علت ضعیف شدن بکس بادی | تعمیر آچار بکس بادی

علت ضعیف شدن بکس بادی | تعمیر آچار بکس بادی

علت ضعیف شدن بکس بادی به نگهداری نامناسب از دستگاه و مشکل در قطعات آن مربوط می‌شود. نگهداری مناسب، سرویس منظم، استفاده از دستگاه باکیفیت با قطعات اصلی و همچنین مراقبت از آن در شرایط مناسب به حفظ و بهینه‌سازی عملکرد هرچه بهتر دستگاه کمک می‌کند.

در ادامه این مقاله عواملی که موجب تقویت بکس بادی می‌شوند را بررسی خواهیم کرد. پس تا پایان این موضوع با ما همراه باشید.

آنچه در ادامه می‌خوانیم:

استفاده نادرست از ابزار

یکی از اصلی‌ترین عوامل علت ضعیف شدن بکس بادی به استفاده غیر اصولی و نادرست از دستگاه مربوط می‌شود. توجه نمایید هر بکس بادی برای باز و بسته کردن پیچ و مهره‌هایی با سایزهای مشخص قابل استفاده است. استفاده از بکس بادی در صورت کار بر روی پیچ و مهره‌هایی با ابعاد نامتناسب، موجب آسیب به دستگاه شده و امکان دارد پیچ و مهره‌ها نیز دچار آسیب شوند. همچنین بهتر است از این ابزار برای کارهای سنگین و نیمه سنگین استفاده نشود.

نگهداری غیر صحیح

نگهداری غیر مناسب از این آچار بادی از دیگر عوامل تأثیرگذار بر ضعیف شدن آن است. برای حفظ عملکرد بهینه این آچار نباید نگهداری منظم از آن را فراموش کنید. عدم تمیزکاری دستگاه پس از هربار استفاده، به مرور موجب آسیب به دستگاه می‌شود.

کیفیت پایین قطعات

استفاده از ابزار بی کیفیت با قطعات ضعیف می‌تواند دلیل ضعیف شدن بکس بادی باشد. کیفیت پایین کالا از اصلی‌ترین دلایلی است که ضعف و آسیب زود هنگام دستگاه را به دنبال دارد. قطعات تشکیل دهنده بکس بادی همچون پیبستون و پره باید از مواد اولیه مرغوب تهیه شوند و تحمل فشار زیاد را نیز داشته باشند.

خرابی سیستم هوا

فشار هوای ابزارآلات بادی نباید خیلی کم یا خیلی زیاد باشد. در واقع باید با نوع دستگاه و فعالیت مورد نظر تناسب داشته باشد. برای اطلاع از فشار مناسب دستگاه بهتر است دفترچه راهنمای کالا را مشاهده نمایید. فشار باد مورد نیاز بکس بادی در مدل‌های مختلف با یکدیگر تفاوت دارد. به طور معمول فشار متناسب برای یک بکس بادی، حدود 0.6 مگا پاسکال معادل 85 Psi برآورد می‌شود.

در نتیجه اگر فشار هوا برای دستگاه کمتر باشد، ابزار به خوبی کار نمی‌کند همچنین اگر فشار افزایش یابد، ممکن است دستگاه یا کاربر دچار آسیب شوند. به طور کلی وجود عیب در سیستم هوا (کمپرسور، رگلاتورها و فیلترها) امکان دارد به افت فشار باد منجر شود.

عدم سرویس بکس بادی

سرویس نکردن بکس بادی عامل دیگری است که علت ضعیف شدن بکس بادی را در پی دارد. بررسی و تعویض قطعات بکس همچون تسمه‌ها، لاستیک‌ها و سیم برق آن می‌تواند موجب طولانی‌تر شدن عمر آن شود. در واقع برای افزایش طولل عمر این ابزار بادی بهتر است هر از چندگاهی قطعات دستگاه را بررسی کرد و در صورت خرابی، قطعات آسیب دیده آن را تعویض کرد.

خورده شدن شفت بکس بادی

خورده شدن یا به اصطلاح هرز شدن بکس بادی باعث می‌شود که قدرت دستگاه کم شود. همچنین امکان دارد ضربه‌های وارد شده ضعیف‌تر شود. این عامل باعث خورده شدن درایو شده و به مرور زمان نوک شفت از بین می‌رود.

شرایط محیطی سرد

فشار هوا و هوای سرد موجب یخ زدن آچار بکس بادی می‌شود. توجه کنید برای جلوگیری از یخ‌زدگی دستگاه، کمپرسور را در محیطی که دما بالاتر است نگهداری کنید. تحت هیچ شرایطی در فصل‌های سرد سال از روغن‌هایی با غلظت بالا استفاده نکنید. زیرا امکان دارد موجب سفت شدن دستگاه، عملکرد نادرست آن و قفل شدن آن بشود.

برای افزایش طول عمر این ابزار بادی بهتر است آن را در محیط خشک و دور از رطوبت نگهداری کنید. همچنین تابش مستقیم نور خورشید به این ابزار نیز از دیگر عواملی است موجب آسیب به دستگاه می‌شود.

تعمیر آچار بکس بادی و عیب‌یابی دستگاه

روغن‌کاری منظم دستگاه راه‌حل اولیه و ساده‌ای است که در صورت ضعیف شدن دستگاه باید انجام شود. روغن‌کاری منظم دستگاه موجب کاهش اصطکاک ابزار شده و از نفوذ آب به درون دستگاه نیز جلوگیری می‌کند. اگر روغن‌کاری دستگاه انجام نشود، قطعات داخلی دستگاه با یکدیگر در تماس خواهند بود و کارایی آن نیز کاهش می‌یابد.

اگر آچار بکس را روغن‌کاری کردید و شاهد کارکرد ضعیف دستگاه بودید، بهتر است موارد زیر را بررسی کنید:

  1. برای اطمینان از عملکرد صحیح، فشار دستگاه را در محدوده‌ای که تولیدکننده مشخص کرده است تنظیم کنید. اگر فشار بیش از حد بالا یا پایین باشد، دستگاه درست کار نمی‌کند.
  2. قطعات مکانیکی دستگاه را بررسی کنید تا فاقد آلودگی، گرد و غبار باشد.
  3. قطعات را بررسی که صحیح نصب شده باشد.
  4. توجه به عدم فرسودگی قطعات دستگاه و اطمینان از سالم بودن آن‌ها
  5. اطمینان از کافی بودن هوای فشرده کمپرسور و کافی بودن نیروی آن
  6. بررسی تنظیمات دستگاه
  7. توجه به عدم داغ کردن دستگاه

البته که موارد ذکر شده در قسمت بالا باید توسط تعمیرکار با تجربه بررسی شود تا علاوه بر تشخیص علت، تعمیرات لازم را برای بهبود دستگاه انجام دهد.

جمع بندی

امیدواریم که مقاله دلایل ضعیف شدن آچار بکس بادی برای شما مفید واقع شده باشد. در این مقاله به بررسی تعمیر علت ضعیف شدن بکس بادی پرداخته شد. همچنین اگر با ضعیف شدن آچار بکس بادی روبه‌رو شدید، به کمک موارد گفته شده در این مقاله می‌توانید دستگاه را عیب‌جویی کنید.

همچنین خوشحال می‌شویم که نظرات خود را در قسمت دیدگاه این مقاله برای ما به اشتراک بگذارید. تیم فنی راندنو آماده پاسخگویی به شما عزیزان درخصوص هرگونه سؤالات رایج در زمینه ابزار و یراق است.