ثبت فروشگاه

اسپیسر

اسپیسر در خطوط انتقال و توزیع برق نقش بسیار مهمی را ایفا می کند. خطوط توریع و انتقال برق به دلیل این که اغلب در محیط های باز و بدون سقف نصب می شوند، در معرض باد، برف، باران و دیگر عوامل محیطی قرار می گیرند. به همین دلیل امکان آسیب دیدن، قطعی و از کار افتادن آن ها وجود دارد. آسیب دیدن کابل ها در خطوط توزیع سبب ایجاد نوسان می شود. نوسان به هادی کابل ها آسیب می زند و سبب به وجود آمدن جرقه و آسیب به دیگر تجهیزات برقی می شود. این اتفاق در مناطق سردسیر بیشتر است. زیرا در اثر ذوب یخ ممکن است پدیده گالوپینگ رخ دهد. به همین دلیل برای ایمن سازی خطوط و پیشگیری از این اتفاقات از اسپیسرهای بین فازی استفاده می شود.

اسپیسر یک میله فایبرگلاس است که پوشش سیلیکونی روی آن تزریق شده است. برروی این وسیله چترهایی نصب شده است. اسپیسر بین فازی (IPS) هادی ­های کابل را از هم جدا نگه می دارد. در نتیجه از بروز اتفاقاتی همچون قوس الکتریکی و اتصال کوتاه جلوگیری می کند. اسپیسر به فشرده سازی خطوط نیز کمک زیادی می کند.

اسپیسر

انواع اسپیسر بین فازی

اسپیسرهای مختلفی برای فاصله گذاری بین هادی­ ها و جلوگیری از بروز گالوپینگ به بازار عرضه شده است. این مخصولات با توجه به ساختار و جنسی که دارند، اثرات پدیده گالوپینگ را خنثی می کنند. اسپیسرهای بین فازی به طور کلی به سه دسته تقسیم بندی می ­شوند:

  • اسپیسر بین فازی یکپارچه سخت
  • اسپیسر بین فازی یکپارچه منعطف
  • اسپیسر بین فازی منعطف چند بخشی

تمامی این اسپیسرها پرکاربرد هستند در جای به خصوصی به کار گرفته می شوند. اسپیسرهای یکپارچه و سخت از ساده ترین نوع اسپیسرها هستند. اما اسپیسرهای منعطف امروزه سهم بزرگی از بازار را به خود اختصاص داده اند. این محصولات در بارهای خمشی، پیچشی و فشاری مورد استفاده قرار می گیرند.

انواع اسپیسر بین فازی

کاربرد اسپیسر

همان طور که پیش تر گفته شد، اسپیسر بین فازی از رخ دادن پدیده گالوپینگ جلوگیری می کند و مانع به وجود آمدن مشکلاتی نظیر اتصال کوتاه، نوسان و دیگر موارد می شود. به کمک این تجهیزات می توان خطوط انتقال و توزیع را ایمن و فشرده­ سازی نیز کرد.این محصولات سبب ریخته شدن یخ و رطوبت از روی خطوط می شوند.

نصب اسپیسر

اسپیسر بین فازی همان طور که از نامش پیدا است، بین دو هادی یا دو فاز نصب می ­شود. این محصول در هر طرف به یک مقره آویزان می­ شود. در این نقاط اسپیسر با هادی­ ها گره تشکیل می­ دهد. هنگامی که پدیده گالوپینگ اتفاق می افند، اسپیسر موج کشسان و فنری ایجاد می کند که این موج به هادی نیز منتقل می شود. یک موج بازتاب کشسان و فنری از گره نیز به اسپیسر و هادی ارسال می­ شود. این عملیات سبب کنترل پدیده گالوپینگ می شود. معمولاً در هر اسپن یک تا دو اسپیسر بین فازی نصب می شود.

محل نصب اسپیسرهای بین فازی، تعداد آن ها و فواصل اسپیسرها از یکدیگر به عوامل زیادی بستگی دارد. در خطوط انتقال نیز باید طور اختصاصی محاسبه شود. به طور کلی نصب اسپیسرها به صورت قرینه کار استاندارد نیست زیرا باعث ایجاد موج ایستاده در اسپن­ ها می شود.

نصب اسپیسر

اجزای تشكيل دهنده اسپیسر بین فازی

  1. بازوی اسپيسر همراه با مواد افزودنی خاص و شيارهای محدود كننده قدرت كشش
  2. مفصل دو تكه ارتباطی همراه با مواد افزودنی فلزی و معدنی
  3. درپوش به همراه مواد افزودنی فلزی و معدنی

مزایای استفاده از Interphase Spacer

  1. وزن بسيار كم
  2. قدرت مكانيكی مناسب در برابر نيروهای وارد بر شبكه
  3. مجهز به سيستم محدودكننده قدرت كشش جهت جلوگيری از ورود خسارت به ساير تجهيزات
  4. مشخصات الكتريكال بالاتر از حد استاندارد
  5. مقاومت در مقابل رطوبتُ افزایش و کاهش دما
  6. جلوگيری از به هم خوردن آرايش شبكه
  7. صرفه اقتصادی
  8. نصب ساده و سريع
  9. طول عمر بالا
  10. مقاوم در برابر اشعه UV

مزایای استفاده از Interphase Spacer

بهترین برند Interphase Spacer

از اسپیسر در بسیاری از نیروگاه ها و خطوط توزیع برق استفاده می شود. به همین دلیل شرکت های زیادی به تولید و ساخت این محصول می پردازند. از بهترین این شرکت ها می توان به پلیمر عایق اسپادانا و درود کلید اشاره کرد.

قیمت اسپیسر

قیمت این محصولات به عوامل مختلفی همچون جنس، طول، کاربرد، نوع، استانداردها، مقاومت، برند و شرکت سازنده بستگی دارد.

خرید اسپیسر

برای خرید اسپیسر می توانید از بخش بالای همین صفحه، کالای مورد نظر خود را انتخاب کنید و مشخصات فنی کالا را مشاهده نمایید. سپس قیمت کالا را در فروشگاه های مختلف با یکدیگر مقایسه کنید و بصورت مستقیم با فروشنده مورد نظر ارتباط برقرار نمایید. راندنو امکان مشاهده لیست قیمت اسپیسر و برقراری ارتباطی بدون واسطه با فروشندگان را برای شما فراهم می سازد.

لیست مقایسه

برند


طول