ثبت فروشگاه

پیستوله برقی

پیستوله برقی یا پیستوله رنگ یکی از ابزارآلات کاربردی در حوزه رنگ آمیزی، خودروسازی و صعت ساختمان است. پیستوله برقی دستگاهی است که همانند اسپری عمل کرده و جهت رنگ آمیزی و رنگ پاشی مورد استفاده قرار می گیرد. همچنین از این وسیله می توان جهت رنگ آمیزی انواع سطوح داخلی و خارجی استفاده نمود. استفاده از این وسیله باعث صرفه جویی در زمان می شود.

لازم به ذکر است که این ابزار به طور کلی در دو نوع ساده و خرطومی تولید می شود و مورد استفاده قرار می گیرد. انواع این دستگاه مجهز به یک تفنگ پاش هستند که گازهای تبدیل شده به پودر رنگی را به بیرون منتشر می کند.  به این تفنگ اسپری گان نیز گفته می شود.

اسپری گان نیز در انواع مختلفی تولید و به بازار عرضه می شود. که از میان آن های می توان به نوع دستی،اتوماتیک، برقی و... اشاره نمود. لازم به ذکر است که رنگ ها و بسیاری از مواد دیگر، از موادی شیمیایی و مضر ساخته می شوند. از این رو هنگام استفاده از این ابزار، به منظور حفاظت از سیستم تنفسی باید از ماسک استفاده نمایید.

پیستوله برقی

تاریخچه پیستوله برقی

شخصی به نام فرانسیس داویس میلت، بنیانگذار نقاشی توسط اسپری بود. در سال 1892 این اختراع توسط شخصی به نام ویلیام پرتیمن، تکامل یافت. او به کمک یه شلنگ و سوزن و همچنین ترکیب نفت با سرب سفید، موفق به اختراع اولین رنگ پاش شد.

امروزه این ابزار کارآمد، باتوجه به کاربردهای روز افزون جامع، یکی از ابزارهای اصلی جهت انواع رنگ کاری ها به شمار می آید.

ویژگی های پیستوله رنگ پاش برقی

همانطور که در ابتدا به این موضوع اشاره نمودیم، این ابزار رنگ را به صورت یکنواخت بر روی سطوح گوناگون می پاشد. لازم به ذکر است که این ابزار در دو نوع عمودی و افقی از پاشش رنگ برخوردار است. این ویژگی باعث می شود که کیفیت کار رنگ کاری افزایش داشته باشد.

در ساختار پیستوله برقی، نازل های متعددی بهره گیری شده است که موقعیت های گوناگون رنگ پاشی را به راحتی انجام می دهد. همچنین دسته و کلید تفنگی که در اجزای این ابزار استفاده شده است، موجب انجام آسان تر فرآیندهای رنگ پاشی و انجام طولانی تر فرآیند می شود.

انواع پیستوله برقی

پیستوله های برقی بر اساس نوع سیستم رنگ پاشی به انواع مختلفی تقسیم می شوند. در ادامه به انواع پیستوله اشاره خواهیم کرد.

  1. سیستم اسپری تحت فشار: در این نوع سیستم رنگ پاشی، رنگ توسط فشار بالا آمده و عملیات پاشیدن مواد انجام می شود. این سیستم در دو نوع مخزن جدا و مخزن متصل، تولید و به بازار عرضه می شود. از کاربردهای اصلی این ابزار، می توان به پاشش رنگ های غلیظ تر اشاره نمود.
  2. پیستوله کاسه زیر(سیستم اسپری سیفونی): در این نوع پیستوله کاسه رنگ در زیر قرار دارد و مکانیزم پاشش رنگ با استفاده از عمل مکش انجام می شود. این نوع پیستوله ها به فشار هوای زیادی جهت مکش نیاز دارند. همچنین از این نوع پیستوله، جهت رنگ پاشی سقف یا رنگ پاشی های عمودی استفاده می شود.
  3. پیستوله کاسه رو: در این نوع پیستوله، کاسه رنگ بر روی پیستوله قرار دارد. این پیستوله به فشار هوای کم تری نیاز دارد و از وزن و نیروی جاذبه کمک می گیرد. 
  4. سایه پاش: از این نوع پیستوله جهت پاشش رنگ به صورت خطوط باریک استفاده می شود. این پیستوله مانند اسپری های رنگ پاش عمل می کند.
  5. گازوئیل پاش: از پیستوله گازوئیل پاش برای پاشش گازوئیل، روغن و گریس جهت روان کردن استفاده می شود.
  6. قلم رنگ (ایر براش): ظرفیت مخزن این پیستوله برقی بسیار کوچک است و از آن جهت رنگ کاری های فضای باریک استفاده می شود.
  7. قیر پاش: همان گونه که از نامش مشخص است از آن برای پاشش قیر استفاده می شود. این نوع از پیستوله در صنعت ساخت و تعمیر خودرو کاربرد به سزایی دارد.

کاربردهای پیستوله برقی

این ابزار کاربردی جهت انجام رنگ کاری های گوناگونی مورد استفاده قرار می گیرد. در ادامه به پاره ای از کاربردهای این محصول اشاره خواهیم کرد.

  • رنگ کاری سقف و دیوار
  • رنگ کردن درب و پنجره
  • رنگ آمیزی میز و مبلمان
  • نقاشی بر روی بوم، پارچه و موارد دیگر
  • رنگ آمیزی بدنه خودرو
  • رنگ آمیزی سطوح چوبی
  • رنگ آمیزی فلزات و نرده ها
  • رنگ آمیزی محصولات در کارخانه های صنعتی
  • جهت استفاده نقاشی های خیابانی و ...

کاربردهای پیستوله برقی

اجزای پیستوله برقی

این ابزار نیز مانند دیگر ابزارآلات از اجزای گوناگونی تشکیل شده است. در ادامه به اجزای تشکیل دهنده این محصول اشاره خواهیم نمود:

  • فیلتر
  • سوئیچ
  • بوبین
  • ساچمه
  • سیم تغذیه
  • محور فولادی
  • ترمینال
  • کلاهک مفصلی
  • لوله برنجی
  • سر لوله برنجی
  • دکمه مقدار رنگ
  • بدنه اصلی
  • محکم کننده مخزن
  • فنر پستانک

انواع سیستم رنگ پاشی پیستوله برقی

سیستم یا موتور پیستوله برقی به دو دسته تقسیم می شود. در ادامه به سیستم های استفاده شده در این محصول خواهیم پرداخت.

سیستم رنگ پاشیHVLP

در ساختار این پیستوله ها، جهت تأمین هوا از کمپرسور استفاده می شود. اسپری این پیستوله ها به صورت تفنگی انجام می گیرد و مانند یک توربین عمل می کنند.

سیستم رنگ پاشی LVLP

فرآیند رنگ پاشی سیستم HVLP یا سلنوئیدی برخلاف نوع اول، به حجم کمی از هوا جهت تبدیل آن به رنگ نیاز دارد.

نکات ایمنی و نگهداری از پیستوله رنگ پاش برقی

هنگام استفاده از این محصول نکات مهمی جهت حفظ و نگهداری از آن، باید رعایت شود. در ادامه به این نکات حائز اهمیت اشاره خواهیم کرد.

  • پس از هر بار استفاده از این ابزار، به منظور افزایش طول عمر دستگاه آن را تمیز نمایید. لازم به ذکر است که پیش از تمیز کردن دستگاه، آن را از برق جدا کنید.
  • همانطور که پیش از این به این موضوع اشاره کردیم، هنگام استفاده از این محصول، از عینک ایمنی و ماسک تنفسی استفاده نمایید.
  • فرآیند رنگ پاشی را در محیطی که از تهویه مناسب برخوردار است، انجام دهید.
  • پیش از ریختن رنگ به درون مخزن این دستگاه، آن را از صافی رد نمایید. این کار باعث جلوگیری از رسوب رنگ در دستگاه می شود. همچنین به کیفیت رنگ کاری مورد نظر بهبود می بخشد.
  • همچنین لازم به ذکر است که پیش از استفاده از این محصول، دفترچه راهنمای پیستوله برقی را مطالعه نمایید.

نکات مهم در انتخاب و خرید دستگاه پیستوله برقی

هنگام خرید این محصول، نکات مهمی باید قابل توجه شما قرار بگیرد. در ادامه به این نکات مهم اشاره خواهیم کرد.

توان

توان دستگاه پیستوله برقی از نکات حائز اهمیتی است که باید مورد توجه قرار بگیرد. هرچه توان این دستگاه بیشتر باشد، از قدرت بالاتری برخوردار است. همچنین پیستوله برقی های ساده از توان 150 وات برخوردار هستند و پیستوله های خرطومی در توان های 850 وات و بیشتر تولید و به بازار ارائه می شوند.

حجم مخزن

از دیگر نکاتی که هنگام خرید این محصول باید به آن توجه داشته باشید، حجم مخزن آن است. به عبارتی هرچه حجم مخزن پیستوله رنگ بیشتر باشد، مدت زمان استفاده از این دستگاه، افزایش می یابد.

پیچ تنظیم

پیچ تنظیم این محصول جهت پوشش دهی به فرآیند رنگ کاری، در این دستگاه تعبیه شده است. لازم به ذکر است که این محصول باید از سه پیچ تنظیم برخوردار باشد. این پیچ ها جهت تنظیم میزان خروج رنگ، تنظیم مقدار پاشش و میزان خروج هوا کاربرد دارند.

قطر نازل

قطر نازل این ابزار از نکات حائز اهمیت دیگری است که هنگام خرید این محصول باید مورد توجه قرار بگیرد. هرچه اندازه قطر نازل آن بیشتر باشد، سطحی مورد نظری که قصد رنگ کاری آن را دارید، بیشتر می شود.

بهترین پیستوله برقی

برندهای محبوب و معتبر بسیاری به تولید این محصول کاربردی پرداخته اند. در ادامه به بهترین برندهای تولیدکننده این محصول اشاره خواهیم کرد.

بهترین پیستوله برقی

پیستوله برقی کرون

برند کرون در سال 1362 تأسیس شد و تا کنون از بیش از 10 کارخانه زیرمجموعه، برخوردار است. این شرکت یکی از بزرگترین و محبوب ترین برندهای تولیدکننده ابزارآلات در کشور چین است. از برترین پیستوله برقی تولیدشده توسط این برند می توان به پیستوله برقی کرون مدل CT31007 ،CT31013 ،CT31011 ، CT31014 و ... اشاره کرد.

پیستوله برقی رونیکس

رونیکس از دیگر برندهای محبوب و معتبر تولیدکننده این محصول و انواع است. محصولات تولیدشده رونیکس طبق استانداردهای جهانی و با کیفیتی مطلوب به بازار ارائه می شوند. از برترین پیستوله تولیدشده توسط این برند می توان از پیستوله برقی رونیکس مدل 1335، 1313، RH-1375T و ... نام برد.

پیستوله برقی کنزاکس

شرکت کنزاکس یک برند ایرانی است که فعالیت خود را از سال 1394 آغاز نمود. محصولات و قطعات این برند طبق استانداردهای بین المللی  و در کشور چین، تولید می شوند. از برترین پیستوله برقی تولیدشده توسط این برند می توان به مدل های KSG-2800 ،KSG-2400 ،KSG-1600 و ... اشاره نمود.

قیمت پیستوله برقی

قیمت پیستوله برقی با توجه به ویژگی هایی مانند نوع پیستوله، توان پیستوله، حجم مخزن پیستوله و موارد دیگر که از آن برخوردار است، متغیر است. همچنین برند تولیدکننده این محصول برقی، از دیگر مواردی است که برحسبب کیفیت، بر قیمت این محصول تأثیرگذار است.

خرید پیستوله برقی

برای خرید پیستوله برقی می توانید از بخش بالای همین صفحه، کالای مورد نظر خود را انتخاب کنید و مشخصات فنی کالا را مشاهده نمایید. سپس قیمت کالا را در فروشگاه های مختلف با یکدیگر مقایسه کنید و بصورت مستقیم با فروشنده مورد نظر ارتباط برقرار نمایید. راندنو امکان مشاهده لیست قیمت پیستوله برقی و برقراری ارتباطی بدون واسطه با فروشندگان را برای شما فراهم می سازد.

لیست مقایسه

برند