ثبت فروشگاه

چراغ قوه

چراغ قوه به انگلیسی با نام flashlight شناخته شده است. در ابتدا لازم است بدانید که نام دیگر چراغ قوه نور افکن است. همچنین این وسیله قابلیت حمل و جابه جایی دارد و کاربرد زیادی در صنایع و منازل دارد. این ابزار به وسیله باتری می توانند انرژی الکتریکی را به لامپ های رشته ای و یا لامپ های ال ای دی تبدیل و نهایتاً به انرژی نورانی تبدیل  می کنند. می توان از این محصول در مکان های تاریک و کم نور یا در مواقعی که برق قطع شده است استفاده کرد. جهت اطلاع از قیمت چراغ قوه با مراجعه به سایت راندنو می توانید لیست فروشندگان این وسیله را مشاهده نمایید.

در ادامه قصد داریم به معرفی انواع این ابزار و بررسی عکس چراغ قوه بپردازیم.

چراغ قوه

تاریخچه ساخت چراغ قوه

از گذشته تاکنون افراد بسیاری از نورهای قابل حمل استفاده می کردند. مشعل های قابل حمل و شمع ها از اولین منایع نوری محسوب می شدند. پس از آنها، استفاده از فانوس جایگزین این منابع نوری شد که توسط روغن های مختلف، انرژی مورد نیاز را تأمین می کردند. پس از چندی با پپیشرفت تکنولوژی، استفاده از نورافکن ها بسیار رایج شد. برای بسیاری از افراد این سؤال پیش آمده است که مخترع چراغ قوه کیست و این ابزار را در چه زمانی اختراع کرد؟

در پاسخ باید بگوییم چراغ هایی که توسط باتری کار می کردند، توسط جوشوا لیوئل کاون مالک اصلی باتری آمریکایی Eveready ارائه شد. او برای ارائه این ابزار کاربردی، یک وسیله روشنایی تزئینی برای گیاهان گلدانی ساخت. دستگاهی که کاول تولید کرده بود، از یک لوله فلزی، لامپ و باتری ایجاد شده بود. پس از آن لیوئل کاون ایده خود را به یکی از فروشندگان خود به نام کنراد هوبرت انتقال داد. کنراد توانست تیوب فلزی این ابزار را به

انواع چراغ قوه

نورافکن ها در انواع و ابعاد مختلف با لامپ های گوناگون و برای کاربردهای متفاوت تولید می شوند.

چراغ قوه پیشانی بند (هدلایت)

چراغ قوه پیشانی یا هدلایت نوعی از انواع این محصول است که بر روی یک بند کشی قرار گرفته است و می توان آن را بر روی پیشانی قرار داد. جنس این محصول معمولاً از آلومینیوم ساخته می شود. کاربر می تواند زاویه این نورافکن را تا 90 درجه تغییر دهد. از این محصول می توان برای غارنوردی، کوهنوردی،‌ کار در معدن، پیاده روی و موارد مشابه استفاده نمود. لازم به ذکر است این چراغ ها از روشنایی مطلوبی برخوردار هستند. همچنین مسیر جاده ای که در آن حرکت می کنید را توسط این وسیله می توانید دنبال کنید.

چراغ قوه لیزری

چراغ های لیزری برد زیادی دارند و به سه حالت نوردهی چشمک زن، ثابت و لیزری مجهز است. کاربرد چراغ قوه لیزری به گونه ای است که می توانند تا فاصله چند کیلومتری را روشن کند. این نمونه از شارژر و آداپتور برخوردار است. اگر به دنبال چراغ قوه قوی هستید، پیشنهاد ما به شما تهیه نمونه های لیزری این ابزار است.

چراغ پیشانی (هدلایت)

چراغ قوه فانوسی

برخی دیگر از انواع این محصول با نام فانوسی به بازار عرصه شده اند که شباهت زیادی به فانوس دارند. این نمونه مجهز به باتری قوی هستند و می توانند به صورت طولانی مدت کار کنند. نوع فانوسی این ابزار دو دسته هستند که یکی از آنها به منظور نگهداشتن و دیگری به منظور آویزان کردن ساخته شده اند و از قابلیت تنظیم نور برخوردار هستند.

چراغ قوه پرتابل

نوع پرتابل این محصول کوچک و قابل حمل هستند که می توان از آن برای مسافرت و یا داخل سقف چادر استفاده کرد.

چراغ قوه uv

چراغ قوه یو وی از دیگر انواع کاربردی این محصول به شمار می آید. از این وسیله جهت تشخیص و شناسایی صحنه جرم، یافتن طعمه های ماهیگیری، شکار عقرب، شناسایی پاسپورت و مواردی از این قبیل استفاده می شود.

چراغ اضطراری

چراغ قوه اضطراری توسط باتری و شارژر کار می کند. از آنها هنگام قطعی برق در منازل و سایر مکان ها استفاده می شود. به طور معمول این چراغ ها بر روی دیوار نصب می شوند.

چراغ قوه آویز

دو سر این نوع نور افکن به USB و میکرو USB مجهز است. با استفاده از یک کابل می توان این محصول را به لپ تاپ، پاور بانک و تجهیزات دیگر وصل کرد. از این نوع چراغ ها در هر شرایطی می توان استفاده نمود. تعمیر اتوموبیل در تاریکی از رایج ترین کاربرد این وسیله به شمار می آید.

چراغ قوه غواصی

این وسیله برای غواصی و جاهایی که هیچ منبع روشنایی وجود ندارد استفاده می شود. این نور افکن های غواصی ضدآب هستند تا آب در آنها نفوذ نکند و موجب آسیب به آن نشود.

چراغ قوه شکاری

این محصول همانطور که از نامش مشخص است، مناسب فعالیت های شکار است. این محصول از قدرت روشنایی بالا و زوم زیاد برخوردار است. بدنه این ابزار به طور معمول از جنس فلز مقاوم ساخته می شود. به طور کلی این ابزار از کاربردهای گسترده ای برخوردار است.

نورافکن دستی

نور افکن های دستی از باتری برخوردار هستند و نور زیادی از خود منتشر می کنند. این چراغ در دو حالت پر نور و کم نور وجود دارد و امکان ایجاد روشنایی میان 8 تا 16 ساعت را دارد. به عبارتی نور این تجهیزات قابلیت تنظیم دارد و قابل شارژ شدن است. نور منتشرشده از این چراغ های قوه، تا شعاع 500 متری مسافت روبه روی شما را روشن می کند.

مدل قلمی

چراغ های قلمی کوچک هستند و ظاهر شبیه به قلم دارند. توسط این منبع نور می توان گوش، بینی و گلوی بیماران را معاینه کرد. لازم به ذکر است این ابزار به طور معمول مورد استفاده پزشکان و متخصصان قرار می گیرد.

چراغ قوه ضد آب

مدل ضد آب این محصول همانطور که از نامش مشخص است، مناسب استفاده در فضاهای مرطوب است. به  این نکته توجه نمایید این نمونه نسبت به دیگر انواع این چراغ ها، قیمت بالاتری دارد.

چراغ قوه گوشی

چراغ قوه موبایل یا مدل هایی که مخصوص موبایل هستند، در گوشی های همراه تعبیه شده است. چراغ قوه ایفون و گوشی های اندروید باتوجه به نوع تلفن از نورهای متمایزی  برخوردار هستند. درنتیجه در موقعیت های گوناگون می توانید از آنها استفاده نمایید.

مدل تاکتیکی

از این نوع نور افکن ها در ساخت سلاح های گرم استفاده می شوند. این وسیله به سربازها کمک می کند هدف مورد نظر را نشانه گذاری کنند.

مدل های مخصوص استفاده روزمره

این نوع از چراغ های قوه همانطور که از نامشان مشخص است، جهت مصارف روزانه مناسب هستند. این نوع از چراغ ها از ابعاد کوچکی برخوردار هستند و معمولاً به صورت جیبی تولید می شوند. از این وسیله در زمانی که برق قطع شده باشد، استفاده می شود.

چراغ قوه پزشکی

این محصول با نام اتوسکوپ به بازار ارائه شده است. این محصول از یک منبع نور دستی و لنزهای بزرگنمایی تشکیل شده است. همچنین همانطور که از نامش مشخص است، مورد استفاده پزشکان جهت معاینه بیماران قرار می گیرد.

نورافکن دستی

چراغ قوه ضد انفجار

استفاده از این نوع چراغ مناسب برای محیط های حساس و خطرناک است. در معادن و یا اتاق های موتور کشی و کارخانه های شیمیایی، به دلیل شرایط خاص مانند وجود گازهای قابل اشتعال، باید از این نوع چراغ ها استفاده شود.

چراغ قوه پلیسی

این نوع نور افکن از ابعاد کوچکی برخوردار است و قابلیت حمل آسانی دارد. این محصول به طور معمول مورد استفاده طبیعتگردان، کشاورزان، باغداران و کوهنوردان قرار می گیرد. این چراغ ها از قابلیت ضد آب، ضد ضربه و ضد رطوبت برخوردار هستند. این محصول با باتری یکبار مصرف کار می کنند. همچنین برخی از انواع این محصول با بباتری های قابل شارژ تغذیه می شوند.

انواع چراغ قوه

اجزای چراغ قوه 

این محصولات مانند دیگر ابزارآلات از اجزای خاصی تشکیل شده اند. در ادامه به آشنایی با اجزای تشکیل دهنده چراغ های قوه می پردازیم.

لوله فلزی یا پلاستیکی (Case)

لوله از بخش های اصلی چراغ قوه محسوب می شود که در آن تمامی قسمت ها مانند لامپ و باتری قرار می گیرد.

ورق اتصال فلزی (Contacts)

یک ورق فلزی نازک است که از جنس مس یا برنج است. وظیفه آن، ایجاد اتصال برق بین باتری، لامپ و دکمه است.

دکمه سوئیچ (Switch)

دکمه سوئیچ به این ابزار فرمان فعال و غیرفعال شدن می دهد. وقتی دکمه سوئیچ روشن شود، در چراغ قوه جریان الکتریسیته جریان می یابد و نور تولید می کند.

بازتابنده (Reflector)

این بخش در دو طرف لامپ قرار می گیرد. بازتابنده ها قطعات پلاستیکی هستند که در داخل پوشش آلومینیومی قرار می گیرند. زمانی که دستگاه روشن شود، نور از آلومینیوم منعکس می شود و یک جریان ثابت نور ایجاد می شود.

لامپ (Lamp)

به هنگام عبور جریان برق از لامپ، نور مرئی را تولید می کند. لامپ می تواند LED یا رشته ای باشد. لامپ های رشته ای دوام کمی دارند و باید تعویض شوند. لامپ های LED لامپ های نشکن و با دوامی هستند. در ادامه به بررسی انواع لامپ این نور افکن ها می پردازیم.

لنز(Lens)

لنز یک قطعه پلاستیکی و شفاف است. وظیفه این بخش محافظت از لامپ در اثر ضربه، آب، گرد و غبار است.

باتری (Batteries)

منبع تغذیه دستگاه است.

اجزای چراغ قوه 

لامپ چراغ قوه 

مهم ترین قسمت تشکیل دهنده این ابزار لامپ آن است که به صورت یک لامپ رشته ای یا یک یا چند لامپ LED است. در ادامه به آشنایی با انواع لامپ های به کار رفته در این محصول می پردازیم.

لامپ های 20-10 لومن

از این لامپ ها برای کارهایی که در محدوده نزدیک هستند استفاده می شود. به عنوان مثال از این ابزار می توان برای پیدا کردن وسیله خاص در کیف استفاده نمود.

لامپ های 150-20 لومن

از این لامپ ها برای اطراف محوطه و خانه استفاده می شود. قابلیت تابش پرتو این نوع لامپ ها 120 متر است.

لامپ های 200-160 لومن

از این لامپ ها برای فعالیت های عمومی مانند پیاده روی، کوهنوردی و مواردی از این قبیل استفاده می شود. قابلیت تابش پرتو این تجهیزات 250 متر است.

لامپ های 500-200 لومن

از این لامپ ها برای انجام کارهای فنی و تکنیکی، ماهیگیری و شکار استفاده می شود.

لامپ های 1000-600 لومن

شعاع پرتو نور این لامپ ها بیش از 3000 متر است. درنتیجه مناسب برای استفاده در کمپ ها، کوهنوردی و موارد مشابه گزینه مناسبی است.

لامپ های بیش از 1000 لومن

این لامپ ها برای جست و جو و شکار مورد استفاده قرار می گیرند. لازم به ذکر است پلیس ها نیز از این ابزار استفاده می کنند و این محصول را با نام چراغ قوه پلیسی قوی می شناسند.

باتری چراغ قوه 

همانطور که پیش از این گفته شد، منبع تغذیه این تجهیزات باتری است که به صورت قابل تعویض یا یکبار مصرف هستند.

باتری های لیتیومی: چراغ هایی که با باتری های شارژی کار می کنند، باتری های لیتیومی دارند و قدرت بالایی را برای چراغ های LED تولید می کنند.

باتری های آلکالاینی: نوع دیگری از باتری ها وجود دارند که عمر مفید و ماندگاری باتری های لیتیومی را ندارند. قیمت این باتری ها نسبت به باتری های لیتیومی پایین تر است. باید گفت که باتری های لیتیومی بهترین گزینه برای چراغ قوه با لامپ LED هستند.

باتری چراغ قوه 

نکات مهم در خرید و قیمت چراغ قوه

هنگام تهیه این چراغ ها باتوجه به نوع فعالیت خود باید مناسب ترین نمونه این محصول را خریداری نمایید. در ادامه شما را با راهنمای خرید چراغ قوه و نکات مهمی که حین تهیه باید به آنها توجه داشته باشید آشنا می نماییم.

شرایط استفاده و نوع کاربرد

ابتدا پیش از هر چیز باید کاربرد خود و شرایط محیطی را مشخص نمایید. همچنین باید بررسی های لازم و هدف خود جهت تهیه این ابزار را تعیین نمایید. همانطور که پیش از این شما را با انواع چراغ های قوه شنا نمودیم، می  توانید بهترین گزینه را انتخاب نمایید.

وزن و سایز چراغ قوه

توجه به وزن و ابعاد این ابزار از دیگر نکات مهم در خرید و تهیه این ابزار به شمار می آید. همچنین چراغی که تهیه می کنید، بهتر است قابل حمل باشد. به عنون مثال اگر برای استفاده در محیط های باز و آویختن چراغ به سقف چادر خود نیاز دارید، حتماً باید نمونه های سبک این وسظیله را انتخاب نمایید.

طراحی و ارگونومی محصول

خوش دست بودن و برخورداری از طراحی ارگونومی از دیگر موارد حائز اهمیت در انتخاب این وسیله به شمار می آید. نمونه هایی از این محصول که از این ویژگی برخوردار هستند، راحتی را حین استفاده در  طولانی مدت برای شما فراهم می کند.

رنگ نور چراغ قوه

معمولاً نور این نور افکن ها به رنگ سفید یا زرد است. بهتر است بدانید که نور سفید برای شب مناسب است زیرا چشم را منقبض می کند و دید بهتر می شود. همچنین لومن یا قدرت روشنایی این چراغ ها براساس شعاع نوردهی از یکدیگر متمایز می شود. به عبارتی چراغ هایی با میزان روشنایی 200 لومن قابلیت روشنایی تا شعاع 250 متر را دارد.

حالات نوردهی

میزان نوردهی و حالت های مختلف پخش نور از دیگر موارد مهم در انتخاب این محصول به شمار می آید. حالت چشمک زن، تک لامپ، ثابت و چند لامپ از وضعیت های مختلف پرکاربردی که نوردهی یک چراغ نور افکن را فراهم می کنند، محسوب می شود. همچنین برخی از انواع این ابزار نور را پخش می کنند و آن را به طور گسترده تابش می دهد. برخی دیگر از انواع این ابزار در بازار موجود هستند که نور را به صورت خطی، متمرکز و با برد تابش بالا ارائه می دهند.

منبع تغذیه

به طور معمول این وسایل با دو نوع منبع تغذیه کار می کنند. باتری های قابل شارژ و باتری های یک بار مصرف برای راه اندازی و استفاده از این تجهیزات به کار می روند. نکته ای که در ای مبحث اهمیت دارد، مدت زمان روشن ماندن چراغ است. زیرا میزان استفاده از این ابزار با نوع باتری یا منبع تغذیه آن ارتباط مستقیم دارد. مدت زمان نوردهی این چراغ ها در بازه زمانی 2 تا 16 ساعت متغیر است.

اگر برای استفاده محدودتری به این چراغ ها نیاز دارید، پیشنهاد ما به شما انتخاب چراغ قوه شارژی است. اما اگر به مدت زمان طولانی تری برای استفاده به این ابزار نیاز دارید، بهتر نمونه های باتری خور این محصول را انتخاب نمایید. لازم به ذکر است که باید تعدادی باتری باتوجه به مدت زمان استفاده خود، به همراه داشته باشید.

استحکام و ضد آب بودن

از دیگر پاراترهای مهی که حین تهیه این ابزار باید آن را بررسی کنید، مقاومت محصول است. چراغی مناسب است که در برابر ضربه های گوناگون، مقاومت بالایی داشته باشد. همانطور که می دانید در شرایط خارج از محیط های سربسته، احتمال باران و رطوبت وجود دارد. درنتیجه برخورداری از ویژگی ضد آب نیز از دیگر مواردی است که باتوجه به کاربرد خود می توانید آن را در نظر داشته باشید.

گارانتی و خدمات پس از فروش

برخورداری از گارانتی و خدمات پس از فروش، یکی از عوامل مهم در انتخاب شما به شمار می آید. خرید از شرکت هایی که گارانتی و خدمات پس از فروش دارند، می تواند انتخاب شما را تضمین کند.

برند و شرکت تولیدکننده

همانطور که می دانید تولیدکنندگان متفرقه و نامعتبر بسیاری به تولید انواع چراغ های قوه پرداخته اند. درنتیجه بهتر است از شرکت ها و تولیدکنندگان معتبر، محصول مورد نیاز خود را خریداری نمایید. در ادامه شما را با تعدادی از محبوب ترین و قوی ترین تولیدکنندگان این تجهیزات آشناد می نماییم.

برترین برندهای چراغ قوه

امروزه شرکت های بسیاری به تولید این محصول پرداخته اند. در این بخش به معرفی برترین آنها می پردازیم.

چراغ قوه رونیکس

رونیکس یکی از برترین و محبوب ترین برندهایی است که به تولید انواع ابزارآلات پرداخته است. محصولات شرکت رونیکس از کیفیت بالایی برخوردار هستند و باتوجه به استانداردهای بین المللی تولید و عرضه می شوند. چراغ قوه رونیکس 4230، 4255، 4274، 4270 و 4250 از برترین چراغ های قوه ای هستند که توسط این برند به بازار ارائه شده است.

چراغ قوه دی لایت

دی لایت از دیگر برندهایی که است که نام آن در لیست بهترین برند نور افکن ها قرار می گیرد. نور افکن دی لایت مدل GD-2933 با ابعاد 17*20*28 میلی متر، از برد 125 متر، وزن 700 گرم برخوردار است. این محصول از برترین چراغ هایی است که توسط این برند به بازار عرضه شده است و توسط باتری لیتیومی کار می کند. لازم به ذکر است اینن ابزار مقاومت بالایی در برابر آب دارد.

چراغ قوه اولایت

اولاین یکی از محبوب ترین و شناخته شده ترین کمپانی هایی است که به طراحی و تولید انواع نورافکن ها می پردازد. محصولات این برند از مقاومت و کیفیت مطلوبی برخوردار هستند. چراغ قوه اولایت مدل m2r یکی از برترین و محبوب ترین انواع این محصول است که به بازار ارائه شده است.

چراغ قوه اسمال سان

اسمال سان از دیگر شرکت های محبوب و معتبری است که به تولید انواع چراغ های قوه پرداخته است. چراغ قوه اسمال سان t207 ،t209 ،t173 ،t208 t170 ،t168 ،t183 ،t221 و t196 از بهترین مدل های نور افکن هایی هستند که توسط این برند به بازار عرضه شده اند.

چراغ قوه نکستول 

نکس تول از دیگر برندهای محبوب و معتبری است که به تولید انواع این نور افکن ها پرداخته است. چراغ قوه دستی نکس تول مدل NE20030 یکی از برترین و محبوب ترین نمونه های عرضه شده این برند به شمار می آید. این نور افکن با ابعاد 161*34*34 میلی متر، وزن300 گرم، میزان روشنایی 200 لومن و به صورت چشمک زن طراحی و ارائه شده است.

از دیگر برندهای برتر این منبع نور می توان به نایت کر، جی پاس، اسمال سان، دی پی و دیگر برندها اشاره کرد.

قیمت چراغ قوه

قیمت نور افکن بر اساس عواملی مانند وزن و سایز چراغ قوه، خوش دست بودن، رنگ روشنایی، میزان نوردهی، منبع تغذیه، شرایط استفاده و نوع کاربرد، استحکام و ضد آب بودن، گارانتی و خدمات پس از فروش، برند و شرکت تولیدکننده متغیر است. برای اطلاع از قیمت و نحوه تهیه چراغ قوه حرفه ای می توانید با مراجه به سایت راندنو محصول مورد نظر خود را انتخاب و از فروشندگان مورد نظر استعلام قیمت آن را دریافت نمایید.

خرید چراغ قوه

برای خرید چراغ قوه می توانید از بخش بالای همین صفحه، کالای مورد نظر خود را انتخاب کنید و مشخصات فنی کالا را مشاهده نمایید. سپس قیمت کالا را در فروشگاه های مختلف با یکدیگر مقایسه کنید و بصورت مستقیم با فروشنده مورد نظر ارتباط برقرار نمایید. راندنو امکان مشاهده لیست قیمت چراغ قوه و برقراری ارتباطی بدون واسطه با فروشندگان را برای شما فراهم می سازد.

لیست مقایسه

برند


نوع