ثبت فروشگاه

دستگاه لوله بازکن

دستگاه لوله بازکن یا دستگاه لوله بازکنی ابزار مناسبی برای باز کردن گرفتگی‌های لوله فاضلاب است. گرفتگی لوله‌ها و مشکلاتی از این قبیل، افراد زیادی را درگیر کرده است. برای رفع این مشکل، می‌توان از دستگاه لوله بازکنی استفاده کرد. این دستگاه از موتور و فنر تشکیل شده است. وظیفه موتور، تأمین نیروی محرکه لوله بازکن است. فنر نیز انعطاف‌پذیری بالایی دارد و برای وارد کردن نیرو بر گرفتگی‌های لوله کاربرد دارد. از اصلی‌ترین مزایای این دستگاه می‌توان به سرعت عمل در باز کردن لوله و حمل و جابه‌جایی آسان آن اشاره کرد.

همچنین استفاده از برق شهری، تنوع در سری فنر، بازکننده گرفتگی‌های سخت، برخورداری از محفظه جمع‌کننده فنر، قابل استفاده در شرکت‌های لوله بازکنی، ایمن و بی خطر بودن آن از دیگر مزیت‌های این دستگاه هستند. این دستگاه برای مصارفی همچون فاضلاب سینک ظرفشویی، فاضلاب حمام، فاضلاب سرویس بهداشتی، فاضلاب پارکینگ و موارد مشابه به کار می‌رود. برای استفاده از این دستگاه، ابتدا باید سر فنر مناسب را به دستگاه وصل کرد. سپس بعد از اتصال دستگاه به منبع برق، می‌توان فنر را به لوله مسدود شده وارد کرد. در نهایت با روشن کردن دستگاه، فنر گرفتگی‌های لوله را باز می‌کند.

همان‌طور که در ابتدا گفته شد، این ابزار از دو بخش اصلی موتور و فنر تشکیل شده است. فنر دستگاه لوله بازکن دو نوع دستی و الکتریکی دارد و هر یک از آن‌ها کاربرد خاصی دارند. از فنر دستی برای گرفتگی‌های جزئی و از فنر برقی برای گرفتگی‌های سخت استفاده می‌شود. همچنین سر فنرها نیز برای گرفتگی‌های مختلف استفاده می‌شود. از سرفنرهای نوک تیز برای رفع گرفتگی‌های سخت و از سرفنرهای نوک پهن برای رفع گرفتگی‌هایی با سختی کمتر مانند مو و پارچه استفاده می‌شود. در ادامه از انواع سر فنر نام برده شده است:

  1. سر فنر الماسی
  2. سر فنر کوزه‌ای
  3. سر فنر برس‌دار
  4. سر فنر چاقویی
  5. سر فنر اسیدی
  6. سر فنر ابزارگیر
  7. سرفنر میله فنری
  8. سر فنر نیزه‌ای

قیمت دستگاه لوله بازکن

قیمت دستگاه لوله بازکن برقی براساس عواملی همچون کیفیت دستگاه، قدرت موتور و برند تولیدکنده تعیین می‌شود. همچنین نوع دستگاه بر قیمت این کالا نیز تأثیر می‌گذارد. برخی از لوله بازکن‌ها جهت مصارف صنعتی و برخی دیگر جهت مصارف خانگی کاربرد دارند. مسلماً مدل‌های صنعتی قیمت بیشتری دارند و قیمت دستگاه لوله بازکنی خانگی مقرون به صرفه‌تر است. لازم به ذکر است قیمت دستگاه لوله بازکنی دست دوم نسبت به نمونه‌های مصرف نشده و پلمپ، کمتر است.

دستگاه لوله بازکنی رونیکس، میلاد و موتوژن از محبوب‌ترین تولیدکنندگان داخلی این ابزار به شمار می‌آیند. همچنین از بهترین دستگاه لوله بازکنی خارجی می‌توان از برند جی سی بی و دستگاه لوله بازکن ریجید نام برد.

خرید دستگاه لوله بازکنی از راندنو

پیش از خرید دستگاه لوله بازکن فاضلاب بهتر است به نکات زیر توجه شود:

  • وزن دستگاه لوله بازکن
  • قدرت و سرعت موتور
  • طول فن
  • برند تولیدکننده و گارانتی دستگاه

برای خرید دستگاه لوله بازکن می‌توانید از بخش بالای همین صفحه، کالای مورد نظر خود را انتخاب کنید و مشخصات فنی کالا را مشاهده نمایید. سپس قیمت کالا را در فروشگاه‌های مختلف با یکدیگر مقایسه کنید و به صورت مستقیم با فروشنده مورد نظر ارتباط برقرار نمایید. راندنو امکان مشاهده لیست قیمت دستگاه لوله بازکنی جدید و برقراری ارتباطی بدون واسطه با فروشندگان را برای شما فراهم می‌سازد.

لیست مقایسه

برند


نوع


بازه توان