ثبت فروشگاه

پیچ دستی یا clamp وسیله‌ای است که برای نگه داشتن قطعه کار استفاده می‌شود. این ابزار پرکاربرد با نام گیره نجاری نیز در بازار شناخته شده است. در واقع این ابزار یک وسیله چندکاره است که قطعات را در کنار یکدیگر ثابت نگه می‌دارد. پیچ دستی‌ها در تنوع بالایی تولید می‌شوند و مواد اولیه به کار رفته در ساختار آن‌ها می‌تواند فلزی و پلاستیکی باشد. از این ابزار برای سوهان‌کاری، جوش‌کاری، تراش دادن یک قطعه، سوراخ‌کاری قطعات، چسباندن تکه‌های مختلف به یکدیگر و رنگ زدن وسایل استفاده می‌شود. شکل ظاهری همه پیچ دستی‌ها شبیه به یکدیگر است و از یک میله یا محور و دو فک بالایی و پایینی تشکیل می‌شوند که یکی از این فک‌ها،  قابل تنظیم است.

در ادامه به بررسی انواع گیره نجاری و کاربرد آن‌ها پرداخته شده است:

  • پیچ دستی c شکل: این محصول از متداول‌ترین انواع گیره دستی است و در زمینه مصارف خانگی و صنعتی استفاده می‌شود. معمولاً این ابزار در سایز‌های گوناگونی در بازار موجود است. از سایز کوچک این محصول برای فعالیت‌هایی که ظریف‌کاری دارند و از سایز بزرگ آن برای نجاری و فلزکاری استفاده می‌شود. 
  • پیچ دستی پایه دار: مدل پایه‌دار یکی از بهترین انواع پیچ دستی است که برای نگه داشتن قطعات حین مونتاژ به کار می‌رود. این ابزار کاربردی به راحتی بر روی میز به حالت ثابت نصب می‌شود.
  • پیچ دستی زاویه دار: این پیچ دستی یک ابزار پرکاربرد در نجاری است و برای نگه داشتن قطعه در یک زاویه مشخص (معمولاً زاویه 90 درجه) به کار می‌رود. استفاده از این نوع گیره برای ساخت قاب، درب و پنجره مناسب است.
  • پیچ دستی فشاری: این پیچ دستی به یک فک متحرک و یک فک ثابت و قابل تنظیم مجهز شده است. فک متحرک این ابزار همانند یک ماشه دقیق عمل می‌کند و در صنایع نجاری نیز کاربردهای زیادی دارد.
  • پیچ دستی چوبی: این گیره نسبت به مدل‌های دیگر تماماً از چوب ساخته می‌شود تا در حین کار به وسایل چوبی آسیب وارد نشود.
  • پیچ دستی تسمه‌ای: این وسیله برای نگه داشتن قطعاتی که بیضی شکل و دایره شکل هستند، استفاده می‌شود.
  • پیچ دستی نجاری یا اهرمی: ظاهر این گیره دستی شبیه به حرف F انگلیسی است. همچنین به یک فک ثابت و یک فک متغیر مجهز شده است و برای گرفتن اشیاء با اندازه متوسط در نجاری کاربرد دارد. استفاده از این مدل برای مصارف خانگی نیز مناسب است
  • پیچ دستی میله‌ای: این پیچ دستی از یک میله بلند برخوردار است که زبانه‌های آن بر روی میله قرار دارند. یکی از این زبانه‌ها آزادانه بر روی میله حرکت کرده و دیگری به کمک پیچ باز و بسته می‌شود.  
  • پیچ دستی مخصوص لوله: این پیچ دستی برای نگهداری انواع لوله از جمله لوله‌های فلزی و پلاستیکی کاربرد دارد.
  • پیچ دستی انبری: این گیره دستی در سایزهای کوچک قابل استفاده است. این پیچ دستی از نظر ظاهری، شباهت بیشتری به یک انبر یا گیره دارد. 
  • پیچ دستی میتر: استفاده از این پیچ دستی در صنعت کاربرد دارد و برای اتصال گوشه‌های کار نیز مناسب است. استفاده از این پیچ دستی برای جلوگیری از آسیب به قطعه کار و جلوگیری از ضایعات ضروری است.  
  • پیچ دستی پیچی: زبانه این گیره دستی با یک پیچ به آسانی باز و بسته می‌شود. این وسیله قدرتمند در انواع C شکل و F شکل تولید می‌شود.  
  • پیچ دستی سریع: این پیچ دستی با سرعت بیشتری دهانه را باز و بسته می‌کند. برای کار کردن با این پیچ دستی باید از تعداد گیره بیشتری استفاده کرد.

قیمت پیچ دستی

قیمت گیره نجاری و پیچ دستی براساس عواملی مانند ظرفیت بار پیچ دستی، وزن پیچ دستی، میزان باز شدن پیچ دستی، ابعاد پیچ دستی، جنس پیچ دستی، نوع و کاربرد، گارانتی و خدمات پس از فروش، برند و شرکت تولیدکننده قیمت‌گذاری می‌شود.

پیچ دستی رونیکس، استوار، مهدوی، توسن، ایران پتک، نووا، ایران صنعت، پرشیا و شرکت‌های بسیار زیاد دیگر از تولیدکنندگان محبوب این ابزار به شمار می‌آیند.

خرید گیره نجاری از راندنو

برای خرید پیچ دستی می توانید از بخش بالای همین صفحه، کالای مورد نظر خود را انتخاب کنید و مشخصات فنی کالا را مشاهده نمایید. سپس قیمت کالا را در فروشگاه‌های مختلف با یکدیگر مقایسه کنید و به صورت مستقیم با فروشنده مورد نظر ارتباط برقرار نمایید. راندنو امکان مشاهده لیست قیمت پیچ دستی نجاری 15 سانتی، 30 سانتی و دیگر سایزهای این ابزار و برقراری ارتباطی بدون واسطه با فروشندگان را برای شما فراهم می‌سازد.

لیست مقایسه

برند