ثبت فروشگاه

دریل ستونی 

دریل ستونی یا دریل ایستاده یکی از پرکاربردترین دریل های موجود در بازار است. این ابزار جهت ایجاد سوراخکاری های دقیق بر روی سطوح مختلف، مورد استفاده قرار می گیرد. تفاوت اصلی دریل ایستاده با انواع دریل، در نحوه قرار گرفتن و طرز استفاده از آن است. این دستگاه به دلیل عدم جابه جایی، از دقت و ظرافت بالایی برخوردار است. جهت اطلاع از قیمت دریل ستونی و خرید دریل ستونی با مراجعه به سایت راندنو می توانید لیست فروشندگان این ابزار کارآمد را مشاهده نمایید.

از این دریل برای انجام فعالیت های حساس مانند طلاسازی و انجام کارهای تزئینی، می توان استفاده نمود. استفاده از این محصول در صنایع ترشکاری و نجاری از کاربردهای به سزایی برخوردار است.  پایه دریل از تجهیزاتی است که همراه این ابزار به خریداران ارائه می شود. این پایه دریل ایستاده جهت نگهداری هر چه بهتر این دستگاه طراحی شده است. همچنین موجب می شود این محصول به صورت عمودی و ایستاده بر روی میز یا زمین قرار می گیرد. لازم به ذکر است که برخی از کاربران، به این ابزار دریل پایه ای نیز می گویند. این دستگاه از جمله ابزارهایی است که قابلیت برش عمودی را دارد و به علت اصطکاک بالا باید به موقع روغن کاری شود.

اکثر دریل های ایستاده دارای میز قابل تنظیم هستند. میز به کار رفته در این دریل ها قابلیت تنظیم ارتفاع را برای کاربر فراهم می کند. این مدل به دلیل برخورداری از وزن سنگین و ابعاد بزرگ، جهت مصارف خانگی مناسب نیست.

دریل ستونی

انواع دریل ستونی 

دریل ایستاده براساس انواع و کنترل سرعت، به چند دسته تقسیسم می شود. در ادامه به آشنایی با انواع دریل های ستونی و کاربرد آنها می پردازیم.

دریل ستونی ثابت 

این مدل از وزن بالاتری نسبت به نوع رومیزی برخوردار است. نوع ثابت و زمینی به دلیل وزن بالا جابجایی سخت دارد اما از قدرت بالاتری برخوردار است. 

دریل ستونی رومیزی 

این دریل ایستاده همانطور که از نامش مشخص است، بر روی میز قرار می گیرد. این محصول از وزن پایین و قابلیت جابجایی راحتی برخوردار است. به طور معمول این ابزار مورد استفاده افراد مبتدی قرار می گیرد تا به آسانی بتوانند دریل کاری مورد نظر را انجام دهند. این دریل ستونی کوچک از تمامی ویژگی های دیگر دریل های ستونی برخوردار است. از این رو اندازه کوچک آن موجب شده است تا بر روی میز کار نصب شوند.

دریل ستونی گیربکسی

در دریل ایستاده گیربکسی با استفاده از لیور دنده تغییر سرعت دستگاه انجام می شود. 

دریل ستونی دستی 

تغییر سرعت در این دستگاه به صورت دستی اتفاق می افتد. این کار به کمک جابجایی تسمه در قرقره‌های بالای ابزار انجام می شود.

مدل های کفی و طبیعی دریل ستونی

این مدل ها از اصلی ترین و پرکاربردترین انواع دریل های ایستاده هستند.

 

انواع دریل ستونی

کاربرد دریل ستونی 

  • قلاویز کردن
  • خزینه کاری
  • سوارخ کاری دقیق
  • جواهرسازی و طلاسازی 

کاربرد دریل ستونی

اجزای دریل ایستاده 

دریل ایستاده همانند انواع دیگر از اجزای مختلفی تشکیل شده است. هر کدام از این اجزا وظیفه معینی دارند که در ادامه به آن ها خواهیم پرداخت: 

سه نظام دریل ستونی 

این قطعه وظیفه در بر گرفتن مته و چرخش آن را بر عهده دارد. سه نظام نیز انواع متلف دارد و به دو نوع آچار خور و دستی تقسیم می شود.  از مته هایی با شیفت 13 و 16 میلی متر برای دریل های ستونی استفاده می شود.

اسپیندل دریل ستونی

از مهم ترین اجزای تشکیل دهنده دریل ایستاده است و تمامی دریل های ستونی از این قابلیت برخوردار هستند. همانطور که در ابتدا گفته شد، سه نظام دریل بر روی اسپیندل قرار می گیرد. در واقع این قطعه با حرکت چرخشی که دارد، از قابلیت تنظیم سرعت برخوردار است. به این نکته توجه نمایید که سرعت گردش اسپیندل را باتوجه به مته ای که انتخاب نموده اید، می توانید تغییر دهید. لازم به ذکر است که سرعت گردش این قطعه از 200 تا 4000 دور در دقیقه متغیر است.

پایه و بدنه

جنس پایه وبدنه عموماً از جنس چدن است. این پایه ها بر روی زمین محکم می شوند. 

کله گی 

این قطعه در بالای دستگاه تعبیه شده است و محل قرار گیری تسمه و فلکه محسوب می شود. در ابتدا لازم است بدانید که دریل های ستونی دو فلکه ای هستند که یکی از فلکه ها به محور دریل متصل است و دیگری بر روی الکترو موتور نصب می شود. همچنین هر دو فلکه توسط یک تسمه به یکدیگر متصل هستند و حرکت را از الکترو موتور به دستگاه منتقل می کنند.

عمق سنج 

 این قسمت وظیفه مشخص کردن عمق سوراخکاری را بر عهده دارد.

میز دریل ستونی

یکی دیگر از مهم ترین بخش های دریل ستونی میز کار است. همان طور که گفته شد این میز قابلیت تنظیم ارتفاع را برای دریل مشخص می کند. این قسمت به دو صورت ثابت و چرخشی موجود است. 

اجزای تشکیل دهنده دریل استاده

نحوه کارکرد دریل ایستاده

اسپیندل دریل ستونی بر پایه مکانیزم چرخشی طراحی شده است. در این ابزار مته بر روی سه نظام که انتهای اسپیندل است، قرار می گیرد. همچنین حرکت آن در جهت راستای عمودی، توسط یک دسته متحرک دوار، مورد کنترل قرار می گیرد. این مکانیزم دریل، سوراخکاری متریال مورد نظر را با دقت بسیار بالایی انجام می دهد. لازم به ذکر است که تمامی دریل های ستونی به سیستم توقف عمق مجهز هستند. این قابلیت امکان سوراخکاری با عمق ثابت را برای کاربران فراهم می کند.

در لیست زیر به نکات مهم استفاده از دریل های ستونی پرداخته شده است:

  • استفاده از این ابزار در محیطی خشک و سرپوشیده، یکی از اصلی ترین لازمه های کار با دریل ستونی است.
  • به این نکته توجه نمایید که محافظ دستگاه را باید در فضای مناسبی قرار دهید و متعلقات را از آن جدا نمایید.
  • همچنین برای تضمین ایمنی خود و استفاده صحیح از این ابزار، از گیره مخصوص جهت نگه داشتن قطعه کار استفاده نمایید. این نکته را در نظر داشته باشید که نباید قطعه مورد نظر را با دست نگه دارید.
  • اطمینان از سلامت دستگاه، از دیگر عوامل مهم هنگام استفاده از دریل ایستاده است.

نکات مهم در خرید دریل ستونی

هنگام خرید دریل ایستاده باتوجه به فاکتورهای خاصی باید انتخاب خود را انجام دهید. در ادامه به راهنمای خرید دریل ستونی پرداخته شده است.

نوع دریل

اولین پارامتر مهم در خرید و انتخاب دریل ایستاده، توجه به نوع آن باتوجه به نیاز شما است. همانطور که با انواع این ابزار آشنا شدید، می توانید مناسب ترین نوع این ابزار را خریداری نمایید. توجه نمایید که دریل های رومیزی از وزن سبکی برخوردار هستند و قابلیت حمل آسانی دارند. از این رو برای انجام فعالیت های کوچکتر گزینه مناسبی هستند. در مقابل، دریل های زمینی به دلیل برخورداری از وزن بالا، قابلیت حمل ندارند و جهت استفاده در صنایع بزرگتر گزینه مناسبی به شمار می آیند.

توان و قدرت موتور 

یکی از نکات مهمی که حین تهیه این ابزار باید به آن توجه داشت، قدرت و توان موتور دستگاه است. توان و قدرت موتور بر حسب وات سنجیده می شود. درنیتجه هر چه توان موتور بیشتر باشد، دریل از قابلیت سوراخ کردن متریال های مختلفی برخوردار است. لازم به ذکر است که نوع زمینی یا ثابت این ابزار، قدرت بالاتری دارد. 

وزن و ابعاد

وزن و ابعاد دستگاه از اهمیت ویژه ای در انتخاب این دستگاه برخوردار است. همانطور که گفته شد، نوع رو میزی از وزن و ابعاد کم و کوچک تری برخوردار است. وزن دستگاه ارتباط مستقیمی با توان دستگاه دارد. هر چه توان بالاتر باشد، وزن آن نیز بالاتر است. 

سایز سه نظام

سه نظام وظیفه نگهداری مته و چرخش آن را بر عهده دارد. به این نکته توجه داشته باشید که سایز سه نظام، تعیین کننده قطر مته است. به عبارتی هر چه اندازه سه نظام بزرگتر باشد، موتور دستگاه از قدرت بیشتری برخوردار است و ارتفاع آن نیز بیشتر می شود. دریل عمودی از سه نظام هایی با سایز 13 تا 23 در بازار موجود است.

سرعت

توجه به میزان سرعت دریل ایستاده، از دیگر نکاتی است که حین تهیه این ابزار باید به آن توجه نمایید. تمامی دریل های ایستاده از یک سرعت خاص برخوردار هستند. همچنین سوراخ کردن سطوح مختلف، نیاز به یک سرعت خاص دارد. برای ایجاد سوراخ بر روی مواد سخت تر باید  سرعت مته پایین تر باشد. پس اگر برای انجام فعالیت های سنگین و صنعتی به این ابزار نیاز دارید، انتخاب دریل ستونی کوچک گزینه مناسبی برای خرید نیست.

ظرفیت سوراخکاری

ایجاد میزان سوراخ کاری دریل بر روی سطح کار، از دیگر پارامترهای مهم در خرید این ابزار است. زیرا دریل های ستونی ارتفاع محدودی را می توانند بر روی متریال های مختلف به وجود آورند. بنابراین باتوجه به میزان مورد نیاز عمق حفاری، متناسب ترین دستگاه را خریداری نمایید.

قابلیت تنظیم میز

قطعه کار مورد نظر بر روی میز کار دستگاه قرار می گیرد و کار بر روی آن انجام می شود. در اغلب دریل های ایستاده، امکان تنظیم ارتفاع به کمک میز کار وجود دارد. در بعضی موارد امکان چرش میز تا زاویه 45 درجه وجود دارد. در بعضی مدل های پیشرفته تر این چرخش تا 360 درجه نیز امکان پذیر است. درنتیجه شما باتوجه به کاربری و نیاز خود، می توانید مناسب ترین نوع این ابزا را انتخاب نمایید.

راهنمای خرید دریل ستونی

بهترین دریل ستونی

در حال حاضر شرکت های زیادی به تولید این دریل پرکاربرد می پردازند. ظرافت و دقت بالای این دریل باعث شده یک ابزار تخصصی برای بسیاری از کارهای حساس مثل کار با طلا و جواهر به شمار آید. در ادامه به بهترین برندهای تولیدکننده دریل ستونی خواهیم پرداخت.

دریل ستونی محک

برند محک یکی از بهترین و معتبرترین برندهای تولیدکننده این ابزار است. این شرکت یکی از زیرمجموعه های برند البرز ابزار است. این شرکت در سال 1361 در استان البرز تآسیس شد. از برترین دریل ایستاده تولیدشده توسط این برند می توان به دریل ستونی محک مدل SP5220A اشاره نمود. همچنین دریل ستونی محک 13، 20، 16، 32 و ... از برترین دریل های عمودی ارائه شده توسط این برند به شمار می آیند.

دریل ستونی رونیکس

برند رونیکس یکی از محبوب ترین و شناخته شده ترین برندهای تولیدکننده ابزارآلات در جهان است. این شرکت در سال 1379 توسط محمدرضا رامخو تأسیس شد. محصولات این برند از کیفیت مطلوبی برخوردار هستند وباتوجه به استاندرادهای بین المللی تولید و به بازتار عرضه می شوند. از بهترین دریل ستونی تولیدشده توسط این برند می توان از دریل ستونی رونیکس مدل 2603، 4916 و ... نام برد.

دریل ستونی پیشرو

اگر قصد خرید و تهیه دریل ستونی ایرانی را دارید، پیشنهاد ما به شما انتخاب از برند پیشرو است. این برند

دریل ستونی ماکیتا

ماکیتا یکی دیگر از محبوب ترین برندهای تولیدکننده انواع ابزارآلات در جهان است. این شرکت در سال 1958 توسط ماسابورو ماکیتا تأسیس شد. از بهترین دریل ستونی تولیدشده توسط این برند می توان از دریل ستونی ماکیتا مدل TB131 نام برد.

دریل ستونی نک، آینهل، ماکیتا، سیلور، توسن، بوش، کرون و ... از دیگر تولیدکنندگان محبوب و معتبر انواع دریل های ایستاده هستند.

قیمت دریل ستونی 

قیمت دریل ایستاده باتوجه به پارامترهایی مانند توان دستگاه، متغیر است. هر چه توان دستگاه بیشتر باشد، قیمت آن نیز افزایش می یابد. نکته دیگر نوع میز کار این کالا است و معمولاً دستگاه هایی که از میزهای قبل چرخش برخوردار هستند، قیمت بالاتری دارند. از نکات دیگر تاثیر گذار در قیمت این محصول، می توان به برند و شرکت تولیدکننده، گارانتی و خدمات پس از فروش، سرعت، نوع و سایز سه نظام، نشانگر LED و... اشاره نمود.

همچنین برخی از انواع این ابزار هستند که به گیربکس چند سرعته مجهز هستند و قیمت بالاتری نسبت به مدل های معمولی این کالا دارند. جهت تهیه دریل ستونی ارزان با مراجعه به سایت راندنو می توانید لیست فروشندگان این ابزار را مشاهده نمایید.

خرید دریل ستونی

برای خرید دریل ستونی می توانید از بخش بالای همین صفحه، کالای مورد نظر خود را انتخاب کنید و مشخصات فنی کالا را مشاهده نمایید. سپس قیمت کالا را در فروشگاه های مختلف با یکدیگر مقایسه کنید و بصورت مستقیم با فروشنده مورد نظر ارتباط برقرار نمایید. راندنو امکان مشاهده لیست قیمت دریل ایستاده و برقراری ارتباطی بدون واسطه با فروشندگان را برای شما فراهم می سازد.

لیست مقایسه

برند


منبع تغذیه


کنترل سرعت