ثبت فروشگاه

تستر

تستر ابزاری برای تست لوازم الکترونیکی است و جزء ابزار دقیق محسوب می شود. تسترها برای تشخیص فاز، تست عملکرد کابل و رسانایی بین دو سر کابل، اندازه گیری ولتاژ برق و ... کاربرد دارند. جهت استعلام قیمت تستر با مراجعه به سایت راندنو، می توانید لیست فروشندگان محصول مورد نظر خود را مشاهده نمایید. همچنین اگر به دنبال مرکز فروش تستر هستید، می توانید به صورت مستقیم با فروشندگان این محصول در ارتباط باشید و به خرید تستر اقدام نمایید.

تستر

تسترها کاربرد فراوانی دارند بنابراین در ادامه به انواع آن می پردازیم.

انواع میگر براساس نحوه نمایش

تسترها براساس نحوه نمایش مقدار اندازه گیری شده به شرح زیر هستند:  

تستر آنالوگ

این نوع تستر مقدار اندازه گیری شده را به کمک یک عقربه بر روی صفحه مدرج نشان می دهد. این دستگاه نمی تواند اندیس های مختلف مانند PI و DAR را اندازه گیری کند.

تستر دیجیتال

تستر دیجیتال صفحه نمایشگر دیجیتالی دارد و مقادیر اندازه گیری شده را به صورت عدد، گراف و یا ترکیبی از آنها نمایش می دهد. قرائت مقادیر اندازه گیری شده توسط این نوع تستر آسان تر انجام شود. تسترهای دیجیتالی که صفحه نمایشگر آنها ترکیب شده است می توانند مقدار ولتاژ خروجی را به صورت دیجیتال و مقاومت اندازه گیری شده را به صورت آنالوگ نشان دهند.

انواع تستر براساس منبع تغذیه

منبع تغذیه ای که برای میگر جهت تولید ولتاژ DC نیاز است عبارت است از:

هندل

تستری که از تکنولوژی قدیمی برخوردار باشد حاوی منبع تغذیه ای به صورت مولد داخلی است که از طریق هندل عمل می کند.

باتری

منبع تغذیه تسترهای آنالوگ و دیجیتال بصورت باتری داخلی است. در زمان افزایش ولتاژ خروجی یا هنگام تست باید از باتری های قوی تری استفاده شود.

ورودی برق شهر

در تسترهای فشار قوی برای شارژ باتری های توان بالا، آداپتور یا برق شهری کاربرد دارد.

تستر فاز

تستر فاز برای تشخیص فاز کاربرد دارد. بدنه این نوع تستر از جنس پلاستیک است و در بخش بالای آن یک سر فلزی دو سو، جهت اتصال به بخش هایی که جریان الکتریکی از آنها عبور می کند قرار داده شده است. تستر فاز می تواند جریان القایی را بدون نیاز به اتصال تشخیص دهد. این نوع تستر دارای یک لامپ قرمز رنگ است که با روشن شدن تستر و نزدیک شدن نوک آن به جریان برق روشن می شود. از این نوع تستر برای تست فاز جریان AC در شبکه های برق منازل و کارخانجات استفاده می شود.

تستر فاز

تستر شبکه (Network Cable Tester)

تستر شبکه جزء ابزارآلات شبکه محسوب می شود. درواقع تسترهای کابل شبکه از تجهیزات پسیو شبکه هستند که مدیریت اتصالات شبکه را انجام می دهند و برای تست عملکرد کابل و رسانایی بین دو سر کابل استفاده می شوند. استفاده از این تستر برای آزمایش و اندازه گیری اتصالات شبکه و LAN الزامی است. تستر کابل شبکه از دو قسمت فرستنده و گیرنده قابل جداشدن تشکیل شده است. به کمک این تستر می توان وضعیت خرابی در کابل کشی شبکه، اتصال سوکت ها و سلامت کابل را بررسی کرد.

 این وسیله از نظر تکنولوژی دارای سه نوع زیر است:

تستر شبکه (LED)

این تستر شامل دو بخش است که هر بخش آن به اندازه تعداد رشته سیم های درون کابل شبکه، ال ای دی دارد.

تستر شبکه دیجیتال

این دو بخش دارد که یک بخش آن باتری و صفحه نمایش دارد و بخش دیگر آن بدون باتری و صفحه نمایش است.

تستر چند کاره شبکه یا Full

تستر چند کاره شبکه ال ای دی دارد و علاوه بر کابل شبکه، قادر به تست کابل تلفن و کابل usb نیز است.

همچنین تستر شبکه براساس کارایی به سه دسته زیر تقسیم می شود:

تستر کابل شبکه ساده

تستر کابل شبکه ساده‌ قابل حمل است و دارای باتری است. این تستر نشانگر وجود جریان در کابل است.

تستر و ردیاب حرفه ای کابل شبکه

این تستر قادر به اندازه گیری متراژ دقیق هر رشته سیم‌ داخل کابل شبکه است و می تواند ویژگی های کابل که مربوط به انتقال سیگنال است را اندازه گیری کند. همچنین این دستگاه می تواند کابل پیچ خورده یا آسیب دیده را تشخیص دهد. این تستر می تواند سر کابل اشتباه پانچ شده و بخش قطع شده کابل را تشخیص دهد.

تستر کابل فیبر نوری یا قلم فیبر نوری

این تستر برای عیب یابی کابل فیبر نوری یا بررسی ارتباط فیبر نوری استفاده می شود. این نوع تستر قادر به بررسی پیوستگی فیبر، جوش فیوژن بد و پیچ های تند در کابل فیبر نوری است. در این تستر برای انتقال اطلاعات از طول موج های بین 1300 نانومتر تا 1650 نانومتر استفاده می شود که چشم انسان نمی تواند آن را مشاهده کند.

 

تستر شبکه

تستر ولتاژ

تستر ولتاژ ابزاری برای اندازه گیری ولتاژ برق است. تستر ولتاژ انواع مختلفی دارد که برای بررسی آمپراژ، قطبیت، مدارهای کوتاه و مدارهای باز استفاده می شود. عملکرد این تسترها بر مبنای قانون خازن است که می توانند میزان جریان موجود را تشخیص دهند. انواع تسترهای ولتاژ به شرح زیر هستند:

تستر ولتاژ غیر تماسی (القایی)

تستر ولتاژ القایی ساده ترین و ایمن ترین نوع تستر ولتاژ محسوب می شود و برای سیم کشی برق و لامپ، پریز برق، قطع کننده مدار، سوکت نور و سوئیچ کاربرد دارد. این نوع تستر یک باتری خودکار دارد که باید باتری آن شارژ کامل داشته باشد تا دستگاه به درستی عمل کند. برای استفاده از این نوع تستر باید تستر را نزدیک مدار یا پریزی مورد نظر نگه داشت سپس از طریق رنگ نوری که روشن می شود، وجود جریان مشخص می شود. 

تستر ولتاژ مدار

تستر ولتاژ مدار سه چراغ نئونی دارد که در شرایط مختلف و خاص روشن می شوند تا نتایج آزمایش به صورت خاص نمایش داده شود. این نوع تستر باتری ندارند و باید در هنگام استفاده از آن، آن را به پریز برق متصل کرد.

تستر ولتاژ سولونویید

تستر ولتاژ سونولویید دو سیم دارد که هریک از ان سیم ها یک پروب دارند. این نوع تستر باتری ندارد و همواره برای بررسی ولتاژ اماده است. چنانچه ولتاژ وجود داشته باشد با لرزش یا کلیک کردن ولتاژ را اعلام می کند.

تستر ولتاژ پیوستگی

این نوع از تستر ولتاژ باتری دارد همچنین حاوی یک پراب، یک گیره و یک سیم است که برای تست پیوستگی مورد استفاده قرار می گیرد.

تستر ولتاژ نئون

تسترهای ولتاژ نئون ساده هستند و دارای بدنه کوچک با نورهای نئون هستند. وظیفه این تستر تشخیص وجود ولتاژ است. این تستر برخلاف تستر ولتاژ القایی نیاز دارد تا پراب های سیم توسط کاربر لمس شود.

تستر ولتاژ قلمی

تستر ولتاژ قلمی باتری دارد. بعضی از متخصصین برق از این تستر برای آزمایش لوازمی استفاده می کنند که از سیم اتصال جدا هستند. همچنین می توان از آن برای شناسایی مدارهای کوتاه در سیم کشی استفاده کرد.

تستر ولتاژ

کاربرد های تستر

  • تشخیص وجود نویز و محل دقیق آن
  • اندازه گیری متراژ کابل های شبکه به صورت دقیق
  • تشخیص اصل یا غیراصل بودن تجهیزات پسیو شبکه
  • اندازه گیری کیفیت و سرعت انتقال داده ها در شبکه
  • تشخیص نول
  • حافظت از سیم های آسیب دیده
  • بررسی قدرت کابل شبکه
  • عیب یابی از نحوه کابل کشی
  • بررسی کارکرد شبکه
  • بررسی قطع و وصل بودن کابل های شبکه
  • تست لایه فیزیکی شبکه به صورت کامل و دقیق

نکات مهم درهنگام خرید تستر

  1. نوع تستر
  2. طول کابل
  3. کیفیت ساخت
  4. سرعت پیوند
  5. فرکانس
  6. دامنه ولتاژ و جریان
  7. درجه حفاظت
  8. نوع استاندارد
  9. برند و شرکت تولیدکننده
  10. قیمت

برترین برند تستر

درحال حاضر شرکت های مختلفی به تولید انواع تستر می پردازند که در ادامه به معرفی برترین آنها پرداخته می شود.

تستر یونیتی

شرکت یونیتی به تولید انواع ابزار دقیق می پردازد. تمامی محصولات این برند از کیفیت مناسبی برخوردار هستند و یک سال گارانتی و سه سال خدمات پس از فروش دارند. یکی از محصولات تولیدی این برند تستر است. تستر یونیتی انواع مختلفی مانند تستر ولتاژ، تستر فیبر نوری، تستر شبکه، تستر USB و ... دارد. تستر ولتاژ یونیتی مدل UT15C، تستر فاز یونیتی مدل UT18C، تستر ولتاژ یونیتی مدل UT12B، تستر USB یونیتی مدل UT658 و ... از پرطرفدارترین مدل های تستر این برند هستند.

تستر فلوک

شرکت آمریکایی فلوک در زمینه تجهیزات الکتریکی، تجیهزات اندازه گیری و ابزار دقیق فعالیت می کند. دقت بالا و بدنه محکم از ویژگی های محصولات تولیدی این شرکت است. یکی از محصولات تولیدی پرطرفدار این برند تستر است. تستر فلوک مدل DSX-5000، تستر فلوک مدل DSX-8000، تستر فلوک مدل DTX-1800، تستر فلوک مدل ms2-100 و ... از انواع تسترهای این برند محسوب می شوند.

از دیگر برندهای برتر در زمینه تستر می توان به تستر هیوکی، تستر کی نت، تستر مولتی متریکس، تستر ریپتون، تستر مستک و ... اشاره کرد.

قیمت تستر

تستر براساس عوامل مختلفی مانند نوع تستر، رزولوشن اندازه گیری مقاومت، سلف، مد تغذیه، بزرگترین مقاومت قابل اندازه گیری، ویژگی ها، مقاومت، نوع کاربری، جنس بدنه، برند و شرکت تولیدکننده و ... بستگی دارد. شما می توانید در سایت راندنو قیمت انواع تستر از برندهای معتبر و باکیفیت را مشاهده و مقایسه کنید تا بهترین تستر را انتخاب نمایید.

خرید تستر

برای خرید تستر می توانید از بخش بالای همین صفحه، کالای مورد نظر خود را انتخاب کنید و مشخصات فنی کالا را مشاهده نمایید. سپس قیمت کالا را در فروشگاه های مختلف با یکدیگر مقایسه کنید و بصورت مستقیم با فروشنده مورد نظر ارتباط برقرار نمایید. راندنو امکان مشاهده لیست قیمت تستر و برقراری ارتباطی بدون واسطه با فروشندگان را برای شما فراهم می سازد.

لیست مقایسه

برند