ثبت فروشگاه

دستگاه لوله بازکن

دستگاه لوله بازکن یا دستگاه فنر لوله بازکن یا فنر برقی لوله بازکن ابزار مناسبی برای باز کردن گرفتگی های لوله فاضلاب است. این دستگاه از موتور و فنر تشکیل شده است. وظیفه موتور تأمین نیروی محرکه لوله بازکن است و وظیفه فنر وارد کردن نیرو بر گرفتگی های لوله است. از فنر به علت انعطاف پذیر بودن استفاده می شود.

دستگاه لوله بازکن

دستگاه لوله بازکن چیست

از این دستگاه برای مصارفی چون فاضلاب سینک ظرفشویی، فاضلاب حمام، فاضلاب توات و سرویس بهداشتی، فاضلاب پارکینگ و... استفاده می شود.

در گذشته و قبل از ساخته شدن دستگاه لوله باز کن، از دریل به همراه فنر لوله بازکن استفاده می شد. سر فنر را به سر دریل می بستند و اقدام به باز کردن گرفتگی لوله می کردند اما مشکل در بالا بودن سرعت دریل و همچنین نداشتن محافظ برای فنر بود پس با حرکت سریع دریل، فنر به سرعت دوران می کرد و به اطراف برخورد می شد.

مزایای استفاده از دستگاه لوله بازکنی

  1. استفاده از برق شهری
  2. تنوع در سر فنر
  3. بازکننده گرفتگی های سخت
  4. قابل حمل و کوچک
  5. دارای محفظه جمع کننده فنر
  6. سرعت عملکرد در باز کردن گرفتگی
  7. مورد استفاده برای شرکت های لوله بازکنی
  8. ایمن و بی خطر بودن آن برای مصرف کننده

مزایای استفاده از دستگاه لوله بازکنی

روش کار دستگاه  لوله بازکنی

ابتدا دستگاه را به برق متصل کنید سپس سر فنر را به دستگاه متصل نمایید حال فنر را وارد لوله گرفته شده کنید. آنقدر به این کار ادامه دهید تا فنر دستگاه لوله بازکنی به محل گرفتگی لوله برسد. حال کلید "روشن" دستگاه را زده تا موتور دستگاه شروع به حرکت کند. در این زمان فنر گرفتگی های درون لوله را باز می کند.

می توانید برای تأثیر بیشتر دستگاه لوله بازکنی از کلید چپ گرد و راست گرد استفاده نمایید. بعد از اتمام کار باید فنر را از داخل لوله خارج کنید و آن را در محفظه جمع کننده فنر قرار دهید. بخاطر داشته باشید که بعد از پایان کار حتماً باید مقداری آب داخل لوله بریزید تا گرفتگی های باز شده به کمک آب از لوله خارج شده و به چاه وارد شود.

برای گرفتگی های مختلف از سرفنرهای مختلفی استفاده می شود. از سرفنرهای نوک تیز برای رفع گرفتگی های سخت و از سرفنرهای نوک پهن برای رفع گرفتگی هایی مانند مو و پارچه استفاده می شود.

روش کار دستگاه لوله بازکنی

انواع فنر دستگاه لوله بازکن

فنر دستگاه لوله بازکن دو نوع دستی و الکتریکی دارد که هرکدام کاربرد خاصی دارد. از فنر دستی برای گرفتگی های جزئی و از فنر برقی برای گرفتگی های دشوار استفاده می شود.

انواع سر فنر برقی

  1. سر فنر الماسی
  2. سر فنر کوزه ای
  3. سر فنر برس دار
  4. سرفنر چاقویی
  5. سر فنر اسیدی
  6. سر فنر ابزارگیر
  7. سرفنر میله فنری
  8. سر فنر نیزه ای

انواع فنر دستگاه لوله بازکن

نکات ایمنی به هنگام کار با دستگاه لوله بازکن فنری

  • موتور را روی سرعت های بالا تنظیم نکنید زیرا ممکن است باعث پیچ خوردگی فنر شود و با کاربر یا اشیای اطراف خود برخورد کند.
  • برای جلوگیری از آسیب به دستان کاربر از دستکش مناسب استفاده شود.
  • در صورتی که تخصصی در این کار ندارید هرگز به استفاده از آن اقدام نکنید.

راهنمای خرید دستگاه لوله بازکن

برای خرید دستگاه لوله بازکن باید به موارد زیر توجه کنید:

  • وزن دستگاه لوله بازکن
  • سرعت موتور
  • طول فنر
  • گارانتی دستگاه
  • قدرت موتور
  • کشور سازنده

برترین برندهای دستگاه لوله بازکن

امروزه دستگاه های لوله بازکن با کیفیتی تولید و به بازار عرضه می شوند که در ادامه به برترین آن ها اشاره می شود.

دستگاه لوله بازکن جی سی بی

شرکت جی سی بی یک شرکت انگلیسی است که تولید کننده تجهیزات ساخت و ساز، ماشین آلات کشاورزی، موتورهای دیزل  و تجهیزات تخریب است. دستگاه لوله بازکن جی سی بی دارای فنر از جنس فولاد است درنتیجه فنرعلاوه بر انعطاف پذیری بالا از مقاومت خوبی در برابر کشش و ارتعاش توسط دستگاه برخوردار است.

از دیگر برندها می توان به میلاد، اطلس اصفهان، ای جی پی و... اشاره کرد.

قیمت دستگاه لوله بازکن

قیمت دستگاه لوله بازکن بر اساس برند، جنس استفاده شده در آن و موتوری که نیروی محرکه فنر را تأمین می کند تعیین می شود.

خرید دستگاه لوله بازکن

برای خرید دستگاه لوله بازکن می توانید از بخش بالای همین صفحه، کالای مورد نظر خود را انتخاب کنید و مشخصات فنی کالا را مشاهده نمایید. سپس قیمت کالا را در فروشگاه های مختلف با یکدیگر مقایسه کنید و بصورت مستقیم با فروشنده مورد نظر ارتباط برقرار نمایید. راندنو امکان مشاهده لیست قیمت دستگاه لوله بازکن و برقراری ارتباطی بدون واسطه با فروشندگان را برای شما فراهم می سازد.

لیست مقایسه

برند


نوع


بازه توان