ثبت فروشگاه

چکمه عایق

چکمه عایق یا چکمه برق فشارقوی یکی از پر کاربرد ترین تجهیزات ایمنی در محیط های پرخطر است. این چکمه از جنس لاستیک ولکانیزه شده و پنجه های آن از یک نوع حفاظ ایمنی تشکیل شده است. طول ساق چکمه عایق تا زیر زانو ساخته شده است و کف آن دارای عاج هایی برای جلوگیری از لیز خوردن است. کف چکمه نیز در تماس با سوخت های مایع دارای مقاومت بالایی است.
 برق گرفتگی 6 حالت دارد که با داشتن چکمه عایق برق می توان از 5 حالت آن جلوگیری کرد. با گسترش شبکه های برق خطراتی نیز برای کاربران وجود دارد و طبق آمار حوادث برق گرفتگی در شبکه های توزیع و مصرف کنندگان برق بیشتر از حوادث بر روی شبکه های فشار قوی است و دلیل آن هم بی دقتی، بی توجهی و در مواردی عدم آگاهی فرد است. میزان خطر برق به طور کلی به چند عامل بستگی دارد. با قرار گرفتن نقاط حساس بدن در مسیر جریان ممکن است جریان از سیستم تنفسی، قلب و مغز نیز عبور کند که احتمال دارد عبور جریان برق از هر سیستم منجر به مرگ فرد شود.

انواع چکمه عایق برق

  • چکمه عایق فشار قوی: این نوع چکمه اغلب در شبکه های انتقال و توزیع برق مورد استفاده قرار می گیرد و قدرت تحمل برق آن بسیار زیاد است. به عنوان مثال در شبکه هایی با حداکثر برق 18 کیلوولت می توان از این چکمه استفاده کرد.
  • چکمه عایق فشار ضعیف: این نوع چکمه را می توان در شبکه های ضعیف تر مورد استفاده قرار داد. چکمه ایمنی برق فشارضعیف می تواند در مقابل برقی با ولتاژ 380 ولت مقاومت نشان دهد.

چکمه ایمنی عایق برق از چند قسمت تشکیل شده است:

  1. رویه: رویه این چکمه از دربرابر مواد هیدروکربنی و فشار الکتریسیته مقاوم است. 
  2. پنجه: در چکمه عایق یک قطعه کامپوزیتی، منحنی شکل تعبیه شده که به آن پنجه کامپوزیتی می گویند و نشان دهنده ضریب ایمنی بالای چکمه  است. پنجه چکمه می بایست 200 ژول انرژی را متحمل شود.
  3. زیره: زیره چکمه عایق از مواد پلی اورتان تهیه شده است. که در برابر اجسام خارجی و الکتریسیته تا 18000 ولت ازخود مقاومت بالایی نشان می دهد. همچنین زیره چکمه در برخی برند ها دارای میخ هایی برای جلوگیری از سرخوردن کارگر و حداکثر چنگش دارد و می تواند به مدت 60 ثانیه تا 300 درجه سانتی گراد گرما را تحمل نماید.  
  4. بدنه چکمه: بدنه چکمه عایق در بیشتر موارد مانند سایر تجهیزات ایمنی به رنگ زرد تولید می شود. در ترکیبات بدنه از دی الکتریک استفاده شده است. ودارای آستری نایلونی در داخل، حفاظ مچ پا و کفی استاندارد می باشد.

نکاتی درباره مراقبت از چکمه عایق

  1. چکمه عایق برای استفاده در بازه های دمایی منفی 20 تا  مثبت 60 درجه  سانتی گراد ساخته شده است وعمر مفید این محصولات تقریباً 10 سال است.
  2. در هنگام استفاده از چکمه در صورتی که مواد شیمیایی، اسیدی، روغنی و آسیب رسان روی چکمه ریخته شود، می بایست سریعاً مواد را ازروی بدنه پاک کرد چون تکرار این موضوع عمر مفید چکمه را کاهش می دهد.
  3. در صورت شستشوی چکمه نباید برای خشک کردن آن از دمای بالاتر از 50 درجه استفاده کرد.
  4. چکمه عایق جهت استفاده در محدوده ولتاژی 11 الی 20 کیلو ولت تهیه شده است. همچنین لازم است تا دارای تاییدیه برق  تا محدوده 480 ولت باشد و حتماً از نشان EH استاندارد برخوردار باشد.
  5. این چکمه ها در قسمت پنجه تا وزن 2 تن تحمل بار دارند.

قیمت چکمه عایق برق

قیمت چکمه عایق برق به عوامل زیادی هم چون برند، میزان تحمل ولتاژ، جنس زیره، نوع سرپنجه، طول عمر، میزان مقاومت در برابر فشار، ضربه و ... بستگی دارد از برترین برندهای این محصول می توان به چکمه عایق برق ایمن صنعت، سراب، سکورا، اچه و ... اشاره کرد. برای خرید چکمه عایق برق می توانید به سایت راندنو مراجعه کنید و از این طریق با فروشندگان و نمایندگی های عضو در سایت  به طور مستفقیم در ارتباط باشید. 

لیست مقایسه

برند