ثبت فروشگاه

سینی کابل

سینی کابل برق یا Cable Tray در پروژه های برق رسانی و کابل کشی، معمولاً به عنوان نگهدارنده کابل برق کاربرد دارد. این کار برای زیباسازی فرآیند کابل کشی، برای تفکیک سازی و مقاوم سازی کابل کشی انجام می شود. به همین دلیل متخصصان به خرید سینی کابل اقدام می کنند. Cable Tray معمولاً از جنس ورق گالوانیزه و گاهی نیز از جنس استیل ساخته شده است. ورق های گالوانیزه می توانند آبکاری گرم یا سرد نیز باشند. این تجهیزات در واقع همچون پلی هستند که کابل ها را حمل می کنند. قیمت سینی کابل به عواملی همچون جنس، ابعاد، برند و دیگر عوامل بستگی دارد.

سینی کابل

 

سینی کابل چیست

سینی نگهدارنده کابل یکی از تجهیزات برقی برای سیم و کابل کشی مجموعه های مختلف است. در مواقعی که بخواهیم سیم و کابل ها را به مکانی خاص هدایت کنیم و یا آن ها را انتقال دهیم باید از این تجهیزات استفاده کنیم. کابل ها در تمام طول مسیر باید از سینی ها عبور کنند. مسیر سینی شامل حرکت های عمودی، پیچ و خم و شیب دار نیز می شود. سینی ها از جنس فلزاتی گالوانیزه ساخته شده اند که در عرض ها، طول ها و عمق های متنوع به فروش می رسند.

امروزه سینی های نگهدارنده کابل بسیار متنوع شده اند و در انواع گوناگونی به بازار عرضه می شوند. به عنوان مثال سینی کابل کانالی، سینی کابل پانچ شده، سینی کابل ترانکینگ، ساده و توری از انواع سینی ها برای نگهداشتن کابل هستند.

سینی کابل گالوانیزه 

سینی کابل گالولنیزه مشبک معمولاً در جاهایی که رطوبت زیاد است و امکان زنگ زدگی سینی وجود دارد با تغییراتی در ساخت بکار می رود. به طور کلی سینی ها از لحاظ نوع آبکاری در دو نوع مختلف عرضه می شوند. در جاهای رطوبتی از سینی کابل گالوانیزه گرم و در اماکنی که رطوبت کمتری وجود دارد، از سینی کابل گالوانیزه سرد استفاده می شود. در میان کاربران، سینی مشبک بسیار پرکاربرد است. سینی گالوانیزه سرد (فابریک)، برای محیط های سربسته همچون پارکینگ و سوله مناسب است. سینی نگهدارنده کابل توسط دستگاه CNC پانچ می شود و این حفره ها جهت ایجاد گردش هوا و جلوگیری از جمع شدن آب در کف سینی ایجاد می شوند.

گالوانیزه گرم

این مواد که در کارگاه های آبکاری اضافه می شود معمولاً از جنس روی، قلع، نیکل و دیگر مواد است. ضخامت آبکاری گالوانیزه گرم معمولا 50 تا 80 میکرون است. این آبکاری معمولاً سینی ها را در مقابل مواد شیمیایی و رطوبت زیاد محفوظ نگه می دارد. هزینه این آبکاری از نوع سرد بیشتر است. در این روش پایه سینی کابل داخل وان مذاب قرار می گیرد و تمامی درزها را پوشش می دهد. پس از آن هم داخل وان های اسیدی با مواد متفاوت قرار می گیرد و آلیاژ روی سینی شکل گرفته می شود.

گالوانیزه سرد

این نوع آبکاری قیمت کمتر و مقرون به صرفه تر از آبکاری گرم دارد. یک روکش 10 تا 25 میکرونی از جنس ترکیب روی و آب و نمک بر روی سینی ها قرار گرفته است. ضخامت این سینی ها از سینی نگهدارنده کابل گالوانیزه گرم کمتر است و در جاهای رطوبتی از آن ها استفاده نمی شود.

سینی کابل گالوانیزه

انواع پوشش سینی کابل و نردبان کابل

در ساخت سینی برق اغلب از ورق فولادی استفاده می شود که از نوع ST37 است. ورق ST37 به ورق سیاه یا ورق کربن نیز معروف است و این نوع فولاد تحمل وزن بسیار زیاد و استحکام بالایی دارد. برخی از سینی های کابل، پوششی از رنگ الکترو استاتیک با ورق روغنی دارند.

اندازه انواع سینی کابل

Cable Tray دارای ابعاد مختلفی هستند. مهمترین بعد در ابعاد سینی کابل عرض سینی برق است. سینی های کابل با عرض 5 سانت، 10 سانت، 15سانت، 20 سانت، 25 سانت، 30 سانت، 35 سانت، 40 سانت، 45 سانت، 50 سانت، 55 سانت، 60 سانت، 70 سانت و 80 سانت و گاهی بالاتر تولید می شوند. اندازه سنی کابل در کاتالوگ سینی کابل ذکر می شود. 

استاندارد های ضخامت سینی و نردبان کابل

دسته بندی دیگر سینی ها، بر اساس ضخامت ورق است. ضخامت های ورق از 0.5 میلی متر الی 2.5 میلی متر است. معمولاً سینی هایی که دارای عرض کمتری هستند، از ورق های نازک تری ساخته می شوند و قیمت پایین تری نسبت به مدل های ضخیم تر دارند. سینی های نگهدارنده کابل لبه های مختلف با اندازه های متفاوت دارند و بنا به سفارش مشتریان ساخته می شوند.

در صنعت برق و کابل کشی، این محصولات معمولاً دارای درب با همان اندازه سینی هستند، اما گاهی اوقات به دلیل تعدد کابل ها و کمبود فضا، درب سینی را نصب نمی کنند. طول سینی ها نیز اغلب در اندازه های استاندارد 2 متری تولید می شود.

درب سینی کابل ( کاور سینی کابل )

سینی های کابل با همان اندازه طول و عرض دارای درب هستند. در محاسبه قیمت سینی کابل گالوانیزه برق، قیمت درب سینی به صورت جداگانه محاسبه می شود. درب سینی هم می توان با ضخامت ورق متفاوت و آبکاری مختلف تولید شود. در برخی از پروژه ها سینی ها را بدون درب نصب می کنند و عموماً نایزی به وجود درب نمی بینند. در برخی دیگر زمان نصب سینی کابل درب سینی ها را با ضخامت کمتری نسبتا به خود سینی در نظر می گیرند که این موضوع موجب مقرون به صرفه تر شدن پروژه می شود.

درب سینی کابل ( کاور سینی کابل )

اتصالات سینی کابل

این محصولات دارای لوازم جانبی نصب از جمله درب سینی، زانو سینی کابل، خم سینی، رابط سینی کابل، سه راهی سینی کابل و چهارراهی سینی و نبشی های مخصوص هستند. زاویه ها و خم های سینی هم می توانند مانند خود سینی ها با ضخامت های مختلف ورق گالوانیزه سرد یا گرم تولید شوند.

اتصالات سینی با نام های دیگری همچون جوینت سینی و رایزر سینی شناخته می شوند.

اتصالات سینی کابل

مزایای استفاده از سینی نگهدارنده کابل

  • افزایش ایمنی
  • نگهداری کابل ها
  • راحت تر کردن فرایند کابل کشی
  •  مستحکم کردن و مقاوم سازی کابل کشی
  • زیباسازی فرآیند کابل کشی و ایجاد ظاهری مناسب
  • حفاظت و ممانعت از صدمه دیدن کابل و سایر تجهیزات
  • تفکیک سازی کابل ها و دسترسی آسان به سیم های به کار رفته در ساختمان

مراحل ساخت سینی نگهدارنده کابل

  • سوراخکاری و برش: پس از انتخاب نوع ورق، دومین مرحله سوراخکاری و برش‌ کاری است که با دستگاه برش دارای مدار NC صورت می گیرد.
  • خمکاری: خمکاری با کمک دستگاه‌ با مدار NC‌ صورت می گیرد. خمکاری در درجات و زوایای مختلف، با توجه به ضخامت ورق انجام می شود. البته کیفیت و تعداد خم موضوع مهمی است که باید به آن توجه شود.
  • جوشکاری: جوشکاری سینی شامل همه قطعات نمی شود و اغلب اتصالات نیاز به جوشکاری دارند. برخی از اتصالات از چندین قطعه در کنار هم تولید می شوند.
  • بازرسی نهایی: قطعات تولید شده پیش از بسته بندی مورد تست و بازبینی مجدد قرار می گیرد.‌ این موضوع سبب می شود تا قطعات معیوب بسته بندی نشود.

نردبان کابل ( ladder )

نردبان های کابل یا همان Cable Ladder مانند سینی وظیفه نگهداری سیم و کابل ها را برعهده دارد. تفاوت لدر کابل با سینی این است که در جاهایی که کابل ها نیاز به خنک شدن برای جلوگیری از آتش سوزی دارند از نردبان کابل استفاده می شود. نردبان های کابل دارای مقاومتی بیشتر نسبت به سینی نگهدارنده کابل هستند و ساخت آن ها زمان بر تر از ساخت سینی ها است. نردبان ها به دو صورت ساخته می شوند : 

  • نردبان کابل جوشی
  • نردبان کابل پیچ و مهره ای

جالب است بدانید که امروزه در بیشتر از 70 درصد پروژه های ساختمانی از لدر کابل استفاده می شود. لدر گردش هوای بیشتری را در سینی فراهم می کند. لدرها برای نصب به پله هایی نیاز دارند که بتوانند پیوند فراهم کنند.

نردبان کابل

جنس سینی کابل

  • سینی برق استیل
  • سینی برق آلومینیوم
  • سینی برق فولاد
  • سینی کابل PVC یا سینی کابل پلاستکی

ویژگی های سینی برق

  • وزن کم
  • مقاومت فیزیکی بالا
  • بدون نیاز به هرگونه تعمیر و نگهداری
  • کمترین حادثه و تلفات الکتریکی

انواع سینی نگهدارنده کابل برق

  • سینی کابل سبدی: این سینی ها ساختاری شبیه به سبد دارند. فاصله های باز در بین هر میله با میله بعدی وجود دارد. همین موضوع سبب عبور جریان هوا در میان سیم و کابل می شود. در نتیجه یک تهویه مناسب به وجود می آید. از دیگر مزایای سینی سبدی می توان به نصب راحت در تمام قسمت ها اشاره کرد.
  • سینی کابل پی وی سی: سینی های کابل پی وی سی به راحتی روی دیوار و دیگر مناطق نصب می شود. از این محصولات اغلب برای انتقال فیبرهای نوری استفاده می شود. این محصول در برابر آسیب و خم شدگی  از خود مقاومت نشان می دهد. این سینی ها نارسانا هستند. به همین دلیل نیاز به نصب در زمین و یا داخل دیوار ندارند.
  • سینی کابل مشبک: این محصولات همان سینی برق های پانچ شده هستند. وجود پانچ در کف سینی، باعث تبادل جریان هوا در میان کابل و سیم های برق می شود. در نتیجه احتمال اتصال و خوردگی سطح کابل در اثر رطوبت کاهش می دهد.
  • سینی کابل ساده: Cable Tray ساده مانند نوع مشبک سینی های برق است. این محصولات پانچ نشدند و سطح داخلی آن ها یکدست است. استفاده از این محصولات سبب حفاظت کامل سیم ها و کابل ها می شود.  

انواع سینی نگهدارنده کابل از نظر خمش

  • سینی کابل دو خم: سینی های دو خم یک کف و دو دیواره دارند. از سینی‌ دو خم در پروژه‌ های ساختمانی معمولی استفاده می‌ شود. قیمت سینی کابل دو خم ارزانتر از سایر سینی ها است.
  • سینی کابل چهار خم: این سینی ها علاوه بر دو خم، دو لبه با عرض کمتر و عمود در قسمت بالا دارند. نمونه این سینی در کارخانه‌ های صنعتی یا واحدهای تولیدی و کارگاه‌ها به کار می رود.
  • سینی کابل شش خم: این سینی ها نسبت به دیگر سینی ها قیمت بیشتری دارند. این محصولات علاوه بر 4 خم دو خم 90 درجه دارند که از آن برای پروژه‌های بزرگ مانند شرکت نفت، گاز و پتروشیمی و ماشین‌سازی استفاده می شود. 

بهترین برند سینی کابل

استفاده از سینی نگهدارنده کابل سبب افزایش ایمنی و مستحکم تر کردن فرایند کابل کشی می شود. از این تجهیزات در بیشتر مجموعه ها همچون سوله ها، کارخانه ها، تولیدی ها و ... استفاده می شود. شرکت های زیادی به تولید انواع سینی برای نگهداری کابل می پردازند. از بهترین آن ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

سینی کابل پارسیان

شرکت پارسیان در زمینه طراحی و تولید انواع سینی، ترانگینگ، براکت و بازوهای نگهدارنده فعالیت می کند. این شرکت می تواند هرگونه سفارش نردبان و سینی در ابعاد مختلف را برعهده بگیرد.

سینی کابل نوسان

شرکت نوسان فعالیت خود را از سال 1370 با هدف طراحی و تولید لوازم برق صنعتی آغاز کرده است. این شرکت توانسته سینی هایی با ابعاد مختلف و در آبکاری های گوناگون عرضه کند.

سینی کابل البرز PVC

البرز یکی از شرکت های تولیدکننده انواع سینی نگهدارنده کابل در ایران است. این سینی های نگهدارنده کابل با جنس پی وی سی عرضه می شوند و با سینی های فلزی تفاوت دارد. در واقع البرز اولین شرکت تولیدکننده در زمینه سینی های پی وی سی با مقاومت بالا بوده است. سینی های این شرکت در سایزهای متنوع عرضه می شوند و در های قفل شو دارند که به راحتی باز نمی شوند. از مزایای این سینی های برق می توان به غیرقابل اشتعال بودن اشاره کرد. لیست قیمت سینی کابل البرز در سایت راندنو درج شده است.

  • از دیگر برندهای برتر در این زمینه می توان به سینی کابل تهران، راک، سینی کابل آژینه و ... اشاره کرد.

نکات مهم در خرید سینی نگهدارنده کابل

  1. بررسی تعداد سینی مورد نیاز
  2. بررسی میزان حجم و وزن کابل ها و سیم های عبوری از سینی
  3. میزان حساسیت سینی نسبت به خوردگی توسط مواد شیمیایی
  4. در نظر گرفتن میزان شعاع خمش کابل ها در سینی ها
  5. بررسی ابعاد سینی و سایز مناسب آن
  6. بسط پذیری و قابلیت گسترش شبکه
  7. دمای هوا و میزان رطوبت منطقه و گرمایی که کابل تولید می کند

فروش سینی کابل

لازم به ذکر است که درب سینی ها به طور جداگانه به فروش می رسند. خریداران به آسانی می توانند قیمت انواع سینی و لوازم جانبی سینی کابل را در سایت راندنو مشاهده کنند و با فروشندگان عضو در سایت به صورت مستقیم ارتباط برقرار نمایند.

قیمت سینی کابل

قیمت رابط سینی کابل و اتصالات و به طور کلی سینی ها به عوامل مختلفی همچون جنس سینی، کاربرد، ضخامت، اندازه سینی و سایز سینی کابل، نوع گالوانیزه، لوازم جانبی، استانداردها تولید، برند و شرکت سازنده بستگی دارد. همچنین لازم به ذکر است که قیمت سینی کابل پلاستیکی از فلزی کمتر است. برای مشاهده قیمت سینی کابل 30 سانتی، عرض 20 و دیگر سینی ها می توانید به سایت راندنو مراجعه کنید.

خرید سینی کابل

برای خرید سینی کابل می توانید از بخش بالای همین صفحه، کالای مورد نظر خود را انتخاب کنید و مشخصات سینی کابل را مشاهده نمایید. سپس قیمت کالا را در فروشگاه های مختلف با یکدیگر مقایسه کنید و بصورت مستقیم با فروشنده مورد نظر ارتباط برقرار نمایید. راندنو امکان مشاهده لیست قیمت سینی کابل و متعلقات و برقراری ارتباطی بدون واسطه با فروشندگان را برای شما فراهم می سازد.

لیست مقایسه

برند