نتایج بیشتر...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
خانه / راهنمای خرید / معرفی انواع کفش ایمنی و کاربرد آنها

معرفی انواع کفش ایمنی و کاربرد آنها

ما را در شبکه‌‌های اجتماعی دنبال کنید :

ما را در شبکه‌‌های اجتماعی دنبال کنید :

معرفی انواع کفش ایمنی و کاربرد آنها

انواع کفش ایمنی با توجه به نوع کاربرد و سطح حفاظت در مدل‌های مختلف ضد آب، ضد اسید، عایق برق، کفش کار جوشکاری و حفاری تولید می‌شود. انواع کفش های ایمنی باتوجه به کاربردهایی که دارند، جهت مصارف مختص به خود قابل استفاده هستند. کفش کار از تجهیزات حفاظت فردی است که به منظور محافظت از پاهای کارکنان در محیط‌های شغلی گوناگون، استفاده می‌شود. استفاده از این محصول ایمنی از پاها در برابر خطرات احتمالی و آسیب‌های وارده نیز جلوگیری می‌کند.

در این مقاله قصد داریم به معرفی انواع کفش ایمنی کار و کاربرد هر یک از آن‌ها بپردازیم پس تا انتها با ما همراه باشید.

آنچه در ادامه می‌خوانیم:

کفش ایمنی ضد آب

کفش کار ضد آب یکی از کاربردی‌ترین انواع کفش ایمنی به شمار می‌آید. ساختار و مواد اولیه استفاده شده در این کفش‌ها مقاومت بالایی دارد و از نفوذ آب و مایعات به داخل کفش نیز جلوگیری می‌کنند. استفاده از کفش کار ضد آب برای کارکنان مشاغل حفر چاه‌های آب و لوله‌کشی مناسب است.

کفش ایمنی ضد آب
کفش ایمنی ضد آب

بیشتر بخوانید: کفش ایمنی چیست و چه کاربردی دارد؟


کفش ایمنی ضد اسید

اسیدها و مواد قلیایی جزو مواد خورنده به شمار می‌آیند. برخورد مواد اسیدی و خورنده با پوست غیر قابل جبران بوده و آسیب‌های جدی به بار می‌آورد. کفش ضد اسید و مواد شیمیایی نوع دیگری از این تجهیزات است و در ساختار آن ماده‌ای به نام بوتیل به کار رفته است. کفش کار ضد اسید در برابر مواد بنزینی و قلیایی نیز مقاومت بالایی دارد و قابلیت دارد از نفوذ آن‌ها به درون کفش، جلوگیری کند.

به دلیل لغزنده بودن کف محیط‌های اسیدی و قلیایی، کفی کفش‌های ضد اسید را طوری طراحی می‌کنند که ضد لغزش باشد. لازم به ذکر است کفش ضد اسید آزمایشگاهی یکی از پرمصرف‌ترین نمونه‌های این محصول است.

کفش ایمنی برق

انواع کفش ایمنی عایق برق یا کفش برقکاری یکی دیگر از مدل‌های این تجهیز ایمنی است. کفش کار عایق برق از جنس پلاستیک ساخته می‌شود و از عبور جریان الکتریسیته جلوگیری می‌کند. این کفش‌ها در برابر ولتاژ ۵۰۰ تا ۱۰۰۰ ولت مقاومت دارند و از برق‌گرفتگی افراد جلوگیری می‌کنند. نحوه عملکرد این کفش به گونه‌ای است که جریان الکتریکی انباشته شده در آن، به طرف زمین هدایت می‌شود. جنس این کفش‌ها از چرم مقاوم ساخته شده و خود نیز انواع گوناگونی دارند. در لیست زیر به بررسی انواع کفش‌های ایمنی برق و کاربردی که دارند، پرداخته شده است:

  • ضد استاتیک: استفاده از این کفش‌ها در محیط‌های حساس به الکتریسیته ساکن کاربرد دارد. با استفاده از این کفش‌ها می‌توان الکتریسیته انباشته را از بدن خارج نمود.
  • هدایت کننده: این کفش عایق برق همانطور که از نامش مشخص است، جریان برق انباشته شده را به زمین هدایت می‌کند. به عبارتی میزان برق ایستایی انباشته شده در کفش را کاهش می‌دهد.
  • غیر قابل هدایت: این نمونه از قابلیت کاهش شوک حاصل از مدارهای الکتریکی برخوردار هستند. لازم به ذکر است که استاندارد به کار رفته در این کفش‌ها از منبع حفاظت ثانویه برخوردار است.

بیشتر بخوانید: انواع کفش ایمنی عایق برق


کفش ایمنی نسوز

کفش نسوز یا ضد حریق در مقابل گرما مقاومت بالایی از خود نشان می‌دهند. این کفش‌ها قابلیت دارند در شرایطی با حداکثر دمای ۱۵۰ درجه سانتی‌گراد از پاها محافظت کنند. کفش‌های نسوز از ورود گرما و حرارت به داخل کفش جلوگیری می‌کنند و در محیط‌هایی که احتمال آتش‌سوزی وجود دارد، برای کارکنان مناسب است. کفش‌های نسوز ایمنی از مواد اولیه چرمی تهیه می‌شوند.

کفش ایمنی نسوز
کفش ایمنی نسوز

کفش ایمنی مهندسی

از دیگر انواع این تجهیزات ایمنی می‌توان به کفش کار مهندسی اشاره کرد. کفش‌های مهندسی با استفاده از مواد اولیه خاص تولید می‌شوند. استفاده از انواع کفش ایمنی کار مهندسی برای مهندسان و به منظور رعایت اصول ایمنی کاربرد دارد. به طور معمول از کفش‌های مهندسی در محیط‌های شغلی صنعتی و ساختمانی استفاده می‌‌شود.


بیشتر بخوانید: راهنمای خرید کفش ایمنی | چه نوع کفش ایمنی بخریم؟


کفش ایمنی ضد لغزش

کفش‌های ضد لغرش همانطور که از نامشان مشخص است، از سر خوردن و لغزش افراد در محیط‌های شغلی گوناگون جلوگیری می‌کنند. در مکان‌های شغلی که سنگ ریزه و مواد لغزنده وجود دارد و همچنین مشاغلی که کارکنان با روغن سروکار دارند، می‌توان از این کفش استفاده کرد. به طور کلی اگر به دنبال کفش ضد سر خوردن هستید، باید کفش‌هایی را انتخاب کنید که زیره ضد لغزش دارند.

کفش ایمنی طبی

کفش کار طبی نوع دیگری از انواع این ابزار ایمنی است که به یک یا دو لایه کفی طبی مجهز است. کفی این کفش‌ها براساس علم پزشکی طراحی می‌شوند و با ارگونومی پاهای افراد کاملاً تطابق دارد. همچنین در صورت استفاده طولانی مدت، پاهای کارکنان دچار هیچگونه خستگی نخواهد شد. به طور معمول در این کفش‌ها، کفی‌های طبی وجود دارد و می‌توانید به صورت جداگانه آن‌ها را تهیه نمایید. لازم به ذکر است اگر به دنبال انواع کفش ایمنی سبک هستید، می‌توانید کفش ایمنی‌های طبی را خریداری کنید.

کفش ایمنی طبی
کفش ایمنی طبی

کفش ایمنی جوشکاری

کفش کار جوشکاری از دیگر نمونه‌های این محصول ایمنی محسوب می‌شود و برای جوشکاران مناسب است. این کفش کار در برابر عوامل خطرساز جوشکاری، همچون پرتاب براده و جرقه‌های حاصل از جوش مقاومت دارد و از پاهای افراد مراقبت می‌کند. همانطور که می‌دانید جوشکاری فعالیتی است که مواد و براده‌های حاصل از آن خطرناک هستند. کفش‌های جوشکاری یکی از بهترین تجهیزاتی هستند که برای محافظت از پاهای جوشکاران استفاده می‌شوند.

کفش ایمنی حفاری

جنس رویه کفش‌های حفاری با استفاده از چرم یا پلاستیک ساخته می‌شود. استفاده از این نوع کفش در صنایع حفاری کاربردهای زیادی دارد و از پاهای افراد در برابر ضربه و سقوط اجسام سنگین محافظت می‌کند.

کفش پلاستیکی

کفش ایمنی پلاستیکی از دیگر انواع این محصول ایمنی است و از جنس پلاستیک ساخته می‌شود. استفاده از این کفش ایمنی در برابر مواد شیمیایی گزینه بسیار مناسبی است و مقاومت بالایی دارد.


بیشتر بخوانید: بهترین برند کفش ایمنی


انواع کفش ایمنی
انواع کفش ایمنی

جمع بندی

امیدواریم که مقاله انواع کفش ایمنی برای شما مفید واقع شده باشد. در این مقاله به طور مفصل به بررسی انواع کفش و کاربرد آنها پرداخته شد. برای انتخاب یک کفش کار مناسب در وحله اول باید به نوع فعالیت خود و سپس انتظاری که از محصول دارید، توجه کنید.

همچنین خوشحال می‌شویم که نظرات خود را در قسمت دیدگاه این مقاله برای ما به اشتراک بگذارید. تیم فنی راندنو آماده پاسخگویی و راهنمایی شما کاربران عزیز درخصوص هرگونه سؤالات رایج در زمینه ابزار و تجهیزات ایمنی است.

اشتراک‌گذاری:

در linkedin به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
0 0 رای
امتیاز مطلب
اشتراک
Notify of
guest
0 دیدگاه
جدیدترین
مشاهده‌ی همه‌ی دیدگاه‌ها