ثبت فروشگاه

موتور برق بنزینی 

موتور برق بنزینی یکی از پرکاربردترین انواع موتور برق است. سوخت مورد استفاده در این موتور برق، بنزین است که همواره در دسترس است. این محصول به دلیل قابل حمل بودن محبوبیت بسیاری دارد.

موتور برق بنزینی

کاربرد موتور برق بنزینی 

بیشترین کاربرد موتور برق بنزینی در تأمین برق خانگی است، البته از این محصول در مکان های دیگر مانند، مشاغل مختلف مانند جوشکاری، دندانپزشکی، ساختمان های اداری و مکان هایی که احتمال قطعی برق در آن ها زیاد است استفاده می شود. به طور کلی موتور برق تأمین کننده انرژی در زمان عدم دسترسی به برق یا قطعی برق است. 

مزایای استفاده از موتور برق بنزینی 

در ادامه به مزایای موتور برق بنزینی پرداخته می شود:

سوخت در دسترس و آسان

کشور ایران به عنوان یکی از منابع اصلی سوخت های فسیلی در جهان محسوب می شود. از آنجایی که موتور برق بنزینی با بنزین کار می کند، پس دسترسی شما برای تامین سوخت آن بسیار آسان است. 

هزینه نگهداری و تعمیر پایین

به دلیل تعمیرات ساده و استحکام بالای این محصول هزینه های جانبی موتور برق بنزینی نسبت به سایر انواع کاهش می یابد. 

قیمت مناسب و به صرفه

موتور برق های بنزینی نسبت به موتور برق های گازوئیلی و موتور برق گازی از قیمت مناسب تری برخوردار هستند. این نوع موتور برق به دلیل به صرفه بودن در قیمت آن باعث شده تا پرفروش تر از سایر موتور برق ها باشد. 

ابعاد کوچک و قابل حمل

این نوع موتور برق ها به دلیل دور بالای موتور و همچنین ژنراتورهای 3000 دوری که دارند می توانند با ابعاد کوچک، توان های بیشتری تولید نمایند. به همین جهت قابل حمل بودن از مزیت های اصلی این کالا است. 

مناسب برای مصارف خانگی و کارگاه های صنعتی کوچک

در ساختمان ها و کارگاه های صنعتی کوچک از موتور برق بنزینی به دلیل قدرت بالا و اندازه کوچک، استفاده می شود.

موتور برق بنزینی برای جوشکاری

موتور برق بنزینی برای جوشکاری بسیار مناسب است زیرا این نوع موتور برق سیار و قابل حمل می باشد.

مزایای استفاده از موتور برق بنزینی

انواع موتور برق بنزینی 

به طور کلی موتور برق ها علاوه بر تقسیم بندی بر اساس نوع سوخت مصرفی و نوع روشن شدن موتور  به انواع مختلفی تقسیم می شوند که به صورت زیر است: 

موتور برق بنزینی هندلی 

این موتور برق ها به کمک هندل به کار رفته بر روی آن ها با استفاده از نیروی دست کاربر روشن می شود. این نوع موتور برق ها از ابتدایی ترین نوع موتور برق به شمار می روند. 

موتور برق بنزینی استارتی 

موتور این دستگاه به کمک استارت تعبیه شده بر روی آن روشن می شود. اغلب این دستگاه ها از ترکیب استارت و هندل یاخته شده اند. در این موتور برق ها دیگر نیازی به هندل زدن و دور گرفتن موتور نیست. 

موتور برق بنزینی اتوماتیک

این مدل موتوربرق ها در زمانی که مصرف کننده نیاز به برق اضطراری در طول شبانه روز و اپراتوری برای روشن کردن دستگاه در دسترس نیست برای شرکت هایی مانند مخابراتی، ارتباطی، سرورهای اینترنت و... بسیار مفید است. این دستگاه دارای یک سیستم سوخت رسانی اتومایک است یعنی پس از قطع شدن برق شهری پس از 25 ثانیه روشن می شود و پس از برگشت مجدد برق خاموش می شود.

اجزای موتور برق بنزینی

در ادامه می خواهیم به توضیح برخی از قسمت های اصلی موتور برق بنزینی بپردازیم. 

  • موتور: وظیفه موتور در این دستگاه، ایجاد انرژی مکانیکی برای دستگاه است.
  • باک: وظیفه باک نگه داری و انتقال سوخت مورد نیاز به دستگاه برای روشن شدن موتور است.
  • تنظیم کننده ولتاژ: وظیفه این قطعه تنظیم ولتاژ خروجی برق از موتور برق بنزینی است و ولتاژ را از AC به DC تبدیل می کند یا برعکس.
  • خنک کننده: وظیفه این قطعه خنک کردن سایر قطعه ها است، زیرا قطعات در حین کار گرم می شوند به همین خاطر نیاز به یک سیستم خنک کننده دارند. 
  • روغن رسانی: به دلیل اینکه این محصول دارای یک سیستم مکانیکی است باید از روغن کاری متوالی برای بالا بردن طول عمر دستگاه استفاده کرد.
  • هشدار دهنده میزان سوخت در موتور برق: وظیفه این قطعه این است که اگر سطح روغن کم شود، موتور به شما هشدار می دهد و یا ممکن است بسته به مدل، موتور برق خاموش شود. این کار از گرم شدن بیش از حد دستگاه نیز جلوگیری می کند. 

اجزای موتور برق بنزینی

علت خاموش شدن موتور برق بنزینی

هماطور که در قسمت قبل توضیح داده شد، کم شدن سطح روغن می تواند باعث خاموش شدن دستگاه شود اما اگر از کافی بودن روغن اطمینان دارید می توانید از یک متخصص کمک بگیرید. از نکات دیگر در رابطه با خاموش شدن دستگاه، سوخت آن است که در صورت عدم وجود سوخت سبب خاموش شدن دستگاه می شود. 

نحوه کار با موتور برق بنزینی 

  1. ابتدا سوخت را به داخل مخزن ریخته، بهتر است این کار را کمی زودتر انجام دهید تا سوخت (بنزین) فرصت کافی برای طی کردن مسیر لوله های انتقال را داشته باشد تا در زمان راه اندازی نیازی به هواگیری نباشد.
  2. حدود نیم تا یک ساعت قبل از راه اندازی، زمان بسیار مناسبی برای سوخت گیری موتور برق است. 
  3. روغن مصرفی در موتور برق های بنزینی روغن W10-40 است ولی اگر به این روغن دسترسی نداشته باشید می توانید از انواع روغن های مصرفی در خودروهای سواری نیز استفاده کنید. 
  4. پس از سوخت گیری و ریختن روغن زمان روشن کردن موتور می رسد. برای روشن کردن موتور برق بنزینی ابتدا باید شیر بنزین را باز کرده و اگر موتور برق استارتی باشد، اتصال منفی و مثبت باتری را نصب می کنیم.
  5. سپس از طریق سوییچ  یا هندل اقدام به روشن کردن آن می کنیم. بلافاصله بعد از روشن شدن سوئیچ را رها کنید. 

نکته: زمان کارکرد مداوم برای موتور برق های بنزینی 5 ساعت است اما ادامه کار به صورت مستمر باعث آسیب به موتور برق می شود. 

نحوه کار با موتور برق بنزینی

نکات مهم درهنگام خرید موتور برق بنزینی

  • کل مصرف برق را محاسبه کرده، سپس 10 الی 15 درصد را به عنوان ضریب ایمنی به آن اضافه نمایید.
  • موتور برقی را انتخاب کنید که دارای قدرتی برابر و یا بیشتر از کل مصرف برقی که حساب شده، داشته باشد. 
  •  دو زمانه و چهار زمانه بودن آن از اهمیت ویژه ای برخوردار است. 
  • ظرفیت یا گنجایش باک موتور و میزان سوخت مصرفی دستگاه نیز از نکات حائز اهمیت است. 
  • شرکت تولیدکننده موتور یا برند آن از اهمیت ویژه ای برخوردار است و باید به آن دقت داشت. 
  • به ضمانت پس از فروش توجه کنید و سعی کنید از فروشگاه های معتبر موتور برق را خریداری نمایید. 

برترین برندهای موتور برق بنزینی 

در این قسمت شما با برترین برندهای موتور برق بنزینی آشنا خواهید شد تا بتوانید در هنگام خرید بهترین انتخاب را متناسب با نیازتان داشته باشید.

موتوربرق بنزینی هیوندای

هیوندای یکی از قوی ترین شرکت ها در حوزه تولید ژنراتور برق است. این شرکت بیش از 6 دهه همچنان محصولات خود را در بازارهای جهانی با قیمت و کیفیت مناسب به فروش می رساند و موجب رضایت مشتری شده است. از بهترین مدل موتور برق هیوندای می توان به موتور برق بنزینی هیوندای مدل HGPG-2010 اشاره کرد.

موتور برق بنزینی رونیکس 

رونیکس یک برند ایرانی است که از بهترین تولید کننده های داخلی ژنراتور برق است. این برند هم از قیمت و کیفیت بالایی برخوردار است و باعث محبوبیت بسیاری در میان خریداران شده است. 

موتور برق بنزینی اکتیو تولز

این برند با دارا بودن خدمات پس از فروش، استفاده از قطعات با کیفیت و به کارگیری کادری مجرب باعث جلب رضایت بسیاری از مشتریان شده است. 

از سایر برندهای با کیفیت می توان به موتور برق بنزینی هوندا، سون، کوبوتا، جیانگ دانگ، المکس، اگرو، تایگر، راتو، دوو، رویال، سان پاور، لیفان، کاپیتان، فیرمن، پایونیر، لانتاپ، گرین پاور، آسترا و... اشاره کرد.

قیمت موتور برق بنزینی 

قیمت موتور برق بنزینی با توجه به مقدار توان، تعداد خروجی، دارا بودن یا نبودن کانوپی، تعداد فاز،نوع کاربرد و برند موتور برق تعیین می شود.

خرید موتور برق بنزینی

برای خرید موتور برق بنزینی می توانید از بخش بالای همین صفحه، کالای مورد نظر خود را انتخاب کنید و مشخصات فنی کالا را مشاهده نمایید. سپس قیمت کالا را در فروشگاه های مختلف با یکدیگر مقایسه کنید و بصورت مستقیم با فروشنده مورد نظر ارتباط برقرار نمایید. راندنو امکان مشاهده لیست قیمت موتور برق بنزینی و برقراری ارتباطی بدون واسطه با فروشندگان را برای شما فراهم می سازد.

لیست مقایسه

برند


نوع موتور