ثبت فروشگاه

رولپلاک

رولپلاک ها در صنایع مختلف و منازل کاربردهای فراوانی دارند. رول پلاک به نوعی مکمل انواع پیچ و مهره است. این کالا نوعی بست به شمار می آید که انواع پیچ را به موادی که شکننده اند و یا تحمل وزن شی را ندارند، متصل می کند. جنس رولپلاک می تواند از پلاستیک، فلز و یا فیبر باشد. همچنین این وسیله برای نصب پیچ در دیوارهای بنایی شده نیز به کار می رود.

رولپلاک

تاریخچه رولپلاک 

رول پلاک در سال 1911 توسط شخصی بنام جوزف رالینگز اختراع شد و با نام رال پلاگ فروخته شد. اما داستان اصلی در اختراع این محصول مشکلی بود که در آن سال ها در تعمیر موزه بریتانیا وجود داشت. با توجه به نمای و طراحی داخلی موزه لازم بود، لوازم الکتریکی بدون آسیب رساندن به دیوارها به آن ها متصل شوند. دز زمانی که رولپلاک وجود نداشت این کار با سوراخ کردن دیوار و قرار دادن چوب در آن و بستن پیج به چوب انجام می شد. این کار نیاز به هزینه و صرف زمان بسیار زیادی داشت. در آن زمان آقای رالینگز یک پیمانکار ساختمان بود که بر مبنای انبساط استوار رولپلاک را اختراع کرد و به این مشکل پایان داد. در واقع هر پیچ دارای یک پلاگ است که با بسته شدن پیچ به بیشترین اندازه خود می رسد. 

تاریخچه رولپلاک

کاربرد رولپلاک چیست

این قطعه کاربرد بسیار زیادی دارد که از مهم ترین آن ها می توان به موارد زیر اشاره کرد: 

  • نصب کابینت
  • نصب اشیا و اجسام مختلف به سقف و دیوار 
  • آویزان کردن تابلو
  • سنگ نمای ساختمان 
  • نصب لوستر
  • مصارف صنعتی و سنگین که با هیلتی انجام می شود. 

کاربرد رولپلاک

انواع رولپلاک

رولپلاک ها را می توان براساس اندازه، کاربرد، رنگ و جنس بدنه در دسته بندی های گوناگون قرار داد. رولپلاک ها براساس کاربردی که دارند، به دسته بندی های زیر تقسیم می شوند:

رولپلاک ساده

 رول پلاک ساده کاربرد بیشتری نسبت به انواع دیگر رولپلاک دارد. این مدل هیچ گونه شاخک و لبه ندارد و تولید آن به صورت دو یا چهار بر است.

رولپلاک فیشر

 جنس رولپاک فیشر از پلاستیک مرغوب است و برای نصب این نوع از رولپلاک ها لازم است سوراخ بزرگ تری ایجاد شود. این نوع رولپلاک اکثراً برای دیوار های سنگی، بتنی و سیمانی استفاده می شود و بعد از نصب در دیوار، حجم این رول پلاک افزایش می یابد.

رولپلاک شاخک دار

 روی بدنه این نوع رول پلاک ها شاخک هایی وجود دارد.این شاخک باعث افزایش استحکام اتصال می شود. 

رولپلاک پروانه ای

 رولپلاک پروانه ای دارای دو بال بر روی بدنه خود است و از دو جنس پلاستیکی و فلزی تولید شده و در بازار در دسترس عموم مردم قرار دارد. طرز فیکس شدن این نوع رولپلاک به این صورت است که در زمان بسته شدن و یا نصب، دو بال در پشت نما گیر کرده و فیکس می شود. معمولا در سقف های کاذب از این رولپلاک استفاده می شود.

 رولپلاک لبه دار

 این ابزار شبیه به نوع ساده رولپلاک است با این تفاوت که رولپلاک لبه دار به دلیل داشتن لبه باعث می شود بعد از نصب، لبه این وسیله با قرار گرفتن بر روی نما و دیوار فیکس می شود. استحکام اتصال در این مدل بیش تر از نوع ساده است. 

رولپلاک فلزی

 از انکربولت در نماهای قطور و سنگین استفاده می شود و بعد از نصب کاملاً محکم می چسبد. این مدل همان طور که از نامش مشخص است از جنس فلز تولید شده است و بعضی از آن ها قابلیت این را دارد که تا وزن 200 کیلوگرم را تحمل کند. قسمت مخروطی شکل آن به سمت داخل کشیده می شود و باعث می شود این ابزار به متریال داخل، فشار بیشتری وارد کند.

رولپلاک HUD

نوع HUD بهترین انتخاب برای دریل هیلتی ها می باشد و به دلیل مستحکم بودن  و قدرت بالایی که دارد، برای دیوارهای قطور کاربرد دارد و برای مصارف عادی کاربردی ندارد. 

رولپلاک شیمیایی 

از این مدل برای کاشت میلگرد و پیچ در داخل بتن کاربرد دارد. از چسب و رزین برای استحکام اتصال بیشتر به صورت کپسول استفاده می شود. این مدل از سایز M8 تا M16 در بازار موجود است. 

نکات مهم در خرید رولپلاک

  • آستانه تحمل و سایز رولپلاک خود را متناسب با کار خود انتخاب نمایید. از متداول ترین و رایج ترین سایزهای این محصول می توان به رولپلاک 2 سانتی، 5 سانتی، 3 سانتی، 7 سانتی و 8 سانتی اشاره کرد. .
  • در حال حاضر در داخل کشور تولیدکنندگان مطرح و قدیمی در تولید این کالا وجود دارند. از محبوب ترین و برترین تولیدکنندگان این محصول می توان به رولپلاک کاسپین، تک و یاسر اشاره کرد.
  • رنگ رول پلاک ها اب قرمز است اما بسیاری از تولیدکنندگان این محصول آن را در رنگ های آبی، خاکستری، زرد و.. تولید می کنند. 
  • تمام رول پلاک ها دارای یک آستانه تحمل وزن هستند و در هنگام خرید باید به آن توجه داشت.
  • از کیفیت جنس خریداری شده اطمینان حاصل نمایید.
  • به سالم بودن رولپلاک درهنگام خرید توجه شود. 

چگونه رولپلاک خود را از دیوار خارج کنیم؟

گاهی از اوقات رولپلاک ها داخل دیوار گیر کرده و یا نیمی از آن ها می شکند. در این مواقع می بایست رولپلاک معیوب را از دیوار بیرون کشیده و یک نمونه سالم جایگزین آن کنیم. گاهی ار اوقت می توانی با یک انبرد دست یا دم باریک آن را از دیوار خارج کنیم. اگر با این روش نتوانستیم، می توانیم یک پیچ را در دیوار پیچانده و وقتی داخل رولپلاک گیر کرد آن را از دیوار بیرون بکشیم. در صورتی که هر دوی این روش ها جواب نداد، می توانیم با یک مته نازک تر با دریل رولپلاک نصفه را با چرخاندن خارج نماییم.

چگونه رولپلاک خود را از دیوار خارج کنیم؟

قیمت رولپلاک

قیمت رول پلاک تحت تاثیر موارد مختلفی مثل سایز، جنس و شرکت تولیدکننده و بسیاری از عوامل دیگر متغیر است. کاربران برای اطلاع از قیمت و نحوه سفارش روپلاک می توانند با مراجعه به سایت راندنو کالای مورد نظر خود را یافته و سفارش دهند و یا با تماس با پشتیبانان سایت راندنو به فروشنده مربوطه هدایت شوند. قیمت رولپلاک ها با توجه به انواع آن ها (جنس و اندازه) متفاوت هستند. معمولا رولپلاک ها در جعبه های 100 تایی به فروش می رسد.

خرید رولپلاک 

برای خرید رولپلاک می توانید از بخش بالای همین صفحه، کالای مورد نظر خود را انتخاب کنید و مشخصات فنی کالا را مشاهده نمایید. سپس قیمت کالا را در فروشگاه های مختلف با یکدیگر مقایسه کنید و بصورت مستقیم با فروشنده مورد نظر ارتباط برقرار نمایید. راندنو امکان مشاهده لیست قیمت رول پلاک و برقراری ارتباطی بدون واسطه با فروشندگان را برای شما فراهم می سازد.

لیست مقایسه

برند


نوع


سایز