار می گیرند. در این محیط های نام برده شده، کارکنان در معرض خطرات احتمالی ناشی از انفجار قرار می گیرند. از این رو استفاده از این کفش های کار گزینه مناسبی در برابر این حوادث احتمالی به شمار می آید. لازم به ذکر است که کفش عایق برق به دو نوع ولتاژ ضعیف و عایق برق فشار قوی تقسیم می شوند.

ولتاژ ضعیف این ابزار ایمنی در برابر جریان برق تا 480 ولت مقاومت دارد. همچنین نوع فشار قوی این محصول در برابر جریان الکتریسیته تا 18000 ولت، از خود مقاومت نشان می دهد.

کفش ایمنی کانداکتیو

کفش ایمنی برق یا کفش با سر پنجه کامپوزیت

این نوع کفش ها از سرپنچه کامپوزیت برخوردار هستند که در برابر جریان الکتریسیته مقاومت دارند. این نوع کفش ایمنی در دو نوع محافظ فشار قوی و محافظ فشار ضعیف تولید می شوند. در ساختار کفش کار برقکاری از هیچ گونه فلزی استفاده نشده است و همچنین آن را با نماد CD نمایش می دهند. در نتیجه اگر به دنبال کفش کار عایق برق هستید، می توانید این محصول را خریداری نمایید.

کفش ایمنی کامپوزیت یا کفش عایق برق

کفش کار پلاستیکی

کفش کار پلاستیکی از وارد شدن خطرات و صدمات شیمیایی به پای کاربران جلوگیری می کند. همچنین کفش های ایمنی پلاستیکی بسیار سخت هستند و تغییر فرم نمی دهند. 

کفش ایمنی پلاستیکی

کفش ایمنی کفه فلزی

این نوع از کفش های کفه فلزی در برابر سوراخ شدن مقاومت بالایی دارند. استفاده از کفش معدن برای انجام کار در معادن و عملیات استخراج کاربرد دارد. به همین دلیل کفش های کفه فلزی برای استفاده در این مشاغل کاربرد دارند.

کفش ایمنی کفه فلزی

کفش ضد اسید

کفش ایمنی از جنس بوتیل یا کفش ایمنی ضد اسید همانطور که از نامش مشخص است، در برابر مواد خورنده مقاومت بالایی دارد. این کفش برای افرادی که در محیط های اسیدی فعالیت می کنند بسیار پرکاربرد است.

کفش ایمنی از جنس بوتیل یا کفش ایمنی ضد اسید

کفش ایمنی ضد آب 

کفش ضد آب مجهز به آستر ضد آب یا گرتکس است و زیره آن از نوع تزریق مستقیم و یک تکه است. استفاده از این کفش ها در شرایط آب و هوایی پر بارش و محیط های مرطوب کاربرد دارد. 

کفش ایمنی ضد آب

چکمه ایمنی 

پوتین ایمنی ایمنی یا چکمه پلاستیکی نوعی کفش کار ایمنی است که قسمت ساق و تا زیر زانو را می پوشاند. از این محصول در کارهایی نظیر آتش نشانی، کار در زمین کشاورزی و فعالیت هایی نظیر آنها استفاده می شود. این چکمه ضد آب است و از ورود آب به داخل پا جلوگیری می نماید.

چکمه ایمنی

اجزای تشکیل دهنده کفش ایمنی

پیش از این به معرفی انواع کفش های ایمنی و زیره و رویه استفاده شده در آنها پرداختیم. در این بخش، به ساختار کفش های ایمنی و اجزای تشکیل دهنده آنها می پردازیم.

کلاهک انگشتان پا

محفظه مخصوص انگشتان پا  از دیگر قسمت های تشکیل دهنده این ابزار است که قصد بررسی آن را داریم. این بخش از کفش ها از جنس سختی برخوردار هستند و محافظ خوبی برای انگشتان پای شما محسوب می شوند. این بخش از می تواند از متریال های پلی اورتان، آلومینیوم، کامپوزیت و مواردی از این قبیل ساخته شود. لازم به ذکر است که هر یک از این کلاهک های انگشت پا، از تحمل فشاری در حدود  ژول برخوردار هستند.

پوشش داخلی

پوشش داخلی این ابزار همانطور که از نامش مشخص است، به صورت مستقیم با پا در ارتباط است. این قسمت می تواند از متریال های آستر مانند پنبه، پشم، چرم و کامپوزیت ساخته شود.

پوشش خارجی

رویه داخلی کفش ها از دیگر قسمت های تشکیل دهنده این محصول است. این پوشش معمولاً از جنس چرم صاف و براق تولید می شود و هوا را به خوبی عبور می دهد. به این نکته توجه داشته باشید که چرم ماده ای پایدار و محکم است و می تواند مقاومت بالایی در برابر خطرات احتمالی داشته باشد.

کفی کفش

همانطور که  می دانید کفی کفش های کار به منظور راحتی پای کاربران طراحی و تولید می شوند. جنس کفی های این ابزار ایمنی می تواند از پشم و یا چرم ساخته شده باشد. لازم به ذکر است که چرم ها و پشم های مخصوص به کار برده شده در ساختار کفش کار از دوام بالایی برخوردار هستند. در نتیجه می توانند گزینه مناسبی برای تولید کفش ایمنی محسوب شوند.

زیره کفش

زیره کفش آخرین بخش تشکیل دهنده این ابزار ایمنی است که قسمت خارجی آن را دربر می گیرد. به این نکته توجه داشته باشید که جنس زیره کفش های کار می تواند از لاستیک و TPU ساخته شده باشد.

اجزای تشکیل دهنده کفش ایمنی

انواع زیره کفش ایمنی 

به قسمت زیرین کفش که با زمین و وزن افراد تماس مستقیم دارد، زیره کفش گفته می شود. لازم به ذکر است که جنس زیره کفش های ایمنی معمولاً از موادی استفاده می شود که مولکول های بزرگی دارند و ساختار تکرارشونده آنها با کمک پیوندهای شیمیایی به هم متصل شده است. در ادامه به معرفی انواع زیره کفش های کار آنها می پردازیم.

زیره پلی اورتان (PU)

زیره کفش PU از ترکیب دو ماده نرم پلی ال و ایزوسیانات تولید شده است. این زیره از چگالی پایین و وزن سبکی برخوردار است. از این زیره کفش کار جهت استفاده طولانی مدت برای مصارف مختلف، مورد استفاده قرار می گیرد. همچنین این زیره از استحکام بالا، عایق حرارتی مناسب، انعطاف بالا و موارد دیگر برخوردار است.

پی وی سی (PVC)

یکی دیگر از زیره های موجود در کفش کار، زیر پی وی سی است. این زیره بسیار سخت است و انعطاف پذیری پایینی دارد. زیره کفش PVC از مقاومت بالایی برخوردار است و یک عایق حرارتی بسیار مناسب به شمار می آید. این زیره به سختی شکسته می شود اما در سرما درصد شکنندگی آن بالا می رود. 

تی پی یو (TPU)

زیره کفش TPU از مقاومت بالایی در برابر لغزش و سایش برخوردار است و مانع از سر خوردن کاربر می شود. زیره کفش تی پی یو در حالت عادی بدون رنگ است و همین موضوع این امکان را در اختیار تولیدکننده قرار می دهد تا آن را به رنگ مورد نظر و متناسب با کفش خود در آورد.

زیره رابر(Ruber)

کفش ایمنی رابر یک زیره متداول در تمامی کفش های ایمنی است. این زیره از اصطکاک و گریپ بالایی برخوردار است و مانع از لغزش و سر خوردن کفش می شود. به این مدل زیره، لاستیکی گفته می شود که در برابر نفوذ آب مقاومت مناسبی دارد. این زیره عایق حرارتی خوبی است و در کفش های زمستانی نیز استفاده می شود. کفش ایمنی رابر از مقاوم ترین و مستحکم ترین انواع کفش های ایمنی به شمار می آید. از این کفش در محیط ها کاملاً اسیدی و با حرارت بالا و همچنین انجام فعالیت های سنگین استفاده می شود.

زیره ترمو پلی اورتان (TPU)

زیره کفش تی پی یو از مقاومت بالایی در برابر لغزش و سایش برخوردار است و مانع از سر خوردن کاربر می شود. زیره کفش TPU در حالت عادی بدون رنگ است و همین موضوع این امکان را در اختیار تولیدکننده قرار می دهد تا آن را به رنگ مورد نظر و متناسب با کفش خود تولید نماید.

انواع زیره کفش ایمنی

انواع رویه کفش کار

جنس خارجی و یا رویه کفش های ایمنی از متریال های مختلفی تولید می شود که در ادامه به معرفی آنها می پردازیم.

  • رویه چرم گاوی
  • رویه چرم نبوک
  • رویه اشبالت و چرم جیر
  • رویه پارچه ای
  • رویه لاستیکی
  • رویه چرم مصنوعی

انواع رویه کفش کار

کاربرد کفش کار

از کفش ایمنی می توان در محیط های نفتی، روغنی، اسیدی و یا محیط هایی که الکتریسیته و امکان برق گرفتگی از زمین وجود دارد، مکان های صنعتی و کارخانه ها استفاده نمود. جنس زیره کفش های ایمنی معمولاً از موادی استفاده می شود که مولکول های بزرگی دارند و ساختار تکرارشونده آنها با کمک پیوندهای شیمیایی به هم متصل شده است. از کفش ایمنی می توان در محیط های نفتی، روغنی، اسیدی و یا محیط هایی که الکتریسیته و امکان برق گرفتگی از زمین وجود دارد، مکان های صنعتی و کارخانه ها استفاده نمود.

در ادامه این بخش، به معرفی رایج ترین کاربردهای این ابزار ایمنی می پردازیم.

  • استفاده در محیط هایی که کارکنان از نردبان استفاده می کنند و در معرض خطر لغزش قرار دارند.
  • استفاده جهت انجام فعالیت های ساختمان سازی که کارکنان در معرض خطراتی همچون سقوط اجسام مختلف قرار دارند.
  • استفاده در مشاغل گوناگون مانند تراشکاریکه افراد با ابزارآلات تیز و برنده سروکار دارند.
  • جهت استفاده در کارخانه های تولید مواد غذایی
  • استفاده در شرایط آب و هوایی بسیار گرم و بسیار سرد
  • استفاده جهت انجام فعالیت های برق کاری که افراد با جریان الکتریسیته در ارتباط هستند و مواردی از این قبیل

کفش ایمنی در چه صنایعی بیشترین سطح مصرف را دارد؟

کفش های ایمنی در مشاغل نام برده در لیست زیر، بیشترین موارد استفاده را دارند:

  • صنایع شیمیایی و پتروشیمی
  • صنعت الکتریسیته و برق رسانی
  • صنعت ریخته گری
  • صنایع جوشکاری و برش کاری
  • صنعت چوب و نجاری
  • صنعت تولید مواد شوینده
  • صنعت ساختمان سازی و راه سازی
  • صنایع نفتی و موارد مشابه

کاربرد کفش کار

اهمیت استفاده از کفش ایمنی

همانطور که گفته شد، مشاغل متعددی هستند که کار در آنها خطرات جبران ناپذیری را برای کارکنان به وجود می آورد. استفاده از این کفش ها می تواند خطرات ناشی از انجام فعالیت های مختلف را تا حد زیادی کاهش دهد. یک کفش کار مناسب و ارگونومیک، پاهای شما را در وضعیت مطلوبی قرار می دهد. به طوریکه با ایجاد جریان هوا به داخل کفش، از تعریق جلوگیری  می کند. همچنین برخورد اجسام سنگین با پاها از دیگر مشکلات رایج در مشاغل است که با استفاده از این تجهیزات می توانید آسیب های وارده را به حداقل برسانید. برخی دیگر از این تجهیزات نیز از سر خوردن و لیز خوردن افراد در محیط  های شغلی جلوگیری می کنند. به همین دلیل لازم است در محیط کار خود به خصوص محیط های صنعتی و کارگاهی از این تجهیزات ایمنی استفاده کنید.

تکنولوژی های کفش ایمنی

امروزه با وجود فناوری های مدرن روز جهان، کیفیت و ایمنی کفش های کار ارتقاء یافته است. به همین دلیل با تهیه یک کفش استاندارد، می توانید محافظ از پاهای خود را افزایش دهید و راحتی استفاده را برای خود فراهم کنید. در ادامه شما را با تکنولوژی های به کار رفته در کفش های کار آشنا می نماییم.

تکنولوژی SRX

این تکنولوژی قابلیت ضد لغزش را برای کفش ها فراهم می کند. به طور کلی کفش هایی که از این تکنولوژی برخوردار هستند، از لغزش و لیز خوردن افراد جلوگیری می کنند.

تکنولوژی Vibram

این تکنولوژی در ساختار زیره کفش ها به کار می رود. کفش هایی که تحت این تکنولوژی تولید شده اند نیز در برابر لغزش مقاومت دارند.

تکنولوژی FLEX

کفش هایی که از این فناوری برخوردار هستند، راحتی کاربران را حین انجام فعالیت های طولانی مدت فراهم  می کنند.

تکنولوژی Ease

این فناوری نمونه پیشرفته تر تکنولوژی Flex است که استفاده از آن راحتی کار برای کارکنان را فراهم می کند. با  این تفاوت که فناوری Ease از خاصیت ضد بو و آنتی باکتریال برخوردار است و از ایجاد بوی بد برای پاها جلوگیری می کند.

تکنولوژی ارگو ERGO

کفش هایی که تحت فناوری ارگو تولید می شوند، از کفی های فوق طبی برخوردار هستند. همچنین استفاده از کفش های تولیدشده تحت فناوری ergo، از خستگی پاها در طولانی مدت جلوگیری می کند.

تکنولوژی Oil Resistant

کفش هایی که با استفاده از این  فناوری تولید می شوند، در برابر مواد روغنی مقاوم هستند. در نتیجه از لیز خوردن افراد در محیط های کارگاهی و آزمایشگاهی جلوگیری می کنند.

تکنولوژی Waterproof

تجهیزاتی که تحت عنوان این تکنولوژی ساخته می شوند، خاصیت ضد آب دارند. این فناوری مقاومت کفش در برابر آب  را افزایش می دهد و از ورود آب به داخل کفش جلوگیری می کند.

ویژگی های کفش ایمنی استاندارد

استفاده از کفش های ایمنی از مزایای به سزایی برخوردار است. همانطور که می دانید این کفش ها از کاربردهای زیادی برخوردار هستند و در مشاغل پرخطر مورد استفاده قرار می گیرند. در ادامه به مهم ترین مزایای استفاده از کفش کار پرداخته شده است:

  • کفش های کار از وزن سبکی برخوردار هستند و در طولانی مدت می توان از آنها استفاده نمود.
  • به طور معمول جنس انواع کفش های کار از مواد پلیمری ساخته می شوند که مقاومت بالایی دارند.
  • کفی و پاشنه این ابزار ایمنی به گونه ای طراحی شده است که از آج های درشت و ریز برخوردار هستند. وجود این آج ها از لیز خوردن افراد جلوگیری می کند.
  • این کفش ها با بهترین رنگ ها و مواد مصرفی تولید می شوند و در برابر مواد اسیدی و شیمیایی تغییر رنگ نمی دهند.
  • انواع کفش های کار با توجه به سایزبندی، گستره تنوع وسیعی دارند که هر کاربر می تواند مطابق با سایز پای خود بهترین گزینه را انتخاب نماید. این کفش ها در سایزهای 38، 39، 40، 41، 42، 43، 44، 45 و کفش ایمنی سایز 48 در بازار موجود هستند.
  • پوشش داخلی این محصولات به گونه ای است که از تعریق پا جلوگیری می کنند و از متریال های الیاف ساخته می شوند.
  • مقاومت بالا و دوام بسیار زیاد این محصول موجب شده است تا برندهای متعددی به تولید این ابزار ایمنی بپردازند.

ویژگی کفش ایمنی

نحوه تولید کفش ایمنی

در این بخش مراحل تولید کفش های کار را مورد بررسی قرار می دهیم:

  1. در ابتدا باید لوازم و مواد مصرفی مورد نیاز برای ساخت کفش را تهیه نمود. این تجهیزات اولیه شامل سر پنجه کفش، زیره و چرم است.
  2. پس از آن مواد اولیه را متناسب با سایزهای مختلف برش می زنند تا تمامی سایزهای مورد نیاز برای تهیه کفش تولید شود.
  3. سپس با استفاده از چسب مخصوص و نخ مقاوم، آنها ر ابه یکدیگر متصل می کنند. در این مرحله کفش ها باید درون دستگاه قرار بگیرند تا فشرده شوند. این فشرده سازی از جدا شدن درزها به هنگام استفاده، جلوگیری می کند.
  4. تولیدکنندگان پس از خارج کردن کفش ها از دستگاه، کیفیت و مقاومت آنها را مورد بررسی قرار می دهند و کاربرد آنها را مشخص می کنند.

نکته ای که در زمینه تولید کفش های کار وجود دارد، میزان استفاده از هر ماده است تا  محصول بتواند مقاومت خود را به خوبی نشان دهد.

نکات مهم در خرید کفش کار و پوتین ایمنی

پیش از هر چیز به این نکته توجه داشته باشید که کفش کار را مطابق با نوع کاربری خود انتخاب نمایید. هنگام خرید کفش کار باید به نکات مهمی توجه داشته باشید که در ادامه شما را با این نکات مهم آشنا خواهیم نمود:

  • هنگام خرید کفش های ایمنی باید دقت داشته باشید که کفش مورد نظر مطابق با استانداردهای جهان مانند واحدهای صنعتی، آتش نشانی ها، محیط های کاری و همچنین پروژه های ساختمانی، پروژه های نفت، پتروشیمی، راه سازی، سد سازی ها، برق کاری ها و شغل های دیگر باشد.
  • کفش انتخاب شما باید از متریال مقاوم در برابر حرارت، سایش و برش برخوردار باشد.
  • نوع سرپنجه در کفش کار باید به گونه ای باشد که از پا در برابر ضربات و فشارهای مختلف ناشی از سقوط اشیاء مراقبت کند. توجه داشته باشید که یک کفش ایمنی خوب باید قابلیت تحمل فشار تا 200 ژول را داشته باشد.
  • وزن کفش ایمنی کار در انتخاب و خرید از اهمیت بالایی برخوردار است. کفش ایمنی سبک و راحت باعث کاهش خستگی پاهای شما در حین کار می شود. 
  • رویه کفش کار از بخش های اصلی این محصول است. رویه این ابزار ایمنی عموماً از جنس پلاستیک، چرم طبیعی و مصنوعی، برزنت و موارد مشابه تولید می شود. دقت داشته باشید که رویه ای مناسب است که ازمقاومت و استحکام بالایی در برابر روغن، بنزین، آب و حرارت برخوردار باشد. رویه کفش علاوه بر ظاهر مناسب و مقاومت بالا باید از تنفس پذیری بالا نیز برخوردار باشد تا مانع از تعریق و بو گرفتن پای کاربر شود. 
  • زیره کفش کار نیر یکی دیگر از بخش های مهم دیگر این محصول است. مهم ترین رکن زیره مناسب این است که از اصطکاک بالا برخوردار باشد تا مانع از لغزش پا و سر خوردن کاربر شود. زیره کفش ایمنی معمولاً از جنس رابر و پی یو است که از مقاومت و اصطکاک بالایی برخوردار هستند. 

نکات مهم در خرید کفش کار و پوتین ایمنی

بهترین برند کفش کار ایمنی 

در حال حاضر شرکت های داخلی و خارجی بسیاری به تولید کفش ایمنی می پردازند. از محبوب ترین و برترین تولیدکنندگان کفش کار می توان به موارد زیر اشاره کرد. 

کفش ایمنی ساتر Sater

ساتر از محبوب ترین تولیدکنندگان انواع کفش های مهندسی و کارگاهی است. این شرکت فعالیت خود را به پشتوانه 20 سال تجربه کار در صنعت کفش، از سال 1397 آغاز نمود. تجهیزات این برند از کیفیت مطلوبی برخوردار هستند و با تنوع بالایی تولید می شوند. از برترین کفش کار تولید شده توسط این برند می توان به کفش ساتر مدل جگوار، ساکو، چیتا، زبرا، ولف، ولکان و بسیاری از مدل های دیگر اشاره کرد.

کفش ایمنی کاتر پیلار CAT

کفش کار کاترپیلار یکی از محبوب ترین انواع کفش های ایمنی است. شرکت کاترپیلار یکی از تولیدکنندگان قدیمی و پر قدرت در زمینه کفش ایمنی و بسیاری از تجهیزات ایمنی دیگر است. این برند از محبوب ترین تولیدکنندگان در زمینه تولید ابزارآلات ایمنی است. کفش هایی که توسط این برند تولید می شوند از مقاومت بسیار بالایی در قسمت زیره و رویه برخوردار هستند.  این مارک در داخل کشور به عنوان یک برند خارجی مطرح با کیفیت بالا شناخته می شود. در نتیجه اگر قصد تهیه یک  کفش ایمنی خارجی و با کیفیت را دارید، پیشنهاد ما به شما انتخاب برند کت یا کاترپیلار است.

کفش ایمنی یحیی 

یحیی یکی از تولیدکنندگان داخلی در کشور است. برند یحیی کفش های کار متناسب با اصول و استانداردهای ارگونومیکی تولید می کنند و از کیفیت بالایی برخوردار هستند. برند یحیی علاوه بر کفش ایمنی به تولید انواع ماسک ایمنی، کلاه ایمنی، گوشی صداگیر، دستکش ایمنی و دیگر تجهیزات ایمنی می پردازند. 

کفش ایمنی کاوه

شرکت کاوه از دیگر تولیدکنندگان داخلی کفش کار است. این شرکت از سال 1382 آغاز به فعالیت کرده است. شرکت ایمنی کاوه تبریز همواره در تلاش است تا بهرمندی از اصول و قواعد ارگونومیکی و تکنولوژی های روز دنیا، کفش هایی مناسب مشاغل مختلف تولید کند. تمامی محصولات این شرکت دارای استاندارد CE اروپاست. این شرکت دارای استاندارد ایزو 9001 نیز است.

کفش ایمنی بهشتیان

بهشتیان یک برند تولیدکننده کفش ایمنی ایرانی است که با بهره گیری از هنر و دانش ایرانی و تکنولوژی روز جهان، توانسته است محصولات با کیفیتی را به بازار ارائه کند. از ارزش های فعالیت بهشتیان می توان به رضایتمندی مصرف کنندگان اشاره نمود.

کفش ایمنی نگهبان، پاتن، ملی، ارک، شیما، کلار، زنیت، الوند و تولیدکنندگان دیگر از دیگر شرکت های محبوب این تجهیزات به شمار می آیند.

قیمت کفش ایمنی

قیمت انواع کفش ایمنی به عوامل کلی مانند برند تولیدکننده و نوع کفش بستگی دارد. معمولا کفش هایی که عایق برق و مواد شیمیایی هستند قیمت بیشتری نسبت به دیگر انواع کفش کار دارند. زیرا این نوع از کفش های ایمنی از تاریخ انقضاء برخوردار هستند.

خرید کفش ایمنی

برای خرید کفش کار می توانید از بخش بالای همین صفحه، کالای مورد نظر خود را انتخاب کنید و مشخصات فنی کالا را مشاهده نمایید. سپس قیمت کالا را در فروشگاه های مختلف با یکدیگر مقایسه کنید و بصورت مستقیم با فروشنده مورد نظر ارتباط برقرار نمایید. راندنو امکان مشاهده لیست قیمت کفش کار ایمنی  و برقراری ارتباطی بدون واسطه با فروشندگان را برای شما فراهم می سازد.

لیست مقایسه

برند


نوع کاربرد


سایز