ثبت فروشگاه

تریلر بونکر سه محور توحید

از ۱,۶۵۰,۰۰۰,۰۰۰ تا ۱,۶۵۰,۰۰۰,۰۰۰ تومان

تریلر کمپرسی دو محور توحید

از ۱,۴۵۰,۰۰۰,۰۰۰ تا ۱,۴۵۰,۰۰۰,۰۰۰ تومان

تریلر بونکر وی (V) توحید

از ۱,۵۵۰,۰۰۰,۰۰۰ تا ۱,۵۵۰,۰۰۰,۰۰۰ تومان

تریلر تانکر حمل سوخت سه محور توحید

از ۱,۵۵۰,۰۰۰,۰۰۰ تا ۱,۵۵۰,۰۰۰,۰۰۰ تومان

تریلر کمرشکن دو محور توحید

از ۱,۹۵۰,۰۰۰,۰۰۰ تا ۱,۹۵۰,۰۰۰,۰۰۰ تومان

تریلر کمپرسی سه محور توحید

از ۱,۵۵۰,۰۰۰,۰۰۰ تا ۱,۵۵۰,۰۰۰,۰۰۰ تومان

تریلر بونکر دو محور توحید

از ۱,۴۵۰,۰۰۰,۰۰۰ تا ۱,۴۵۰,۰۰۰,۰۰۰ تومان

تریلر تانکر حمل سوخت دو محور توحید

از ۱,۴۵۰,۰۰۰,۰۰۰ تا ۱,۴۵۰,۰۰۰,۰۰۰ تومان

تریلر کمرشکن سه محور توحید

از ۲,۱۰۰,۰۰۰,۰۰۰ تا ۲,۱۰۰,۰۰۰,۰۰۰ تومان

تریلر کفی سه محور توحید

از ۱,۳۵۰,۰۰۰,۰۰۰ تا ۱,۳۵۰,۰۰۰,۰۰۰ تومان

تریلر نوعی کامیون حمل بار است که با نام ماشین سنگین شناخته می‌شود. تریلر یک وسیله نقلیه تجاری است که قابلیت حمل بارکش‌های مختلف را دارد. در واقع تریلی از تلفیق کشنده و تریلر تشکیل می‌شود. بخش کشنده (بارکش) این ماشین کله‌گی یا اسب نام دارد. تفاوت اصلی تریلر با کامیون، برخورداری از قابلیت جدا شدن تریلر از کشنده است. همچنین تریلرها به 18 عدد چرخ مجهز هستند. استفاده از انواع تریلر برای حمل و جابه‌جایی بارهای سنگین و حجیم در مسافت‌های طولانی استفاده می‌شود. همچنین به دلیل طراحی خاصی که دارد، قابلیت انعطاف‌پذیری بالایی در زمینه حمل و نقل بارها نیز دارد. به طور کلی تریلرها بدنه بزرگ و مقاومی دارند و به وسیله یک یا چند محور حمل می‌شوند.

در پاسخ به سؤال تریلر ماشین چیست باید بگوییم معمولاً برای حمل بارهایی مانند کانتینرها، مواد ساختمانی، ماشین‌آلات سنگین و سایر بارهای سنگین از تریلر استفاده می‌شود. جابه‌جایی تجهیزاتی مانند سیمان و ماسه که به صورت فله‌ای صورت می‌گیرد نیز توسط ماشین‌های تریلی امکان‌پذیر است. همچنین حمل اقلام خوراکی مانند آرد نیز توسط سوله‌های حمل سیمان انجام می‌شود.

انواع تریلی به دلیل قدرت و ظرفیت حمل بالایی که دارند، در صنایع حمل و نقل و لجستیک به کار می‌روند. ابعاد و وزن تریلرها در کشورهای مختلف، با توجه به استانداردهای تعیین شده متغیر است.

ماشین تریلی براساس نوع عملکرد، تعداد محور و تعداد لاستیک به چند دسته تقسیم می‌شوند. تریلی‌ها براساس نوع محور در انواع تک محور، دو محور، سه محور و چهار محور تولید می‌شوند. همچنین تریلی ترانزیت، تریلر کمرشکن، کامیون کمپرسی، تریلی تیغه، تریلر تانکر، تریلی یخچالی، تریلر کفی و بونکر سیمان از رایج‌ترین آن‌ها هستند که براساس نوع عملکرد با یکدیگر تفاوت دارند. لازم به ذکر است تریلرهای نام برده با توجه به تعداد لاستیک و تعداد محور نیز از یکدیگر متمایز می‌شوند.

قیمت تریلر

قیمت تریلی به نوع محصول، ظرفیت و ابعاد، کیفیت، شرکت تولیدکننده، شرایط و نوسانات بازار بستگی دارد. قیمت تریلی بارکش در بازار ایران نسبت به تریلی‌های چینی، تغییرات کمتری دارد. سازندگان و تولیدکنندگان تریلی‌ها در سراسر جهان پیوسته در حال رشد و بهره‌گیری از نوآوری‌های جدید در زمینه تولیدات خود هستند.

همچنین قیمت تریلرها در بازار ممکن است متغیر باشد و برای اطلاعات دقیق‌تر، می‌توانید به سایت راندنو مراجعه نمایید و به صورت مستقیم با تولیدکنندگان و فروشندگان بارکش‌ها در ارتباط باشید. از بهترین تولیدکنندگان انواع تریلر می‌توان از تریلی اسکانیا، ولوو، بنز، ماموت، رنو، فوتون و توحید تریلر نام برد.

خرید تریلر از راندنو

برای خرید تریلر و استعلام قیمت انواع تریلی حمل بار می‌توانید از بخش بالای همین صفحه، کالای مورد نظر خود را انتخاب کنید و مشخصات تریلر را مشاهده نمایید. سپس قیمت کالا را در فروشگاه‌های مختلف با یکدیگر مقایسه کنید و به صورت مستقیم با فروشنده مورد نظر ارتباط برقرار نمایید. راندنو امکان مشاهده لیست قیمت روز انواع تریلر ماموت و تولیدکنندگان دیگر و همچنین برقراری ارتباطی بدون واسطه با نمایندگی‌ها و مراکز فروش تریلر را برای شما فراهم می‌سازد.

لیست مقایسه

برند