جعبه کمک های اولیه یا کیف کمک های اولیه یکی از ملزومات در هر خانه، کارگاه، مدرسه، خودرو و... است که برای کمک های اولیه قبل از رسیدن اورژانس و یا رساندن مصدوم به مراکز درمانی و بیمارستان ها استفاده می شود. جعبه کمک های اولیه به صورت جعبه، کیفی یا قابل حمل و جعبه کمک های اولیه دیواری وجود دارند. محتویات جعبه کمک های اولیه با توجه به نوع نیاز مصرف کننده متفاوت است که به انواع مختلف، جعبه کمک های اولیه ی هلال احمر، جعبه کمک های اولیه خودرو و ماشین، جعبه کمک های اولیه کوهنوردی، جعبه کمک های اولیه در کارگاه، جعبه کمک های اولیه خانگی و ... تقسیم می شوند.
جعبه کمک های اولیه با وسایل مختلفی شامل داروها، وسایل و تجهیزات و مواد شیمیایی متفاوتی عرضه می شوند.
داروهای مورد نیاز در جعبه کمک های اولیه شامل آسپرین، استامینوفن، قرص بروفن، قرصهای ضد اسهال، پماد سوختگی، پماد گزیدگی حشرات، آدرنالین، قرص مترانیدازول، قرص های ضد سرماخوردگی، آنتی هیستامین، قرص های ضد تهوع، دیازپام رکتال، داروهای ملین (روغن بادام)، قرص هیوسین، قرص متوکلوپرامید یا پلازیل هستند که با توجه به نیاز فرد باید در جعبه کمک های اولیه وجود داشته باشد.
وسایل مورد نیاز در جعبه کمک های اولیه عبارتند از ژل شوینده، تب سنج، قیچی جراحی، قیچی بانداژ، باند زخم، زانو بند، پنبه و گاز استریل در ابعاد مختلف، باند یا نوار در اندازه های متفاوت، پماد جنتامایسین و پماد تتراسیکلین، نخ و سوزن بخیه، چراق قوه و فندک یا کبریت، چسب زخم، لوکوپلاست یا نوار چسب که برای بستن و ثابت نگه داشتن پانسمان بکار میرود، پودر تالک، پماد ایکتیول، پنست، انبر یا موچین، سرنگ آماده برای تزریق، آتل، باند سه گوش و باند نواری، برس، آینه کوچک، صابون،حوله و کبریت، دستکش استرلیزه، کیسه یخ یا کمپرس سرد آنی، کیسه آب گرم (مبارزه با سرما یا درد) و گیلاس چشمشویی که با توجه به نیاز مصرف کننده، موجودی در هر جعبه مختلف است.
مواد شیمیایی مورد نیاز در جعبه کمک های اولیه عبارتند از محلول آمونیاک، محلول ضد عفونی کننده، آمپول آدرنالین، کیت مارگزیدگی، آنتی شوک، پودر او آر اس، محلول بتادین، الکل سفید (ضد عفونی کننده)، ژل سوختگی که با توجه به نیاز مصرف کننده، در هر جعبه موجودی این وسایل متفاوت است.
جعبه کمک های اولیه باتوجه به نوع مکانی که قصد استفاده از آن را دارید متفاوت است.
در اداره ها و مدارس از جعبه هایی با ابعاد بزرگ استفاده می شود که شامل پانسمان، بتادین، چسب های پزشکی، نخ و سوزن، قرص و دارو هستند. همچنین در جعبه کمک های اولیه مدارس بیشتر تجهیزات پانسمان و ضدعفونی کردن زخم و داروهای رفع تهوع و دل درد وجود دارد.
جعبه کمک های اولیه خانگی از جعبه کمک های اولیه اداری و مدرسه ای کوچکتر است و می توان با توجه به نیازهای ضروری اعضای خانواده کامل تر باشد بعنوان مثال: اگر یکی از اعضای خانواده بیماری خاصی داشته باشد باید در جعبه کمک های اولیه، داروهای مخصوص آن بیماری نیز وجود داشته باشد.
جعبه کمک های اولیه سفری و خودرویی نسبت به جعبه کمک های اولیه قبلی کوچکتر هستند و در کیف، کوله پشتی و خودرو جای می گیرند. کوهنوردان و طبیعت گردها همیشه این جعبه را در کوله پشتی خود داشته باشند.
بر روی جعبه ها یا کیف های کمک های اولیه علائمی درج شده است. به طور معمول بر روی این محصول سه علامت زیر درج می شود:
این علامت نشان سازمان بین المللی استاندارد (ISO) است.
جعبه کمک های اولیه با علامت به شکل صلیب قرمز در زمینه سفید هستند که استفاده از آن برای تمام افراد مجاز نیست و فقط توسط کمیته بین المللی صلیب سرخ و سازمان های زیر مجموعه آن قابل استفاده است.
برخی از جعبه های کمک های اولیه حاوی آرم فوریت های پزشکی هستند.
استفاده از جعبه کمک های اولیه مزیت های زیادی دارد که در ادامه به آنها می پردازیم.
یکی از مزایای استفاده از جعبه کمک های اولیه کاش آسیب و صدمات است. به هنگام حادثه می توان با استفاده از جعبه کمک های اولیه در زمانی کوتاه تا رسیدن اورژانس و نیروهای امداد، درمان اولیه لازم را انجام داد.
با استفاده از جعبه کمک های اولیه می توان از آسیب ها و عوارض جدی پیشگیری کرد و حتی فرد آسیب دیده را از مرگ نجات داد.
امروزه شرکت های زیادی به تولید وسایل جعبه کمک های اولیه و همچنین جعبه این کالا می پردازند که در ادامه به برترین آنها می پردازیم.
یکی از برندهای معروف جعبه کمک های اولیه لوتوس است. یکی از مدل های جعبه کمک های اولیه لوتوس مدل سبلان است. وزن این جعبه کمک های اولیه 1.5 کیلوگرم است و ابعاد آن 38*24*12 سانتی متر است. همچنین محتویات داخل آن چسب زخم، پد الکلی، پنبه، دستمال کاغذی، گاز استریل، باندکشی است.
از دیگر جعبه کمک های اولیه می توان به جعبه کمک های اولیه نیک، جعبه کمک های اولیه ماهان، جعبه کمک های اولیه کاسپین، جعبه کمک های اولیه ونوس، جعبه کمک های اولیه ایران خودرو، جعبه کمک های اولیه داتیس، جعبه کمک های اولیه دیبا، جعبه کمک های اولیه پارس، جعبه کمک های اولیه پریما، جعبه کمک های اولیه پایا و ... اشاره کرد.
همچنین در پاسخ به این سوال که جعبه کمک های اولیه را از کجا تهیه کنیم باید گفت که شما می توانید جهت اطلاع از قیمت جعبه کمک های اولیه و یا آشنایی با نحوه خرید این محصول به سایت راندنو مراجعه کنید و کالای خود را به صورت مستقیم خریداری نمایید.
جعبه کمک های اولیه براساس عواملی مانند کیفیت ساخت، محتویات داخل جعبه، وزن، ابعاد، نوع جعبه، برند و شرکت تولیدکننده، تاریخ انقضا، ویژگی های ظاهری جعبه و ... قیمت گذاری می شود. البته باید گفت در برخی مواقع و در شرایط اضطراری جعبه کمک های اولیه رایگان عرضه می شود.
برای خرید جعبه کمک های اولیه می توانید از بخش بالای همین صفحه، کالای مورد نظر خود را انتخاب کنید و مشخصات فنی کالا را مشاهده نمایید. سپس قیمت کالا را در فروشگاه های مختلف با یکدیگر مقایسه کنید و بصورت مستقیم با فروشنده مورد نظر ارتباط برقرار نمایید. راندنو امکان مشاهده لیست قیمت جعبه کمک های اولیه و برقراری ارتباطی بدون واسطه با فروشندگان و مرکز پخش جعبه کمک های اولیه را برای شما فراهم می سازد.