ثبت فروشگاه

کابل شیلد دار

کابل شیلد دار یک نوع کابل برق است که در زمینه های مختلف می توان از آن استفاده کرد. کابل شیلد دار علاوه بر سه بخش اصلی هادی، عایق و روکش، یک بخش دیگر به نام شیلد دارد. این شیلد از کابل در برابر عوامل مختلف حفاظت می کند. به همین دلیل قیمت کابل شیلد دار نسبت به سایر کابل ها بیشتر است. شیلد کابل ها می تواند از جنس مس، فویل آلومینیومی و دیگر موارد باشد. در شرایط خاص همچون شبکه های انتقال نیرو و اطلاعات، سیستم های اندازه گیری، سیستم های کنترل و فرمان تکنسین ها به خرید کابل شیلددار اقدام می کنند. زیرا انتقال صحیح انرژی و سایر اطلاعات در این مکان ها اهمیت دارد.

شیلد یک نوع لایه بیرونی برروی هادی یا عایق است. البته کارخانه های مختلف سیاست های خاص خودشان برای شیلد دار کردن کابل ها را دارند. به عنوان مثال برخی از شیلدها برروی عایق و برخی برروی روکش اول کشیده می شوند. همچنین سبک و مدل شیلدها نیز با هم تفاوت دارند. به شیلد کابل ها اسکرین نیز گفته می شود.

کابل های اسکرین در انواع مختلفی به بازار عرضه می شوند. این محصولات می توانند سطح مقطعی مشابه کابل های بدون شیلد داشته باشند. هچنین تعداد رشته این کابل ها نیز مختلف است. به عنوان مثال کابل شیلد دار تک رشته یا تک زوج، کابل شیلد دار 2 رشته، کابل شیلد دار 3 رشته و 5 رشته بیشترین کاربرد را در میان دیگر کابل ها دارد. همچنین نوعی کابل شیلد دار hdmi به بازار عرضه می شود که در سیستم های صوتی و تصویری از آن استفاده می شود. 

کابل شیلد دار

ضرورت استفاده از کابل اسکرین

دلیل اصلی شیلد دار کردن سیم و کابل حفاظت از اطلاعات جاری در این کابل ها است. زیرا در صورت وجود تداخلات الکتریکی و مکانیکی اطلاعات به درستی جابه جا نمی شوند و جریان برق منتقل نمی شود. در صورتی که کابل شیلد نداشته باشد، هنگامی که در مجاورت کبل های پاور، شبکه و دیگر موارد قرار می گیرد، نویزهای الکتریکی دریافت می کنند . این موضوع سبب می شود تا پرامترها صحیح منتقل نشود و خطا و اعوجاج داشته باشد.

انواع کابل برق شیلد دار

کابل های شیلد دار در انواع مختلفی به بازار عرضه می شوند. به عنوان مثال کابل شیلد دار مفتول و افشان در بازار موجود هستند. همچنین این محصولات براساس نوع کاربرد به چند دسته تقسیم بندی می شوند:

  • کابل شیلد دار ابزار دقیق
  • کابل شیلد دار کنترل
  • کابل کواکسیال شیلد دار
  • کابل شبکه شیلد دار
  • کابل شیلد دار تلفن
  • کابل اعلام حریق شیلد دار

کابل های برق شیلددار براساس سطح ولتاژ نیز به سه دسته زیر تقسیم بندی می شوند:

  • کابل فشار ضعیف شیلد دار: کابل های فشار ضعیف در مجموعه هایی که برق از کنار کابل های شبکه عبور می کند، استفاده می شود. این محصولات در برق کشی منازل و رساندن روشنایی به کوچه ها مورد استفاده قرار می گیرد. 
  • کابل فشار متوسط شیلد دار: این کابل ها در کارخانه ها، پالایشگاه ها و محیط هایی با ولتاژ متوسط به کار گرفته می شود. 
  • کابل فشار قوی شیلد دار: کابل قدرت شیلددار در نیروگاه های بزرگ مورد استفاده قرار می گیرد. همچنین برای انتقال برق از مجموعه ای به مجموعه دیگر این کابل به کار گرفته می شود. در صورتی که بخواهیم از کابل قدرت در زیر خاک، کانال ها، داخل آب و دیگر موارد استفاده کنیم، بهتر است کابل از نوع شیلددار باشد. 

انواع کابل برق شیلد دار

کاربرد کابل برق اسکرین

کابل های شیلد دار یکی از اصلی ترین کابل ها در کارخانه ها، خطوط تولید، ماشین افزارها و دیگر موارد هستند. برای انتقال اظلاعات رادیویی، صوتی و تصویری این کابل ها به کار گرفته می شوند. در شرایطی که کابل های برق در کنار کابل شبکه قرار می گیرند، هر دو آن ها ممکن است نویز و اختلالات اکترومغناطیسی دریافت کنند. به همین دلیل استفاده از این کابل ها پیشنهاد می شود.

به طور کلی در محیط های اداری، صنعتی و دیگر مکان ها که انتقال اطلاعات به صورت دقیق، صحیح و عاری از نویز اهمیت دارد، این کابل ها به کار گرفته می شوند. این کابل ها اجازه ورود صدمه به اطلاعات جاری را نمی دهند و به کمک لایه محافظ از هرگونه گزند و تداخلات الکتریکی و مکانیکی جلوگیری می کنند. از دیگر کاربردهای این کابل می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • تجهیزات حمل و نقل مکانیکی
  • نصب در کانال ها وسینی ها
  • صنایع نظامی و کشتیزانی

کاربرد کابل برق اسکرین

انواع شیلد کابل ها

  • شیلد بافته شده
  • شیلد فویل
  • شیلد نواری
  • شیلد ترکیبی

انواع شیلد کابل ها

تفاوت کابل شیلد دار و بدون شیلد

کابل برق شیلد دار مزایای بیشتری نسبت به کابل بدون شیلد دارد. به دلیل طول عمر بیشتر، مقاومت بالاتر و دیگر موارد بیشتر از دیگر کابل ها کاربرد دارند. از مهمترین تفاوت میان این کابل ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • هنگامی که از کابل شیلد دار استفاده می شود، میدان الکتریکی در مجاورت دیگر هادی ها به وجود نمی آید زیرا کابل شیلد دار اثر منفی برروی کابل های مشابه نمی گذارد. 
  • شیلدها با کم کردن شدت ولتاژ اضافی می توانند پایداری جریان به وجود بیاورند. در صورتی که کابل های بدون شیلد ولتاژ نیستند. 
  • هنگامی که در یک مجموعه از کابل بدون شیلد استفاده شده است، در صورتی که اختلاف ولتاژ رخ دهد، این ولتاژ منتقل می شود. همچنین در مکان هایی که طوفان، تخلیه الکتریکی، آسیب های محیطی و ... وجود دارد، این کابل عملکرد مناسب تری دارد. 
  • کابل های شیلد دار نسبت به کابل های بدون شیلد مقاوم تر هستند و در برابر خوردگی، زنگ زدگی، آسیب های مکانیکی دوام بیشتری دارند. 
  • قیمت کابل شیلد دار بیشتر از کابل بدون شیلد است. 
  • کابل اسکرین نصب سخت تری نسبت به کابل بدون اسکرین دارد. 
  • کابل بدون شیلد کابلی سبک تر و انعطاف پذیرتر است. همچنین حمل و نقل آن ساده تر است. 

بهترین برند کابل برق شیلد دار

امروزه کابل برق شیلد دار در بسیاری از مجموعه ها به کار گرفته می شود. شرکت های بسیار زیادی به تولید این محصولات می پردازند. از بهترین تولیدکننده های کابل برق شیلد دار می توان به موارد زیر اشاره کرد:

کابل سیمیا

سیمیا شرکتی نام آشنا در زمینه تولید انواع سیم و کابل است. محصولات این شرکت کیفیت بالا و دوام خوبی دارند. این شرکت به تولید انواع کابل برق از نوع شیلد دار، بدون شیلد، قدرت، سبک، شبکه، کنترل و دیگر موارد می پردازد. سیمیا تمامی استانداردها و گواهینامه های ملی و بین المللی را دریافت کرده است به همین دلیل می توان با خیال راحت از این محصولات استفاده کرد. 

  • از دیگر برندهای برتر در این زمینه می توان به سیل تک، رسانا اراک، سیل کیبل و ... اشاره کرد. 

قیمت کابل برق شیلد دار

قیمت این محصولات به نوع شیلد، جنس شیلد، نوع کاربرد کابل، میزان محافظت، برند و شرکت سازنده بستگی دارد. برای مشاهده قیمت این محصولات می توانید به سایت راندنو مراجعه کنید. 

خرید کابل برق شیلد دار

برای خرید کابل شیلد دار و خرید کابل ساختمان می توانید از بخش بالای همین صفحه، کالای مورد نظر خود را انتخاب کنید و مشخصات کابل برق را مشاهده نمایید. سپس قیمت کالا را در فروشگاه های مختلف با یکدیگر مقایسه کنید و بصورت مستقیم با فروشنده مورد نظر ارتباط برقرار نمایید. راندنو امکان مشاهده لیست قیمت کابل شیلد دار و برقراری ارتباطی بدون واسطه با نمایندگی کابل برق را برای شما فراهم می سازد.

لیست مقایسه