ثبت فروشگاه

شیار زن

دستگاه شیارزن یکی از انواع ابزارآلات برقی است که کاربرد آن برش و ایجاد شیار بر روی دیوار است. این وسیله به منظور کندن جای لوله ها و قوطی های برق ولوله های دیگر و هم چنین ایجاد حفره بر روی دیوار استفاده می شود. همچنین این وسیله کاربرد بسیار زیادی در تاسیسات و صنایع ساختمانی دارد.

شیارزن ها در دو نوع تک تیغ و دو تیغ طراحی و تولید می شوند که هر کدام باتوجه به کاربردی دارند، مورد استفاده قرار می گیرند. لازم به ذکر است که تنها تفاوت شیارزن تک تیغ با دو تیغ، به گونه ای است که شیارزن های دوتیغ از قابلیت تنظیم ابعاد برش برخوردار هستند. به عبارتی با استفاده از دستگاه شیارزن دوتیغ می توان اندازه و ابعاد دلخواه را جهت انواع برش، انجام داد.

پیش از تولید دستگاه شیارزن، کندن جای لوله و کابل کاری به وسیله چکش انجام می شد و با دشواری های بسیاری انجام می گرفت. امروزه با تولید این ابزار کاربردی این کار با ظرافت بیشتر و سرعت بالاتری انجام می شود.

شیارزن

کاربرد شیار زن

همانطور که در ابتدا اشاره کردیم، شیارزن ها ابزاری برقی و کاربردی هستند که عملیات برش را با سرعت بالایی انجام می دهند. کندن جای قوطی های برق و لوله ها از کاربردهای اصلی این ابزار به شمار می آید.

اجزای تشکیل دهنده شیارزن

دستگاه شیارزن از یک صفحه گرانیت بر، گیربکس، بلبرینگ، کلید ضد غبار و موتور تشکیل شده است. شیارزن های اصل و معتبر از گارد محافظتی که از جنس آلومینیوم هستند، برخوردار هستند.این دستگاه قابلیت تنظیم پهنا و عمق برش را دارد و از قدرت بالایی برخوردار است.

هر چه سرعت گردش آزاد تیغه و قدرت موتور بالاتر باشد، شیار زن از قدرت بالاتری نیز برخوردار است. همچنین این محصول جهت جمع آوری گرد و خاک به یک خروجی مکنده مجهز است.

اجزای تشکیل دهنده شیارزن

قابلیت های دستگاه شیارزن

استفاده از این دستگاه از از قابلیت های به سزایی برخوردار است. از ویژگی های دستگاه شیارزن می توان به برخورداری از قابلیت تنظیم پهنا و عمق برش، اشاره کرد.

همانطور که قبلاً اشاره کردیم، در صنایع ساختمان، جهت قرارگیری لوله ها، داخل دیوار یا کف از این ابزار استفاده می شود. همچنین بهره گیری از این دستگاه، موجب می شود که کابل ها و لوله ها از دید مخفی بمانند.

نحوه کار با دستگاه شیارزن

کار کردن با این دستگاه بسیار ساده است اما به دلیل این که کارکردن با این دستگاه خطری برای کاربر ایجاد نکند، بهتر است در ابتدا در کنار یک فرد حرفه ای که تخصص دارد، کار با دستگاه را شروع کنید. در ادامه به روش های صحیح استفاده از این ابزار می پردازیم.

  • تیغ های این ابزار برای انجام کار، در جهت حرکت عقربه های ساعت شروع به کار می کنند.
  • پس از انتخاب سطح مورد نظر، دستگاه را روشن نمایید.
  • پس از روشن شدن دستگاه، باید دستگاه را به آرامی بر روی دیوار حرکت بدهید. این حرکت باید از قسمت بالا به سمت پایین انجام بگیرد. برای این کار دستگاه باید در خلاف جهت عقربه های ساعت حرکت کند.

لازم به ذکر است که اگر فشار بیش از حدی به دستگاه وارد کنید، کارکرد صحیح دستگاه کاهش می یابد. همچنین پیش از شروع کار بهتر است محیط موردنظر را آب پاشی کنید تا گرد و غبار کمتری ایجاد شود.

نحوه کار با دستگاه شیارزن

نکات ایمنی کار با دستگاه شیارزن

استفاده از دستگاه شیارزن مانند هر وسیله الکتریکی دیگری مستلزم به رعایت نکات ایمنی است. در ادامه به نکات ایمنی کار با شیارزن می پردازیم.

  •  پیش از استفاده از این دستگاه دفترچه راهنمای کار با آن را تا حد امکان مطالعه نمایید.
  • توصیه میشود در حین انجام کار با این وسیله از دستکش ایمنی، لباس ایمنی و عینک ایمنی استفاده نمایید.
  • در صورتی که دستگاه شیارزن فاقد کلید تعویض دیسک و محافظ استارت مجدد باشد، هنگام تعویض تیغه از خاموش بودن آن اطمینان حاصل نمایید.
  •  هنگام روشن کردن مجدد آن، به کنترل سرعت آن توجه داشته باشید.

نکات ایمنی کار با دستگاه شیارزن

نکات مهم در خرید شیارزن

هنگام خرید دستگاه شیارزن ابتدا باید به این نکته توجه داشته باشید که این دستگاه را برای انجام چه کاری لازم دارید. چرا که قیمت شیارزن ها بسته به قدرت آنها متفاوت است. در ادامه به نکات مهم هنگام خرید این دستگاه می پردازیم.

  1. هنگام خرید این دستگاه به توان .و قدرت آن توجه داشته باشید. هر چه قدرت دستگاه بالاتر باشد، سرعت آن بیشتر بوده و قیمت آن نیز افزایش می یابد.
  2. علاوه بر قدرت شیارزنی باید به توانایی در مقدار قطر یا حفره ای که این دستگاه ایجاد می کند، توجه نمایید.
  3. برخی از شیارزن ها از قابلیت سافت استارت و محافظی جهت استارت مجدد دستگاه، برخوردار هستند. در نتیجه می توانید دستگاه مورد نیاز خود را باتوجه به انتظاری که از آن دارید، انتخاب نمایید.
  4. به استحکام دستگاه، ضد گرد و غبار بودن و ضد ضربه بودن آن، توجه داشته باشید. برخورداری از محفظه ضد گرد و غبار، از ورود گرد و غبار به داخل دستگاه جلوگیری می کند و طول عمر آن نیز بالا می رود.
  5. برخی دیگر از انواع این دستگاه از قابلیت دکمه تعویض دیسک آسان برخوردار هستند که کاربر به راحتی می تواند عملیات تعویض را انجام داده و از احتمال خطر کاسته می شود.
  6. اندازه و ابعاد شیارزن تأثیر مستقیم در قطر صفحه برش این ابزار دارد. صفحات برش 125 . 150 میلی متری، از پرکاربردترین انواع صفحات بوده و جهت انجام کارهای ساختمانی مورد استفاده قرار می گیرد. لازم به ذکر است که بزرگترین اندازه این صفحات برش، با قطر 230 میلی متر در بازار موجود هستند.
  7. شرکت تولید کننده دستگاه از دیگر نکاتی است که باید به آن توجه داشته باشیم، امروزه در سطح جهان برندها و شرکت های بسیاری به تولید شیارزن پرداخته اند.
  8.  گارانتی و خدمات پس از فروش دستگاه، سرعت گردش آزاد، نوع تیغه و... از دیگر مسائلی است که در حین خرید باید به‌ آن توجه داشته باشیم.
  9. طراحی ارگونومیک و استاندارد دستگاه از دیگر نکاتی است که هنگام خرید این محصول باید به آن توجه داشته باشید. یک شیارزن مناسب باید طبق استانداردهای جهانی تولید شود و در قسمت دسته از طراحی ارگونومیک بهره مند باشد تا کاربر به راحتی از آن استفاده نماید.

بهترین برند شیارزن

برندهای محبوب و متعددی به تولید این محصول کاربردی پرداخته اند. در ادامه به برندهای معتبر تولیدکننده این محصول می پردازیم.

شیار زن ماکیتا

شرکت ماکیتا در سال 1915 توسط ماسابورو ماکیتا تأسیس شد. برند ماکیتا از قدرتمندترین تولیدکنندگان ابزارآلات در جهان است. محصولات تولیدشده این شرکت نیز از کیفیت مطلوبی برخوردار هستند. از محبوب ترین شیارزن تولیدشده توسط این شرکت می توان به شیارزن ماکیتا SG1250 ،SG150 و ... اشاره کرد.

شیارزن دی سی ای

شرکت DCA در سال 2001 در کشور چین تأسیس شد. برند دی سی ای برندی معتبر و محبوب در حوزه تولید ابزارآلات برقی است. محصولات تولیدشده این برند نیز از کیفیت بالایی برخوردار هستند. لازم به ذکر است که تمام محصولات این شرکت طبق استانداردهای تأییدشده، تولید و عرضه می شوند. از محبوب ترین شیارزن تولیدشده این شرکت می توان از شیارزن تک تیغ DCA مدل AZE05-110 ،AZR180 ،AZR02-150 و ... نام برد.

شیار زن توسن

برند توسن فعالیت خود را از سال 1382 آغاز نمود. محصولات تولیدشده این شرکت طبق استاندادهای بین المللی بوده و با کیفیت خوبی به بازار عرضه می شوند. از محبوب ترین شیارزن تولیدشده توسط این شرکت می توان به شیارزن توسن مدل 5083SM و ... اشاره کرد.

شیارزن رونیکس، آاگ، الیت، پوکا، متابو، بوش، کرون، آنکور و ... از دیگر برندهای معتبر تولیدکننده این محصول به شمار می آیند. شیارزن رونیکس3411 از محبوب ترین شیارزن های تولیدکننده برند رونیکس است.

قیمت دستگاه شیار زن

قیمت شیارزن باتوجه به مشخصه هایی که برخوردار هستند و همچنین نیاز کاربران، متغیر است. عواملی مانند نوع تیغ، توان موتور، دیمر، برند تولیدکننده، گارانتی و خدمات پس از فروش و ... در قیمت این محصول تأثیرگذار هستند.

خرید شیارزن

برای خرید شیارزن می توانید از بخش بالای همین صفحه، کالای مورد نظر خود را انتخاب کنید و مشخصات فنی کالا را مشاهده نمایید. سپس قیمت کالا را در فروشگاه های مختلف با یکدیگر مقایسه کنید و بصورت مستقیم با فروشنده مورد نظر ارتباط برقرار نمایید. راندنو امکان مشاهده لیست قیمت شیار زن  و برقراری ارتباطی بدون واسطه با فروشندگان را برای شما فراهم می سازد.

لیست مقایسه

برند


بازه سرعت


بازه توان