ثبت فروشگاه

دستگاه مکنده صنعتی

دستگاه مکنده صنعتی به منظور مکش و جمع آوری گرد و غبار و آلودگی های ریز محیط های صنعتی و نیمه صنعتی مورد استفاده قرار می گیرد. مکنده صنعتی خصوصیاتی مانند انعطاف پذیری بالا، سرعت بالا، نظافت عمیق و دقیق گرد و غبار را دارند. فیلترهای این نوع مکنده شامل فیلتر پاکتی کاغذی در دو نوع استاندارد و الکترواستاتیک، فیلترهای غشایی پلی استری و پلی کامپوزیتی، فیلترهای کارتریجی، HEPA و ULPA هستند. هرکدام از این فیلترها براساس نوع دستگاه و میزان مکش برای دستگاه مکنده صنعتی کاربرد دارد.

دستگاه مکنده صنعتی

انواع مکنده صنعتی

با توجه به تقاضای بالا و کارکردهای وسیع مکنده های صنعتی، مدل های متفاوتی از این مکنده ها تولید شده است. دستگاه های مکنده صنعتی به دو دسته تقسیم می شوند:

مکنده هواکار

این دستگاه نیازی به پمپ ندارد. برای جمع آوری مواد با قابلیت احتراق مناسب است و امکان انجام کارهای دشوار صنعتی با رعایت ایمنی را فراهم می کند. از مکنده هواکار برای جمع آوری مواد و محصولات صنعتی مانند مایعات، نخاله، گرد و غبار، گرانول و تراشه استفاده می شود.

جاروبرقی صنعتی

از این دستگاه در کارهای سخت و صنعتی استفاده می شود. دو نوع موتور کلکتوری و توربینی دارد. همچنین از این مکنده برای مکش آب و سایر مایعات، انواع مواد خشک مانند پودرها، گرد و غبار، گرانول ها، تراشه ها، نخاله ها استفاده می شود.

انواع مکنده صنعتی

موتور کلکتوری و موتور توربینی

موتورهای کلکتوری نسبت به موتورهای توربینی قیمت مناسب تری دارند اما به دلیل اصطکاک زیاد، قدرت مکش موتور را کاهش می دهند و دما افزایش می یابد. افزایش دما باعث می شود تا استفاده پیاپی و پیوسته از این دستگاه امکان پذیر نباشد. برای افزایش قدرت مکش می توان از چندین موتور کلکتوری به صورت همزمان استفاده کرد.

موتورهای توربینی به دلیل نداشتن اصطکاک، افزایش دما و کاهش قدرت مکش راد ندارند پس می توان به طور پیوسته از آن ها استفاده کرد و قدرت مکش کافی بوده پس نیازی به استفاده از چندین موتور نیست.

اجزای دستگاه مکنده صنعتی

  • پمپ مکش: اصلی ترین قسمت یک مکنده، پمپ مکش است که  قدرت و سرعت مکش به آن مرتبط می شود. اگر مکنده صنعتی درست عمل نکند اولین موردی که باید بررسی شود پمپ مکش است.
  • مخزن: مخزن محل ذخیره مواد، گرد و غبارهای جمع شده است و باید مقاومت بالایی داشته باشد تا به هنگام جابجایی های پیاپی آن در زمان تخلیه مواد، آسیبی به آن وارد نشود. جنس مخزن باید متناسب با نوع موادی که جمع آوری می شود باشد. همچنین از جای درآوردن و جایگذاری مخزن باید به آسانی و راحتی انجام شود.
  • فیلتر: فیلترها نقش مهمی در جلوگیری از بازگشت آلودگی و گرد و غبار به محیط دارند. این فیلترها در دو نوع فیلتر ورودی و خروجی وجود دارند. فیلتر ورودی مانع از ورود ذرات و آلودگی ها به داخل پمپ می شود. فیلتر خروجی مانع از بازگشت مجدد آلودگی ها و ذرات ریز به محیط می شود.

اگر دستگاه مکنده دارای سیستم فیلتراسیون کارامدی نباشد، کارایی چندانی ندارد زیرا گرد و غبار و آلودگی جمع شده به همراه جریان هوا به محیط بازمی گردد در نتیجه عمر مفید فیلتر کاهش می یابد و مکنده کارایی مفید خود را از دست می دهد.

  • نازل و خرطومی: نازل ها قسمتی از مکنده هستند که به طور مستقیم با آلودگی ها و ذرات ریز در ارتباط هستند و آنها را به مخزن منتقل می کنند. همچنین ویژگی الکترواستاتیک را دارند.

اجزای دستگاه مکنده صنعتی

نحوه عملکرد دستگاه مکنده صنعتی

با روشن کردن الکتروموتور، هوای داخل محفظه مخزن به سمت فضای اطراف مکش و تخلیه می شود در نتیجه در مخزن خلاء ایجاد شده و توسط شلنگی که به مخزن متصل است، مواد به سمت مخزن، مکش و هدایت می شوند.

مزایای استفاده از مکنده صنعتی 

  1. کنترل و حذف موثر گرد و غبار: دستگاه مکنده صنعتی دارای سیستم مکش قوی و فیلتراسیون بالا است که گرد وغبار موجود در محیط را با کیفیتی بالا جمع آوری می کند و از بازگشت مجدد آن ها به محیط جلوگیری می کند. می توان در موارد بسیار حساس تا ذرات ریزتر از 1 میکرون را با استفاده از این نوع مکنده جمع آوری کرد.
  2. سرعت بالا: با استفاده از این نوع دستگاه می توان در کوتاه ترین زمان، نظافت محیط را انجام داد.
  3. نظافت عمیق تر: قدرت مکش این دستگاه سبب می شود تا نظافت محیط با کیفیت بالایی انجام شود. با استفاده از دستگاه مکنده صنعتی می توان نظافت موکت ها و فرش ها، آلودگی ها و گرد و غبار موجود در تار و پود موکت یا فرش را جمع آوری کرد. پس می توان نتیجه گرفت که این نوع دستگاه سطح بهداشت مطلوبی را در محیط تأمین می کند، عمر مفید تجهیزات را افزایش داده و هزینه تعمیرات کاهش می یابد. 
  4. انعطاف پذیری بالا: دستگاه مکنده صنعتی به خرطومی های بلند و انعطاف پذیر، لوله های دارای قابلیت تغییر طول و دامنه مجهز است در نتیجه نظافت محیط هایی که دسترسی به آن ها سخت و دشوار است، امکان پذیر می شود.
  5. بازدهی بسیار بالا
  6. امکان جابجایی آسان
  7. طراحی مخازن با حجم های متنوع و متناسب نیاز
  8. سطح صدای پایین
  9. امکان جمع آوری مواد سمی و اشتعال زا

مزایای استفاده از مکنده صنعتی

راهنمای خرید مکنده صنعتی

  1. میزان فضایی که مکنده اشغال می کند
  2. شرکت سازنده
  3. گارانتی دستگاه
  4. تک فاز یا سه فاز بودن موتور دستگاه
  5. مقدار مکش دستگاه برحسب نوع کاربرد
  6. انتخاب نوع فیلتر دستگاه مکنده متناسب با نوع موادی که باید جمع آوری شود.

برترین برندهای مکنده صنعتی

برندهای گوناگونی در زمینه مکنده های صنعتی فعالیت می کنند که در اینجا به برترین آن ها اشاره می شود:

Nilfisk

نیلفیسک در حذف گرد وغبار و بخارات خطرناک راندمان بالایی دارد. همچنین برای نظافت محیط های حساس مانند تجهیزات حساس به گرد وغبار و آزمایشگاه ها بسیار مناسب است.

از دیگر برندها می توان به رونیکس، توسن، گریتگ، فکس، ماکیتا، فمی و... اشاره کرد.

قیمت مکنده صنعتی

مکنده صنعتی با در نظر گرفتن پارامترهایی مانند نوع و تعداد موتور، قدرت موتور، قدرت مکش، جابجایی هوا، طول خرطومی، صدای موتور، جنس مخزن، سطح مقطع فیلتر، ابعاد دستگاه و... قیمت گذاری می شود.

خرید مکنده صنعتی

برای خرید مکنده صنعتی می توانید از بخش بالای همین صفحه، کالای مورد نظر خود را انتخاب کنید و مشخصات فنی کالا را مشاهده نمایید. سپس قیمت کالا را در فروشگاه های مختلف با یکدیگر مقایسه کنید و بصورت مستقیم با فروشنده مورد نظر ارتباط برقرار نمایید. راندنو امکان مشاهده لیست قیمت مکنده صنعتی و برقراری ارتباطی بدون واسطه با فروشندگان را برای شما فراهم می سازد.

لیست مقایسه

برند


نوع