ثبت فروشگاه

چراغ حیاطی، ویلایی و درباری

چراغ حیاطی، ویلایی و درباری در نورپردازی محیط های خارجی ساختمان مانند حیاط ها، روف گاردن ها، ورودی شهرک ها، فضای باز ویلاها، باغ ها و مسیرهای پیاده روی آن ها و ... مورد استفاده قرار می گیرد. این چراغ ها ضمن روشن کردن فضا، زیبایی بسیاری نیز به محیط می بخشند. چراغ های ویلایی اغلب در رنگ های مشکی، سفید، طلایی، برنزی، مسی و نقره ای به بازار عرضه می شوند. بدنه این چراغ ها فلزی بوده و می تواند از ورقه های آهن و یا آلومینیوم ساخته شده باشد. برخی از آن ها دارای خاصیت ضد آب و ضد زنگ نیز می باشند. چراغ حیاطی از منبع برق شهری استفاده می کند، اما نوعی از این چراغ ها وجود دارد که به چراغ حیاطی خورشیدی نیز مرسوم است.

این چراغ ها از یک باتری ذخیره کننده انرژی استفاده می کنند. این باتری در طول روز انرژی خورشید را در خود نگه داشته و در هنگام تاریکی از آن استفاده می کند. چراغ های باغی اغلب بدون لامپ عرضه می شوند و سرپیچ آن ها می تواند متنوع باشد. سری های چراغ در برخی از مدل های چراغ ویلایی، به پایه جوش خورده است اما در برخی از موارد نیز می توان آن ها را به صورت جداگانه تهیه کرد. چراغ درباری همان چراغ ویلایی است که به علت شکل متفاوت آن با چراغ خیابانی، با این نام، مشهور می باشد.

چراغ حیاطی، ویلایی و درباری

انواع چراغ حیاطی

  • چراغ حیاطی پایه دار: این چراغ ها به پایه متصل هستند که می توانند یک شاخه، دو شاخه و یا بیشتر باشند. انتخاب تعداد شعله بسته به سلیقه مصرف کننده متغیر است. ارتفاع این پایه نیز می تواند کوتاه، متوسط و یا بلند باشد. چراغ سرلوله نیز وجود دارد که به صورت جداگانه به بازار عرضه شده و می تواند بر روی لوله و یا پایه مخصوص مونتاژ شود. کابل کشی این چرغ از درون پایه یا همان لوله امکان پذیر می باشد.
  • چراغ حیاطی دیواری: این چراغ ها اغلب بر روی دیوار حیاط ها و محیط های باز نصب می شوند و در مدل های مختلف و اشکال متنوع تولید می گردند. این چراغ ها به صورت روکار و از طریق سیم کشی داخلی از قبل کار گذاشته شده، نصب می شوند.
  • چراغ سردری یا چراغ سرستون: این مدل چراغ ویلایی، بر روی ستون ها، سردرهای ورودی ساختمان ها و یا ویلاها نصب می شوند. در برخی از موارد برای این چراغ ها، پایه از قبل نصب شده است.
  • چراغ حیاطی آویز: از این گونه چراغ ها می توان برای روشنایی در سقف ایوان ها، تراس ها، گلخانه ها و ... استفاده کرد. این چراغ ها معمولاً با زنجیر نصب می شوند.

	انواع چراغ حیاطی

نکات مهم در خرید چراغ ویلایی

  1. توجه به موقعیت قرارگیری، فاصله میان چراغ ها و زاویه تابش نور آن ها
  2. توجه به جنس بدنه، ابعاد، وزن و رنگ بدنه آن ها
  3. توجه به درجه حفاظت (IP)، حداکثر دمای قابل تحمل برای چراغ و سطح ایمنی آن ها
  4. توجه به جنس حباب ها  که می تواند شیشه ای، پلی اکریلیک، طلقی، پرسماتیک و ... باشد.

نکات مهم در خرید چراغ ویلایی

برترین برندهای چراغ حیاطی، ویلایی، درباری

چراغ های حیاطی با برندهای متفاوتی  به بازار عرضه شده اند.

چراغ حیاطی شعاع

چراغ حیاطی شعاع، در مدل پایه دار تولید می شود. انواع این چراغ ها با پایه های بلند، متوسط و کوتاه در بازار عرضه می شود. طرح و سبک این چراغ ها به صورت کلاسیک و مدرن است.

از دیگر چراغ های حیاطی می توان برند شعاع، سوتارا، شب تاب، آرام، تیانا، آرام، فانوس و ... را نام برد. شما در این سایت می توانید لیست قیمت چراغ ویلایی را مشاهده کرده و با ثبت استعلام، از نمایندگان و فروشندگان چراغ حیاطی، ویلایی و درباری پیش فاکتور دریافت نمایید.

قیمت چراغ ویلایی

قیمت چراغ ویلایی به جنس بدنه چراغ، شیشه ای یا پلاستیکی بودن حباب، تعداد شعله، نوع رنگ و عوامل دیگر بستگی دارد.

خرید چراغ حیاطی، ویلایی، درباری

برای خرید چراغ حیاطی، ویلایی، درباری می توانید از بخش بالای همین صفحه، کالای مورد نظر خود را انتخاب کنید و مشخصات فنی کالا را مشاهده نمایید. سپس قیمت کالا را در فروشگاه های مختلف با یکدیگر مقایسه کنید و بصورت مستقیم با فروشنده مورد نظر ارتباط برقرار نمایید. راندنو امکان مشاهده لیست قیمت چراغ حیاطی، ویلایی، درباری و برقراری ارتباطی بدون واسطه با فروشندگان را برای شما فراهم می سازد.

لیست مقایسه

برند


جنس بدنه