موتورهای برق (ژنراتور) یا مولدهای برق معمولاً در مکان هایی که برق کشی نشده اند و امکان استفاده از برق وجود ندارد، به طور سیار مورد استفاده قرار می گیرند. این دستگاه وظیفه تبدیل انرژی مکانیکی که با سوخت تامین می شود را به انرژی الکتریکی برعهده دارد. به این صوت که موتور برق، انرژی مکانیکی حاصل از سوخت را گرفته وآن را توسط ژنراتور به انرژی الکتریکی تبدیل می کند. از موتور برق ها در مکان هایی همچون بیابان ها و کوه ها که فاقد برق هستند و همچنین در مواقع قطعی برق در مراکز مهم امنیتی، بیمارستان ها، ویلاها، ساختمان ها و مجتمع های بزرگ، دیتا سنترها، کارگاه ها و سرورها استفاده می شود. موتور برق های کوچک تر در ساعت های الکتریکی نیز تعبیه شده اند. موتور برق ها با اندازه و ابعاد معمول، بیشتر مصارف صنعتی داشته و در صنعت به کار برده می شوند، ولی موتور برق ها با سایزهای بزرگ جهت فشرده سازی خطوط لوله و ذخیره سازی پمپ ها مورد استفاده قرار می گیرند. وجود موتور برق ها، انقلاب و پیشرفت بزرگی در عرصه صنعت به وجود آورد، همچنین در حوزه خانگی نیز سبب سهولت و آسایش و کاهش کارهای سنگین شده است. ژنراتورهای بزرگ در بسیاری از مراکز خرید، در هنگام قطعی برق وظیفه جبران نبود انرژی را بر عهده دارند، همچنین شرکت های توزیع برق، برای تشویق جهت بکار گیری موتور ها و ژنراتورهای برق در نقاطی که افت ولتاژ وجود دارد و مصرف انرژی زیاد است، اقدام به تأمین سوخت برای کارفرمایان می کنند.
موتور برق ها بر اساس نوع سوخت مصرفی به سه نوع زیر تقسیم می شوند:
همانطور که گفتیم در بین انواع موتورهای برق، موتورهای بنزینی بیشترین کاربرد و محبوبیت را دارند چرا که سوخت مصرفی آنها قابل دسترس تر بوده و هم چنین حمل و نقل آن آسان و نگهداری و تعمیر آن ها نیز راحت تر می باشد.
موتور های برق از نظر نوع کاربرد نیز به انواع مختلف تقسیم بندی می شوند که به شرح زیر می باشند:
موتورهای برق از نظر نوع روشن و خاموش شدن و یا همان استارت نیز به انواع هندلی، استارتی و اتوماتیک تقسیم می شوند.
در راندنو می توانید انواع موتورهای برق از برندهای مختلف را مشاهده کرده و قیمت آنها را با یکدیگر مقایسه نمائید. همچنین خریداران به آسانی با فروشندگان موتورهای برق ارتباط برقرار می کنند.