ثبت فروشگاه

چکش

چکش به انگلیسی با نام hammer شناخته شده است. این ابزار از کاربردهای به سزایی در صنایع و منازل برخوردار است. از این وسیله برای ضربه زدن به اشیاء مختلف استفاده می شود. این تجهیزات بر اساس نوع سری خود به انواع مختلفی تقسیم می شوند. این ابزار کوبشی از دو بخش دسته و سری تشکیل می شود. سری این محصول از فولاد کربنی است بنابراین قدرت و استحکام بالایی دارد. بعضی از چکش ها سری هایی از جنس مس، برنج و سایر فلزات و آلیاژها دارند.

جهت اطلاع از قیمت چکش با مراجعه به سایت راندنو می توانید لیست فروششندگان این ابزار دستی را مشاهده نمایید. راندنو امکان تهیه چکش ایران پتک و دیگر برندها را برای شما فراهم نموده است. دسته چکش از جنس چوب، فولاد یا موادی از کامپوزیت است. از این ابزار برای شکستن اجسام مختلف، کوبیدن و بیرون کشیدن میخ استفاده می شود.

چکش

چکش چیست

چکش بخشی از مجموعه ابزار است که در دسته ابزارآلات دستی قرار می گیرد. این ابزار از دو قسمت دسته و ضربه زننده تشکیل شده است. همانطور که در ابتدا گفته شد، این ابزار از انواع مختلفی برخوردار است و جهت انجام فعالیت های گوناگون مورد استفاده قرار می گیرد. در راندنو می توانید لیست قیمت چکش ایران پتک را مشاهده نمایید و به طور مستقیم با فروشندگان این تجهیزات ارتباط برقرار نمایید.

کوبیدن میخ در سطوح مختلف و ایجاد اتصالات چوبی، از عمده ترین کاربردهای این ابزار به شمار می آید. امروزه این ابزار به یکی از کاربردی ترین تجهیزات در صنایع و منازل تبدیل شده است و کاربردهای گسترده ای را دربر گرفته است.

تاریخچه چکش

استفاده و زمان تولید این ابزار، به زمان مشخصی وابسته نیست. اما کار با این وسیله و استفاده از آن، به زمان های بسیار قدیم مربوط می شود. به طوریکه انسان های اولیه برای ضربه زدن به چوب و وسایل مورد نیاز خود، از تجهیزات کوبشی استفاده می کردند. لازم است بدانید که با ورود انسان به عصر برنز، استفاده از این ابزار کوبشی به صورت تکامل یافته ای مورد استفاده قرار گرفت.

استفاده از این وسیله کوبشی در گذشته برای ساخت آثار تاریخی بسیار کارآمد بوده است. همچنین تخرییب سنگ ها برای ساخت وسایل مورد نیاز انسان های اولیه، از دیگر کاربردهای رایج این ابزار به شمار می آمد. پس از چندی به  مرور زمان و با پیشرفت تمدن، استفاده از این تجهیزات کوبشی و ساخت آنها به یکی از اولویت های افراد تبدیل شد. درنتیجه به مرور زمان و با رششد تمدن ها، این ابزار به شکل تکمل یافته امروزی عرضه شدند.

پس از رشد انقلاب صنعتی و پیشرفت تکنولوژی، انواع کاربردی این ابزار ساخته و به بازار ارائه شدند. درنتیجه استفاده از آن در صنایع مختلف، در راندمان کاری افراد با تأثیر به سزایی روبه رو شد. امروزه نیز در ساخت و تولید چکش ها از متریال های مختلف و تجهیزات متنوع استفاده می شود.

انواع چکش

این ابزار دستی باتوجه به کاربردهایی که دارد، در انواع مختلفی طراحی و تولید می شود. در این بخش به بررسی انواع این محصول کاربردی و کاربرد هر یک از آنها می پردازیم.

چکش مسی

قسمت ضربه زننده این ابزار از مس ساخته شده است. از این وسیله در شرایطی استفاده می شود که قصد نداشته باشید رد ضربه بر روی سطح مورد نظر باقی بماند.

چکش چوبی

همانطور که از نام این وسیله مشخص است، برای انجام فعالیت های نجاری از این ابزار استفاده می شود. در ساختار این ابزار دستی از متریال چوب راش استفاده می شود. ضربه به چوب و اتصالات چوبی، از رایج ترین کاربرد این ابزار به شمار می آید. بخش دسته و ضربه زن این محصول از چوب ساخته شده است. لازم به ذکر است برخی از کاربران این وسیله را با نام چکش کوبه نجاری نیز می شناسند.

چکش برق کاری

این تجهیزات ظاهری شبیه به نمونه های نجاری دارد و دسته آن از جنس فایبرگلاس ساخته شده است. جنس دسته این ابزار همانند عایق برق عمل می کند. از این رو برای انجام فعالیت های برق کاری مورد استفاده قرار می گیرد. لالزم به ذکر است این ابزار مانند دیگر نمونه های آن از قابلیت ضربه ای برخوردار است.

چکش مهندسی

نمونه دیگری از ابزار چکشی در بازار موجود است که جهت  انجام فعالیت های فنی و مهندسی مورد استفاده قرار می گیرد. این ابزار از روکش برخوردار است و جنس بدنه آن از فایبرگلاس ساخته شده است. لازم به ذکر است این نمونه از مقاومت بالایی برخوردار است و ضد لغزش تولید می شود.

چکش مهندسی

چکش جوش زدا

با استفاده از چکش جوش می توان پوسته های به وجود آمده در محل جوش کاری را از بین برد. این وسیله از متریال های فلزی سخت ساخته می شود. همچنین هر دو قسمت آن به شکل مخروطی و تیز هستند.

چکش سر صاف

ظاهر این ابزار با نمونه های کروی تفاوت دارد. این نوع ابزار کوبشی برای شکل دادن به فلزات کاربرد دارد و قسمت ضربه زن آن به صورت صاف است. همچنین دسته آن از جنس چوب یا فلز ساخته شده است.

چکش سر کروی

از سر این وسیله برای پرچ کاری و شکل دادن به لبه های پین های فلزی و انواع فلزات نازک استفاده می شود.

چکش سر کروی

چکش پلاستیکی

قسمت ضربه زن این وسیله از جنس لاستیک است و باعث می شود تا به هنگام کار، ضربه های وارد بر سطوح آسیبی ایجاد نکنند.

چکش آلومینیومی

چکش آلومینیوم کمک می کند بدون آسیب به سطوح، به آنها ضربه بزنید. لازم به ذکر است دو سر این ابزار به صورت گرد و دایره ای شکل طراحی شده است.

چکش نجاری

از قسمت پهن این وسیله برای ضربه زدن، تخریب انواع چوب و کوبیدن انواع میخ به چوب ها استفاده می شود. همچنین از سری دوشاخ این چکش به عنوان اهرم و خارج کردن میخ و پیچ از دیوار استفاده می شود.

چکش نجاری

چکش سقف

ظاهر این محصول نسبت به دیگر انواع این ابزار کوبشی متفاوت تر است. به طوریکه قسمت ضربه زن آن و دسته، بدون اتصال هستند و به صورت یکسره طراحی شده است.  قسمت ضربه زن این ابزار از دو بخش نازک و پهن ساخته شده است. طراحی این قسمت کاربرد به سزایی در ثابت کردن و قرار دادن سنگ های بادوام دارد. لازم به ذکر است از این محصول می توان برای بیرون کشیدن میخ از جسم مورد نظر استفاده نمود.

چکش آجر

از این وسیله به منظور خرد کردن و شکستن آجرها استفاده می شود. به دلیل برخورداری از سری تیز، در شکستن سنگ ها نیز کاربرد ویژه ای دارد. طراحی این کالا به گونه ای است که از یک قسمت بلند و تخت و یک سری بلند و تیز تشکیل شده است. لازم به ذکر است از قسمت تیز شکل این ابزار می توان برای ایجاد شکاف میان آجرها استفاده نمود.

چکش پونز

دارای یک سر آهنربایی و یک سر دوشاخ بمنظور بیرون آوردن میخ است و برای ضربه زدن به پونز و میخ های کوچک نیز استفاده می شود.

چکش زمین شناسی

زمین شناسان برای نمونه برداری از این کالا استفاده می کنند. استفاده از این تجهیزات برای شکستن سنگ ها کاربرد دارد. همچنین یک سمت سری این محصول به صورت گرد و سمت دیگر آن تیز ساخته شده است.

چکش زمین شناسی

پتک

انواع پتک نسبت به سایر چکش ها از قدرت بیشتری برخوردار هستند. از این ابزار کوبشی برای تخریب، کندن بتن و سطوح مقاوم استفاده می شود. وزن این چکش زیاد است و هنگام کار با آن، به صرف نیروی زیادی نیاز است.

چکش دیوار خشک

شکل ظاهری این محصول شبیه به تبر است و جهت ایجاد شکاف در دیوار و کف مورد استفاده قرار می گیرد. از این ابزار در صنایع تأسیساتی استفاده می شود. بخشی از این ابزار شبیه به تبر است و به صورت صاف تولید می شود.

چکش آهنگری

استفاده از این وسیله همانطور که از نامش مشخص است، در صنایع آهنگری کاربرد دارد. این ابزار از جنس فولاد سخت ساخته می شود و برای ضربه زدن های محکم گزینه کاربردی است. با استفاده از این محصول می توان فلزاتی را که از کوره بیرون آورده می شوند را شکل داد و یا آنها را خم کرد.

چکش رفکس یا معاینه

همانطور که از نام این ابزار مشخص است، استفاده از آن در پزشکی و ارتوپدی کاربرد دارد. از ایم تجهیزات برای تشخیص و تست اعصاب استفاده می شود. جنس قسمت ضربه زن این وسیله نرم تر از سایر نمونه های این محصول است. درنتیجه برای ضربه زدن به زانو گزینه مناسبی برای معاینه به شمار می آید.

چکش رفکس یا معاینه

چکش اشمیت

این ابزار را با نام چکش سوئیسی هم می شناسند. از این ابزار به منظور سنجش ویژگی های ماده کشسان استفاده می شود. به طور کلی این ابزار نوعی آزمون غیر مخرب است که برای محاسبه ویژگی های فیزیکی و مکانیکی بتن و سنگ، مورد استفاده قرار می گیرد.

چکش همه کاره 

این وسیله ترکیبی از چند ابزار دستی است و یکی از متفاوت ترین انواع این محصول شناخته شده است. این محصول شامل انبر، چکش و وسایل برشی است. همچنین دلیل نامگذاری این ابزار به دلیل برخورداری آن از ترکیب تجهیزات کاربردی است. از این ابزار کاربردی در طبیعت گردی استفاده می شود.

چکش اضطراری

این ابزار از یک استوانه آلومینیومی شکل ساخته شده است. بخش ضربه زن آن الماسه دارد که هنگام ضربه زدن به شیشه آن را خرد می کند. این وسیله در مواقع اضطراری کاربرد دارد. لازم به ذکر است از این ابزار به عنوان چکش شیشه شکن نیز استفاده می شود. استفاده از این وسیله در شرایط اضطراری و گیر افتادن قطار در تونل کاربرد دارد.

چکش صافکاری

نوع صافکاری این محصول جهت انجام کارهای مکانیکی و صافکاری کاربرد دارد. از این ابزار برای ضربه زدن به قسمت های آسیب دیده خودرو استفاده می شود. طراحی این وسیله به گونه ای است که در شرایط مختلف می توان از آن استفاده نمود. نوع یک سر تخت و یک سر آجدار از انواع این محصول به شمار می آیند.

چکش صافکاری

چکش برقی

برای استفاده از این مدل، به انرژی الکتریسیته نیاز دارید. به عبارتی منبع تغذیه این محصول برق شهری است. نوع برقی این تجهیزات انواع مختلفی دارد و برای تخریب قوی و سطوح سخت مورد استفاده قرار می گیرد. قدرت تخریب این ابزار برقی بالا است و می تواند در مدت زمان کمی، حجم بالایی از کار را انجام دهد.

کاربرد چکش

 پیش از این به معرفی انواع این ابزار کوبشی و معنی چکش پرداخته شد. همچنین با کاربرد هر یک از انواع این ابزار آشنا شدید. در این بخش به طور کامل تری به آشنایی با کاربردهای این ابزار دستی می پردازیم.

  • تخریب و بازسازی سازه های ساختمانی
  • ضربه زدن به میخ و اتصالات چوبی
  • استفاده در صنایع تأسیساتی برای پیدا کردن مسیر لوله
  • ایجاد شکاف بر روی دیوار و کف زمین
  • ضربه به ورقه های فولادی
  • انجام فعالیت های مرتبط با مکانیکی
  • ضربه و شکل دادن به فلزاتی که از کوره خارج شده اند
  • تست اعصاب و انجام آزمایشات ارتوپدی و مواردی از این قبیل

نحوه استفاده از چکش

نحوه صحیح به دست گرفتن چکش به این صورت است که باید دست مشت شود و انگشت شست بالای انگشتان قرار بگیرد. باید دسته را از انتهای آن در دست بگیرید زیرا نیروی بیشتری فراهم می شود و تعادل ابزار بهتر می شود. باید سعی کنید که برای گرفتن چکش از کل دست خود استفاده کنید تا هنگام کوبیدن، میخ ها خم نشوند. زیرا زاویه ضربه چکش موازی با بدنه میخ قرار می گیرد. اما اگر دسته چکش از بالا گرفته شود، ضربه ها از زاویه پایین به میخ وارد می شوند.

نکات ایمنی در استفاده از چکش

هنگام استفاده از این ابزار دستی پرکاربرد باید به نکات خاصی توجه داشته باشید. در این بخش شما را با راهنمای استفاده از این ابزار آشنا می نماییم.

  • هیچ وقت با یک چکش به چکش دیگری ضربه وارد نشود.
  • از عینک ایمنی برای محافظت از چشمانت خود حین انجام کار استفاده نمایید.
  • تحت هیچ شرایطی از چکش شکسته استفاده نکنید.
  • توجه نمایید وزن این ابزار باید با توجه به سختی کار انتخاب شود.

نکات ایمنی در استفاده از چکش

نکات مهم به هنگام خرید چکش

هنگام خرید این ابزار باید به نکات حائز اهمیتی توجه نمایید. در این بخش به آشنایی با راهنمای خرید چکش ها می پردازیم.

نوع کاربرد

اولین پارامتری که در انتخاب این ابزار حائز اهمیت است، توجه به کاربری شما است. شما باتوجه به قطعه کار، متناسب ترین نوع این ابزار را خریداری نمایید.

طراحی و جنس دسته چکش

دسته این ابزار از جنس چوب، فلز و یا فایبرگلاس ساخته می شود. همچنین از نظر قوس، شکل و ضخامت با یکدیگر تفاوت هایی دارند. توجه داشته باشید که نمونه های تیتانیومی نسبت به انواع فولادی، قدرت بیشتری دارند. 

شکل و جنس سری چکش

برای جدا نشدن سری چکش از دسته، سری آن را از فلز می سازند. جنس این فلزها از تیتانیوم، برنج، فولاد، برنز، پلاستیک، کائوچو، چوب و یا چرم هستند.

وزن چکش

وزن این محصول با توجه به سری آنها محاسبه می شود. برخی از انواع این ابزار با چنگک صاف، از سری به طول ۳۰ تا ۴۵ سانتی متر و وزن ۵۰۰ تا ۸۰۰ گرم برخوردار هستند. چکش های دوشاخ از دسته ای به طول ۳۰ تا ۴۵ سانتی متر و وزن آنها میان ۲۰۰ تا ۶۰۰ گرم است.

کیفیت قطعات بکار رفته در ساختار این ابزار، برند و شرکت تولیدکننده آن، اندازه چکش و برخورداری از گارانتی از دیگر نکاتی هستند که حین تهیه این ابزار باید به آن توجه داشته باشید.

برترین برندهای چکش

در حال حاضر برندها و شرکت های مختلفی به تولید انواع این ابزار پرداخته اند. در ادامه به معرفی برترین و محبوب ترین تولیدکنندگان این ابزار کارآمد می پردازیم.

چکش ایران پتک

ایران پتک یکی از برترین شرکت هایی است که به تولید انواع ابزار دستی در ایران می پردازد. این شرکت محصولات باکیفت و مقرون به صرفه ای را تولید و به بازار عرضه می کند. چکش ایران پتک مدل AB 2410 دسته چوبی دارد، مطابق با استاندارد ملی ایران تولید شده است و شکل سطح مقطع آن مربع است. چکش 800 گرمی ایران پتک یکی از پرطرفدارترین انواع این ابزار است.

همچنین چکش ایران پتک 500 گرمی، 1500، 2 کیلویی، 1 کیلویی و 3 کیلویی از محبوب ترین چکشهای ایران پتک هستند که به بازار ارائه شده اند.

چکش نووا

شرکت نووا یکی از برترین شرکت هایی است که به تولید انواع ابزار دستی، ابزار بادی، ابزار برقی، ابزار جوش و برش و یراق آلات می پردازد. محصولات این برند از کیفیت بالایی برخوردار هستند. چکش 300 گرمی نووا و نوع دوشاخ آن از محبوب ترین انواع این ابزار هستند که نووا به بازار عرضه کرده است.

از دیگر برندهای خوب چکش می توان به رونیکس، وینکس، سامکو، توسن، اینکو، لیون، فیسکارس و دیگر برندها اشاره کرد.

قیمت چکش

قیمت این ابزار به عواملی مانند نوع کاربرد، کیفیت قطعات به کار رفته، شرکت تولیدکننده، اندازه و قدرت آن، وزن محصول، شکل و جنس سری، طراحی و جنس دسته و گارانتی محصول بستگی دارد. جهت اطلاع از قیمت چکش برقی رونیکس با مراجعه به سایت راندنو می توانید با فروشندگان این محصول ارتباط مستقیم برقرار نمایید.

خرید چکش

برای خرید چکش می توانید از بخش بالای همین صفحه، کالای مورد نظر خود را انتخاب کنید و مشخصات فنی کالا را مشاهده نمایید. سپس قیمت کالا را در فروشگاه های مختلف با یکدیگر مقایسه کنید و بصورت مستقیم با فروشنده مورد نظر ارتباط برقرار نمایید. راندنو امکان مشاهده لیست قیمت چکش ایران پتک و برقراری ارتباطی بدون واسطه با فروشندگان را برای شما فراهم می سازد.

 

لیست مقایسه

برند


نوع