ثبت فروشگاه

کلاه آتش نشانی

کلاه آتش نشانی یا کلاه ضد حریق نوعی کلاه کار ایمنی است. این وسیله ایمنی از سر و گردن آتش نشان‌ها در زمان عملیات، محافظت می‌کند. استفاده از این تجهیز آتش نشانی در شرایط احتراق، کاربرد ویژه‌ای دارد. استفاده از این کلاه‌ تنها به شرایط اطفاء حریق محدود نمی‌شود. بلکه در محیط‌های شغلی که سر و گردن کاربران در معرض خطرات جدی قرار گرفته باشد نیز کاربرد دارد. از این ابزار آتش نشانی در زمینه‌های مختلف ساختمان‌سازی، کارخانه‌ها، معادن و صنایع نفتی استفاده می‌شود.

همان‌طور که می‌دانید آتش نشان‌ها هنگام آتش سوزی و عملیات نجات، در معرض خطرات زیادی قرار می‌گیرند. استفاده از پوشش مناسب ایمنی، تا حدود زیادی امنیت فردی کارکنان را فراهم می‌کند و موجب افزایش ضریب امنیت نیز می‌شود. انواع کلاه ایمنی آتش نشانی از مواد اولیه مختلفی همچون فایبرگلاس، پلاستیک و پلی‌کربنات تهیه می‌شوند.

کلاه آتش نشانی به یک شیلد مجهز شده است که بر روی آن قرار دارد. شیلد به کار رفته در ساختار این کلاه مقاومت بالایی در برابر حرارت و ضربه دارد و در عملیات نجات، برای محافظت از سر و گردن آتش نشان‌ها کاربرد دارد. قسمت پشت کلاه‌ نیز پارچه‌ای از جنس الیاف نسوز قرار دارد که به آن پارامید یا آلوبست گفته می‌شود. همچنین انواع کلاه آتش نشانی از جنس کامپوزیت با مقاومت مکانیکی، حرارتی و فیزیکی بالا ساخته می‌شود.

کلاه‌های آتش نشانی از گواهینامه EN443:2008 برخوردار هستند. این استاندارد نشان‌دهنده مقاومت کلاه در شرایط اطفاء حریق ساختمانی و عملیات فنی نجات است. لازم به ذکر است که برای تست کلاه‌هایی که براساس این استاندارد تولید می‌شوند، به الزامات دیگری نیاز است. استاندارد‌های EN16471:2014 و EN16473:2014 نیز باید به صورت کامل در این استاندارد رعایت شده باشند. به طور کلی این دو تست نام برده شده، دربرگیرنده استاندارد اصلی EN443:2008 هستند. کلاه‌های آتش نشانی با توجه به مقاومتی که دارند، در کلاس‌بندی‌های مختلفی به بازار ارائه می‌شوند که در ادامه به بررسی آن‌ها پرداخته شده است:

  • کلاه آتش نشانی کلاس C (درایور): این نوع کلاه ضد حریق در برابر ضربه‌های نسبتاً سبک، مقاومت بالایی دارد. لازم به ذکر است این کلاه آتش نشانی در برابر جریان الکتریسیته مقاومت ندارد.
  • کلاس A یا G (عمومی): کلاه آتش نشانی کلاس G برای محافظت از افراد در برابر جریان برق با ولتاژ پایین استفاده می‌شود.
  • کلاس B یا E (الکتریکی): کلاه ایمنی آتش نشانی کلاس B به منطور محافظت از افراد در برابر ولتاژ‌ بالا طراحی شده است.

قیمت کلاه آتش نشانی

قیمت انواع کلاه عملیاتی آتش نشانی براساس نوع کلاه، کلاس‌بندی آن و برند تولیدکننده بستگی دارد. توجه نمایید کلاه‌هایی که مطابق با استاندارد‌های اروپا و آمریکا تولید می‌شوند، بر قیمت کلاه آتش نشانی تأثیرگذار هستند. همچنین کلاه آتش نشانی msa و دراگر از بهترین تولیدکنندگان این تجهیزات به شمار می‌آیند.

شما کاربران گرامی جهت اطلاع از قیمت کلاه اطفاء حریق با مراجعه به سایت راندنو می‌توانید به صورت مستقیم با فروشندگان این محصولات ارتباط مستقیم برقرار نمایید.

خرید کلاه آتش نشانی از راندنو

پیش از خرید کلاه ایمنی آتش نشانی بهتر است به نکات زیر توجه شود:

  • وزن کلاه: کلاه آتش نشانی ایمنی باید از وزن سبکی برخوردار باشد و برای استفاده در طولانی مدت مناسب باشد.
  • برخورداری از محافظ چشم و پوشش پشت گردن: به محافظ چشمی کلاه آتش نشانی توجه نمایید. همچنین توجه نمایید کلاه از پوشش پشت گردن برخوردار باشد.
  • برخورداری از قابلیت تنظیم: توجه کنید قابلیت تنظیم داشته باشید و شرایط استفاده از آن ساده باشد.
  • توجه به کلاس‌بندی کلاه: به مقاومت کلاه آتش نشانی توجه داشته باشید. هرچه کلاه در برابر ضربه و آتش مقامت داشته باشد، شرایط ایمنی فرد نیز فراهم می‌شود.
  • توجه به استاندارد کلاه: به استانداردهای ساخت کلاه توجه نمایید. بهتر است کلاه مورد نظر مطابق با استانداردهای بین‌المللی تولید شده باشد.
  • شرکت تولیدکننده محصول: سعی بر این داشته باشید کلاه مورد نظر را از شرکت‌های معتبر خریداری نمایید.

برای خرید کلاه عملیاتی آتش نشانی می‌توانید از بخش بالای همین صفحه، کالای مورد نظر خود را انتخاب کنید و مشخصات فنی کالا را مشاهده نمایید. سپس قیمت کالا را در فروشگاه‌های مختلف با یکدیگر مقایسه کنید و به صورت مستقیم با فروشنده مورد نظر ارتباط برقرار نمایید. راندنو امکان مشاهده لیست قیمت کلاه عملیاتی و برقراری ارتباطی بدون واسطه با فروشندگان را برای شما فراهم می‌سازد.

لیست مقایسه

برند