ثبت فروشگاه

تریلر

تریلر نوعی کامیون حمل بار است که با نام ماشین سنگین شناخته می‌شود. تریلر یک وسیله نقلیه تجاری است که قابلیت دارد بارکش‌های مختلف را حمل کند. بخش کشنده (بارکش) این ماشین کله‌گی یا اسب نام دارد. تفاوت اصلی تریلر با کامیون، برخورداری از قابلیت جدا شدن تریلر از کشنده است. همچنین تریلرها به 18 عدد چرخ مجهز شده‌اند. استفاده از انواع تریلر برای حمل و جابه‌جایی بارهای سنگین و حجیم در مسافت‌های طولانی کاربرد دارد. همچنین به دلیل طراحی خاصی که دارد، قابلیت انعطاف‌پذیری بالایی در حمل و نقل بارها دارد. به طور کلی تریلرها بدنه بزرگ و مقاومی دارند که به وسیله یک یا چند محور حمل می‌شوند.

در پاسخ به سؤال تریلر ماشین چیست باید بگوییم معمولاً برای حمل بارهایی مانند کانتینرها، مواد ساختمانی، ماشین‌آلات سنگین و سایر بارهای سنگین از تریلر استفاده می‌شود. تریلر به دلیل قدرت و ظرفیت حمل بالایی که دارد، در صنایع حمل و نقل و لجستیک از کاربردهای زیادی برخوردار است. لازم به ذکر است تریلر به انگلیسی نیز trailer نام دارد. ابعاد و وزن تریلرها در کشورهای مختلف، با توجه به استانداردهای تعیین شده متغیر است. از بهترین تولیدکنندگان انواع تریلر می‌توان از تریلی اسکانیا، ولوو، بنز، ماموت، رنو، فوتون و توحید تریلر نام برد.

ماشین تریلی براساس کاربرد و نوع باری که حمل می‌کند، به چند دسته تقسیم می‌شود که برخی از مدل‌های آن عبارتند از:

  • تریلی ترانزیت: ترانزیت از پرطرفدارترین انواع تریلر است و با نام تریلی چادری هم شناخته می‌شود. استفاده از این تریلر برای جابه‌جایی کالاهای بین‌المللی مناسب است.
  • تریلر کفی: تریلی کفی از رایج‌ترین انواع تریلی است که دیواره ندارد. این تریلی تنها به یک کفی مجهز شده است و برای حمل تجهیزات سنگین و صنعتی مناسب است. تریلر کفی سه محور از بهترین مدل‌های نوع کفی محسوب می‌شود.
  • تریلر کمرشکن: ابعاد و ظرفیت حمل تریلی کمرشکن نسبت به ماشین‌های دیگر بیشتر است. این تریلی در انواع دو محور، سه محور و چهار محور نیز تولید می‌شود.
  • تریلر بونکر: بونکر نوع دیگری از تریلی است که بدون شاسی تولید می‌شود و نفوذپذیری بسیار کمی دارد. استفاده از این نوع تریلی برای حمل سیمان فله‌ای کاربرد دارد.
  • کامیون کمپرسی: تریلر کمپرسی به صورت اتاق‌دار تولید می‌شود و بخش حمل بار آن توسط جک بالابر جابه‌جا می‌شود. استفاده از این تریلی به منظور انتقال محموله‌هایی همچون غلات، مواد معدنی و مصالح ساختمانی کاربرد دارد.
  • تریلی تیغه: این ماشین با نام کانتینربر نیز در بازار شناخته شده است. استفاده از این محصول برای حمل روغن و انواع مخازن گاز کاربرد دارد.
  • تریلر تانکر: این محصول با نام تریلر حمل سوخت شناخته می‌شود. حمل انواع سوخت و مایعات مانند نفت و آب از رایج‌ترین کاربردهای این تریلی به شمار می‌آید. لازم به ذکر است تریلر تانکر سه محور از محبوب‌ترین انواع این نوع تریلی است.
  • تریلی یخچالی: همان‌طور که از نام این تریلی مشخص است، به منظور حمل و نقل مواد غذایی مورد استفاده قرار می‌گیرد. حمل انواع گوشت و محصولات دریایی، میوه و سبزیجات، مواد دارویی و شیمیایی از رایج‌ترین کاربردهای این ماشین به شمار می‌آید

قیمت تریلر

قیمت تریلی به نوع محصول، ظرفیت و ابعاد، کیفیت، شرکت تولیدکننده و شرایط بازار بستگی دارد. قیمت تریلی بارکش در بازار ایران نسبت به تریلی‌های چینی، تغییرات کمتری دارد. همچنین قیمت تریلرها در بازار ممکن است متغیر باشد و برای اطلاعات دقیق‌تر، می‌توانید به سایت راندنو مراجعه کرده و به صورت مستقیم با تولیدکنندگان و فروشندگان تجهیزات در ارتباط باشید.

خرید تریلر از راندنو

برای خرید تریلر و استعلام قیمت انواع تریلر می‌توانید از بخش بالای همین صفحه، کالای مورد نظر خود را انتخاب کنید و مشخصات تریلر را مشاهده نمایید. سپس قیمت کالا را در فروشگاه‌های مختلف با یکدیگر مقایسه کنید و به صورت مستقیم با فروشنده مورد نظر ارتباط برقرار نمایید. راندنو امکان مشاهده لیست قیمت روز انواع تریلر ماموت و تولیدکنندگان دیگر و همچنین برقراری ارتباطی بدون واسطه با نمایندگی‌ها و مراکز فروش تریلر را برای شما فراهم می‌سازد.

لیست مقایسه

برند