رولپلاک یا مته دیوارخور قطعه ای است که برای متصل کردن پیچ به متریال شکننده مورد استفاده قرار می گیرد. این محصول برای نگه داشتن اجسام بر روی سطوحی که پیچ توان نگهداری اجسام را ندارد، کاربرد دارد. به طور کلی می توان گفت رول پلاک نوعی مکمل برای پیچ و مهره است. جهت اطلاع از قیمت پیچ و رولپلاک 7 سانتی و دیگر سایزهای این محصول، با مراجعه به سایت راندنو می توانید لیست فروشندگان این تجهیزات را مشاهده نمایید. سپس به صورت مستقیم با آنها در ارتباط باشید و به خرید رولپلاک مورد نیاز، اقدام نمایید.
استفاده از رولپلاک ها در صنایع مختلف و منازل کاربردهای زیادی دارد. این محصول نوعی بست به شمار می آید که پیچ را به مواد شکننده که تحمل وزن جسم را ندارند، متصل می کند. جنس رولپلاک می تواند از پلاستیک، فلز و یا فیبر باشد. رولپلاک دیوار گچی یکی از رایج ترین انواع این محصول است که برای نصب پیچ در دیوارهای بنایی شده به کار می رود.
رولپلاک قطعه ای است که برای اتصال پیچ به متریال های شکننده استفاده می شود. از این قطعه برای اتصال پیچ به قطعاتی استفاده می شود که نمی توانند وزن جسم مورد نظر را متحمل شوند. به طور معمول این قطعه جنس فیبر، پلاستیک و فلز تولید می شود. لازم است بدانید که رول پلاک به انگلیسی با نام rewlplug شناخته شده است. در راندنو می توانید قیمت رولپلاک فلزی و دیگر نمونه های این محصول را مشاهده نمایید.
مخترع رولپلاک شخصی بنام جوزف رالینگز است که در سال 1911 این قطعه را با عنوان رال پلاگ به فروش رساند. اما داستان اصلی در اختراع این محصول، مشکلی بود که برای تعمیر موزه بریتانیا به وجود آمده بود. باتوجه به نما و طراحی داخلی موزه، لازم بود لوازم الکتریکی بدون آسیب به دیوارها به آن متصل شوند. در زمانی که رول پلاک وجود نداشت این کار با سوراخ کردن دیوار و قرار دادن چوب در آن و بستن پیج به چوب انجام می شد. همچنین این کار نیاز به هزینه و صرف زمان بسیار زیادی داشت.
در آن زمان آقای رالینگز یک پیمانکار ساختمان بود که بر مبنای انبساط استوار توانست رول پلاک را اختراع کند و به این مشکل پایان داد. در واقع هر پیچ یک پلاگ است که با بسته شدن به بیشترین اندازه خود می رسد.
انواع پیچ و رولپلاک براساس اندازه، کاربرد، رنگ و جنس بدنه در گستره متنوعی قرار می گیرند. در ادامه به معرفی انواع این محصول و کاربردهای هر یک از آنها می پردازیم.
رولپلاک پلاستیکی کلاسیک نام دیگر این محصول است که در انواع مختلفی به بازار ارائه شده است. هنگام محکم کردن پیچ، این رول پلاک گسترده می شود و داخل دیوار محکم می شود. برای استفاده از این محصول در ابتدا باید با استفاده از دریل چکشی یک حفره بر روی دیوار ایجاد کنید و رول پلاک را داخل آن قرار دهید. پس از آن با چرخاندن پیچ درون این قطعه کار تمام می شود.
رول پرچ ساده کاربرد بیشتری نسبت به دیگر انواع این محصول دارد. این مدل یکی از پرمصرف ترین و رایج ترین مدل های این قطعات است. نمونه های ساده هیچگونه شاخک و لبه ندارند و تولید آنها به صورت دو یا چهار دندانه است. شماره 4 این محصول در سطوح سخت سازه ها به آسانی وارد می شود. به همین دلیل استفاده از آن برای نمای ساختمان ها مناسب است. برای استفاده از مدل ساده این محصول تنها کافی است از مته مناسب با سایز رولپلاک استفاده کنید.
این قطعه شبیه به نوع ساده این محصول است با این تفاوت که مدل های لبه دار بعد از نصب بر روی نما و دیوار فیکس می شوند. همچنین لبه آن بر روی قسمت پایینی دیواره بیرونی محصول قرار گرفته است. استحکام اتصال در این مدل بیشتر از مدل های ساده است. این محصول با استفاده از متریال پلاستیک یا فیبر تولید می شود.
این رول پلاک یک پیچ مخصوص فلزی دارد که توسط چکش داخل یکدیگر فرو می روند. عملکرد پیچ استفاده شده در این محصول بیشتر از پیچ های معمولی است. همچنین پس از کوبیدن پیچ داخل Rewlplug در صورت لزوم می توانید آن را با پیچ گوشتی محکم کنید. معمولاً از این مدل برای نصب پایه، پنجره، روکش دیوارها، پانل سقف و مواردی از این قبیل استفاده می شود.
جنس رولپاک فیشر از پلاستیک مرغوب است و برای نصب این محصول لازم است حفره بزرگ تری ایجاد نمایید. این نوع رولپلاک اکثراً برای دیوار های سنگی، بتنی و سیمانی استفاده می شود و بعد از نصب در دیوار، حجم این رول پلاک افزایش می یابد.
روی بدنه رول پلاک خاردار شاخک هایی وجود دارد. این شاخک موجب افزایش استحکام اتصال بر روی سطوح مختلف می شود.
دلیل نامگذاری این محصول به دلیل وجود دو عدد بال بر روی بدنه آن است. این قطعه با استفاده از متریال های پلاستیکی و فلزی تولید می شود. طرز فیکس شدن این نوع رول پلاک به این صورت است که در زمان بسته شدن و یا نصب، دو بال در پشت نما گیر می کند و فیکس می شود. در بیشتر موارد این رول پلاک برای استفاده در سقف های کاذب استفاده می شود. همچنین برای ملات پشت نما، نمای آجری و کامپوزیت نیز می توانید از این مدل استفاده کنید.
استفاده از رولپلاک انکر بولت در نماهای قطور و سنگین کاربرد دارد و اتصالات محکمی را به وجود می آورد. این مدل همانطور که از نامش مشخص است، از جنس فلز تولید می شود. برخی از انواع رولپلاک فلزی قابلیت تحمل وزن اجسام تا 200 کیلوگرم را دارند. عملکرد این قطعه به گونه ای است با محکم شدن مهره یا قلاب، قسمت مخروطی شکل آن به سمت داخل کشیده می شود. درنتیجه این فرآیند، فشار بیشتری به سطح مورد نظر و اطراف آن وارد می شود که موجب نگهداری اجسام سنگین می شود.
نوع HUD یکی از متداول ترین انواع این محصول است اما قیمت بالایی دارد. این محصول برای مصارف خاص مورد استفاده قرار می گیرد و معمولاً بدون لبه تولید می شوند. نمونه های HUD بهترین انتخاب برای اتصالاتی است که با استفاده از دریل هیلتی انجام می شوند. همچنین استفاده از آنها آسان است و در اندازه های 4 یا 5 میلی متر تولید می شوند. اگر قصد تهیه رولپلاک قوی برای مصارف خاص خود را دارید، پیشنهاد ما به شما انتخاب مدل HUD است. زیرا این قطعه از استحکام و قدرت بالایی برخوردار است و برای دیوارهای قطور مناسب است. لازم به ذکر است این تجهیزات برای مصارف عادی مناسب نیستند.
مدل کناف این محصول ضخامت زیادی پشت دیوارهای توخالی به وجود می آورد. با قرار دادن پیچ درون رول پلاک و محکم شدن آن، گسترده می شود و تا حد امکان خم می شود. این تجهیزات برای نصب اشیاء سبک بر روی سقف و استفاده در انواع پانل ها کاربرد دارد.
از این مدل برای کاشت میلگرد و پیچ در داخل بتن استفاده می شود. برای اتصالات مستحکم این محصول، از چسب و رزین استفاده می شود. این مدل با سایزهای M8 تا M16 در بازار موجود است.
انواع رولپلاک سقفی برای نصب اشیاء بر روی دیوارهای توخالی مورد استفاده قرار می گیرد. این محصول از پره های فنری برخوردار است که روی رزوه های پیچ قرار دارد. استفاده از این رول پلاک به گونه ای است که با پره های بسته داخل حفره قرار می گیرد و با محکم شدن پیچ، پره های فنری آن باز می شود.
این تجهیزات براساس اندازه و سایز پیچ از یکدیگر متمایز می شوند که در ادامه به بررسی آنها می پردازیم.
این قطعه کاربرد فراوانی در صنایع مختلف و منازل دارد که از مهم ترین آنها می توان به موارد زیر اشاره نمود:
همانطور که می دانید کاربرد اصلی این محصول ایجاد اتصالات محکم میان سطوح و اجسام است. استفاده از این تجهیزات از ویژگی ها و مزایای خاصی برخوردار است که در ادامه به مهم ترین آنها می پردازیم:
در برخی از مواقع رول پلاک داخل دیوار گیر می کند و یا نیمی از آن دچار شکستگی می شود. در این شرایط باید رولپلاک معیوب را از دیوار خارج کنید و یک نمونه سالم جایگزین آن کنید. برای انجام این کار می توانید با یک انبردست یا دم باریک آن را از دیوار خارج نمایید. اگر با این روش موفق به انجام این کار نشدید، می توانید یک پیچ را داخل دیوار بپیچانید و وقتی داخل رول پلاک گیر کرد آن را از دیوار بیرون بکشید.
در صورت عدم جواب دهی این دو روش، می توانید با استفاده از دریل و مته نازک، رول پلاک نصفه را با حرکات چرخشی خارج کنید. در ادامه روش نصب رولپلاک و پیچ را به شما کاربران عزیز آموزش می دهیم.
طریقه نصب پیچ و رولپلاک در اکثر موارد همسان و شبیه به یکدیگر است. در این بخش آموزش نصب رولپلاک به طور واضح و کامل آورده شده است.
به طور کلی این تجهیزات را در چهار مرحله ساده می توانید بر روی سطح مورد نظر نصب کنید که در ادامه به بررسی آنها می پردازیم:
پیش از خرید این تجهیزات باید به نکات مهمی توجه داشته باشید تا از خرید خود رضایت کامل داشته باشید. در ادامه شما را با راهنمای خرید رول پلاک و نکات مهم در انتخاب آن آشنا می نماییم.
برندهای زیادی به تولید این قطعه کاربردی پرداخته اند که در ادامه به معرفی محبوب ترین آنها می پردازیم.
ابزار یراق یاسر یکی از نام آشناترین تولیدکنندگانی است که به تولید انواع رول پلاک ها پرداخته است. محصولات این تولیدی از کیفیت بالایی برخوردار هستند و مطابق با نیاز مشتریان تولید می شوند. جهت استعلام قیمت رولپلاک یاسر با مراجعه به راندنو می توانید لیست فروشندگان این تجهیزات را مشاهده نمایید.
تک تولیدکننده دیگری است که انواع رول پلاک ها را با سایز و رنگ های مختلف به بازار عرضه کرده است. محصولات این شرکت نیز کیفیت مطلوبی دارند و مورد توجه خریداران قرار گرفته است.
کاسپین یک گروه صنعتی است که در زمینه تولید یراق آلات شناخته شده است. مولتی پلاک نسل جدیدی از رول پلاک ها است که این شرکت در 10 سال اخیر توانسته است تولید کند. کارخانه رولپلاک کاسپین محصولات و متعلقات خود را با کیفیت بالایی طراحی و تولید می کند. این برند نیز به تولید انواع این تجهیزات با سایزها گوناگون و رنگ های متفاوت پرداخته است.
قیمت رول پلاک به عواملی مانند نوع محصول، سایز، جنس و شرکت تولیدکننده بستگی دارد. معمولاً این یراق آلات در جعبه های 100 تایی به فروش می رسند. با مراجعه به سایت راندنو می توانید استعلام قیمت پیچ رولپلاک را از فروشندگان این تجهیزات دریافت نمایید.
برای خرید پیچ رولپلاک پروانه ای و دیگر مدل های این محصول می توانید از بخش بالای همین صفحه، کالای مورد نظر خود را انتخاب کنید و مشخصات فنی کالا را مشاهده نمایید. سپس قیمت کالا را در فروشگاه های مختلف با یکدیگر مقایسه کنید و بصورت مستقیم با فروشنده مورد نظر ارتباط برقرار نمایید. راندنو امکان مشاهده لیست قیمت رولپلاک و برقراری ارتباطی بدون واسطه با فروشندگان را برای شما فراهم می سازد.