ثبت فروشگاه

انبر‌ جوشکاری یا نگهدارنده الکترود یک نوع دسته عایق است که الکترود به آن وصل می‌شود. این انبر، الکترود را به قطعه کار متصل می‌کند و جریان لازم میان کابل جوش و الکترود را برقرار می‌کند. این ابزار در واقع یک گیره است که الکترود به آن بسته می‌شود. همچنین نگهداری کابل‌های الکترود با دو پیچ آلن و امکان قرار دادن الکترود در زوایای جوش 45 درجه و 90 درجه از دیگر کاربردهای انبر جوش به شمار می‌آید. به طور کلی انبر جوشکاری یکی از مهم‌ترین تجهیزات برای انجام عملیات جوشکاری به شمار می‌آید. توجه نمایید بدون این ابزار عملیات جوشکاری امکان‌پذیر نیست.

استفاده از این انبر برای کنترل قوس الکتریکی (ARC) کاربرد دارد. انبرهای جوشکاری با شکل‌های مختلف و در انواع گوناگون به بازار عرضه می‌شوند. برای هر الکترود، انبر جوش متفاوتی با قطر داخلی قابل ارائه است و هر یک از آن‌ها قابلیت عبور ماکزیمم جریان الکتریکی را برعهده دارند. به عنوان مثال برای کار با دستگاه جوش‌هایی با جریان مجاز 300 آمپر، بهتر است از انبر جوش بزرگ استفاده شود. انواع انبر جوشکاری در حالت استاندارد در چند مدل قابل استفاده هستند. از پرکاربردترین آن‌ها می‌توان از انبر جوش 200 تا 300 آمپر، انبر جوش 400 تا 450 آمپر، انبر جوش 500 تا 550 آمپر و انبر جوش 600 تا 650 آمپر نام برد.

برخورداری از دسته عایق و نارسانا یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های این انبر به شمار می‌آید.

لازم به ذکر است در صورت فاصله الکترود از نوک انبر به اندازه 5 سانتی‌متر باید آن را بیرون آورد و جدا کرد. در غیر این صورت هنگام جوشکاری به عایق انبر آسیب می‌رسد.

قیمت انبر جوشکاری

قیمت انبر اتصال جوشکاری به عوامل مختلفی همچون سایز و مدل انبر، نوع فرآیند جوشکاری، برند تولیدکننده و ویژگی‌های فنی آن بستگی دارد. هرچه انبر جوش قدرت بیشتری داشته باشد، قیمت آن نیز افزایش می‌یابد. لازم به ذکر است انبر جوش مدل پلاسما به دلیل بهره‌گیری از تکنولوژی پیچیده، در مقایسه با سایر انبرها قیمت بیشتری نیز دارد. 

انبر جوشکاری توسن، آیرون مکس، اکتیو و سپهر جوش از تولیدکنندگان محبوب این تجهیزات هستند. جهت تهیه انبر جوشکاری خارجی با مراجعه به سایت راندنو می‌توانید لیست فروشندگان این تجهیزات را مشاهده نمایید و محصول مورد نظر را بدون هیچ واسطه‌ای خریداری نمایید.

خرید انبر جوش از راندنو

پیش از خرید انبر جوش بهتر است به موارد زیر توجه شود:

  • پیش از هر چیز، باید به نوع جوشکاری (تیگ یا میگ مگ بودن آن) توجه کنید. شما باید براساس سطح تجربه خود در حوزه جوشکاری و شناسایی نیازتان، مناسب‌ترین انبر جوش را انتخاب کنید.
  • انبر جوش بادی انعطاف‌‌پذیری بالایی داشته باشد و عایق موجود بر روی آن مقاومت بالایی در برابر حرارت داشته باشد. بهترین روکش‌های قابل استفاده بر روی این انبر می‌تواند از جنس کائوچو، الستیک و غیره باشد.
  • به وزن انبر جوش مورد نظر توجه نمایید که سبک باشد. برخی از مدل‌های جدید این قطعه به منظور تعویض و استفاده آسان از الکترود به گیره مجهز هستند. وجود این گیره مانع خستگی جوشکاران می‌شود.
  • به تناسب نوع انبر با شدت جریان دستگاه توجه نمایید. در صورتی که شدت جریان بالاتر از حداکثر تحمل جریان انبر باشد، موجب سوختن آن شده و در صورتی که قابلیت تحمل جریان انبر جوشکاری بالاتر از شدت جریان مصرفی باشد، حمل و نقل آن نیز برای جوشکار دشوار می‌شود.
  • به کیفیت ساخت انبر جوشکاری دقت نمایید. انبر‌هایی که دارای روکش عایق بسیار قوی از جنس الستیک، کائوچو و موارد دیگر هستند را خریداری نمایید. دهانه انبر باید به گونه‌ایی باشد که الکترود را محکم و در زاویه دلخواه شما نگه دارد.

برای خرید انبر جوشکاری جدید می‌توانید از بخش بالای همین صفحه، کالای مورد نظر خود را انتخاب کنید و مشخصات انبر جوشکاری خارجی و ایرانی را مشاهده نمایید. سپس قیمت کالا را در فروشگاه‌های مختلف با یکدیگر مقایسه کنید و بصورت مستقیم با فروشنده مورد نظر ارتباط برقرار نمایید. راندنو امکان مشاهده لیست قیمت بهترین انبر جوشکاری و برقراری ارتباطی بدون واسطه با نمایندگی و مراکز فروش آن را برای شما فراهم می‌سازد.  

لیست مقایسه

برند


نوع