پچ پنل UTP مخفف عبارت Unshielded Patch Pane به معنای بدون شیلد و فویل یکی از ملزومات پسیو شبکه است که در بازار تجهیزات شبکه عرضه میشود. کار اصلی این پچ پنلها ایجاد برقراری ارتباط بین کابلهای شبکه و تجهیزات شبکه است. پچ پنل در انتهای کابلهای شبکه و دستگاههایی مانند هاب، روتر و سوئیچ قرار میگیرند. این وسیله یک قطعه فلزی مستطیل شکل است. در پچ پنل شبکه UTP از تعدادی پورت مشخص به کارگیری شده است که داخل رک قرار میگیرند. این وسیله دارای پورتهای گوناگون است و یک فضا برای قرارگیری کیستونها بر روی آن تعبیه شده است. پچ پنلها درون رک شبکه وظیفه تقسیم پورتهای شبکه را برعهده دارند. گفتنی است که این پچ پنلها بدون شیلد و بدون فویل هستند با تجهیزات شبکه UTP سازگاری بیشتری دارند.
با وارد کردن سوکتها به پچ پنل، کاربران به شبکه متصل میشوند. کاربرد این وسیله زمانی که تعداد کاربران شبکه افزایش یابد، بیشتر به چشم میآید. پچ پنل های شبکه UTP از نظر استاندار کیستون ها به انواع گوناگونی تقسیم می شوند:
گفتنی است که این پچ پنل ها در تعدد پورتهای گوناگونی به بازار عرضه میشوند. تعداد پورتهای 12، 24 و 48 جزو تعداد پورتهای استاندارد هستند. همچنین پچ پنلهای 8، 16، 32، 36 و 96 پورت نیز تولید و به بازار عرضه میشوند. پچ پنل 24 پورت UTP از پرکاربردترین پچ پنل های شبکه است. پچ پنلها براساس کارایی نیز به دو دسته ماژولار و غیر ماژولار دسته بندی می شوند.
قیمت این پچ پنلها با توجه به انواع آنها براساس تعداد پورت متغیر است. از طرفی، این کالاها مانند کابلها از نظر نوع به Cat6 ،Cat5 و انواع آنها تقسیم میشوند و هرچه عدد قرار گرفته شده در مقابل Cat بالاتر باشد، قیمت پچ پنل UTP نیز بیشتر میشود.
برای خرید پچ پنل UTP میتوانید از بخش بالای همین صفحه، کالای مورد نظر خود را انتخاب کنید و مشخصات فنی کالا را مشاهده نمایید. سپس قیمت کالا را در فروشگاههای مختلف با یکدیگر مقایسه کنید و بصورت مستقیم با فروشنده مورد نظر ارتباط برقرار نمایید. راندنو امکان مشاهده لیست قیمت پچ پنل UTP و برقراری ارتباطی بدون واسطه با فروشندگان را برای شما فراهم میسازد.