ثبت فروشگاه

لوله برق

لوله برق یکی از مهم ترین تجهیزاتی است که در صنایع مختلف به خصوص ساختمان سازی به کار گرفته می شود. انواع لوله برق و اتصالات برقی از مهم ترین المان ها در ساختمان محسوب می شوند. لوله و اتصالات برقی در یک مجموعه مسیر عبور سیم و کابل های ساختمان را فراهم می کنند. این محصولات می توانند از تمامی سیم و کابل ها حفاظت کنند. لوله های برق در ساختمان های مسکونی، تجاری، اداری، صنعتی و دیگر موارد به کار گرفته می شود. استفاده از این لوله ها سبب می شود تا سیم و کابل کشی مجموعه با نظم و ترتیب بیشتری صورت بگیرد. همچنین سیم و کابل از دسترس افراد غیرمتخصص دور می شود.

نصب و جاگذاری لوله برق یکی از اصلی ترین مراحل در ساخت ساختمان است. چون تمامی سیم و کابل های یک مجموعه قرار است از داخل این لوله ها عبور کند، در نتیجه جنس و ابعاد آن ها اهمیت زیادی دارد. بخشی از کاربرد این تجهیزات مربوط به معابر و خیابان های سطح شهر است. لوله های برق معابری جهت نگهداری سیم های برق، تلفن و آنتن به کار گرفته می شوند. این محصولات مسیری ایجاد می کنند تا این سیم ها به قسمت های مختلف خانه یا محل مورد نظر کشیده شود.

مرغوبیت لوله های برق اغلب براساس میزان وزن لوله و مواد اولیه ای که در ساخت آن به کار رفته است، تعیین می شود. لوله های مخصوص برق کاری در متراژهای مختلفی عرضه می شود. کاربران باید متناسب با محل نصب متراژ مناسب را خریداری کنند. هر شاخه لوله فولادی اغلب 3 متری و هر شاخه لوله پلی آمید و پی وی سی اغلب 6 متری است.

لوله های برق در سایزهای مختلفی به بازار عرضه می شوند. لوله برق سایز 11، 16، 21، 25 و ... به بازار عرضه می شود.

لوله برق

انواع لوله برق

براساس استانداردهای برق و ساختمان لوله های برق باید متناسب با پروژه برای کف، دیوار، سقف و دیگر مکان ها انتخاب شوند. این لوله ها به کمک دیگر اتصالات ساختمان به هم متصل می شوند و مسیر طولانی تری به وجود می آورند. به عنوان مثال در صورتی که بخواهیم لوله برق را در مسیر عمودی ادامه دهیم باید از زانویی های 90 یا 45 درجه استفاده کنیم. لوله ها براساس کاربرد و جنس به دسته های زیر تقسیم بندی می شوند:

لوله برق پی آمید

لوله برق پلی آمید نوعی لوله با مقاومت بالا است. این لوله در محیط های گرم با حرارت بالا می تواند به کار گرفته شود اما اشتعال پذیر است و باید میزان حرارت و دما کنترل شده باشد. این محصول جهت حفاظت و کاورینگ خطوط سیم و کابل از این محصول استفاده می شود. در ساخت این محصولات از مواد پلیمری استفاده شده است. لوله پلی آمید در رنگ های سفید، سفید خط دار یا مشکی به بازار عرضه شود.

لوله برق پی آمید

لوله برق پی وی سی

لوله پی وی سی یکی دیگر از لوله برق های پرکاربرد در صنعت برق است. این لوله ها با دوام هستند و در برابر عوام محیطی مختلف از خود مقاومت نشان می دهند. یکی از مزیت های این لوله ها این است که وزن کمی دارند و به راحتی نصب می شوند. لوله برق PVC در دو نوع معمولی و نسوز - نشکن به بازار عرضه می شود. انتخاب این لوله ها به کاربرد مورد انتظار و محل نصب بستگی دارد. لوله های پی وی سی لوله هایی هستند که در فضاهایی با احتمال کشش، فشار و ضربه مناسب هستند.  لوله های پی وی سی در دو نوع زیر به بازار عرضه می شوند.

لوله پی وی سی خم سرد همان لوله UPVC است. این لوله ها به صورت غیرپلاستیکی ساخته شده اند و جنس آن ها سخت است. این لوله ها انعطاف پذیری کمتری نسبت به لوله پی وی سی خم گرم دارد. لوله PVC خم گرم پس از گرم شدن، به راحتی منعتطف می شوند و به حالت دلخواه خم می شوند. لوله های خم گرم دوام بیشتری نسبت به خم سرد دارند.

لوله برق پی وی سی

لوله پلیکا

لوله پلیکا (لوله پولیکا) نوعی لوله برق یو پی وی سی است  که اغلب با رنگ طوسی به بازار عرضه می شوند. پلیکا برندی در زمینه تولید انواع لوله برق است. این شرکت به تولید لوله فاضلاب نیز می پردازد.

لوله برق پلی اتیلن

لوله پلی اتیلن از نوعی پلاستیک نرم ساخته شده است. همین موضوع سبب افزایش انعطاف پذیری آن شده است. از لوله پلی اتیلن می توان در کابل کشی های زیر زمین استفاده کرد. برای کابل های مخابراتی و کابل های فیبر نوری اغلب از این لوله ها استفاده می شود.

لوله برق پلی اتیلن

لوله فولادی برق یا لوله برق گالوانیزه

لوله برق فولادی یکی از مقاوم ترین انواع لوله برق است که با نام لوله گالوانیزه برق نیز شناخته می شود. این لوله ها در برابر ضربه های شدید مکانیکی، جوندگی حیوانات، فشار و دیگر موارد از خود مقاومت نشان می دهند. لوله های فولادی برق اغلب به سه شکل لوله فولادی مشکی، لوله فولادی گالوانیزه سرد و لوله فولادی گالوانیزه گرم تولید می شوند.

  • لوله برق گالوانیزه سرد: این لوله ها از جنس فلز ساخته شده اند و آبکاری سرد روی آن ها صورت گرفته است. این محصولات اغلب در فضاهای سرپوشیده مورد استفاده قرار می گیرد. امکان زنگ زدگی این محصولات در فضاهای مرطوب وجود دارد.
  • لوله برق گالوانیزه گرم: این لوله ها از جنس فلز هستند و روی آن ها آبکاری گرم صورت گرفته است. این لوله ها را می توان در فضاهای خارجی و مناطق سرباز نیز استفاده کرد. زیرا در اثر رطوبت دچار زنگ زدگی نمی شوند.

نوعی لوله فلزی با نام لوله کاندوئیت فلزی نیز به بازار عرضه می شود که از جنس آهن ساخته شده است. این لوله ها د وام بالایی دارند و برای استفاده در زیر آب مناسب هستند. این لوله ها به دلیل جنسی که دارند عایق مناسبی نیستند. 

لوله فولادی برق یا لوله برق گالوانیزه

لوله برق خرطومی

لوله خرطومی یکی از انواع لوله برق است که قابلیت انعطاف پذیری بالایی را دارد. این لوله ها به تمامی زاویه ها خم می شوند و جنس آن ها از پی وی سی و غیر قابل اشتعال است. لوله برق خرطومی در انواع مختلفی تولید می شود. پوشش روی لوله های خرطومی از جنس پلی آمید یا پلیکا است. از این لوله ها می توان برای عبور سیم های برق روی دیوارهای سازه ای استفاده کرد.

لوله خرطومی در انواع زیر به بازار عرضه می شود:

لوله خرطومی ساده

این لوله ها از سیم و کابل ها حفاظت می کنند و انعطاف بالایی دارند.

لوله خرطومی نسوز

این لوله ها از جنس پی وی سی ساخته شده اند و در برابر آتش و عوامل محیطی بسیار مقاوم هستند.

لوله فلکسیبل

لوله و اتصالات خرطومی در صورتی که روکش فلزی داشته باشند برای عبور سیم و کابل در دیواره های خارجی به کار می روند. در این صورت این محصولات لوله فلکسی یا لوله فلکسیبل نامیده می شوند. از این لوله در محیط های کارگاهی و صنعتی استفاده می شود.

لوله برق خرطومی

اتصالات لوله برق

  • بوش: بوش یا بوشن جهت اتصال لوله های برق فلزی به یکدیگر استفاده می شود.
  • براس بوش: جهت اتصال لوله برق فلزی به جعبه تقسیم از براس بوش استفاده می شود.
  • تبدیل: اگر بخواهیم از جعبه تقسیم انشعاب با لوله قطر کم بگیریم، از تبدیل استفاده می شود.
  • زانو: برای خم کردن مسیر لوله برق زانو به کار گرفته می شود.
  • جعبه تقسیم: جهت اتصال چند لوله برق به هم جعبه تقسیم به کار گرفته می شود.
  • بست: برای اتصال لوله برق های روکار بست استفاده می شود.

نکات مهم در لوله کشی ساختمان

  1. تعداد خم های بکار رفته در مسیر لوله نباید بیشتر از 4 عدد باشد. 
  2. استفاده از لوله تنها برای کابل های مربوط به یک مدار مجاز است.
  3. در صورتی که در محیط های مرطوب از لوله استفاده شود، لوله باید به صورت روکار باشد و با سطح مجاور آن فاصله استاندارد داشته باشد.
  4. لوله ها از تابلو برق منشا می گیرند و باید در انتهای مسیر به پریز یا جعبه تقسیم برسند.
  5. هیچ گاه نباید از لوله برق به صورت مورب استفاده کرد.
  6.  لوله برق در دیوار باید در حداقل عمق 15 میلی متر و در کف 3 سانتی متر قرار بگیرد.

مزایای استفاده از لوله برق ساختمان

  • کاهش هزینه های تعمیر و تعویض کابل ها
  • کاهش خطر برق گرفتگی و آتش سوزی
  • حفاظت از کابل ها در برابر پوسیدگی
  • افزایش زیبایی و مرتب شدن محیط
  • امکان تغییر در مسیر سیم کشی

مزایای استفاده از لوله برق ساختمان

بهترین برند لوله برق

استفاده از لوله برق در صنعت ساختمان سازی ضرورت دارد. شرکت های زیادی به ساخت و تولید انواع لوله می پردازند. از بهترین این شرکت ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

لوله برق سمنان

شرکت لوله پی وی سی سمنان یکی از برترین برندها در زمینه تولید انواع لوله در ایران است. این شرکت از بهترین مواد اولیه و به روزترین دستگاه ها در ساخت تجهیزات استفاده می کند. سمان به تولید انواع لوله، زانویی و قوطی کلید می پردازد.

لوله برق رهورد خراسان

رهورد خراسان با بیش از سه دهه تجربه تحقیقاتی و تولیدی، توانسته یکی از بزرگ ترین تولیدکننده هی صنعت لوله برق در ایران باشد. محصولات تولیدی این شرکت با کیفیت هستند و مطابق با استانداردهای معتبر جهانی به بازار عرضه می شوند. این محصولات در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی، صنایع برق، اتوماسیون، نیروگاه ها، صنایع هوایی، دریایی، ریلی و خودروسازی، صنایع نظامی و امنیتی به کار گرفته می شود.

لوله برق اوج

اوج یکی از برترین شرکت ها در زمینه تولید لوله برق است. اوج به تولید قوطی کلید پریز، جعبه فیوز میینیاتوری، انواع لوله برق و دیگر موارد می پردازد. در ساخت لوله های برق اوج از مواد اولیه با کیفیت، تجهیزات به روز و پرسنل حرفه ای استفاده شده است.

لوله برق توس فلکس

توس فللکس بیش از 35 سال سابقه در زمینه تولید تجهیزات برقی دارد. این شرکت گواهینامه ها و استانداردهای لازم را به دست آورده است. توس فلکس به تولید بست های نایلونی، سری لوله، انواع لوله برق، گلند و دیگر اتصالات می پردازد.

قیمت لوله برق

در هنگام خرید لوله برق باید به مواردی همجون ابعاد لوله، جنس لوله، نوع کابلی که از لوله می گذرد، وزن لوله، آب و هوای منطقه و دیگر موارد توجه کنید. قیمت لوله ها نیز به همین عوامل بستگی دارد.

خرید لوله برق

برای خرید لوله برق می توانید از بخش بالای همین صفحه، کالای مورد نظر خود را انتخاب کنید و مشخصات فنی کالا را مشاهده نمایید. سپس قیمت کالا را در فروشگاه های مختلف با یکدیگر مقایسه کنید و بصورت مستقیم با فروشنده مورد نظر ارتباط برقرار نمایید. راندنو امکان مشاهده لیست قیمت لوله برق و برقراری ارتباطی بدون واسطه با فروشندگان را برای شما فراهم می سازد.

لیست مقایسه

برند