کمپرسور باد فندکی چیست و چه کاربردی دارد؟ شاید برای شما هم این سؤال پیش آمده باشد که پمپ باد فندکی چیست و در چه مواقعی مورد استفاده قرار می گیرد؟ به طور کلی انواع کمپرسور (Compressor) جهت فشرده سازی سیالات مورد استفاده قرار می گیرند.
کارکرد پمپ باد فندکی به گونه ای است که با صرف انرژی مکانیکی، حجم زیادی از گاز مورد نظر را با سرعت بالایی به درون خود می مکد و پس از فشرده سازی، گاز را در مواقع لزوم، خارج می نماید.
کمپرسور باد فندکی باتوجه به ویژگی هایی که دارد، در انواع مختلفی تولید و به بازار عرضه می شود. لازم به ذکر است که سرعت و قدرت این محصول در انواع مختلفی به بازار عرضه شده است. پمپ های باد فندکی از انواع کمپرسور باد کوچک به شمار می آیند. موتور پمپ باد فندکی با اتصال به درگاه فندکی خودرو فعالیت خود را آغاز می کند. این ابزار به واسطه موتور الکتریکی کوچکی که دارد، هوا را درون سیلندر فشرده می کند و از انرژی آن می توان جهت باد کردن انواع لوازم بادی استفاده نمود.
جهت اطلاع از قیمت انواع پمپ باد فندکی می توانید به سایت راندنو مراجعه نمایید و به صورت مستقیم با فروشندگان این تجهیزات در ارتباط باشید. راندنو همواره در تلاش است با معرفی و شناسایی تولیدکنندگان و نمایندگی برندهای معتبر، انتخاب آسان و مطمئنی را برای خریداران فراهم کند.
اگر شما هم قصد دارید تا با انواع این محصول آشنا شوید، تا انتهای مقاله کمپرسور باد فندکی چیست با ما همراه باشید.
آنچه در ادامه می خوانیم:
- تاریخچه کمپرسور باد فندکی
- کمپرسور چیست؟
- انواع کمپرسور باد فندکی
- کاربرد پمپ باد فندکی
- ویژگی های انواع کمپرسور فندکی
- مزایای کمپرسور باد فندکی
- نحوه عملکرد کمپرسور باد فندکی
- راهنمای خرید کمپرسور فندکی
- بهترین برند کمپرسور باد فندکی
- سوالات متداول
- جمع بندی
تاریخچه کمپرسور باد فندکی
کمپرسورها از گذشته تا به امروزه تغییرات گوناگونی کرده اند. تمام این تغییرات به مرور زمان شامل عملکرد بهتر دستگاه، بهبود کارایی و اندازه متناسب دستگاه شده است. در بازه های زمانی مختلف و باتوجه به مواد مختلف موجود، سوخت و انرژی مورد نیاز هر کمپرسور شامل تغییراتی شده است. لازم است بدانید نخستین کمپرسورها در سال 1967 برای کوره های ذوب فلزات مورد استفاده قرار گرفت. بعد از گذشت مدتی با پیشرفت تکنولوژی و اهمیت کمپرسور باد فندکی در صنعت به ویژه برای باد کردن لاستیک خودرو و کارهای کوچکتر، نمونه ای از کمپرسورها با نام مینی کمپرسور به بازار عرضه شد.
کمپرسور چیست؟
کمپرسور باد با نام های کمپرسور هوا، موتور باد و یا پمپ باد نیز شناخته می شود. این ابزار مخزنی است که جریان فشرده هوا در آن قرار دارد. وظیفه این دستگاه نگهداری و متراکم کردن گازها و بخار است و در صورت نیاز، این گاز و بخار را تخلیه می کند.
انواع کمپرسورها از انرژی بالایی نسبت به دیگر محصولات بادی برخوردار هستند. به طور کلی کمپرسور ابزاری است که با توجه به برخورداری از مکانیزمی که در سیستم آن استفاده شده است، هوای محیط را به داخل محفظه می مکد.
سپس این ابزار طبق یک فرآیند به کمک پیستون و پره، فشرده سازی هوا را آغاز می نماید. سپس پس از فشرده سازی، هوای دمیده شده در داخل مخزن ذخیره می شود و در مواقع لزوم می توان از آن استفاده کرد.
انواع کمپرسورها با توجه به کاربردی که دارند در ظرفیت های گوناگونی تولید و به بازار ارائه می شوند. امروزه انواع این محصول در صنایع گوناگون مورد استفاده قرار می گیرد. در ادامه مقاله کمپرسور باد فندکی چیست به کاربردهای کلی این ابزار اشاره خواهیم کرد.
بیشتر بخوانید: نکات مهم در تعمیر و نگهداری کمپرسور باد
انواع کمپرسور باد فندکی
کمپرسور باد فندکی از انواع مختلفی برخوردار است که هریک از آنها جهت انجام کارهای متفاوتی مورد استفاده قرار می گیرد. همانطور که در ابتدای مقاله به این موضوع پرداخته شد، این ابزار توسط یک کابل به قسمت فندکی خودرو متصل می شود و در نهایت فشار هوا را ایجاد می کند.
این کمپرسور با برق 12 ولت فعالیت می کند. در ادامه این بخش از مقاله کمپرسور باد فندکی چیست به معرفی انواع این محصول می پردازیم:
پمپ باد فندکی با کابل اتصال باتری
طراحی و ساختار این کمپرسورها به گونه ای است که به سیم کشی برق ماشین هیچ صدمه ای وارد نمی کند. این نوع کمپرسور به کابل اتصال به باتری مجهز است. همچنین با اتصال آن به قسمت مثبت و منفی باتری خودرو، می توان از این ابزار استفاده نمود.
کمپرسور فتدکی شارژی
انرژی مورد نیاز این کمپرسور از طریق باتری تأمین می شود. انواع پمپ های باد شارژی در مواقعی که امکان دسترسی به برق وجود ندارد یا خودرو خاموش است، گربنه مناسبی برای استفاده به شمار می آیند. لازم به ذکر است که این کمپرسورها از دو نوع تک سیلندر و دو سیلندر در بازار برخوردار هستند.
کمپرسور باد فندکی تک سیلندر
این نوع کمپرسورها همانطور که از نامشان مشخص است، تنها از یک سیلندر برخوردار هستند. از کمپرسور تک سیلندر جهت باد کردن لاستیک اتوموبیل هایی که سبک هستند، استفاده می شود.
کمپرسور باد فندکی دو سیلندر
این نوع کمپرسور به دلیل برخورداری از دو سیلندر، از قدرت بسیار بالایی برخوردار هستند. انواع کمپرسور فندکی دو سیلندر برای خودروهای سبک و سنگین گزینه مناسبی به شمار می آیند. لازم به ذکر است که معمولاً خودروهای سنگین از کمپرسور هوا به صورت جداگانه برخوردار هستند.
کمپرسور باد پیستونی
این نوع پمپ باد فندکی معمولاً جهت مصارف خانگی مورد استفاده قرار می گیرد. این ابزار در سایزهای 25 تا 1000 لیتر تولید و به بازار ارائه می شود. لازم به ذکر است کوچک ترین سایز این نوع کمپرسور، حجم 25 لیتر و 50 لیتر دارد که در صنایع خدماتی مانند دکوراسیون کاربرد دارد.
کمپرسور باد اسکرو
این دستگاه در کارخانه هایی که فشار هوا به بیشتر از 1000 لیتر در دقیقه می رسد، مورد استفاده قرار می گیرد.
کمپرسور باد فندکی فشار قوی
از این نوع پمپ در صنایعی مانند تولید بطری های آب معدنی استفاده می شود. این دستگاه از هوادهی 700-1000 و 1500 لیتر در دقیقه برخوردار است.
بیشتر بخوانید: تفاوت کمپرسور هوای روغنی و بدون روغن | مزایا و معایب کمپرسور باد روغنی و اویل فری
کاربرد پمپ باد فندکی
کمپرسور باد فندکی از جمله ابزارآلات بادی است که در شرایط گوناگون مورد استفاده قرار می گیرد. در ادامه این بخش از مقاله کمپرسور باد فندکی چیست به کاربردهای این ابزار می پردازیم:
- باد کردن چرخ لاستیک خودرو، موتور سیکلت و دوچرخه
- مصارف غذایی و پزشکی
- موارد صنعتی مانند تأمین تغذیه انواع ابزارآلات بادی مانند دریل
- باد کردن وسایل کوچک مانند توپ، تشک بادی، قایق بادی و …
ویژگی های انواع کمپرسور فندکی
انواع پمپ باد فندکی جهت تولید باد مورد نیاز، از قدرت های گوناگونی برخوردار هستند. انواع این دستگاه از قابلیت اتصال به باتری خودرو برخوردار هستند. برخی از انواع این کمپرسورها با درگاه USB فعالیت می کنند و می توان از آنها استفاده نمود.
با استفاده از کمپرسور باد فندکی می توان هرگونه کم بادی و پنچری لاستیک را در کمترین زمان برطرف نمود. برخی از انواع این کمپرسورها وجود دارند که علاوه بر فندکی خودرو، به یک انبر جهت اتصال به سر باتری خودرو برخوردار هستند.
بدنه این محصول از مقاومت بالایی برخوردار است و می تواند سرعت باد کردن لاستیک را به میزان قابل توجهی افزایش دهد. در نتیجه، استفاده از این محصول موجب صرفه جویی در زمان و هزینه ها می شود. کمپرسور باد فندکی از وزن مناسبی برخوردار است و حمل و جابه جایی آن به آسانی صورت می گیرد. از این رو برای افرادی که دائم در حال سفر و گردش هستند، گزینه مناسبی به شمار می آید.
به طور کلی این وسیله برای تعمیرات سرپایی وسیله مناسبی است. همچنین علاوه بر اتوموبیل های سواری، برخی از ماشین های سنگین و نیمه سنگین نیز می توانند از این محصول استفاده نمایند.
مزایای کمپسور باد فندکی
در ادامه این بخش از مقاله کمپزسور باد فندکی چیست به مزایای استفاده از این محصول می پردازیم:
- تأمین انرژی مورد نیاز وسایل بادی
- برخورداری از وزن مناسب
- استفاده بسیار آسان
- قابلیت اتصال به فندکی خودرو و دارای انبر اتصال
- برطرف کردن آسان پنچری یا کم بادی لاستیک
- قیمت مناسب و مقرون به صرفه
- ابعاد و وزن خیلی کم جهت حمل آسان
- ایجاد صدای کم هنگام استفاده از آن در مقایسه با کمپرسورهای معمولی
- استفاده به عنوان ابزار نظافت برای پاک کردن گرد و غبار قسمت های مختلف خودرو
- استفاده از هوا به عنوان منبع انرژی
- برخورداری از قدرت بالا
همچنین راندنو بستری را برای فروشندگان فراهم کرده است تا بتوانند در حوزه انواع ابزارآلات فعالیت کنند و افزایش فروش داشته باشند. شما کاربران گرامی در راندنو می توانید به صورت مستقیم با فروشندگان محصول مورد نظر در ارتباط باشید و بدون هیچ واسطه ای کالای مورد نظر را خریداری نمایید.
بیشتر بخوانید: کار با کمپرسور باد چگونه است؟ راهنمای جامع نصب و راه اندازی کمپرسور باد
نحوه عملکرد کمپرسور باد فندکی
در این بخش از مقاله کمپرسور باد فندکی چیست قصد داریم تا شما را با اجزای تشکیل دهنده این محصول و نحوه کارکرد هریک از آنها آشنا نماییم.
منبع تغذیه
رایج ترین و کاربردی ترین انواع کمپرسور باد قابل حمل هستند و به صورت مستقیم به پریز یا فندک 12 ولت ماشین متصل می شوند. پمپ باد شارژی و برقی از انواع این محصول به شمار می آیند.
موتور الکتریکی
موتور این محصول از اصلی ترین قطعات تشکیل دهنده کمپرسور است. شفت خروجی موتور به تعدادی چرخ دنده متصل است که انرژی را به پیستون منتقل می کند. در برخی دیگر شفت خروجی به یک فن متصل می شود تا در حین کار دستگاه خنک شود.
کلید
کلید نیز همانطور که می دانید، وظیفه خاموش یا روشن کردن دستگاه را برعهده دارد. به عبارتی این قطعه مدار برق دستگاه را تکمیل می نماید.
پیستون و سیلندر
پیستون قطعه ای است که با چرخش چرخ دنده ها به سمت پایین کشیده می شود و هوا را از طریق ورودی به سیلندر وارد می نماید. سپس به سمت بالا هدایت می شود و با بالا رفتن پیستون، هوای فشرده شده از طریق یک لوله رانده می شود.
در نتیجه پیستون این چرخه را به طور دائم تکرار می کند تا پمپاژ هوا به داخل لاستیک را انجام دهد. در واقع پیستون و سیلندر این محصول در جایی قرار گرفته اند که فرآیند تولید نیرو را انجام می دهند.
چرخ دنده
معمولاً در انواع کمپرسورها از دو چرخ دنده استفاده می شود. یکی از این چرخ دنده ها به موتور و دیگری به پیستون متصل است. هنگامی که موتور حرکت می کند، چرخ دنده آن می چرخد و با چرخ دنده پیستون درگیر می شود. در نتیجه هنگامی که موتور حرکت می کند، چرخ دنده ها موجب می شوند تا پیستون به حرکت درآید.
لازم به ذکر است که در برخی از موارد، چرخ دنده دیگری جهت چرخاندن فن وجود دارد.
بیشتر بخوانید: بهترین مارک کمپرسور باد خانگی و صنعتی
سنسور فشار
سنسور فشار دیگر قطعه تشکیل دهنده این ابزار است که برای خواندن فشار استفاده می شود. به طوری که میزان فشار بر روی یک صفحه نمایش دیجیتالی قابل مشاهده است. همچنین این سنسور جهت کنترل دریچه نیز کاربرد دارد.
سوپاپ
سوپاپ از دیگر قطعات تشکیل دهنده پمپ باد فندکی است. این قطعه در انواع مختلفی تولید می شود و در ابزارآلات گوناگون قرار می گیرد. وظیفه اصلی این قطعه این است که در صورت نیاز باعث ورود هوا به داخل سیلندر می شود. همچنین در صورت عدم نیاز به ورود هوا، موجب جلوگیری از ورود آن می شود.
فن
در ساختار برخی از انواع کمپرسور، یک فن تعبیه شده است که موجب خنک شدن دستگاه می شود. محل قرارگیری این قطعه در نزدیکی موتور است که گرمای بیشتری از خود تولید می کند.
رابط
رابط یا کانکتور این محصول در انتهای کمپرسور باد قرار می گیرد و کمپرسور را قادر به باد کردن لاستیک می کند. این قطعه معمولاً از جنس پلاستیک ساخته می شود و گاهی اوقات در یک روکش پارچه ای پوشانده می شود.
روش استفاده از کمپرسور باد فندکی
استفاده از این دستگاه، نیازمند تخصص خاصی نیست. ابتدا بهتر است خودرو روشن باشد. فقط کافیست ورودی برق دستگاه را به قسمت فندکی خودرو متصل کنید. پس از این کار دستگاه روشن شده و آماده استفاده خواهد بود. کافیست فشارسنج روی دستگاه را نگاه کنید و سپس اجازه دهید که فشار به حد مطلوب خود برسد. سپس از این وسیله به راحتی استفاده کنید. لازم به ذکر است اگر به دنبال بهترین پمپ باد فندکی ایرانی هستید، با مراجعه به راندنو می توانید لیست تولیدکنندگان این محصول را مشاهده نمایید و به صورت مستقیم از فروشندگان محصول مورد نظر را خریداری کنید.
راهنمای خرید کمپرسور باد فندکی
هنگام خرید کمپرسور باد فندکی با توجه به کاربرد مورد نظر خود، نوع مناسب این محصول را انتخاب نمایید. در ادامه این بخش از مقاله کمپرسور باد فندکی چیست به نکات حائز اهمیتی که هنگام خرید این محصول باید مورد توجه قرار بگیرد، اشاره خواهیم کرد:
تعداد سیلندر
تعداد سیلندر کمپرسور از نکاتی است که هنگام خرید این محصول باید مورد توجه قرار بگیرد. همانطور که پیش از این گفته شد، انواع کمپرسورهای فندکی در دو نوع تک سیلندر و دو سیلندر تولید می شوند. نوع تک سیلندر این محصول از قدرت کمتری برخوردار است و فشار باد خروجی آن نیز ضعیف تر است. در مقابل نوع دو سیلندر از قدرت پمپ بالایی برخوردار است.
نوع اتصال
یکی دیگر از نکاتی که هنگام خرید این محصول باید به آن توجه داشته باشید، نوع اتصال آن است. به طور کلی، دو نوع اتصال به فندکی خودرو و اتصال با کلامپ به صورت مستقیم، جهت فعالیت این ابزار بادی وجود دارد. در نتیجه مدل هایی که از دو نوع کابل اتصال برخوردار هستند، عملکرد مطلوب تری دارند. همچنین در صورت بروز هرگونه خرابی سیم آن، از سیم دیگری می توان استفاده نمود.
اندازه شیلنگ
هنگام خرید کمپرسور باد فندکی به اندازه شیلنگ آن توجه داشته باشید. اگر اندازه شیلنگ آن بلند باشد، بدون هیچگونه جابه جایی می توانید به هر چهار چرخ اتوموبیل خود دسترسی داشته باشید و آن ها را باد کنید.
اندازه سیم
هنگام خرید کمپرسور فندکی به طول سیم این محصول توجه نمایید. اندازه سیم را با توجه به خودرو و فاصله فندکی خودرو تا چرخ ها در نظر بگیرید. در نتیجه توجه داشته باشید که اندازه کابل خیلی کوتاه نباشد تا بتوانید از آن استفاده نمایید.
لازم به ذکر است که برخی از انواع این محصول از یک کیف نگهداری برخوردار هستند. داخل این کیف ابزارهای پنچرگیری مانند پیچ گوشتی، دم باریک و … وجود دارد. همچنین برخی دیگر از انواع پیشرفته این محصول وجود دارند که از یک چراغ قوه برخوردار هستند. از این چراغ قوه می توان به هنگام پنچرگیری در شب استفاده کرد.
قیمت پمپ باد فندکی به عوامل زیادی مانند طراحی دستگاه، فشار، روغنی یا غیر روغنی بودن آن بستگی دارد. لازم به ذکر است که به دلیل طراحی کمپرسورهای سانتریفیوژ برای کارهای سخت، این نوع پمپ باد فندکی از نوع معکوس گران تر است.
بیشتر بخوانید: راهنمای خرید پمپ باد فندکی یا کمپرسور باد خودرو
بهترین برند کمپرسور باد فندکی
در سال های اخیر و با پیشرفت تکنولوژی، انواع کمپرسورهای فندکی نیز ارتقا پیدا کرده اند. به همین دلیل برندهای داخلی و خارجی مختلفی درصدد تولید این محصول برآمده اند. در ادامه لیستی از بهترین مارک پمپ باد ماشین و دیگر تجهیزات را برای شما آماده نموده ایم.
کمپرسور باد فندکی رونیکس
برند رونیکس در سال 1379 تأسیس و به یکی از بهترین برندهای صنعت ابزار در خاورمیانه تبدیل شده است. رونیکس برندی بین المللی در حوزه تولید ابزارآلات صنعتی، تجهیزات و متعلقات وابسته به آن است. از برترین و محبوب ترین پمپ باد تولید شده توسط این شرکت می توان به کمپرسور باد فندکی رونیکس مدل RH-4260، RH-4261، RH-4212، RH-4263، RH-4261B و … اشاره کرد.
کمپرسور باد فندکی کنزاکس
برند بازرگانی کنزاکس با تجربه 20 ساله حضور خود در بازار ابزارآلات ایران، فعالیت خود را از سال 1394 آغاز کرده است. شرکت کنزاکس درصدد تلاش برای همگام شدن با تکنولوژی روز جهان، محصولاتی مطابق با نیاز مصرف کنندگان و استاندارد جهانی ارائه می کند. از محبوب ترین پمپ باد تولیدشده توسط این شرکت می توان به کمپرسور باد فندکی کنزاکس مدل kac-13 و کنزاکس مدل kac-12
کمپرسور باد فندکی توسن
برند ابزارآلات توسن در سال 1378 فعالیت خود را در زمینه تولید ابزار آغاز نمود. محصولات این برند کیفیت مطلوبی دارند و براستانداردهای بیم المللی ساخته می شوند. توسن از دیگر کمپانی هایی است که به تولید انواع پمپ باد ازجمله کمپرسور فندکی پرداخته است. پمپ باد فندکی توسن مدل 7011IN ،7010IN، کمپرسور فندکی دو سیلندره مدل IM-AC55C از محبوب ترین انواع این ابزار هستند که توسن به بازار عرضه کرده است.
پمپ باد فندکی باس
باس یکی از کمپانی های عرضه کننده انواع ابزار نیمه صنعتی در ایران است. محصولات این برند از کیفیت مطلوبی برخوردار هستند و از قیمت مقرون به صرفه ای برخوردار هستند. کمپرسور فندکی دو سیلندر باس مدل B-COY YT202 یکی از محبوب ترین مدل های این ابزار است که باس به بازار ارائه کرده است.
کمپرسور باد فندکی آروا
آروا از برندهای ایرانی تولیدکننده ابزار است که محصولات باکیفیتی به بازار عرضه می کند. این شرکت به تولید انواع ابزار برقی، دستی، پنوماتیک یا بادی از جمله کمپرسور هوا می پردازد. پمپ باد فندکی مدل 5134، کمپرسور دو سیلندر مدل 5133، و کمپرسور تک سیلندر 5130 از پرطرفدارترین پمپ های فندکی این برند به شمار می آیند.
کمپرسور باد فندکی هیوندای
شرکت هیوندای در سال 1954 تأسیس شد. شرکت هیوندای در تولید ابزارآلات برقی و شارژی، تنوع زیادی دارد. از محبوب ترین پمپ باد تولید شده توسط این شرکت می توان به مینی کمپرسور AC-1024 ،AC-5025 ،AC-8025 AC-1010 ،AC-2425 ،AC-8030 ،AC-1550 و … اشاره کرد.
پمپ باد فندکی ادون
ادون از دیگر تولیدکنندگانی است که ابزارآلات باکیفیت به بازار عرضه می کند. محصولات ادون از کیفیت بالایی برخوردار هستند و همچنان در تلاش برای ارتقای تجهیزات برند خود است. این برند نیز به تولید انواع کمپرسور باد با ظرفیت های مختلف پرداخته است. کمپرسور فندکی ادون مدل X2 ،102-8 و مدل های دیگر از برترین پمپ های بادی است که این برند به بازار عرضه کرده است. لازم به ذکر است ابزار ادون ساخت کشور چین هستند و جزو یکی از پرفروش ترین برندهای ابزارآلات است.
کمپرسور باد فندکی کرون
شرکت ابزارآلات برقی کرون در سال 1983 میلادی تأسیس شد و هم اکنون شامل بیش از 10 کارخانه زیرمجموعه خود جهت تولید ابزارآلات برقی است. شرکت کرون یکی از بزرگ ترین تولید کنندگان ابزارآلات برقی در کشور چین به شمار می آید. از محبوب ترین پمپ باد تولیدشده توسط این شرکت می توان به مینی کمپرسور کرون مدل CT36028 ،CT36043 ،CT36046 ،CT3609 و … اشاره کرد.
کمپرسور باد فندکی ماکیتا
ماکیتا از دیگر برندهای محبوب و معتبر انواع ابزارآلات است. محصولات این برند از کیفیت بالایی برخوردار هستند و براساس استانداردهای روز جهان تولید می شوند. پمپ باد فندکی دو سیلندر خودرو ماکیتا مدل RD-AC14 و 12V از برترین کمپرسورها از نوع فندکی هستند که این برند بهه بازار ارائه کرده است.
کمپرسور باد فندکی گالان مدل 6220، جاب، ماتکس، دوو مدل dw25 و بسیاری دیگر از برندهای معتبر جهان، از تولیدکنندگان محبوب این ابزار به شمار می آیند. لازم به ذکر است اگر قصد تهیه پمپ باد فندکی آلمانی را دارید، محصول مورد نظر را می توانید از برند نورس خریداری نمایید.
سوالات متداول
- چرا وجود پمپ باد فندکی در ماشین ضروری است؟
ممکن است شرایطی برای شما پیش بیاید که چرخ های خودروی شما پنچر شوند و هیچگونه دسترسی به آپاراتی یا تعمیرگاه نداشته باشید. در این وضعیت مجبور هشتید که لاستیک ماشین خود را تعویض نمایید. حتی ممکن است که شما لاستیک زاپاس نیز همراه خود نداشته باشید. در این شرایط وجود یک پمپ باد فندکی برای شما کاملاً ضروری است.
- کمپرسور باد فندکی چه امکاناتی دارد؟
همانطور که پیش از این نیز اشاره کردیم، با اتصال این ابزار به درگاه فندکی خودرو، می توان از آن استفاده نمود. همچنین با استفاده از برق شهری از انواع کمپرسور باد می توان استفاده کرد. لازم به ذکر است که برای جلوگیری از بروز هرگونه خطایی، این دستگاه باید از قابلیت تنظیم قطع کننده در فشار مناسب برخوردار باشد.
جمع بندی
امیدواریم که مقاله کمپرسور باد فندکی چیست برای شما مفید واقع شده باشد. در این مقاله از مجله راندنو به طور کامل به بررسی کمپرسور باد فندکی و انواع آن پراخته شده. همچنین با کاربردهای انواع پمپ باد فندگی و ویژگی هر یک از آن ها آشنا شدید. این دستگاه یکی از پرکاربردترین تجهیزاتی است که در صنایع مختلف به کار می رود. همچنین در حال حاضر تولیدکنندگان بسیار زیادی به تولید انواع کمپرسور باد از جمله پمپ باد فندکی نیز می پردازند.
جهت خرید کمپرسور باد فندکی و اطلاع از قیمت انواع کمپرسور می توانید با مراجعه به سایت راندنو با فروشندگان این محصول ارتباط برقرار نمایید. راندنو امکان مشاهده لیست قیمت کمپرسور باد فندکی و برقراری ارتباط بی واسطه با فروشندگان این محصول را برای شما فراهم نموده است. همچنین خوشحال می شویم که نظرات خود را در قسمت دیدگاه این مقاله برای ما به اشتراک بگذارید. تیم فنی راندنو آماده پاسخگویی و راهنمایی شما کاربران عزیز درخصوص هرگونه سؤالات رایج در زمینه ابزار و یراق است.