ثبت فروشگاه
دسته‌بندی‌ها : کابل شبکه UTP - کابل شبکه SFTP -

کابل شبکه

کابل شبکه یا کابل لن (Network Cable) وظیفه ارسال اطلاعات، اشتراک گذاری و انتقال داده ها در شبکه را برعهده دارد. این کابل ها از مجموعه ای از سیم های به هم تابیده شده از جنس مس تشکیل شده اند که به طور کلی بین اجزای شبکه و مولفه های آن نصب می شود. کابل های LAN در گروه های متفاوت تولید می شوند. کابل لن CAT6 و کابل لن CAT7 در ایران بیشترین کاربرد را در سیستم های شبکه دارند. البته گاهی انواع a از این کابل ها نیز تولید می شود که قابلیت های بیشتری نسبت به مدل های ساده دارد. a مخفف عبارت Augmented است. قیمت کابل شبکه به عوامل مختلفی همچون جنس هادی، نوع استاندارد، گروه و دسته بندی و دیگر موارد بستگی دارد. در هرجایی که سیستم های کامپیوتری و انتقال داده وجود داشته باشد، کابل لن نیز استفاده می شود. به همین دلیل تکنسین های شبکه برای راه اندازی سیستم های انتقال داده ابتدا به سراغ خرید کابل شبکه می روند. این کابل ها گاهی با عنوان کابل اترنت و Ethernet Cable نیز شناخته می شوند. 

کابل لن چیست

یکی از مهمترین سوالات مربوط به حوزه شبکه، کابل لن چیست است. کابل لن شبکه به کابلی گفته می شود که وظیفه انتقال دیتا و داده های مختلف را از یک دستگاه یا سوییچ شبکه به دستگاه دیگر را دارد. این کار توسط سیم های مسی درون کابل lan یا شیشه های کابل فیبر نوری انجام می شود. نگهدارنده کابل شبکه نیز وظیفه نگهداری این تجهیزات را برعهده دارند.

علت نامگذاری این کابل ها، پهنای باند بیشتر آن ها است. به عنوان مثال، کابل cat5e ،cat6a و cat7a از این دسته کابل ها هستند. قیمت کابل شبکه cat6 sftp را می توانید در سایت راندنو مشاهده کنید و از نمایندگی های معتبر، خرید خود را انجام دهید.

کابل شبکه

تاریخچه کابل LAN

ابتدا در سال 1980 کابل های استاندارد برای سیستم هایی تا سرعت 10 مگابیت در ثانیه عرضه شده اند. این کابل ها نوعی کابل کواکسیال بزرگ بودند که که برای اتصال به ایستگاه های کاری مورد استفاده قرار می گرفتند. این کابل ها اغلب زرد رنگ بودند و به عنوان Thick Ethernet یا 10BASE5 شناخته می شدند. 

در سال 1983 استاندارد رسمی اترنت توسط IEEE عرضه شد. پس از ارائه این استاندارد کابل ها توسعه یافتند و سرعت و پهنای باند آن ها نیز بیشتر شد. پس از گذشت چندین سال کابل های زوج به هم تابیده شده شبکه به بازار عرضه شدند. این کابل ها در ابتدا ساختار ساده ای داشتند و بدون حفاظ عرضه شدند اما با گذشت زمان کلاس های مختلف کابل LAN که شامل Cat1 و Cat2 و ... می شدند، به بازار عرضه شد. 

تاریخچه کابل LAN

کابل TP شبکه

همان طور که پیشتر گفته شد، در گذشته اغلب از کابل های کواکسیال برای انتقال داده استفاده میشده است. اما امروزه از کابل های به هم تابیده یا همان Twisted Pair که معمولاً دارای 8 رشته و به صورت 4 رشته زوج به هم تابیده شده هستند، استفاده می شود. در هم تنیده شدن زوج سیم های برق موجب می شود تا با ایجاد یک لایه امنیتی، نویز را به حداقل اندازه خود برساند.

خرید کابل TP را می توانید در برندهای متفاوتی همچون لگراند، نگزنس، بلدن، اشنایدر، رفسنجان، سیمیا، شهید قندی و ... انجام دهید.

کابل TP شبکه

ساختار کابل LAN

  • مغزی: بخش اصلی کابل های شبکه را مغزی کابل تشکیل می دهد. مغزی توسط روکش احاطه می شود. این مغزی رسانا است و اطلاعات و دیتاها را انتقال می دهد. 
  • روکش خارجی: روکش از رشته سیم های درون کابل حفاظت می کند. 
  • تفکیک کننده یا Cross Web: این بخش به صورت پلاستیکی داخل کابل قرار گرفته است و از وارد شدن نویز به داخل کابل جلوگیری می کند. همچنین زوج ها را از هم تفکیک می کند. 
  • رشته سیم های تابیده: 8 سیم به صورت زوجی و دو به دو در این کابل ها به هم تابیده شده اند. هرکدام از این سیم ها، رنگ به خصوصی دارد. 
  • لایه محافظ یا شیلد: این بخش از کابل در برابر نویز و اختلالات مختلف حفاظت می کند. 
  • اتصال به زمین: در اغلب کابل های لن سیم ارت یا اتصال به شبکه وجود دارد. این سیم از تداخل الکتریکی بین زوج های به هم تابیده شده جلوگیری می کند. 

گروه کابل LAN چیست؟

همانطور که گفته شد، کابل های lan از تکنولوژی زوج های به هم تابیده شده بهره برده اند. این زوج ها در حالت استاندارد از جنس مس هستند و یک روکش PVC نیز بر روی آنها قرار گرفته است. این کابل ها از Cat1 الی Cat8 به بازار عرضه شده اند. این عبارت ها سرعت و پهنای باند کابل را نشان می دهد. در حال حاضر کابل های Cat1 تا Cat4 در بازار موجود نیست. هرچه عدد قرار گرفته شده در مقابل Cat بالاتر باشد، سرعت و پهنای باند کابل نیز بیشتر می شود. کابل های Cat6 و Cat7 شبکه بیشترین کاربرد را در سیتسم ها و شبکه های ایران دارند. البته لازم به ذکر است که نسخه A این کابل ها مانند Cat6a و Cat7a نیز به بازار عرضه شده است. این کابل ها پیشرفته تر از نسخه های عادی هستند. به طور کلی کابل های LAN زیر امروزه در بازار موجود هستند. 

گروه کابل LAN چیست؟

کابل Cat3

نوع CAT3 سرعت انتقال داده 10 مگابیت در ثانیه و حداکثر پهنای باند 16 مگاهرتز دارد.

کابل Cat5

این نوع کابل سرعت انتقال داده 10 الی 100 مگابیت در ثانیه و حداکثر پهنای باند 100 مگاهرتز دارد.

کابل Cat5

کابل Cat5e

حداکثر سرعت انتقال داده این کابل 100 مگابیت در ثانیه و حداکثر پهنای باند آن 100 مگاهرتز است.

کابل Cat6

حداکثر سرعت انتقال داده این نوع کابل 1000 مگابیت در ثانیه و پهنای باند آن 250 مگاهرتز است.

کابل Cat6a

حداکثر سرعت انتقال داده این نوع کابل 10000 مگابیت در ثانیه و پهنای باند آن 500 مگاهرتز است.

کابل Cat7

حداکثر سرعت انتقال این کابل 10000 مگابیت در ثانیه و پهنای باند آن 500 مگاهرتز است.

کابل Cat7a

حداکثر سرعت انتقال داده این کابل 10000 مگابیت در ثانیه و پهنای باند آن بسیار بالا و در حدود 10 گیگاهرتز است.

کابل Cat7a

کابل CAT8

حداکثر سرعت انتقال داده این کابل 40000 مگابیت در ثانیه و پهنای باند آن 40 گیگاهرتز است.

تفاوت کابل شبکه CAT5 و CAT6

اختلاف این کابل ها معمولاً در سرعت انتقال، حجم و کیفیت انتقال داده است. به عنوان مثال، کابل های cat6 با سرعت حداکثر 1000 مگابیت در ثانیه و پهنای باند 250 مگاهرتز، در شبکه های Gigabit Ethernet مورد استفاده قرار می گیرند. سوکت ها یا همان کانکتورهای اتصال کابل LAN معمولاً از نوع RJ45 هستند. در صورتی که کابل لن Cat5 از حداکثر سرعت انتقال 100 مگابیت در ثانیه برخوردار است.

تفاوت کابل شبکه CAT5 و CAT6

کابل شبکه شیلد دار

این کابل ها برای جلوگیری از نویز و فرکانس استفاده می شود. کابل لن شیلددار دارای یک رشته شیلد مس نازک یا آلومینیوم بافته شده بر روی کابل است. کابل های لن شیلددار مانند کابل لن بدون شیلد در قرقره های 305 متری و 500 متری تولید می شود. این قرقره ها معمولا چوبی هستند. در پسوند کابل های شبکه علامت S نشان دهنده شیلددار یودن کابل ها است. در قسمت پایین انواع کابل لن را بر اساس تفاوت عایقی مشاهده خواهید کرد.

انواع کابل شبکه براساس روکش و عایق

 کابل LAN براساس نوع روکش (عایق) به دسته های زیر تقسیم می شود. برای خرید کابل لن utp می توانید همین حالا اقدام نمایید.

  • کابل لن UTP
  • کابل لن SFTP
  • کابل لن STP
  • کابل لن FTP

networking cables به ازای هر اندازه و مدل، به انواع پوششی UTP ،FTP ،STP و SFTP تقسیم می شوند. از محبوب ترین انواع کابل در ایران می توان به کابل CAT6 SFTP اشاره کرد. عایق این کابل ها با هم تفاوت دارد و هرکدام از آن ها کاربرد خاصی دارند. 

روکش کابل های LAN معمولاً در دو نوع PVC و LSZH است

  • کابل LSZH: در ساختار این نوع کابل هالوژن به کار نرفته است و در هنگام سوختن، دود سمی تولید نمی کند.
  • کابل PVC: این دسته از کابل های شبکه نسبت به نوع LSZH از قیمت مقرون به صرفه تری برخوردار هستند و انعطاف پذیری بسیار بالایی دارند.

انواع کابل LAN براساس روکش و عایق

تفاوت کابل شبکه UTP و SFTP

همان طور که پیشتر گفته شد، این کابل ها از لحاظ شیلد و فویل و حفاظی که در آن ها به کار رفته است، با هم تفاوت دارند. دیگر تجهیزات شبکه نیز در این انواع و کلاس های مختلف عرضه می شوند. به همین دلیل بهتر است در یک شبکه از تجهیزات سازگار با هم استفاده کرد تا سرعت و عملکرد شبکه بهتر شود. در ادامه به بررسی ویژگی های هر یک از کابل ها خواهیم پرداخت. 

تفاوت کابل شبکه UTP و SFTP

کابل شبکه UTP

این نوع کابل ها بدون شیلد و بدون فویل هستند. این کابل ها از قیمت مناسبی برخوردار هستند و از این جهت، کاربردهای متنوعی نیز دارند. کابل لنUTP معمولاً در قرقره های 305 متری به بازار ارائه می شوند.

کابل شبکه SFTP

این نوع کابل دارای یک روکش شیلد آلومینیومی و همچنین یک لایه فویل است. این کابل در مقابل نویز و فرکانس مقاومت بیشتری دارد و معمولاً در قرقره های 500 متری به بازار عرضه می شود. کابل CAT6 SFTP از پرکاربردترین این کابل ها در ایران به شمار می آید. این نوع کابل LAN سرعت انتقال دیتا و پهنای باند مناسبی دارد. به این کابل ها کابل Network شیلددار نیز گفته می شود. 

کابل لن STP

همانگونه که از نام این کابل پیداست، این کابل لن فقط دارای یک لایه شیلد است. این کابل نسبت به نوع UTP، وزن بیشتری دارد و عملکرد بهتری از خود نشان می دهد. 

کابل لن FTP

این کابل فقط دارای یک نوع فویل است. جنس این فویل معمولاً از ورق نازک آلومینیوم است. این کابل ها نیز در مقتیسه با کابل های بدون شیلد و فویل عمکرد بهتری از خود نشان می دهند. 

تفاوت کابل لن outdoor و indoor

کابل های لن براساس نوع کاربرد و محل نصبشان به دو دسته کابل های Indoor و Outdoor تقسیم می شوند. هر یک از این کابل ها ویژگی های به خصوصی دارند.

کابل اوت دور

کابل شبکه Outdoor مناسب محیط های خارجی است. این کابل ها به روکش های مقاومی از جنس PE مجهز شده اند که در برابر رطوبت، اشعه خورشید، مواد شیمیایی و ... از خود مقاومت نشان می دهند. روکش این کابل ها اغلب مشکی رنگ است و در صورتی که بخواهند به صورت دفنی مورد استفاده قرار گیرند، به یک لایه حفاظتی Steel Armorded نیز مجهز می شوند. کابل شبکه Indoor در محیط های داخلی مورد استفاده قرار می گیرند. 

تفاوت کابل outdoor و indoor

تفاوت کابل LAN با کابل تلفن

  • کابل های لن (شبکه) دارای 8 رشته یعنی 4 زوج به هم تابیده شده و با رنگ بندی مشخص و استاندارد هستند. اما کابل تلفن زوج های متفاوت با رنگ بندی متنوع دارد.
  • روکش این کابل ها در نوع هوایی، مشکی و در نوع زمینی معمولاً طوسی رنگ است. کابل های تلفن دارای مغزی مس نازک تری نسبت به کابل لن هستند و نیازی به تست فلوک ندارند.
  • کابل های مخابراتی معمولاً با سوکت RJ11 متصل می شوند در صورتی که networking cables با سوکت RJ45 ارتباط برقرار می کنند.
  • در کابل LAN انتقال دیتا میسر است اما در کابل های تلفن فقط فرکانس صوتی انتقال می یابد.
  • رنگ بندی network cables در هنگام سوکت زدن بسیار مهم است اما در کابل تلفن این چنین نیست.

کابل شبکه ماینر

برای سیستم ماینینگ و ماینر کردن، انتقال داده بین دو دستگاه بسیار حائز اهمیت است. برای این موضوع معمولاً از کابل لن استفاده می شود. پچ کورد که نوعی کابل لن افشان است در این سیستم ها کاربردی تر هستند. زیرا معمولاً کابل های شبکه با متراژ های پایین تتر بین دو دستگاه استفاده می شود. بهترین برندهای پچ کورد یا همان کابل Network برای ماینر لگراند و نگزنس هستند. البته شرط این موضوع این است که از کابل های اصلی این دو شرکت استفاده شود. می توان از کابل لن sftp هم برای این موضوع استفاده کرد تا جلوی نویز سیستم گرفته شود.

تفاوت کابل Straight و Crossover

تفاوت این کابل ها در نحوه رنگ بندی سیم های آن ها است. در کابل استریت هر دو سر کابل با استاندارد A یا B سوکت زده می شوند. دو سر این کابل ها یک استاندارد مشخص دارد. اما در کابل شبکه کراس اور یک سر کابل با استاندارد A و سر دیگر کابل با استاندارد B سوکت زده می شود. 

رنگ بندی کابل شبکه

 این نوع کابل ها معمولاً دارای 4 رنگ اصلی و 4 رنگ فرعی هستند. رنگ های اصلی کابل لن عبارتند از: سفید، قهوه ای، نارنجی و آبی و رنگ های فرعی نیز شامل ترکیب یک رنگ با رنگ سفید است. به عنوان مثال: سفید نارنجی. چیدمان این کابل ها می بایست به صورت استاندارد زیر سوکت انجام بگیرد که این چیدمان در دو نوع زیر انجام می شود:

  • استاندارد T-568A: از سمت راست به ترتیب: قهوه ای-قهوه ای سفید | نارنجی-آبی سفید | آبی-نارنجی سفید |  سبز-سبز سفید که نوع قدیمی تر استاندارد است.
  • استاندارد T-568B: از سمت راست به ترتیب: قهوه ای-قهوه ای سفید | سبز-آبی سفید | آبی- سبز سفید | نارنجی-نارنجی سفید که بیشترین کاربرد را دارد.

رنگ بندی کابل شبکه

ابعاد کابل لن

کابل های LAN  در ابعاد و اندازه های مختلفی به بازار عرضه می شوند و مصرف کنندگان می توانند مطابق نیازشان آنها را سفارش دهند. البته معمولاً منظور کاربران همان پچ کورد شبکه است. قیمت کابل لن 20 متری، 10 متری، 5 متری، 3 متری و ... با یکدیگر متفاوت است. عمدتاً به دلیل اینکه این نوع کابل مفتولی است و انعطاف ندارد، از پچ کورد استفاده می شود. با این حال این کابل ها در اندازه های زیر در دسترس هستند.

کابل شبکه پنج متری

کابل لن ممکن است با متراژ 5 متر برش زده شود و یا می توان به جای آن از پچ کورد استفاده کرد. نوع کابل پچ کورد افشان است و دارای خمش بیشتری نسبت به نوع مفتول است. کابل 5 متری از پرطرفدارترین انواع کابل LAN است.

کابل شبکه 15 متری

کابل های 15 متری معمولاً در بازار به شکل عمده موجود نیستند. این کابل ها می توانند دارای شیلد و فویل (SFTP) و بدون شیلد و فویل (UTP) باشند. پچ کورد 15 متری افشان است و انعطاف بیشتری دارد.

کابل شبکه 20 متری

پچ کوردها معمولاً در سایزهای استاندارد خود، 20 متری را شامل نمی شوند و حتماً می بایست در نوع utp و sftp تولید شوند.

کابل شبکه 50 متری

این نوع کابل می بایست از روی کلاف و قرقره برش بخورد و دو سر آن با سوکت تحویل مشتری شود. معمولاً قیمت کابل های برش خورده از کلاف و قرقره بیشتر است.

سوکت کابل LAN

سوکت کابل معمولاً RJ45 است. در نوع UTP، معمولاً جنس این سوکت شبکه ها از پلاستیک و در نوع SFTP، از جنس فلزی است. در مبحث نحوه سوکت زدن کابل شبکه باید گفت هنگام سوکت زدن، می بایست ابتدا network cable را روکش برداری کرده، سپس رنگ ها را مطابق با استاندارد، کنار یکدیگر قرار داده و سپس، با آچار پانچ آن را اتصال دهید.

سوکت کابل LAN

تست کابل شبکه LAN

  • جهت اندازه گیری کارایی این نوع کابل، آن را مورد تست قرار می دهند. معروف ترین این تست ها تست فلوک کابل شبکه است. تست فلوک به دو صورت چنل (Channel) و پرمننت (Permanent) انجام می شود.
  • در تست چنل، دو سر کابل را کیستون زده و با پچ کوردها به دستگاه می زنیم و تست فلوک را می گیریم. تست پرمننت، تست سخت تر و کامل تری است که در آن، سرهای کابل را کیستون زده و و آن را به وسیله ماژول های پرمننت خود دستگاه متصل می کنیم. سپس هدروم کابل را اندازه گیری می نماییم.
  • استاندارد تست فلوک در مدل های چنل و پرمننت 90 متر طول کابل است. یعنی انتقال داده در 90 متر طول کابل به صورت یک تکه سنجیده می شود. معمولاً کابلی که تست پرمننت را پاس کند، تست چنل را نیز پاس می کند.

تست کابل LAN شبکه

چرا کابل شبکه وصل نمیشه

این مشکل به دلایل مختلف می تواند اتفاق بیافتد. مهمترین دلیل این اتفاق، می تواند خراب یا معیوب بودن سوکت سر کابل LAN باشد. معمولاً سوکت های بی کیفیت و بدون تست در برقراری ارتباط مشکل دارند. یک دلیل دیگر نیز می تواند بی کیفیت بودن کابل باشد. معمولاً کابل cca (آلومینیوم روکش مس) بدون تست است و زمانی که به شکل پچ کورد به کار می رود، در هنگام برقراری ارتباط دچار مشکل می شود. البته در قسمت سخت افزاری و همچنین تجهیزات اکتیو همچون مودم نیز ممکن است قطعی داشته باشیم که باید بررسی شود.

انواع جنس رشته سیم های کابل اترنت

اصلی ترین و مرغوب ترین کابل های موجود در بازار، هادی های مسی دارند. البته برخی از شرکت ها به تولید کابل های زیر نیز می پردازند. 

  • کابل تمام مس شبکه: این کابل ها انعطاف پذیر هستند و سرعت بالایی دارند. همچنین می توانند از قابلیت PoE پشتیبانی کنند. به کابل های تمام مس (BC (Bare Copper و یا (CCC (Copper Clad Copper نیز گفته می شود. 
  • کابل آلومینیومی شبکه با روکش مس: این کابل ها انعطاف پذیری کمتری دارند. سرعت و مقاومت آن ها نیز کم است. این کابل ها ارزان تر هستند و از PoE پشتیبانی نمی کنند. به کابل شبکه آلومینیومی با روکش مس (CCA (Copper Clad Aluminum نیز گفته می شود.
  • کابل فولادی شبکه با روکش مس: این کابل ها نسبت به کابل های آلومینیومی سرعت بالاتری دارند اما مقاومت آن ها کمتر است. این محصولات کاربرد بسیار کمی دارند و از PoE پشتیبانی نمی کنند. به کابل شبکه فولادی با روکش مس (CCS (Copper Clad Steel نیز گفته می شود. 

کابل شبکه چه رنگی است؟

معمولاً کابل های شبکه با توجه به برندشان رنگ های متفاوتی دارند. برای مثال، کابل lan نگزنس به رنگ نارنجی، کابل lan لگراند به رنگ آبی و کابل بلدن به رنگ طوسی تولید می شود. در کابل های ایرانی، کابل شبکه رفسنجان به رنگ آبی در کابل utp و به رنگ نارنجی در کابل sftp عرضه می شود. البته رنگ داخل کابل یا همان زوج به هم تابیده می بایست به شکل استاندارد باشد و ترتیب رنگ بندی آن بسیار مهم است.

کابل شبکه چه رنگی است؟

چگونه با کابل lan به اینترنت وصل شویم؟

برای اتصال سیستم به اینترنت، احتیاج به دستگاه مودم است. اگر مودم دارای wireless نباشد و یا به هر دلیلی، نیاز به برقراری ارتباط با کابل باشد، خروجی Ethernet پشت مودم را انتخاب کنید. کابل lan یا همان پچ کورد شبکه خود را در داخل این خروجی مودم قرار دهید. اکنون چراغ دکمه ethernet مودم روشن است. سر دیگر کابل lan شبکه خود را به سیستم (محل کارت شبکه) متصل کنید. اکنون چراغ کارت شبکه سیستم روشن می شود و می توانید تنظیمات مودم خود را انجام دهید.

چگونه با کابل lan به اینترنت وصل شویم؟

تفاوت پچ کورد و کابل شبکه

هر دو این تجهیزات برای نصب و راه اندازی شبکه به کار گرفته می شوند اما در بسیاری از ویژگی ها با هم تفاوت دارند. به عنوان مثال پچ کورد ها به سوکت مجهز شده اند. این سوکت ها در کارخانه نصب می شوند و مورد تست و ارزیابی قرار می گیرند. در صورتی که Network Cable ها سوکت ندارند و تکنسین ها باید آن ها را سوکت بزنند. پچ کوردها در متراژهای مشخص به بازار عرضه می شوند. در صورتی که Network Cable متراژ مشخصی ندارد.

اصطلاحات کابل اترنت

  • کابل ANTI UV: کابل ضد اشعه آفتاب
  • کابل ANTI RODENT: کابل با قابلیت ضد جوندگی
  • کابل شبکه PVC: کابل با روکش Polyvinyl Chloride
  • کابل SWA: کابل Steel Wire Armor یا کابل با محافظ از جنس سیم فولادی
  • کابل HDPE: کابل High Density Polyethylene یا کابل پلی اتیلن با چگالی بالا
  • کابل شبکه LSZH: کابل Low Smoke Zero Halogen یا کابل کم دود و بدون هالوژن
  • کابل CST: کابل Corrugated Steel Tape یا کابل با نوار شیاردار فولادی

بهترین برند کابل LAN

کابل های LAN در تمامی شبکه ها مورد استفاده قرار می گیرند. به همین دلیل شرکت های زیادی به تولید و ساخت این محصولات پرداخته اند. از برترین شرکت های تولیدکننده کابل لن می توان به موارد زیر اشاره کرد. 

کابل لن لگراند

 لگراند یکی از بهترین برندهای موجود در دنیا برای ارائه محصولات شبکه است. در بازار ایران کابل شبکه لگراند از محبوب ترین انواع کابل لن است. کابل لگراند در انواع مختلفی ارائه می شود و رنگ بندی متنوعی دارد. البته معمولاً در بازار ایران، کابل LAN لگراند با رنگ آبی شناخته می شود و در قرقره های 305 متری utp و 500 متری sftp عرضه می گردد. این برند، تجهیزات پسیو دیگر همچون پچ پنل شبکه و پچ کورد، کیستون، ترانک شبکه و انواع کلید و پریز را نیز به بازار عرضه می کند.

کابل شبکه نگزانس

این نوع کابل به صورت استاندارد در کشور آلمان تولید می شود. کابل LAN نگزنس دارای گروه های CAT4 تا CAT8 است. این نوع کابل اگر اصلی و وارداتی باشد، تست چنل و تست پرمننت دارد. اما امروزه این کابل در کشور مونتاژ می شود که برخی از نمونه های آن تست ندارد. در هنگام خرید کابل LAN نگزانس حتماً از تست آن آگاه شوید.

کابل شبکه شهید قندی

کابل لن شهید قندی هم از بهترین برندهای موجود در بازار ایران است. این کابل ها در دونع کابل لن utp و کابل لن sftp تولید می شوند. کابل شهید قندی هم در قرقره های چوبی 305 متری و 500 متری ارائعه می شوند. کابل lan شهید قندی در نوع utp معمولا دارای قرقره 305 متری است.

کابل lan بلدن

کابل بلدن در رنگ های طوسی و آبی تولید می شود. کابل بلدن sftp به صورت قرقره های 500 متری و کابل utp بلدن به صورت قرقره های 305 متری همراه با روکش PVC تولید و عرضه می شود. همچنین در بازار بعضاً کابل بلدن تقلبی با روکش مس و مغزی آلومینیوم دیده می شود که به هیچ عنوان مورد تأیید نیست. لازم به ذکر است که این کابل تست فلوک را نیز پاس نمی کند.

  • از دیگر برندهای مشهور در زمینه تولید این کابل ها می توان به کابل شبکه دی لینک، اشنایدر و ... اشاره کرد. 

کابل LAN ایرانی

معمولاً کابل های LAN هم به صورت وارداتی و هم به صورت تولیدی در بازار ایران ارائه می شوند. کابل لگراند نیز از این جمله کالاها است که در ایران نیز مونتاژ شده و به خریداران ارائه می شود. در هنگام خرید کابل لن حتماً باید به پارامترهای تست چنل و تست پرمننت آن توجه کرد. قیمت کابل ایرانی معمولاً از کابل های وارداتی ارزان تر است. از بهترین کابل شبکه ایرانی می توان به کابل شبکه رفسنجان و سیمیا، شهید قندی و کرمان اشاره کرد.

قیمت کابل شبکه

قیمت کابل شبکه با توجه به نوع روکش، جنس روکش، نوع گروه کابل (CAT5 تا CAT8)، برند و OUTDOOR بودن یا ساده بودن آن متفاوت است. کابل های LAN قیمت های متنوعی دارند. کابل LAN لگراند، نگزانس، اشنایدر، بلدن، شهید قندی، رفسنجان، آر اند ام (R&M) و رپیتون در سایت راندنو به همراه لیست قیمت درج شده اند. کاربران می توانند با مراکز فروش کابل lan در ارتباط باشند. برای انتخاب بهتر این کالا به نکات مهم زیر توجه کنید:

  • قیمت کابل LAN بیرونی (OUTDOOR) از کابل INDOOR بیشتر است.
  • قیمت کابل های روکش دار و فویل دار (کابل SFTP) از نوع ساده و بدون روکش (UTP) بیشتر است.
  • قیمت کابل LAN با گروه بالاتر (نسل جدید) از مدل های پایین تر بیشتر است. به عنوان مثال، کابل CAT8 از کابل CAT7 گران تر است.
  • معمولاً کابل های وارداتی دارای تست فلوک، نسبت به کابل های ایرانی قیمت بالاتری دارند.

خرید کابل شبکه

برای خرید کابل شبکه و به طور کلی تجهیزات شبکه همچون پریز کابل شبکه می توانید از بخش بالای همین صفحه، کالای مورد نظر خود را انتخاب کنید و مشخصات فنی کالا را مشاهده نمایید. سپس قیمت کالا را در فروشگاه های مختلف با یکدیگر مقایسه کنید و بصورت مستقیم با فروشنده مورد نظر ارتباط برقرار نمایید. راندنو امکان مشاهده لیست قیمت کابل شبکه و برقراری ارتباطی بدون واسطه با مراکز فروش کابل شبکه را برای شما فراهم می سازد.

لیست مقایسه

برند


گروه


نوع کابل