سیم چین یا قیچی سیم بر یکی از انواع انبرهای پرکاربرد است. این ابزار به منظور برش سیم و کابل مورد استفاده قرار می گیرد. با استفده از این محصول می توانید انواع سیم و کابل مسی، آهنی، آلومینیومی، مفرقی و مواردی از این قبیل را برش بزنید و یا آنها را قطع کنید. از این رو استفاده از این انبر، کاربرد ویژه ای در صنعت الکترونیک و برق دارد. قیمت سیم چین به عواملی مانند نوع محصول، متریال به کار رفته در ساخت آن و برند تولیدکننده آن بستگی دارد. راندنو امکان استعلام قیمت سیم چین حرفه ای و خرید این ابزار دستی برای شما فراهم نموده است.
برای بسیاری از افراد سؤال پیش آمده است که سیم چین چه شکلی است و چگونه استفاده می شود؟ در پاسخ باید بگوییم این ابزار ظاهری شبیه به انبردست دارد با این تفاوت که عملکرد آنها با یکدیگر کاملاً متفاوت است. این محصول از دو اهرم و یک محور تشکیل شده است و از بازویی V شکل برخوردار است. این وسیله کارآمد در انواع مختلفی تولید می شود که سیم چین همه کاره یکی از رایج ترین انواع آن است.
همانطور که در ابتدا گفته شد، سیم چین وسیله ای است که به منظور برش انواع سیم مورد استفاده قرار می گیرد. در برخی شرایط با استفاده از این ابزار می توانید روکش سیم و کابل مورد نظر را نیز از بین ببرید. این ابزار دستی براساس نوع سیم و کابل مورد نظر، در انواع مختلفی تولید می شود که در ادامه به بررسی آنها می پردازیم.
این انبر در انواع مختلفی تولید و به بازار ارائه می شود که هر یک از آنها کاربرد ویژه ای دارند. در ادامه به معرفی انواع این ابزار کارآمد و کاربردهای آن، خواهیم پرداخت.
سیم چین الکترونیکی یا برقی نسبت به دیگر انواع این ابزار از ظرافت بیشتری برخوردار است. از این وسیله جهت بریدن اضافه های قطعات الکترونیکی و سیم های بسیار نازک، در صنعت الکترونیک استفاده می شود. از اصلی ترین کاربرد نوع برقی این ابزار می توان به تعمیر موبایل اشاره نمود.
این محصول از تیغه های ضخیم و قطوری برخوردار است و از آنها جهت برش سیم های ضخیم استفاده می شود. استفاده از این ابزار در هنگام برش، فشار بیشتری به تیغه و فشار کمتری به اهرم و دست شما وارد می کند. سیم چین کله گاوی توسن یکی از پرفروش ترین نمونه های آن است.
نوع کابل بر این ابزار همانطور که از نامش مشخص است، جهت بریدن کابل مورد استفاده قرار می گیرد. در این ابزار یک عایق الکتریکی بسیار ضخیم، به منظور جلوگیری از انتقال جریان الکتریکی به کاربران، استفاده شده است. لازم به ذکر است که استفاده از این وسیله در صنایع برق از کاربرد به سزایی برخوردار است.
کف چین نوع دیگری از انواع این انبر است که برخلاف نمونه های معمولی که از دو لبه تیز برخوردار هستند، مجهز به یک لبه تیز و یک لبه تخت است. این ابزار از تیز شدن مرکز سیم، پس از برش جلوگیری می کند.
همانطور که از نام این محصول مشخص است، یک سیستم جغجغه ای در این ابزار استفاده شده است. همچنین با فشردن دسته های آن، دهانه آن محکم می شود. این نوع از انبر عملکردی شبیه به آچار جغجغه ای دارد و تنها در یک طرف و به منظور محکم تر شدن دهانه تکان می خورد. استفاده از این سیم چین، برش و قطع نمودن کابل را به آسانی انجام می دهد و به کمک یک دست، می توان فشار مورد نظر را وارد نمود.
پیش از استفاده از این ابزار دستی، ابتدا وسیله مورد نظر را از برق بکشید یا به طور کلی برق ساختمان را قطع کنید. در صورت وصل بودن جریان برق و قطع نمودن سیم، امکان دارد سوختن فیوز، آتش سوزی و یا برق گرفتگی اتفاق بیافتد. همچنین اگر به هر دلیلی مجبور بودید با سیم متصل به برق کار کنید، اطمینان داشته باشید که دسته های این انبر عایق بندی شده باشد.
هنگام قطع کردن سیم مورد نظر، سیم را به صورت رفت و برگشتی تکان ندهید و آن را خم و راست نکنید. زیرا ممکن است نوک سیم دچار ساییدگی شود و رسانایی آن از بین برود. از این رو به منظور جلوگیری از اتفاقات خطرناک، سیم را با یک حرکت و در زاویه مناسب قطع نمایید. برای برش و قطع نمودن سیم های استیل و سخت، از نمونه های معمولی استفاده نکنید. همچنین بر روی تیغه های این محصول ضربه وارد نکنید. زیرا ممکن است سیم چین شما بشکند و آسیب جدی به دست و صورت شما برساند.
از اصلی ترین تفاوت های این دو محصول می توان به نوع تیغه آنها اشاره نمود. انواع کف چین در قسمت تیغه و قسمت دیگر، تخت هستند. توسط قسمت تخت این ابزار می توان پایه های اضافی قطعات مونتاژ شده بر روی بردهای الکترونیکی را از پایین ترین قسمت، قطع نمود. تیغه انواع سیم چین از دو قسمت شیب دار برخوردار است و چیدن پایه قطعات از کف، به سختی صورت می گیرد.
در ادامه به نکات مهمی که هنگام خرید این محصول باید مورد توجه قرار بگیرد، خواهیم پرداخت.
اولین نکته ای که هنگام خرید این محصول باید به آن توجه داشته باشید، اندازه ابزار است. با توجه به این که انواع سیم چین ها به طور دستی استفاده می شوند، بهتر است محصولی را انتخاب نمایید که به راحتی بتوانید از آن استفاده کنید. به عبارتی حین انجام فعالیت های طولانی مدت، دست شما نباید خسته شود تا مشکلی به وجود نیاید.
از دیگر پارامترهایی که هنگام خرید این محصول باید به آن توجه داشته باشید، جنس بدنه ابزار است. امروزه معمولاً از فولاد یا کروم وانادیوم در ساختار سیم چین ها استفاده می شود. لازم به ذکر است که در راندنو می توانید سیم چین استیل مورد نیاز خود را خریداری نمایید.
خوش دست بودن و طراحی مناسب دسته این ابزار، از دیگر فاکتورهای مهمی است که باید به آن توجه داشته باشید. لازم به ذکر است که جنس دسته سیم چین ها از پلاستیک و به صورت عایق، طراحی می شوند.
می توان گفت میزان بازشدن دهانه انبر سیم چین از نکات اصلی است که باید به آن توجه داشته باشید. لازم به ذکر است که سیم چین کوچک جهت بریدن سیم های نازک مورد استفاده قرار می گیرند. همچنین از سیم چین بزرگ جهت برش انواع سیم های ضخیم استفاده می شود. از این رو باتوجه به نوع کاربرد خود، انبر سیم چینی را انتخاب نمایید که میزان باز شدن آن مناسب با فعالیت شما باشد.
برندهای متعددی به تولید این ابزار کارآمد پرداخته اند. در ادامه به معرفی برترین شرکت های تولیدکننده این ابزار خواهیم پرداخت.
برند رونیکس از بهترین و محبوب ترین تولیدکننده انواع ابزارآلات در جهان است. این برند در سال 1379 توسط محمدرضا رامخو تأسیس شد. ابزارآلات تولیدشده این شرکت طبق استانداردهای بین المللی تولید می شوند و از کیفیت مطلوبی برخوردار هستند. از بهترین سیم چین رونیکس می توان به مدل های 1266، 1267، 1276، 1216 و 1278 اشاره نمود.
توسن یکی از معتبرترین و محبوب ترین برندهای تولیدکننده انواع ابزارآلات محسوب می شود. این برند از سال 1382 فعالیت خود را آغاز نمود و توانسته است در مدت فعالیت خود، محصولات باکیفیتی را ارائه دهد. از بهترین سیم چین تولیدشده توسط این شرکت می توان از سیم چین توسن مدل کبرا، T5011 و دیگر مدل ها نام برد.
از دیگر برندهای محبوب و معتبر تولیدکننده این ابزار دستی می توان به تاپ تول اشاره نمود. برند تاپ تول انواع ابزارآلات گوناگون را با کیفیت مطلوبی تولید و به بازار ارائه می نماید. از بهترین سیم چین تولیدشده توسط برند تاپ تول می توان از مدل های DEBB2206B ،DEBC2207 و مدل های دیگر نام برد.
کنزاکس از دیگر برندهای معتبر تولیدکننده این ابزار دستی است که محصولات باکیفیتی را به بازار عرضه می کند. شرکت کنزاکس از دیگر برندهایی است که با ارائه محصولات باکیفیت توانسته است جایگاه ویژه ای در بازار ابزار ایران به دست آورد. محصولات این برند از کیفیت بالایی برخوردار هستند و مطابق با استانداردهای جهانی عرضه می شوند.
نووا از دیگر برندهای معتبر تولیدکننده انواع ابزارآلات در جهان است که فعالیت خود را از سال 1378 آغاز نمود. این برند با طراحی ابزارآلات به روز و ارگونومیک توانسته است جایگاه خود را در بازار ابزار تثبیت نماید. سیم چین نووا مدل NTP-8006 و NTP-8007 و دیگر مدل ها از برترین نمونه های این برند به شمار می آیند. برای مشاهده لیست قیمت سیم چین نووا می توانید به سایت راندنو مراجعه فرمایید.
سیم چین ویها، واستر، آیرون مکس، فایو استار، استیلا و استنلی از دیگر برندهای محبوب و معتبر تولیدکننده این ابزار دستی به شمار می آیند. همچنین از بهترین سیم چین آلمانی می توان به سیم چین کنیپکس اشاره کرد.
قیمت سیم چین براساس نوع جنس و کیفیت این محصول متغیر است. امروزه برندهای مختلفی به تولید انواع سیم چین پرداخته اند که هر یک از آنها، ویژگی های خاصی دارند. برند تولیدکننده انبردست از دیگر فاکتورهای مهمی است که بر قیمت این ابزار دستی تأثیر می گذارد. جهت اطلاع از قیمت سیم چین کوچک و بزرگ با مراجعه به سایت راندنو می توانید با فروشندگان این محصول به صورت مستقیم ارتباط برقرار نمایید.
برای خرید سیم چین می توانید از بخش بالای همین صفحه، کالای مورد نظر خود را انتخاب کنید و مشخصات فنی کالا را مشاهده نمایید. سپس قیمت کالا را در فروشگاه های مختلف با یکدیگر مقایسه کنید و بصورت مستقیم با فروشنده مورد نظر ارتباط برقرار نمایید. راندنو امکان مشاهده لیست قیمت سیم چین و برقراری ارتباطی بدون واسطه با فروشندگان را برای شما فراهم می سازد.