ثبت فروشگاه

مخزن گاز نیتروژن 210 لیتری

از ۱۴۰,۰۰۰,۰۰۰ تا ۱۴۰,۰۰۰,۰۰۰ تومان

کپسول گاز کربنیک 210 لیتری

از ۱۴۰,۰۰۰,۰۰۰ تا ۱۴۰,۰۰۰,۰۰۰ تومان

مخزن اکسیژن 210 لیتری

از ۱۳۵,۰۰۰,۰۰۰ تا ۱۳۵,۰۰۰,۰۰۰ تومان

مخزن گاز آرگون 210 لیتری

از ۱۴۰,۰۰۰,۰۰۰ تا ۱۴۰,۰۰۰,۰۰۰ تومان

کپسول گاز یا سیلندر گاز نوعی محفظه است که برای نگهداری، ذخیره‌سازی و جابه‌جایی گازهای مختلف استفاده می‌شود. به بیان دیگر، سیلندر گاز یک نوع مخزن تحت فشار است و برای ذخیره‌سازی انواع گاز با فشار بالاتر از اتمسفر طراحی شده است. این محصول یکی از مهم‌ترین تجهیزات گازرسانی به شمار می‌آید که در حجم وسیع قابل استفاده است. گاز موجود در محفظه‌های سیلندر براساس شرایط فیزیکی می‌تواند به صورت مایع، بخار و گاز فشرده باشد. لازم به ذکر است سیلندرها براساس نوع گاز نگهداری شونده، در رنگ‌های مختلفی تولید می‌شوند.

از اصلی‌ترین اجزای تشکیل دهنده سیلندرها می‌توان به بدنه سیلندر، کلاهک سیلندر و شیر سیلندر اشاره کرد. شیر سیلندر و دیگر اتصالات نیز در قسمت گلویی یا بالای کپسول قرار می‌گیرند. انواع کپسول گاز براساس سایز محفظه، رنگ و مواد اولیه تولید به چند دسته تقسیم می‌شوند. همچنین مشخصه‌های نام برده شده نیز می‌توانند گاز مناسب برای نگهداری در کپسول را تعیین کنند. به طور معمول سایز سیلندرهای گاز برای مصارف عمومی در ظرفیت‌های 2، 5، 10، 20، 40، 50 لیتری و گپسول گاز 100 کیلویی ساخته می‌شوند.

کپسول گاز هلیوم، کپسول اکسیژن، سیلندر اتیلن، سیلندر گاز استیلن، کپسول آرگون، آمونیاک، متان، کپسول گاز مایع و بسیاری از سیلندرهای دیگر، از پرکاربردترین انواع کپسول‌ها به شمار می‌آیند که با توجه به نوع گاز مصرفی از یکدیگر متمایز می‌شوند. استفاده از گاز و سیلندر گاز کارخانه‌ها، صنایع پزشکی، پتروشیمی و نفت، صنایع غذایی و حتی جهت مصارف خانگی نیز کاربرد دارد. در قسمت بالای همین صفحه، عکس کپسول گاز در انواع مختلف ثبت شده است و می‌توانید مشخصات فنی هر یک از آن‌ها را مشاهده نمایید.

کاربرد کپسول گاز

در گذشته از انواع سیلندر گاز در صورت عدم دسترسی به لوله‌کشی گاز استفاده می‌شد. امروزه استفاده از کپسول‌های گاز در صنایع مختلف و به خصوص در زمینه عرضه غذا، کاربرد ویژه‌ای دارد.

  • مناسب برای ورزشکارانی که در شرایط خاص به اکسیژن نیاز دارند. کوهنوردی و غواصی از رایج‌ترین ورزش‌هایی هستند که استفاده از این سیلندرها کاربرد دارد.
  • استفاده جهت انجام جوشکاری صنعتی
  • پر کردن بادکنک‌ها و بالن‌ها
  • استفاده در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی به منظور تأمین اکسیژن بیمارانی که مشکل تنفسی دارند.
  • تأمین سوخت در شرایط خاص و عدم دسترسی به گاز شهری

ساختار کلی کپسول گاز

سیلندرهای گاز براساس نوع ساختار از یکدیگر متمایز می‌شوند و در دو نوع بدون درز و درزدار ساخته می‌شوند. تفاوت آن‌ها در تعداد ورقه فولادی به کار رفته در ساختارشان است. کپسول‌های بدون درز از یک ورق فلزی ساخته می‌شوند و بر روی آن‌ها هیچ درز و جوشی وجود ندارد. در مقابل، کپسول‌های درزدار از دو قطعه فولاد تشکیل شده‌اند و بر روی آن‌ها جای درز و جوش نیز وجود دارد. در ادامه به بررسی دقیق‌تر کپسول‌های درزدار و بدون درز پرداخته شده است:

  • سیلندر بدون درز: همان‌طور که پیش از این گفته شد، کپسول‌های فاقد درز از یک ورقه فلزی تشکیل شده‌اند. بر روی این تجهیزات جای درز و جوش وجود ندارد و ساختار یکپارچه‌ای دارد. استفاده از این محصول برای ذخیره‌سازی گاز طبیعی مناسب است. فشار کاری این کپسول‌ها حداکثر 200 تا 300 بار است و در ظرفیت‌های 2، 5، 10، 20، 40 و 50 در بازار موجود هستند.

  • سیلندر درزدار: این نوع کپسول‌ها با استفاده از دو ورق فلزی تولید می‌شود و به همین دلیل بر روی بدنه آن‌ها درز و جوش وجود دارد. از این کپسول برای نگهداری گاز مایع با فشار بالا مناسب است. لازم به ذکر است سیلندرهای درزدار قابلیت تحمل فشار بالا را ندارند.

انواع جنس کپسول گاز

مواد اولیه استفاده شده در ساختار این کپسول‌ها مختلف است که در ادامه به بررسی آن‌ها پرداخته شده است:

  1. سیلندر کربن استیل: نوع کربن استیل کاربردهای زیادی در صنایع دارد. از این سیلندر برای نگهداری و ذخیره‌سازی گازهای اینرت یا بی‌اثر و واکنش‌ناپذیر استفاده می‌شود. این مدل کپسول قیمت مقرون به صرفه‌تری نسبت به نمونه‌های دیگر دارند.

  2. کپسول گاز آلومینیومی: سیلندر آلومینیومی از وزن سبکی برخوردار است و به عنوان کپسول سیار در ظرفیت‌های پایین، مورد استفاده قرار می‌گیرد. آلومینیوم آلیاژ گران‌تری نسبت به فولاد دارد و پایداری آن نسبت به نمونه‌های کربنی بالاتر است و دچار زنگ‌زدگی نمی‌شود.

  3. سیلندر استنلس استیل: نوع دیگری از این محصول در بازار موجود است که مواد اولیه تولید آن، استیل است. کپسول استنلس استیل یا S.S برای نگهداری گازهایی که واکنش‌پذیری و خورندگی بالایی دارند، مناسب است.

  4. کپسول کامپوزیت: نوع دیگری از کپسول‌های گاز در بازار موجود هستند که جنس آن‌ها از فیبر کربن است. این نوع سیلندرها از استحکام کششی بسیار بالایی برخوردار هستند و وزن پایینی دارند. لازم به ذکر است که کپسول گاز کامپوزیتی مقاومت بالایی در برابر ضربه و حرارت نیز دارد.

  5. کپسول گاز صنعتی فولادی: سیلندر گاز صنعتی برای نگهداری گازها با فشارهای مختلف به کار می‌رود. این نوع کپسول‌ها همان‌طور که از نامشان مشخص است، از لوله‌های فولادی بدون درز و جوش و به صورت یکپارچه ساخته می‌شوند. همچنین این نوع کپسول‌ها از استحکام و مقاومت بالایی برخوردار هستند.

قیمت کپسول گاز

قیمت سیلندر گاز براساس عوامل زیر تعیین می‌شود:

  • حجم و ابعاد کپسول: ظرفیت محفظه بیشترین تأثیر را بر قیمت محصول دارد. قیمت کپسول گاز بزرگ با ظرفیت بالا نسبت به کپسول‌های کوچک بیشتر است. همچنین هزینه جابه‌جایی کپسول‌های سنگین نیز بیشتر است.
  • جنس بدنه: همانطور که پیش از این گفته شد، سیلندرهای گاز با استفاده از مواد فلزی مختلفی تولید می‌شوند. معمولاً کپسول‌های فولادی و کامپوزیتی به دلیل مقاومت بالا در برابر ضربه و حرارت، قیمت بیشتری نسبت به مواد دیگر دارند.
  • تعداد مورد نیاز کپسول: تعداد کپسول خریداری شده نیز می‌تواند تأثیر زیادی بر قیمت این تجهیزات داشته باشد. در صورت خرید عمده کپسول گاز، قیمت آن کاهش پیدا می‌کند و هزینه کمتری پرداخت خواهد شد.
  • درصد خلوص گاز: قیمت کپسول‌ها رابطه مستقیمی با خلوص گاز و گرید سیلندر دارد. گازها با توجه به میزان خلوص در گریدهای 1 تا 5 طبقه‌بندی می‌شوند. هر چه میزان خلوص یک گاز بیشتر باشد، گرید بالاتر را به خود اختصاص می‌دهد.
  • شرکت سازنده کپسول: برخی از تولیدکنندگان سیلندرها به دلیل استفاده از مواد اولیه مرغوب و ارائه محصولات باکیفیت، بیشتر در بازار شناخته شده‌اند. با توجه به این شرایط، برای خرید سیلندر گاز استاندارد باید هزینه بیشتری نسبت به کپسول‌های بی‌کیفیت پرداخت شود.

. البته با توجه به حجم هر کپسول، قیمت گاز نیز به صورت جداگانه محاسبه می‌شود. شما کاربران گرامی جهت اطلاع از قیمت کپسول پرسی گاز و قیمت کپسول گاز خانگی با مراجعه به سایت راندنو می‌توانید لیست تولیدکنندگان این تجهیزات را مشاهده نمایید. راندنو همواره در تلاش است با معرفی عاملین فروش و تولیدکنندگان سیلندرهای گاز، انتخاب آسان و مطمئنی را برای خریداران فراهم نماید.

خرید سیلندر گاز در راندنو

پیش از خرید کپسول گاز بهتر است به نکات زیر توجه شود:

  • توجه به درصد خلوص گاز درون کپسول
  • توجه به اطلاعات حک شده بر روی گلویی کپسول
  • توجه به شماره کپسول و سال تولید آن
  • فشار کاری و فشار تست کپسول
  • درنظرگیری تاریخ تست هیدرواستاتیک
  • انتخاب تولیدکنندگان و فروشندگان معتبر و شناخته شده

برای خرید سیلندر گاز می‌توانید از بخش بالای همین صفحه، کالای مورد نظر خود را انتخاب کنید و مشخصات فنی کالا را مشاهده نمایید. سپس قیمت کالا را در فروشگاه‌های مختلف با یکدیگر مقایسه کنید و به صورت مستقیم با فروشنده مورد نظر ارتباط برقرار نمایید. راندنو امکان مشاهده لیست قیمت کپسول گاز و برقراری ارتباطی بدون واسطه با فروشندگان را برای شما فراهم می‌سازد. همچنین اگر از فروشندگان سیلندرهای گاز هستید، می‌توانید در راندنو ثبت نام کنید و محصولات خود را بدون پرداخت درصد و به صورت کاملاً بی‌واسطه به فروش برسانید.

لیست مقایسه

برند


نوع


ظرفیت