ثبت فروشگاه

پیچ و مهره و متعلقات

پیچ و مهره و متعلقات ضروری ترین یراق های مورد استفاده برای ایجاد انواع اتصالات می باشند. واشر، پین، رولپلاک، و.. متعلقات مورد استفاده همراه پیچ و مهره ها هستند که کار با پیچ و مهره را آسان و تکمیل می کنند. جنس پیچ می تواند از جنس پلاستیک، پلیمر، فلزی باشد که بر حسب کاربرد استفاده می شود. پراستفاده ترین پیچ ها از جنس فولاد می باشد. قیمت پیچ و مهره معمولا با توجه به جنس و نوع مواد اولیه آن ها متغیر است.. پیچ دارای ویژگی هایی می باشد که بر حسب آن پیچ شناسایی می شود. این ویژگی ها شامل قطر، طول پیچ، سرپیچ، گام و رزوه پیچ می باشد. پیچ های دوسو، چهار سو، آلن، ستاره ای، از مشهورترین این یراق می باشند. البته این کالاها بر اسا نوع سایز طبقه بندی می شوند. در قسمت پایین انواع پیچ بر اسا نوع کاربرد توضیح مختصری داده می شود. برای خرید انواع پیچ و مهره می توانید از اینجا با ده ها فروشگاه عضو سایت لینک ششوید.


لیست انواع پیچ و مهره :

  1. پیچ انتقال حرکت: از این پیچ ها جهت انتقال حرکت یا تغییر سرعت  در دستگاه فرز و صفحه تراش استفاده می شود.  
  2. پیچ محکم کننده: این نوع پیچ ها دارای دندانه ی مثلثی شکل می باشد و در صنعت برای وصل کردن اتصالات و قطعات دیگر به کار می رود.
  3. پیچ چوب: این پیچ برای انواع ام دی اف و فایبر گلاس کاربرد دارد. سر پیچ های پیچ چوب دارای انواع تخت، بیضی و گرد می باشد. این پیچ در رنگ های زرد و نقره ای در بازار یافت می شود. به اغلب این نوع از پیچ ها، خودکار نیز می گویند.
  4. پیچ مته ای: این نوع پیچ دارای سرمته ای می باشد که برای سوراخکاری مورد استفاده قرار می گیرد. جنس این پیچ از استیل است و در برند های معتبر دارای سری با پوشش زینک می باشد.
  5. پیچ شش گوش: دارای سری شش ضلعی می باشد که برای باز و بسته کردن آن از آچار فرانسه استفاده می شود.
  6. پیچ فلز: همان طور که از نام این پیچ پیداست برای اتصال قطعات فلزی و ورقه های فلزی به کار می رود. این پیچ رزوه های ریز با فاصله کم در کل طول ساق پیچ دارد.
  7. پیچ ماشین: پوشش این نوع پیچ از زینک می باشد. سایز های کاربردی این پیچ در ابعاد 32.6، 32.10، 32.8، 24.10، می باشد. این پیچ در تمام طول ساقه دارای رزوه است.
  8. پیچ آلن یا سوکتی: این پیچ دارای ظاهری با سری تخت و در داخل آن حفره شش گوشه وجود دارد. برای استفاده از پیچ آلن از آچار مخصوص آلن استفاده می شود.
  9. پیچ چشمی: پیچ چشمی غالباً با مهره استفاده می شود. این پیچ دارای سر حلقه ای است.
  10. پیچ آسانسوری: این پیچ دارای سری قطور و تخت می باشد. این پیچ قابلیت اتصال سطوح نرم و پلاستیکی را فراهم می کند. این نوع پیچ ها معمولاً در جهت پاد ساعتگرد سفت می شوند. انتهای استوانه ای پیچ ها به شکل مخروطی و غیر مخروطی می باشد. که به پیچ هایی با انتهای مخروطی پیچ خودکار نیز می گویند.
  11. پیچ های چسب دار: از با دوام ترین و محکم ترین انوع پیچ ها هستند.
  12. پیچ ماسوره ای: قوی ترین انوع پیچ ها هستند و از فولاد ضد زنگ ساخته می شوند. این پیچ ها دارای کلاهک چند ضلعی هستند. نام دیگر این پیچ، پیچ 5 قسمتی می باشد.
  13. پیچ خودکار: نوک این پیچ ها بسیار تیز می باشد و در کار فرو می رود. این پیچ ها برای اتصال نیازی به مهره ندارند.

مهره معمولاً همراه پیچ سبب محکم کردن اتصالات می شود. مهره جسمی چند ضلعی و گرد دارای سوراخ رزوه شده می باشد. مهره آن قدر به دور پیچ پیچیده می شود تا پیچ را در جای خود چفت کند. مهره دارای دو قسمت اصلی است. معمولا روی مهره ها را آبکاری می کنند تا از زنگ زدگی آن جاوگیری شود.

  • قسمت درونی: دارای رزوه مخصوص، همانند پیچ است که پیچ از آن عبور می کند.
  • قسمت بیرونی: به این قسمت آچار خور گفته می شود. که دارای ضلع های مختلفی می باشد که برای محکم کردن آن از آچار استفاده می کنیم.

قیمت پیچ و مهره:

برای مشاهده قیمت انواع پیچ و مهره می توانید با مراجعه به سایت راندنو با فروشندگان ارتباط مستقیم برقرار کنید. همچنینن می تونید بهترین برندهای انواع این محصول را با مشاهده قیمت با یکدیگر بررسی کرده و برای سفارش عمده و جزئی اقدام نمایید.

مفهوم گرید پیچ و مهره

پیچ های استیل و گالوانیزه در برابر رطوبت و زنگ زدگی از خود مقاومت خوبی نشان می دهند. پیچ و مهره ها را معمولاً از جنس استیل و تیتانیوم، آهن کم کربن کلاس 4 و 5 و آهن پرکربن کلاس 8 می سازند. هرچه میزان کربن بیشتر باشد پیچ و مهره مرغوب تر و مقاومت بالاتری دارد. هرچه گرید پیچ و مهره بالاتر باشد در برابر اسید، رطوبت، بیشتر مقاوم است. کلاس پیچ و مهره اطلاعاتی نظیر تنش کششی، تنش برشی، میزان سختی مهره و پیچ در اختیار خریدار قرار می دهد. استحکام  با استفاده از DIN که استاندارد جهانی است تعیین می شود. با استفاده از دوعدد نمایش داده می شود. عدد اول استحکام کششی است  و عدد دوم نشان دهنده استحکام تسلیم می باشد. عمومی ترین این استاندارد ها DIN, ISO, ASTM برای پیچ و مهره ها هستند. این استاندارد ها معمولا ابعاد گل پیچ، عمق دنده، طول گام، نوع دنده درشت Coarse یا ریز Fine را مشخص میکند.


رایج ترین پیچ ومهره ها

  • پیچ و مهره کلاس 5.6: دارای مقاومت متوسط می باشد. به پیچ آهن معروف است. در صنایع سنگین کارایی ندارد. صرفا نقش انتقال دهنده دارد.
  • پیچ ومهره کلاس 8.8: حد متوسطی از مقاومت را دارند. یکی از پرکاربرد ترین پیچ و مهره ها هستند. به پیچ و مهره خشکه معروف هستند. این پیچ ها تا مقاومت 80 کیلوگرم را تحمل می کنند.
  • پیچ و مهره کلاس 10.9: هر میلی متر مربع این پیچ ومهره میتواند تا وزن 100 کیلوگرم بار را تحمل می کند. در صنایع ساختمانی، دکل سازی و.. کاربرد دارد.
  • پیچ و مهره کلاس 12.9: هر میلی متر مربع آن بار 120 کیلوگرم را تحمل می کند. در دکل های مخابراتی، صنایع سد سازی و انواع صنایع سنگین کاربرد دارد.

واشر

 واشر جزئی از متعلقات پیچ و مهره است  که می تواند پلاستیکی یا فلزی می باشد که دارای انواع تخت و فنری می باشد. از واشرها برای استحکام بیشتر و نگهداشتن پیچ در فضای موجود استفاده می شود. کاربردهای واشرها عبارتند از:

  • از باز شدن و لغزش پیچ و مهره جلوگیری می کند.
  • باعث کاهش اصطکاک پیچ و مهره می شود.
  • فشار حاصل از بستن مهره بر روی قطعه کار را کاهش می دهد.

رولپلاک

رولپلاک قطعه ای است که برای اتصال محکم همراه پیچ بسته می شود. از رولپلاک در نصب تابلو، لوستر،هرگونه ادوات دکوراسیون استفاده می شود.
جنس رولپلاک می تواند فلزی، پلاستیکی و فیبری باشد. رولپلاک شامل انواع ساده، لبه دار، شاخه دار و پروانه دار می باشند. همچنین دارای سایز 3 تا 12 برای نصب در ابعاد مختلف است. یکی از تخصصی ترین انواع رولپلاک که بسیار هم پرکاربرد می باشد، رولپلاک ساختمانی است که مخصوص نصب سنگ نما است.

لیست مقایسه

برند