امتیاز
4.7
چراغ خیابانی 30 وات اکی لایتینگ مدل سولار IP66
راهنمای خرید
- راندنو صرفاً فروشندگان را به خریداران معرفی نموده و مسئولیتی بابت صحت قیمت کالاها ندارد.
- قیمت کمتر کالا به هیچ عنوان معیار خرید نیست! برای خریدی بهینه، لازم است با فروشندگان تماس گرفته شود.
- چنانچه قیمت اعلامشده از سوی فروشنده پس از تماس، با قیمت درجشده در سایت مغایرت زیادی دارد، از طریق "گزارش خطا" ما را نیز مطلع سازید.
- در صورت دریافت 4 گزارش خطا از سوی خریداران، قیمت درجشده از سوی فروشگاه حذف خواهد شد.
لیست قیمت فروشندگان
توضیحات کلی
چراغ خیابانی 30 وات اکی لایتینگ مدل سولار IP66 یکی از محصولات پرکاربرد اکی لایتینگ است که با تکنولوژی اس ام دی به بازار عرضه شده است. چراغ خیابانی SMD بازتاب نور استاندارد، یکنواخت و بدون لرزشی دارد. این تکنولوژی علاوه بر بازده نوری مناسب، مصرف انرژی کمی دارد. چراغ خیابانی خورشیدی اکی لایتیک مدل سولار به هیچ گونه منبع انرژی نیاز نداشته و به فتوسل و سنسور حرکت داخلی مجهز شده است. توان این چراغ 30 وات می باشد و توانایی روشن کردن یک محیط وسیع را دارد. چراغ خیابانی به دلیل این که در محیط های خارجی نصب می شود و در معرض بارش برف و باران قرار می گیرد، باید دارای درجه حفاظت بالایی باشد. اکی لایتینگ چراغ خیابانی IP دار را به بازار عرضه می کند. تمامی این محصولات دارای درجه حفاظت IP66 می باشد.
مشخصات فنی چراغ خیابانی 30 وات اکی لایتینگ مدل سولار IP66
- نوع لامپ: SMD
- درجه حفاظت: IP66
- توان: 30 وات
یکی از نکات مثبت چراغ های اکی لایتینگ، استفاده از قطعات باکیفیت و لنزهای کریستالی با طول عمر بالا می باشد. طول پایه چراغ خیابانی متفاوت است و بسته به شرایط محیطی انتخاب می شود. جنس بدنه این محصول به گونه ای است که دچار زنگ زدگی نمی شود.
کاربران می توانند برای مشاهده لیست قیمت پایه چراغ خیابانی و سایر محصولات اکی لایتینگ و خرید چراغ خیابانی ارزان به سایت راندنو مراجعه کرده و با فروشنده و نمایندگی اکی لایتینگ به طور مستقیم در ارتباط باشند.
مشخصات فنی
بدون نیاز به هر گونه منبع انرژی
دارای فتوسل و سنسور حرکت داخلی
کالاهای مشابه
پروژکتور SMD زد اف آر 50 وات IP65
نورافکن 1000 وات گلنور بخار سدیم IP65 مدل ونوس 1
پروژکتور COB اکی لایتینگ 100 وات IP66
پروژکتور COB پارس شهاب 120 وات مدل عقیق IP65
نورافکن 250 وات گلنور بخار سدیم IP65 مدل مارس 1
پروژکتور COB هانی نور 200 وات IP65
پروژکتور SMD افق 100 وات IP65
نورافکن 100 وات گلنور IP66 مدل آریل 2
چراغ خیابانی 250 وات مازی نور M801CG250S-H بخار سدیم مدل اپتیما IP43

نظرات کاربران
هنوز نظری ثبت نشده است. اولین نفری باشید که نظر میدهد!