ثبت فروشگاه
دسته‌بندی‌ها : رنده گندگی -

رنده برقی نجاری

رنده برقی یکی از ابزارآلات برقی است که در صنعت چوب جهت کم کردن ضخامت، هم سطح یا یک سطح کردن سطوح ناهموار و ایجاد دو راهه (ایجاد زاویه نود درجه در لبه قطعه کار) بر روی چوب، مورد استفاده قرار می گیرد. به طور کلی پس از برش چوب و اره کردن آن، صاف کردن و ایجاد زوایای ظاهری آن بر عهده رنده این ابزار است. این وسیله به گونه ای فرآیند رندیدن چوب را انجام می دهد.

 رنده های برقی جایگزین مناسبی برای رنده های دستی هستند و موجب افزایش دقت، سرعت، کاهش مصرف زمان و در نهایت افزایش راندمان می شوند. لازم به ذکر است که این ابزار، کاربردی شبیه به کف رند نجاری دارد و فرآیندهای یکسانی را انجام می دهند. تنها تفاوت این دو محصول در این است که کف رنده از ابعاد بزرگ تری برخوردار است و در استفاده از آن باید قطعه چوبی مورد نظر را بر روی دستگاه حرکت دهیم. اما برای انجام عملیات رنده کاری با رنده برقی کارگاهی، باید آن را بر روی قطعه چوبی حرکت دهیم.

همچنین این محصول با توجه به ابعاد و اندازه ای که از آن برخوردار است، این قابلیت را در اختیار کاربر قرار می دهد تا عملیات رندیدن چوب را در صورتی که امکان دسترسی به کف رنده وجود ندارد، به درستی انجام دهد. لازم به ذکر است که این ابزار در دو نوع برقی و شارژی، تولید و به بازار عرضه می شود.

رنده برقی نجاری

ساختمان رنده نجاری

این ابزار نیز مانند دیگر ابزارآلات برقی از اجزای گوناگونی تشکیل شده است. در ادامه به قطعات رنده برقی نجاری اشاره خواهیم کرد.

کلید خاموش و روشن

این ابزار برقی نیز مانند دیگر ابزارآلات از کلیدهای خاموش و روشن، برخوردار هستند. معمولاً در برخی از دستگاه ها این کلید بر روی دسته ابزار تعبیه شده است. لازم به ذکر است که در کنار این کلید، یک دکمه قفل نیز وجود دارد و در صورت نیاز، می توان جهت کارکردن مداوم از دستگاه، از این قابلیت بهره گیری نمود.

دسته

دسته این ابزار همانطور که از نامش مشخص است، جهت حرکت دادن این محصول بر روی چوب و نگهداری آسان تر آن، تعبیه شده است. به عبارتی دسته کمکی که بر روی این دستگاه تعبیه شده است، جهت کنترل بهتر دستگاه، از کاربرد به سزایی برخوردار است.

پیچ تنظیم مشتی

قسمت جلویی این ابزار یک پیچ تنظیم پلاستیکی مشتی قرار گرفته است که بر روی صفحه کارگیر جلویی تعبیه شده است. با چرخاندن این پیچ مشتی در جهت عقربه های ساعت و همچنین خلاف جهت عقربه های ساعت، می توان میزان باربرداری و پوشال برداری این ابزار را مشخص نمود.

این ابزار از قابلیت پوشال برداری تا 3.5 متر برخوردار هستند. لازم به ذکر است که جهت جلوگیری از خرابی تیغه و فشار آمدن بیش از حد به دستگاه، از باربرداری بیش از اندازه خودداری نمایید. همچنین اطراف پیچ تنظیم مشتی، اعدادی وجود دارند که نشان دهنده میزان عمق باربرداری به میلی متر، هستند.

صفحه

قسمت زیرین این محصول از دو صفحه برخوردار است. صفحه عقبی این ابزار با پیچ به بدنه اصلی دستگاه متصل شده است و معمولاً ثابت است. صفحه جلویی نیز توسط پیچ مشتی تنظیم ارتفاع، به صورت متحرک به طرف بالا و پایین حرکت می کند. معمولاً طول صفحه جلویی این محصول از صفحه عقبی آن، کوتاه تر است.

توپی

در ساختار این محصول از یک توپی جهت نگهداری و کنترل تیغه و همچنین گردش آن، بهره گیری شده است. این توپی ها از جنس آلومینیوم هستند که با حرکت دورانی موتور به حرکت در می آیند. زاویه قرارگیری تیغه ها نسبت به یکدیگر بر روی توپی، 180 درجه است که توسط پیچ آلن به یکدیگر متصل می شوند. همچنین لازم به ذکر است که سرعت توپی این بزار میان 8000 تا 12000 دور در دقیقه است.

تیغه

تیغه یکی از اصلی ترین بخش های تشکیل دهنده این ابزار کاربردی به شمار می آید. همانطور که می دانید تیز یا کند بودن تیغه، بر کیفیت کار این رنده نجاری تأثیرگذار است. جنس تیغه های این رنده از تنگستن کارباید یا فولاد سخت بوده و از مقاومت بالایی نیز برخوردار است. تیغه های این ابزار در دو نوع یک بار مصرف و قابل تیز شدن، تولید و به بازار عرضه می شوند.

تسمه

تسمه از دیگر اجزای تشکیل دهنده این رنده کارآمد نجاری محسوب می شود. توسط این قطعه نیرو از موتور به توپی رنده انتقال پیدا می کند و موجب انجام فرآیندهای مختص به خود می شود. تسمه بهره گیری شده در ساختار این محصول از جنس پلاستیک بوده و در برخی از مواقع، سطح داخلی آن آج‌دار است و حرکت دورانی محور موتور را با کیفیت مطلوبی انتقال می  دهد.

لازم به ذکر است که در برخی از انواع تولیدشده این محصول، امکان تنظیم تسمه توسط اهرمی که در قسمت بالایی تسمه قرار دارد، صورت می گیرد. همچنین در انواع جدید ارائه شده این محصول به بازار، قسمتی که تسمه قرار گرفته است، کاملاً پوشانده شده است و امکان تنظیم تسمه وجود ندارد.

گونیا

گونیا از دیگر قطعات موجود در ساختار این محصول است. در برخی از مدل های رنده برقی، یک گونیا وجود دارد که با نصب آن بر روی دستگاه، کاربر کنترل و تمرکز بهتری جهت حرکت این محصول بر روی چوب خواهد داشت. همچنین این قطعه در دو قسمت عمق و ارتفاع، از قابلیت تنظیم برخوردار است.

ساختمان رنده نجاری

نکات ایمنی هنگام کار با رنده برقی نجاری

کار با رنده برقی نجاری مستلزم رعایت نکات ایمنی قابل توجهی است. در ادامه به نکات مهمی که هنگام کار با این ابزار باید به آنها توجه داشته باشید، می پردازیم.

  1. پیش از روشن نمودن دستگاه، از محکم بودن تیغه درون توپی و همچنین تیز بودن آن اطمینان حاصل نمایید.
  2. هنگام تعویض تیغه ها، حتماً دوشاخه را از پریز خارج نمایید.
  3. پس از استفاده از دستگاه، دو شاخه آن را از پریز برق بکشید.
  4. همانطور که در ابتدا به این نکته اشاره کردیم، از باربرداری و پوشال برداری بیش از اندازه به دستگاه خودداری نمایید.
  5. هنگام انجام فرآیند رندیدن توجه داشته باشید که هیچگونه اشیای فلزی در چوب باقی نمانده باشد. زیرا وجود هرگونه اشیای فلزی در چوب موجب آسیب دیدن تیغه ها و پرتاب شدن آن به اطراف می شود.
  6. پیش از شروع به رنده کاری بهتر است قطعه کار را با گیره در محل خود ثابت نمایید.
  7. به هیچ وجه به رندیدن چوب های خیس و مرطوب اقدام نکنید.
  8. هنگام استفاده از این دستگاه باید تمام نکات ایمنی را رعایت نمایید و از لوازم ایمنی مانند: دستکش ایمنی، لباس کار، کفش ایمنی و... استفاده نمایید.

نکات ایمنی هنگام کار با رنده برقی نجاری

نکات مهم هنگام خرید رنده نجاری

در این بخش به راهنمای خرید رنده برقی نجاری می پردازیم.

  1.  یکی از مهم ترین نکات حین خرید رنده برقی، توجه به شرکت تولیدکننده دستگاه است.
  2.  توان و ظرفیت و سرعت لایه برداری رنده برقی یکی از نکات قابل توجه است، حجم و عمق رنده کاری با توان دستگاه رابطه مستقیم دارد و هر چه قدر توان دستگاه بالاتر باشد، حجم و عمق رنده کاری نیز بیشتر است، به همین جهت توصیه می شود که متناسب با حجم کار رنده انتخاب شود.
  3.  جنس تیغه به کار رفته بر روی دستگاه و هم چنین قابلیت تعویض آن نیز در هنگام خرید باید مورد توجه قرار گیرد.

نکات مهم هنگام خرید رنده نجاری

بهترین رنده برقی نجاری

در ادامه این بخش به برترین و معتبرترین برندهای تولیدکننده این محصول کاربردی اشاره خواهیم کرد.

رنده برقی نجاری توسن

برند توسن یکی از محبوب ترین و معتبرترین برندهای تولیدکننده این ابزار کارآمد است. این شرکت فعالیت خود را از سال 1382 آغاز نمود و در طی این سال ها، محصولات خود را طبق استانداردهای بین المللی و با کیفیتی مطلوب تولید و به بازار عرضه می نماید. از شناخته شده ترین رنده نجاری تولیدشده توسط این برند می توان به مدل 4950EP PLUS و ... اشاره کرد.

رنده برقی نجاری ماکیتا

برند ماکیتا از قدرتمندترین و محبوب ترین شرکت های تولیدکننده ابزارآلات در جهان است. این شرکت توسط ماسابورو ماکیتا تأسیس شد و در سال 1958 اولین محصول خود را با نام رنده برقی ماکیتا به بازار ارائه نمود. از بهترین رنده برقی تولیدشده توسط این شرکت می توان به مدل های MKP081 ،MKP080 ،N1900B و... اشاره کرد.

رنده برقی دی سی ای

برند ابزارآلات DCA در سال 2001 در کشور چین تأسیس شد. برند دی سی ای شناخته شده و نام آشنا است و تمامی محصولات تولیدشده توسط این برند طبق استانداردهای تأیید  شده تولید می شوند. از محبوب ترین رنده برقی نجاری تولیدشده توسط این برند می توان از مدل های AMB82 ،AMB03-82 و ... نام برد.

رنده برقی نجاری محک، رنده برقی 9224 از برند رونیکس، بوش، دیوالت، آاگ، فمی و ... از دیگر برندهای تولیدکننده معتبر و شناخته شده این محصول به شمار می آیند.

قیمت انواع رنده برقی نجاری

قیمت انواع رنده نجاری برقی بر اساس ویژگی هایی که دارند، از قیمت های گوناگونی در بازار برخوردار هستند. عواملی چون نوع دستگاه، نوع تیغه، تسمه و موارد دیگر در قیمت رنده برقی نجاری تأثیرگذار هستند. برند تولیدکننده رنده برقی نجاری نیز از اهمیت به سزایی برخوردار است. لازم به ذکر است که نوع برقی این ابزار

خرید رنده برقی نجاری

برای خرید رنده برقی می توانید از بخش بالای همین صفحه، کالای مورد نظر خود را انتخاب کنید و مشخصات فنی کالا را مشاهده نمایید. سپس قیمت کالا را در فروشگاه های مختلف با یکدیگر مقایسه کنید و بصورت مستقیم با فروشنده مورد نظر ارتباط برقرار نمایید. راندنو امکان مشاهده لیست قیمت انواع رنده برقی نجاری و برقراری ارتباطی بدون واسطه با فروشندگان را برای شما فراهم می سازد.

لیست مقایسه

برند


بازه توان