ثبت فروشگاه

چکش بادی چیست و چه انواعی دارد؟ چکش یا پیکور بادی ابزار پرکاربردی است که برای تخریب مواد سخت استفاده می‌شود. استفاده از این ابزار برای تخریب مواد سخت و سیمانی مانند بتن و آسفالت مناسب است. برخی افراد این ابزار را با نام چکش پنوماتیکی نیز می‌شناسند. امروزه استفاده از این ابزار موجب افزایش راندمان کاری شده است. این وسیله بادی انرژی مورد نیاز خود را از طریق نیروی باد تأمین می‌کند.

از این محصول جهت انجام فعالیت‌های ساخت و ساز، راه‌سازی، استخراج معادن و مواردی از این قبیل استفاده می‌شود. به عنوان مثال برای باز کردن پیچ و مهره‌های محکم شده و زنگ‌زده، با استفاده از این ابزار می‌توان زنگ‌زدگی‌های موجود را از بین برد و آن‌ها را به آسانی باز کرد. به طور کلی تخریب موادهای سخت مانند سنگ، بتن، آسفالت و سیمان از رایج‌ترین کاربرد‌های این ابزار به شمار می‌آید.

همان‌طور که می‌دانید چکش‌های پنوماتیک توسط نیروی باد و فشار هوا کار می‌کنند. این ابزار از عملکرد مکانیکی برخوردار است که با استفاده از یک کمپرسور باد، نیروی مورد نیاز را فراهم می‌کند. در طراحی و ساخت چکش پنوماتیک از پیستون یا سیلندر، پدال قطع و وصل باد، قلم گیر و دسته نگهدارنده به کار رفته است. انواع این ابزار بادی با توجه به نوع ساختار و شکل ظاهری به چند دسته تقسیم می‌شوند. در ادامه به آشنایی با انواع چکش بادی و بررسی کاربرد هر یک از آن‌ها پرداخته شده است:

  • چکش بادی تفنگی: نوع تفنگی یا هفت تیری این محصول از پرطرفدارترین و پرمصرف‌ترین نمونه‌های این ابزار است.  این مدل در وزن‌های 1 تا 3 کیلوگرم تولید و عرضه می‌شود. از این ابزار برای انجام تخریب‌های جزئی مانند ایجاد حفره در دیوار و یا خرد کردن بخشی از آن استفاده می‌شود.
  • چکش بادی مستقیم: قدرت این ابزار مانند نمونه قبلی میان 1 تا 3 کیلوگرم است. این نوع چکش از انواع قلم ته گرد و شش پر برخوردار است. با استفاده از این ابزار می‌توان به انجام کار‌هایی از قبیل برداشتن کاشی و سرامیک استفاده کرد.
  • چکش بادی تک دسته: این ابزار از یک دسته برخوردار است که توسط آن می‌توان ابزار را نگه داشت و در جهت مورد نظر آن را حرکت داد.  از این کالا برای انجام فعالیت‌های ظریف مانند تخریب سطوح افقی استفاده می‌شود. این چکش‌ها معمولاً با وزن کمتر از 15 کیلوگرم تولید می‌شوند.
  • چکش بادی دو دسته: به طور معمول از این ابزار برای تخریب بتن و آسفالت استفاده می‌شود. همچنین برای انجام فعالیت‌های سنگین و نیمه سنگین می‌توان از این چکش استفاده نمود. این ابزار با وزنی بیش از 15 کیلوگرم تولید و عرضه می‌شود.
  • چکش بادی دسته عصایی: در طراحی این وسیله از دسته عصایی شکل استفاده شده است. این چکش بادی کوچک مناسب برای انجام تخریب‌های کوچک با ظرأفت بالا است. به طور معمول این ابزار با وزن‌های 0.9 تا 2 کیلوگرم ساخته و ارائه می‌شود.
  • پرفراتور بادی: از پرفراتور‌ها برای حفاری چاه‌ها و معادن استفاده می‌شود. ساختار و نوع عملکرد این محصول با دیگر انواع چکش‌های بادی متفاوت است. برای استفاده از این چکش تخریب پنوماتیک به نوعی قلم خاص مخصوص نیاز است.
  • کوبه بادی: کوبه‌های بادی از دیگر انواع این چکش‌ها هستند که ظاهری شبیه به گوشت‌کوب‌های خانگی دارند. عملکرد این ابزار نیز مانند این وسیله خانگی است و تنها برای کوبش اجسام مورد استفاده قرار می‌گیرد.
  • چکش گل زن بادی: این مدل همان‌طور که از نامش مشخص است، برای فعالیت‌هایی همچون حذف اثرات زنگ‌زدگی، صیقلی کردن موادها، از بین بردن براده‌ها و برآمدگی‌های سطوح و مواردی از این قبیل استفاده می‌شود.

این ابزار پنوماتیک براساس وزن دسته‌بندی می‌شود و با وزن‌های گوناگون 3، 7، 9، 10، 32 و 40 کیلویی تولید می‌شوند.

قیمت چکش بادی

قیمت پیکور و قیمت مته چکش بادی به موارد مختلفی مانند نوع چکش، وزن ابزار، برند تولیدکننده محصول و مواردی از این قبیل بستگی دارد. چکش بادی سوماک، رونیکس، تاپ تول، جنیوس و گتس از بهترین تولیدکنندگان این ابزار به شمار می‌آیند.

خرید چکش بادی از راندنو

پیش از خرید پیکور تخریب بهتر است به نکات زیر توجه شود:

  • توجه به وزن و سایز پیکور
  • وجود متعلقات و تجهیزات پیکور
  • روغن‌کاری و نگهداری چکش
  • خرید از برندهای معتبر

برای خرید چکش بادی 3 کیلویی می‌توانید از بخش بالای همین صفحه، کالای مورد نظر خود را انتخاب کنید و مشخصات فنی کالا را مشاهده نمایید. سپس قیمت چکش بادی سوماک را در فروشگاه‌های مختلف با یکدیگر مقایسه کنید و به صورت مستقیم با فروشنده مورد نظر ارتباط برقرار نمایید. راندنو امکان مشاهده لیست قیمت چکش بادی سنگین و برقراری ارتباطی بدون واسطه با فروشندگان را برای شما فراهم می‌سازد.

لیست مقایسه

برند


بازه سرعت