تریلر حمل سوخت را با نام کامیون تانکر نیز می شناسند. تانکر حمل سوخت از تجهیزاتی است که به منظور حمل مواد سوختی مورد استفاده قرار می گیرد. بر روی این وسیله نقلیه سنگین، مخزنی قرار گرفته است. همچنین موادی که نگهداری از آنها به فضای بسته وابسته است، در این مخازن قرار می گیرند. به طور کلی از تریلی حمل سوخت برای نگهداری و ذخیره سازی مواد سوختی و نفتی که به صورت مایع هستند، استفاده می شود. این مخزن تانکر حمل سوخت باتوجه به نوع گاز مورد حمل، در انواع مختلفی تولید و عرضه می شود.
جهت اطلاع از قیمت تانکر حمل سوخت با مراجعه به سایت راندنو می توانید لیست فروشندگان این محصول را مشاهده نمایید. راندنو امکان خرید تانکر حمل سوخت را به صورت مستقیم از فروشندگان برای شما فراهم نموده است. لازم است بدانید که سوخت های چهارگانه مانند بنزین، گازوئیل، مازوت و نفت سفید در تانکرهایی با جنس ورقه های فولاد کربنی ذخیره سازی می شوند.
تریلرهایی که مخازن بزرگ دارند، حجم ذخیره سازی آنها 21000 تا 44000 لیتر است. همچنین کامیون های کوچکتر نیز از مخازنی با ظرفیت 3800 تا 11000 لیتر برخوردار هستند.
ترانزیت سوخت و مواد نفتی یکی از پردغدغه ترین و پر ریسک ترین نوع حمل و نقل سوخت است. این فعالیت باید براساس مقررات و ضوابط خاص انجام شود. نکته حائز اهمیت، حمل این مواد است که بهتر است با استفاده از وسایل نقلیه مسقف صورت بگیرد. اهمیت مسقف بودن این وسایل در عدم تماس عوامل طبیعی مانند باران و اشعه خورشید به مواد سوختی است.
در پاسخ به تانکر چیست باید بگوییم از این تجهیزات برای حمل و ذخیره سازی انواع سوخت استفاده می شوند. به طوریکه پشت کامیون ها و تریلی ها قرار می گیرند و جابه جا می شوند. همچنین این مخازن ذخیره، یکی از پرکاربردترین تجهیزات مورد نیاز در صنایع مختلف هستند. این تانکرها باید از امنیت بالایی برخوردار باشند. همانطور که در ابتدا به این موضوع پرداخته شد، ظرفیت مخازن حمل سوخت به نوع ماده حمل شونده و مقدار آن بستگی دارد.
به طور معمول صنایع تانکرسازی از ورق های فولادی ST37 در ساختار تریلرها استفاده می کنند. همچنین بیشتر این تجهیزات با استفاده از متریال های ورق فولاد سیاه تولید می شوند. معمولاً مخازن این تریلی ها از عایق های گوناگون حرارتی برخوردار هستند که موجب حفظ مواد درون آنها می شود. در راندنو می توانید قیمت تانکر ماموت را مشاهده و با فروشندگان محصول مورد نظر، به صورت مستقیم در ارتباط باشید.
همانطور که پیش از این گفته شد، انواع مخازن حمل سوخت براساس نوع سوخت، ابعاد و جنس به چند دسته تقسیم می شوند. در این بخش به معرفی انواع تانکر تریلی های حمل سوخت براساس متریال استفاده شده در ساختارآنها می پردازیم.
مدلهایی که با استفاده از متریال استیل ساخته می شوند، یکی دیگر از انواع تانکرهای فلزی هستند. تمامی مواد سوختی مانند بنزین، گازوئیل و دیگر موارد را می توان توسط این تانکر حمل نمود. توجه نمایید که تانکرهای استیل نیز با ظرفیت های گوناگون در بازار موجود هستند.
نوع دیگری از تریلر حمل سوخت در بازار موجود است که تانکر آن از ورقه های گالوانیزه ساخته می شود. این تانکرها مقاومت بالایی در برابر زنگ زدگی و خوردگی دارند. به همین دلیل تا مدت ها و به صورت مداوم می توان از این مخازن استفاده کرد. لازم به ذکر است این نمونه قیمت بیشتری نسبت به دیگر انواع تانکرها دارند.
این نمونه نسبت به تانکرهای فلزی از وزن سبک تری برخوردار هستند. استفاده از تانکرهای پلاستیکی نیز در میان مصرف کنندگان محبوب واقع شده است. همچنین امروزه این مدل ها در ظرفیت های گوناگونی تولید و عرضه می شوند. در ادامه به بررسی دیگر انواع مخازن پلاستیکی پرداخته شده است:
تانکر سوخت فایبرگلاس: تانکرهای فایبرگلاس، از نمونه های پلاستیکی این محصول هستند. تانکرهایی که با استفاده از این متریال ساخته می شوند، از مقاومت بالایی برخوردار هستند. همچنین ایمنی بالایی دارند و میزان نشتی در آنها بسیار محدود و کم است. از تانکرهای فایبرگلاس برای حمل سوخت های گازوئیل و بنزین استفاده می شود. لازم به ذکر است این نمونه مانند دیگر انواع این محصول، با ظرفیت های مختلف تولید و عرضه می شوند.
تانکر سوخت پلی اتیلن: مخازنی که با استتفاده از مواد پلی اتیلن تولید می شوند، در میان کاربران بسیار محبوب واقع شده اند. این تانکرها از مقاومت بالا و انعطاف پذیری مطلوبی برخوردار هستند. لازم به ذکر است پلی اتیلن نوعی پلیمر است که در آزمایشگاه ها تولید می شود.
این نوع از تانکرها همانطور که از نامشان مشخص است، به منظور حمل و جابه جایی سوخت های مایع مورد استفاده قرار می گیرند. در لیست زیر به پاره ای از رایج ترین کاربردهای این تجهیزات در محیط های مختلف می پردازیم.
مخازنی که بر روی این تریلی ها قرار می گیرند، از مزایای قابل توجهی برخوردار هستند. در این بخش شما را با مزایای استفاده از این تانکرها آشنا می نماییم.
ضخامت ورقه های تریلر باتوجه به ظرفیت مخزن، نوع مواد نگهداری شونده و مدل تانکر متغیر است. به عنوان مثال یک تانکر افقی، به ورقه 2 میلی متری نیاز دارد. در ساخت مخازن مکعبی نیز از ورقه های 3 میلی متری استفاده می شود. همچنین مخازنی با ظرفیت 6000 تا 10000 لیتر، بهتر است ورقه های به کار رفته در آنها 2 تا 4 میلی متر باشد.
برخی از انواع تریلر حمل سوخت در ایران، مجوز حمل مواد سوختی ندارند. کامیون هایی که مجاز به حمل مواد سوختی هستند، استاندارد ADR دارند. این استاندارد یک توافق نامه بین المللی است که در سال 1957 در فرانسه، میان برخی از کشورهای مطرح اروپایی منعقد شد. در سال های جاری، این توافق نامه تغییرات زیادی داشته است. پایه و اساس این قرارداد، برخورداری از ویژگی هایی است که به حمل مواد خطرناک مربوط می شود.
به طور کلی شرط این قرارداد بر این اصل است که به ازای تولید هر کامیون در اروپا، باید استانداردهای خاصی داشته باشد تا بتواند مواد قابل اشتعال را حمل کند. همچنین بر روی کامیون های تولیدشده در اروپا، تعدادی از تست ها انجام می شود تا مجوز آنها برای حمل مواد سوختی صادر شود.
کار با کامیون های تانکر که هدف اصلی آنها جابه جایی مواد سوختی است، دشواری های خاصی دارد. همچنین شرایط نگهداری از آنها وابسته به سک سری عوامل خاص است. با رعایت نکات مهم حفاظت و نگهداری از این خودرو، می توانید امنیت این وسیله حمل و نقل را تضمین نمایید. در این بخش شما را با روش نگهداری از تریلر آشنا می نماییم.
تولیدکنندگان و شرکت های بسیاری به تولید انواع تریلرهای حمل سوخت پرداخته اند. در ادامه به معرفی بهترین برندهای تریلر حمل سوخت می پردازیم.
مارال صنعت جاوید یکی از بهترین تولیدکنندگان انواع ترییلر در ایران است. این شرکت در استان آذربایجان غربی قرار دارد و علاوه بر تولید وسایل نقلیه سنگین، به ارائه دیگر تجهیزات می پردازد. محصولات این برند از کیفیت بالایی برخوردار هستند و از تمامی استانداردهای 17 گانه برخوردارند. توجه نمایید قیمت تریلی مارال باتوجه به کیفیت ساخت آن بسیار مقرون به صرفه است.
شرکت ماموت در سال 1370 تأسیس شد و هم اکنون به یکی از بزرگترین تولیدکنندگان تریلر و کانکس ها تبدیل شده است. تجهیزات صنعتی این برند نیز از کیفیت مطلوبی برخوردار هستند. همچنین تمامی استانداردهای ضروری در تولید وسایل این برند به کار رفته است.
شرکت توحید صنعت البرز از دیگر تولیدکنندگان تجهیزات حمل و نقل و جابه جایی است. محصولات این شرکت از کیفیت بالایی برخوردار هستند. همچنین علاوه بر تولید تریلرهای حمل سوخت، به ارائه انواع تریل های سنگین حمل مواد پرداخته است.
اروم تریلر از دیگر برندهایی است که به تولید انواع ماشین آلات صنعتی سنگین پرداخته است. تجهیزات این شرکت کیفیت مطلوبی دارند. همچنین بسیاری از شرکت ها و کارخانه جات ها برای حمل و جابه جایی مواد سوختی خود از تجهیزات این برند استفاده می کنند.
قیمت تریلی صفر جابه جایی سوخت به عوامل مختلفی مانند شرکت سازنده، ظرفیت، ابعاد، متریال های استفاده شده در ساختار آن و دیگر موارد بستگی دارد. جهت تهیه تانکر حمل سوخت ماموت با مراجعه به سایت راندنو می توانید محصول مورد نظر را خریداری نمایید.
برای خرید تریلر می توانید از بخش بالای همین صفحه، کالای مورد نظر خود را انتخاب کنید و مشخصات فنی کالا را مشاهده نمایید. سپس قیمت کالا را در فروشگاه های مختلف با یکدیگر مقایسه کنید و بصورت مستقیم با فروشنده مورد نظر ارتباط برقرار نمایید. راندنو امکان مشاهده لیست قیمت انواع تریلر و برقراری ارتباطی بدون واسطه با فروشندگان را برای شما فراهم می سازد.