ثبت فروشگاه

موانع ترافیکی چیست و در چه مواردی استفاده می‌شوند؟ موانع ترافیکی با نام مخروط ترافیکی در بازار شناخته می‌شوند. این تجهیزات از مهم‌ترین و پرکاربردترین محصولاتی هستند که به منظور حفظ امنیت عابرین پیاده، امنیت خودرو‌ها، مدیریت ترافیک و رعایت مقررات استفاده می‌شوند. موانع ترافیکی شامل تعداد زیادی زیرمجموعه و کالا‌های مختلف هستند. احتمالاً مشاهده کرده‌اید که طیف وسیعی از موانع و تجهیزات ترافیکی در خیابان‌ها و معابر شهری وجود دارند. یکی از راه‌های ایمن‌سازی شهرها و جاده‌ها، موانع ترافیکی هستند. همچنین اهمیت استفاده از این تجهیزات به حفظ امنیت، کاهش آسیب‌ها و تصادفات احتمالی مربوط می‌شود.

این تجهیزات با توجه با کاربرد‌هایی که دارند در انواع متخلفی تولید می‌شوند. به منظور افزایش مقاومت و ماندگاری بیشتر این تجهیزات، از مواد اولیه فلزی، پلاستیکی و پلی‌اتیلن استفاده می‌شود. همچنین مواد نام برده دارای انعطاف‌پذیری بالایی هستند. موانع ترافیکی ابتدا و انتهای کوچه‌ها و معابر، کنار خیابان‌ها و بزرگراه‌ها و ورودی و خروجی‌ها، شهرک‌های مسکونی و صنعتی و بیمارستان‌ها استفاده می‌شوند. در صورتی که از موانع ترافیکی مناسب استفاده شود و شهروندان نیز به این علائم توجه کنند، به مرور شاهد کاهش تصادفات، امن شدن جاده‌ها و خیابان‌ها، کاهش ترافیک و آلودگی هوا نیز خواهیم بود.

موانع ترافیکی براساس کاربرد در انواع مختلفی تولید می‌شوند. برخی از این موانع صرفاً برای هشدار خطر و برخی دیگر برای جلوگیری از خطرات استفاده می‌شوند:

  • موانع ترافیکی کله قندی: از این تجهیزات به صورت موقت در جاده‌ها و معابر استفاده می‌شود. کاربرد این موانع برای محدود کردن و هدایت تردد خیابان‌ها، جدا‌سازی و علامت‌گذاری مسیر‌ها، هشدار به رانندگان و محدوده فعالیت کارگران است.
  • قفل پارکینگ: این محصول برای شخصی‌سازی محدوده پارکینگ کاربرد دارد. این محصول در دو مدل قفل پارکینگ ریموت‌دار و قفل پارکینگ دستی تولید می‌شود.
  • زنجیر راه بند: این موانع از دو طرف بین دو ستون بسته می‌شود و موجب انسداد مسیر می‌گردد. از این راه بند برای هدایت جمعیت، شکل‌گیری خطوط و محدود کردن دسترسی استفاده می‌شود. لازم به ذکر است راه بند‌های ثابت عموماً برای ورودی اماکن و محیط‌های خاص از جمله بیمارستان‌ها و شهرک‌های مسکونی استفاده می‌شوند.
  • نوار خطر: این نوار خطر برای هشدار، جلوگیری از ورود به محدوده‌های مشخص و جلوگیری از وقوع حادثه فیزیکی استفاده می‌شود. انواع نوار خطر براساس نوع محدوده جداسازی و نوشته درج شده بر روی آن، متفاوت هستند.
  • سرعت گیر: دست انداز یا سرعت گیر ترافیکی جهت کاهش سرعت خودرو‌ها در سطح شهری و جاده‌ای کاربرد دارد. سرعت گیر اغلب از جنس پلاستیک، بتن، کائوچو و آسفالت تولید می‌شود.
  • شبرنگ: صفحه‌ای است که دارای ماده فلورسئین و فسفر است و در تاریکی، از خود نور ساطع می‌کند. این شبرنگ‌ها در ساخت تابلو‌های تبلیغاتی، علائم راهنمایی، رانندگی و پلاک‌های وسایل نقلیه استفاده می‌شوند.
  • استوپر ترافیکی و استات: استوپر‌ها جهت کاهش ترافیک و همچنین جهت مشخص شدن محدوده پارک خودرو‌ها در پارکینگ‌ها، استفاده می‌شوند. استاپر‌ها می‌توانند از جنس بتن، پلاستیک، لاستیک و ABS تولید شوند.
  • بشکه ترافیکی: از این موانع برای جداسازی خیابان‌ها و مسدود کردن آن‌ها در مسیر حمل و نقل، استفاده می‌شود. این کالا از جنس پلاستیک محکم یا پلی‌اتیلن ساخته می‌شود. این موانع معمولاً به رنگ زرد همراه با شبرنگ ساخته می‌شوند.
  • محافظ ستون: محافظ ستون یا ضربه گیر ترافیکی جهت جلوگیری از آسیب‌ها در اثر برخورد ستون در پارکینگ استفاده می‌شود. این محافظ‌های پلاستیکی در زمان برخورد خودرو با ستون، علاوه بر محافظت از ستون، از آسیب دیدن بدنه خودرو نیز جلوگیری می‌کنند.

استوانه یا بولارد ترافیکی، مخروطی ترافیکی، کاشن تانک، گل میخ و چشم گربه‌ای، جداکننده و نیوجرسی ترافیکی از دیگر انواع موانع ترافیکی به شمار می‌آیند.

قیمت موانع ترافیکی

قیمت موانع ترافیکی به عوامل مختلفی همچون نوع موانع، جنس محصول و به برند تولیدکننده آن بستگی دارد. توجه نمایید موانعی که از جنس بتن ساخته می‌شوند، وزن بالاتری به نسبت موانع پلاستیکی دارند و قیمت آن‌ها نیز بیشتر است.

خرید موانع ترافیکی از راندنو

برای خرید موانع ترافیکی بتنی و فلزی می‌توانید از بخش بالای همین صفحه، کالای مورد نظر خود را انتخاب کنید و مشخصات موانع ترافیکی را مشاهده نمایید. سپس قیمت کالا را در فروشگاه‌های مختلف با یکدیگر مقایسه کنید و به صورت مستقیم با فروشنده مورد نظر ارتباط برقرار نمایید. راندنو امکان مشاهده لیست قیمت موانع ترافیکی کله قندی و برقراری ارتباطی بدون واسطه با نمایندگی و مراکز فروش آن را برای شما فراهم می‌سازد.  

لیست مقایسه

برند


نوع