ثبت فروشگاه

دریل ستونی فکس مدل F12-943A

از ۱۳,۲۰۰,۰۰۰ تا ۱۳,۲۰۰,۰۰۰ تومان

دریل ستونی 

دریل ستونی یا دریل ایستاده یکی از قدرتمندترین دریل های موجود در بازار است. از دریل ستونی برای انجام فعالیت‌هایی همچون حفاری، خزینه‌زنی و پخ‌زنی بر روی قطعات مختلف، استفاده می‌شود. این دستگاه در صنایع مختلف و کارخانه‌های تولیدی که به طور مداوم از دریل استفاده می‌کنند، کاربرد دارد. تفاوت اصلی دریل ایستاده با انواع دریل، در نحوه قرار گرفتن و طرز استفاده از آن است. این دستگاه به دلیل عدم جابه‌جایی، از دقت و ظرافت بالایی برخوردار است و حفره‌های دقیق بر روی سطوح مختلف ایجاد می‌کند. همچنین انرژی مورد نیاز این دریل، از طریق جریان برق شهری تأمن می‌شود.

دریل ستونی صنعتی به منظور  نگهداری هرچه بهتر دستگاه، به یک پایه مجهز شده است. با وجود این پایه، دستگاه به صورت عمودی و ایستاده بر روی میز یا زمین قرار می‌گیرد. لازم به ذکر است که برخی از کاربران، به این ابزار دریل پایه‌ای نیز می‌گویند. همچنین دریل‌های ایستاده، از یک میز قابل تنظیم نیز برخوردار هستند. میز به کار رفته در این نوع دریل، امکان تنظیم ارتفاع را برای کاربر فراهم می‌کند. توجه نمایید این دستگاه به دلیل برخورداری از وزن سنگین و ابعاد بزرگ، جهت مصارف خانگی مناسب نیست.

این دستگاه از جمله ابزارهایی است که قابلیت ایجاد برش عمودی دارد و به علت اصطکاک بالا، باید به موقع روغن‌کاری شود. استفاده از این دریل برای انجام فعالیت‌های حساس مانند طلاسازی و انجام کارهای تزئینی نیز مناسب است. همچنین استفاده از این محصول در صنایع تراشکاری و نجاری نیز کاربردهای زیادی دارد. دریل ایستاده همانند دریل‌های دیگر از اجزای مختلفی تشکیل شده است. اسپیندل، پایه و بدنه، کله‌گی، عمق‌سنج، میز و سه‌نظام دریل ستونی از اصلی‌ترین قطعات تشکیل دهنده این دستگاه به شمار می‌آیند. دریل ایستاده پیشرو، محک، دریل ستونی رونیکس و دیگر شرکت‌ها از بهترین تولیدکنندگان این ابزار صنعتی به شمار می‌آیند.

دریل ایستاده براساس نوع کاربری و کنترل سرعت، به چند دسته تقسیم می‌شود که در لیست زیر به بررسی آن‌ها پرداخته شده است:

  • دریل ستونی رومیزی: این دریل ایستاده همان‌طور که از نامش مشخص است، بر روی میز قرار می‌گیرد. این دستگاه وزن سبکی دارد و امکان جابه‌جایی آن نیز آسان است. استفاده از این دریل برای افراد مبتدی مناسب است تا به آسانی بتوانند دریل‌کاری مورد نظر را انجام دهند. این دریل ستونی کوچک از تمامی ویژگی‌های دیگر دریل‌های ستونی برخوردار است. از این رو اندازه کوچک آن موجب شده است تا بر روی میز کار نیز نصب شوند.
  • دریل ستونی ثابت: این مدل از وزن بالاتری نسبت به نوع رومیزی برخوردار است. جابه‌جایی نوع ثابت و زمینی این دستگاه، به دلیل داشتن وزن بالا کمی دشوار است اما قدرت بالایی دارد.
  • دریل ستونی گیربکسی: در دریل ایستاده گیربکسی با استفاده از لیور دنده، تغییر سرعت دستگاه انجام می‌شود.
  • دریل ستونی دستی: تغییر سرعت در این دستگاه به صورت دستی اتفاق می‌افتد. این کار به کمک جابه‌جایی تسمه در قرقره‌های بالای ابزار انجام می‌شود.
  • مدل‌های کفی و طبیعی دریل ستونی: این مدل یکی از پرکاربردترین انواع دریل ایستاده به شمار می‌آید.

قیمت دریل ستونی 

قیمت دریل ایستاده با توجه به پارامترهایی مانند نوع دریل ستونی، توان و قدرت دستگاه، وزن و ابعاد دستگاه، سایز سه‌نظام و ظرفیت سوراخ‌کاری آن متغیر است. هرچه توان دستگاه بیشتر باشد، قیمت آن نیز افزایش می‌یابد. نکته دیگر نوع میز کار این محصول است و معمولاً دستگاه‌هایی که از میزهای قابل چرخش برخوردار هستند، قیمت بالاتری نیز دارند. از نکات دیگر تاثیرگذار در قیمت این محصول، می‌توان به برند و شرکت تولیدکننده، گارانتی و خدمات پس از فروش، برخورداری از نشانگر LED و دیگر موارد اشاره نمود.

همچنین برخی از انواع این ابزار هستند که به گیربکس چند سرعته مجهز هستند و قیمت بالاتری نسبت به مدل‌های معمولی این ابزار دارند. لازم به ذکر است قیمت دریل ستونی گیربکسی به دلیل گیربکس به کار رفته در دستگاه، می‌تواند بیشتر از نمونه‌های معمولی باشد.

خرید دریل ستونی از راندنو

برای خرید دریل ایستاده می‌توانید از بخش بالای همین صفحه، کالای مورد نظر خود را انتخاب کنید و مشخصات فنی کالا را مشاهده نمایید. سپس قیمت کالا را در فروشگاه‌های مختلف با یکدیگر مقایسه کنید و به صورت مستقیم با فروشنده مورد نظر ارتباط برقرار نمایید. راندنو امکان مشاهده لیست قیمت دریل ستونی گیربکسی و دیگر نمونه‌های این ابزار و همچنین برقراری ارتباطی بدون واسطه با فروشندگان را برای شما فراهم می‌سازد.

لیست مقایسه

برند


منبع تغذیه


کنترل سرعت