ثبت فروشگاه

مخزن 1000 گالنی گاز مایع LPG

از ۹۰,۰۰۰,۰۰۰ تا ۱۶۰,۰۰۰,۰۰۰ تومان

مخزن 500 گالنی گاز مایع LPG

از ۶۰,۰۰۰,۰۰۰ تا ۱۲۶,۰۰۰,۰۰۰ تومان

مخزن 1500 گالنی گاز مایع LPG

از ۱۱۵,۰۰۰,۰۰۰ تا ۱,۶۸۳,۰۰۰,۰۰۰ تومان

مخزن 3000 گالنی گاز مایع LPG

از ۱۸۰,۰۰۰,۰۰۰ تا ۴۰۰,۰۰۰,۰۰۰ تومان

شیر مرکب LPG رگو

از ۱,۶۰۰,۰۰۰ تا ۳,۶۰۰,۰۰۰ تومان

پرکن مخزن گاز رگو

از ۱,۳۰۰,۰۰۰ تا ۲,۸۰۰,۰۰۰ تومان

مخزن 2000 گالنی گاز مایع LPG

از ۱۴۹,۲۵۰,۰۰۰ تا ۲۵۰,۰۰۰,۰۰۰ تومان

مخزن 20000 گالنی گاز مایع LPG

از ۲۳۰,۰۰۰,۰۰۰ تا ۸۶۰,۶۷۵,۰۰۰ تومان

مخزن 8 تنی گاز کربنیک CO2

از ۴۵۰,۰۰۰,۰۰۰ تا ۹۵۰,۰۰۰,۰۰۰ تومان

مخزن 6 تنی گاز کربنیک CO2

از ۳۵۰,۰۰۰,۰۰۰ تا ۸۳۰,۰۰۰,۰۰۰ تومان

مخزن 12 تنی گاز کربنیک CO2

از ۶۰۰,۰۰۰,۰۰۰ تا ۱,۲۰۰,۰۰۰,۰۰۰ تومان

پمپ گاز مایع بلکمر

از ۱۵۵,۰۰۰,۰۰۰ تا ۱۹۰,۰۰۰,۰۰۰ تومان

مخزن 6000 گالنی گاز مایع LPG

از ۷۵۰,۰۰۰,۰۰۰ تا ۸۴۵,۷۵۰,۰۰۰ تومان

مخزن 5 تنی آمونیاک

از ۴۰۰,۰۰۰,۰۰۰ تا ۴۰۰,۰۰۰,۰۰۰ تومان

گاز و کپسول گاز جهت سوخت‌رسانی وسایل گازسوز، مورد استفاده قرار می‌گیرند. گازها و کپسول‌های گاز دارای انواع مختلفی هستند و هر کدام کاربردهای مختلفی دارند. در پاسخ به سؤال گاز چیست می‌توان گفت گاز یکی از حالت‌های ماده است و حجم و شکل مشخصی ندارد. گازها ذرات ریزی هستند که در محیط اطراف به صورت آزادانه در حال حرکت هستند. ذرات گاز تا حد امکان پراکنده می‌شوند و اگر آن‌ها را در محفظه در بسته نگهداری کنید، تمامی آن ظرف پر می‌شود.

هنگامی که گازها در ظرف در بسته‌ای نگهداری می‌شوند، ذرات مولکولی گازها به دیواره ظرف برخورد می‌کنند و برمی‌گردند. همچنین با وارد کردن هر ضربه، فشار مختصری به آن وارد می‌شود که درنتیجه این فعالیت، فشار گاز به وجود می‌آید. لازم به ذکر است که با حرارت دادن به گاز، ذرات آن با سرعت بیشتری حرکت می‌کنند و موجب فشار بیشتر ذرات گاز می‌شود. همچنین با کاهش دما، سرعت ذرات کاهش می‌یابد و موجب می‌شود ذرات در یک نقطه جمع شوند. گازها نیز از انواع مختلفی برخوردار هستند که هوا شناخته شده‌ترین آن‌ها است. هوا نیز از گازهای مختلفی تشکیل شده است که بیشترین حجم آن را نیتروژن و اکسیژن تشکیل می‌دهد.

آمونیاک، گاز کربنیک، هلیوم، هیدروژن، گاز متان و دیگر گازها از انواع رایج و پرمصرف گازها به شمار می‌آیند. برای مثال گاز متان ساده‌ترین هیدروکربن اشباع شده است و به گاز مرداب نیز معروف است. این گاز به صورت سوزاندن مواد سوختنی و پرورش دام به دست می‌آید. همچنین به صورت پروپان در صنایع پتروشیمی، برای تولید برق و توربین و در سنتز کاربرد دارد. از دیگر گازهای پرکاربرد، گاز نیتروژن را می‌توان نام برد که در فرآیند هابر (روشی برای تولید صنعتی آمونیاک) به ساخت و تولید آمونیاک کمک می‌کند.

همچنین در تولید اسید نیتریک، ساخت فلزات ضد زنگ، شستن خطوط انتقال گاز و پر کردن تایر خودروها نیز کاربرد دارد. به طور معمول گازهای مصرفی مانند هیدروژن و اکسیژن، از هوایی که تنفس می‌شود، استخراج می‌شوند. هلیوم و استیلن نیز به صورت صنعتی تهیه می‌شوند.

سیلندر گاز یا کپسول گاز همان‌طور که از نامش مشخص است، جهت ذخیره‌سازی گازهای تحت فشار، مورد استفاده قرار می‌گیرد. کپسول‌های گاز با نام سیلندر گاز نیز شناخته می‌شوند و در انواع مختلف درزدار و بدون درز تولید می‌شوند. گاز موجود در سیلندرهای گاز باتوجه به شرایط فیزیکی، در نمونه‌های مختلف مایع، محلول در یک ماده، سیال فوق بحرانی و بخار نیز موجود هستند. انواع کپسول گاز از آلیاژهای مقاوم فولادی و آلومینیومی ساخته می‌شوند. لازم به ذکر است که برای هر نوع گاز، رنگ مشخصی از کپسول‌های گاز در نظر گرفته شده است تا گاز مورد نظر شناسایی شود.

قیمت گاز و کپسول گاز

قیمت کپسول گاز باتوجه به عواملی مانند ظرفیت کپسول، شرکت تولیدکننده و قابلیت نگهداری از نوع گاز آن بستگی دارد. همچنین گاز مصرفی برای کپسول‌ها و مخازن نیز در گستره وسیعی قرار می‌گیرند و قیمت‌های مختلفی دارند. جهت اطلاع از قیمت گاز کپسول ال پی جی و هلیوم نیز با مراجعه به سایت راندنو می‌توانید لیست فروشندگان محصول مورد نظر را مشاهده نمایید.

خرید گاز و کپسول گاز از راندنو

برای خرید کپسول گاز و گاز مصرفی می‌توانید از بخش بالای همین صفحه، کالای مورد نظر خود را انتخاب کنید و مشخصات فنی کالا را مشاهده نمایید. سپس قیمت کالا را در فروشگاه‌های مختلف با یکدیگر مقایسه کنید و به صورت مستقیم با فروشنده مورد نظر ارتباط برقرار نمایید. راندنو امکان مشاهده لیست قیمت گاز و کپسول گاز و برقراری ارتباطی بدون واسطه با فروشندگان را برای شما فراهم می‌سازد.

لیست مقایسه

برند