ثبت فروشگاه

کابل کواکسیال (Coaxial cable) یک نوع کابل هم محور است که از چند بخش تشکیل شده است. داخل این کابل یک رشته هادی مسی قرار گرفته است که به وسیله یک لایه روکش عایق پلیمری اغلب پلی اتیلن پوشیده شده که این عایق، نارسانا و منعطف است. یک محافظ رسانا (اسکرین) از کابل حفاظت می‌کند. هادی مسی و رسانای این کابل‌ برق می‌تواند از نوع مفتولی یا به هم تابیده شده باشد. این کابل‌ها در واقع دارای کانال فیزیکی هستند که سیگنال الکتریکی را منتقل می‌کنند. نام این کابل‌ها نیز از همین موضوع گرفته شده است. قیمت کابل کواکسیال به نوع هادی و عایق این کابل‌ها بستگی دارد. این محصولات کاربرد زیادی دارند به همین دلیل افراد به خرید کابل کواکسیال اقدام می‌کنند.

در پاسخ به سوال کابل کواکسیال چیست باید گفت، کابل‌های هم محور کواکسیال اصطلاحاً دارای یک ژاکت بیرونی یا روکش هستند. وجود روکش در این نوع کابل‌ها، سبب می‌شود که از هسته مسی کابل در مقابل دریافت نویزهای الکترومغناطیسی و یا ضربه‌های فیزیکی محافظت شود. استاندارد این کابل براساس JIC C 3501 بیان می‌شود و این کابل بیشتر در رنگ های سفید، مشکی و قهوه‌ای عرضه می‌شود.

تاریخچه اختراع این کابل‌ها به سال 1880 برمی‌گردد. یک مهندس ریاضیدان به نام الیور هویساید این کابل‌ها را اختراع کرد و برای اولین بار در سال 1940 اولین سیستم انتقال کواکسیال توسط شرکت AT&T عرضه شد. در شبکه‌های اولیه از این کابل‌ها جهت انتقال اطلاعات استفاده می‌شد که سرعتی معادل 10 مگاپیکسل در ثانیه را ساپورت می‌کرد. در حال حاضر این کابل‌ها در انواع مختلفی به بازار عرضه شده‌اند و کاربردهای گسترده‌تری دارند.

کابل کواکسیال صوتی و تصویری، داده‌ها را انتقال می‌دهند. از این محصولات در شبکه‌های خانگی، اداری و دیگر مکان‌ها استفاده می‌شود. یکی از پرکاربردترین انواع این کابل‌ها، کابل کواکسیال تلویزیون و ماهواره است.

قیمت کابل کواکسیال

عوامل بسیار زیادی وجود دارد که بر روی قیمت کابل کواکسیال ماهواره و کابل کواکسیال آنتن اثر می‌گذارد. به همین دلیل بهتر است پیش از خرید به این موارد توجه شود:

  1. سطح مقطع (قطر) کابل 
  2.  نوع روکش به کار رفته در کابل
  3. امپدانس کابل براساس اهم
  4. کاربرد کابل و انواع آن
  5. ساختار کابل

یکی از نکات مهم در مورد کیفیت این کابل‌ها این است که هادی باید در مرکز کابل قرار گرفته باشد و حباب در عایق وجود نداشته باشد. همچنین روکش باید به بافت و شیلد چسبیده باشد. ساختار کابل نیز می‌تواند قیمت کابل ها را تحت تاثیر قرار دهد. به عنوان مثال قیمت کابل کواکسیال ترکیبی بیشتر از کابل معمولی است. به طور کلی قیمت هر متر کابل کواکسیال ثابت نیست و متغیر است.

خرید کابل کواکسیال از راندنو

برای خرید کابل کواکسیال می‌توانید از بخش بالای همین صفحه، کالای مورد نظر خود را انتخاب کنید و مشخصات فنی کالا را مشاهده نمایید. سپس قیمت کالا را در فروشگاه‌های مختلف با یکدیگر مقایسه کنید و بصورت مستقیم با فروشنده مورد نظر ارتباط برقرار نمایید. راندنو امکان مشاهده لیست قیمت کابل کواکسیال و برقراری ارتباطی بدون واسطه با فروشندگان را برای شما فراهم می‌سازد.

لیست مقایسه

برند