ثبت فروشگاه

چراغ خیابانی

چراغ خیابانی یکی از انواع چراغ است که جهت روشنایی خیابان ها و معابر شهری بکار می رود. این چراغ ها منبع نوری هستند که بر روی ستون چراغ و یا تیر چراغ نصب می شوند. این چراغ ها از درجه حفاظت بالایی برخوردار هستند و در توان های متفاوتی تولید و به بازار عرضه می شوند. از چراغ های خیابانی برای تأمین روشنایی در معابر، جاده ها، خیابان ها، اتوبان ها، برخی از پیاده روهای شهری و ... استفاده می شود. چراغ های به کار رفته در خیابان ها، نور یکنواخت و ثابتی را ارائه می دهند و این نور به رنگ های زرد و سفید ساطع می شود.

اغلب در پایین و بر روی پایه این مدل چراغ ها، یک دریچه تعبیه شده است که کابل ها از آن خارج می شوند. این دریچه برای زیباسازی و مرتب سازی در حین کابل کشی طراحی شده است. جنس بدنه این چراغ ها از فلزاتی همچون آلومینیوم دایکاست تشکیل می شود. جهت استعلام قیمت چراغ خیابانی با مراجعه به سایت راندنو، می توانید لیست فروشندگان محصول مورد نظر خود را مشاهده نمایید. همچنین اگر به دنبال مرکز فروش چراغ خیابانی هستید، می توانید به صورت مستقیم با فروشندگان این محصول در ارتباط باشید و به خرید چراغ خیابانی اقدام نمایید.

چراغ خیابانی چیست

چراغ خیابانی (Street Light) بعنوان روشنایی خیابان ها کاربرد دارد که از زمان های قدیم در معابر و بزرگراه ها جهت تأمین نور در شب مورد استفاده قرار می گرفت. چراغ خیابانی قدیمی ساختار متفاوت تری داشت و اغلب از لامپ های گازی جهت تولید نور استفاده می کرد. اما امروزه چراغ خیابانی ال ای دی نیز به بازار عرضه شده است که تکنولوژی پیشرفته تری دارد. لازم به ذکر است که چراغ خیابانی LED و دیگر تکنولوژی ها همچون COB و SMD دارای مصرف انرژی کمی هستند و نور سالم و باکیفیتی ارائه می دهند. همچنین این محصولات دوستدار محیط زیست هستند و در ساختار آن ها از مواد مضر و سمی استفاده نشده است.

انواع چراغ خیابانی

چراغ های خیابانی باتوجه به نوع کارکرد از انواع متفاوتی در بازار برخوردار هستند.

چراغ خیابانی ال ای دی led

این نوع از چراغ ها جهت استفاده در فضاهای بزرگ گزینه مناسب و کارآمدی هستند. همچنین این چراغ های ال ای دی در مکان هایی که دسترسی به برق امکان پذیر نیست، کاربرد داشته و مورد استفاده قرار می گیرند. با استفاده از این چراغ ها در مصرف انرژی صرفه جویی می شود. همچنین عمر لامپ های ال ای دی را می توان به 50000 ساعت افزایش داد. از کاربرد این لامپ ها می توان به روشنایی جاده ها، پایانه ها، پارکینگ ها و ... اشاره کرد.

چراغ خیابانی SMD

این چراغ ها جهت روشنایی معابر، جاده ها و خیابان ها کاربرد داشته و مورد استفاده قرار می گیرند. این چراغ ها از یک ماژول، چیپ و تعدادی لامپ ال ای دی با اندازه های کوچک تشکیل شده اند. این نوع از چراغ های خیابانی در دو رنگ آفتابی و مهتابی تولید و به بازار ارائه می شوند. این لامپ ها نیز از مصرف برق پایینی برخوردار هستند و جایگزین مناسبی برای چراغ های پر مصرف به شمار می آیند. این دسته از لامپ ها نیز در توان های 30، 50، 80، 100، 150 و 200 وات تولید و در بازار موجود هستند.

همچنین بازه نوردهی بالا، عدم وجود اشعه فرابنفش و برخورداری از لنزهای متقارن از ویژگی های این دسته از لامپ ها محسوب می شوند.

چراغ خیابانی COB

در ساختمان این گونه از لامپ ها ال ای دی ها به طور مستقیم بر روی مدار نصب شده اند. این ال ای دی ها برای فرآیند انجام کار به هیت سینک نیاز دارند. از این رو یک خنک کننده بزرگ از جنس آلومینیوم، جهت از بین بردن گرما بر روی آنها نصب شده است. این لامپ ها از نور متمرکز و لنزهای روشنی برخوردار هستند.

چراغ خیابانی گازی

این دسته از چراغ های خیابانی از بهره نوری بیشتری نسبت به لامپ های رشته ای برخوردار هستند. جریان برق به هنگام استفاده از این چراغ ها موجب می شود که جیوه درون این لامپ ها به بخار تبدیل شود. این چراغ ها مصرف انرژی و تولید گرمای بسیار بالایی دارند. چراغ خیابانی لاک پشتی درواقع همان چراغ گازی است که بادوام ترین و پرکاربردترین نوع چراغ خیابانی محسوب می شود. در ساخت این چراغ ها از لامپ هالید یا بخار جیوه، سدیم و هلیوم استفاده می شود.

چراغ خیابانی خورشیدی

این نوع چراغ به هنگام روز با جذب نور خورشید و با بهره گیری از فناوری فوتوولتائیک، انرژی خورشیدی جذب شده را به الکتریسیته تبدیل کرده و باتری سیستم را شارژ می کند. سپس در هنگام تاریکی هوا این فرآیند متوقف شده و توسط سنسورها و دستگاه کنترلر شارژ باتری، پروژکتور سیستم را روشن می کند و در نتیجه فضا روشن می شود. این دسته از چراغ ها گزینه مناسبی جهت روشنایی فضاهای باز مانند حیاط ها، ویلا و باغ ها به شمار می آیند. لازم به ذکر است که استفاده از این چراغ ها در مصرف برق صرفه جویی به سزایی می کند.

ویژگی های چراغ خیابانی ال ای دی

  • تولد نور بدون تولید گاز
  • عدم جذب حشره ها
  • قطع و وصل سریع
  • تولید نور سالم تر
  • طول عمر بالا

کاربرد چراغ معابر و خیابانی

  1. روشنایی معابر
  2. روشنایی جاده ها
  3. روشنایی پیاده روها
  4. روشنایی بلوارها و میادین شهر
  5. روشنایی اتوبان ها، بزرگراه ها و خیابان ها
  6. روشنایی شهرک های بزرگ و حیاط اداره ها و سازمان ها

مزایای استفاده از چراغ روشنایی معابر

بهره گیری از این چراغ ها از ویژ گی های حائزاهمیتی برخوردار است که در ادامه به مختصری از آنها می پردازیم:

  • استفاده از این چراغ سبب تأمین نور خیابان ها و معابر شهری می شود.
  • نورپردازی استاندارد، عبور و مرور عابرین و رفت آمد خودروها را راحت تر می کند.
  • استفاده از این چراغ ها و روشن شدن خیابان ها، سبب افزایش امنیت و آسایش ساکنین شهر می شود.
  • استفاده از این چراغ ها سبب کاهش حوادث و سوانح ناشی از وقوع تصادفات می شود.
  • با وجود نور کافی، برخی از فعالیت های تجاری و صنعتی در شب نیز ادامه پیدا می کند.
  • استفاده از این لامپ ها در موجب صرفه جویی در مصرف انرژی می شود.
  • به کارگیری از این لامپ ها هزینه های تعمیر و نگهداری را کاهش می دهد.

معایب چراغ خیابانی

  • دشواری نصب و تعویض لامپ
  • احتمال خرابی چراغ های خیابانی سنسوردار
  • دشواری در محافظت از لامپ ها

اجزای چراغ خیابانی

می توان چراغ های معابر و خیابانی را به صورت کامل با تجهیزات خریداری کرد. همچنین می توان هریک از اجزای آن را جداگانه خریداری نمود. این چراغ ها از چند بخش مختلف تشکیل شده اند که در ادامه به آنها می پردازیم.

پایه ها

از مهم ترین اجزای چراغ خیابانی می توان به پایه آن اشاره کرد. پایه چراغ خیابانی در ارتفاع های 2 متری، 5 متری، 10 متری، 14 متری و ... به بازار عرضه می شود. کابل چراغ ها معمولاً در طول پایه یا همان لوله قرار داده می شود و به صورت زمینی به تابلو برق متصل می شود.

درایور چراغ خیابانی

داریور ها باید طبق استاندار مشخصی واقع شوند. در داریورها ضریب اعوجاج هارمونیک پایین THD<10% و ضریب توان بالا PH>0.95 می باشد. FLICKER-FREE یا فلیکر چراغ خیابانی باعث می شود چشم کمتر خسته شود. در مکان هایی که دوربین مداربسته استفاده می شود، با چشمک نزدن، از خراب شدن تصاویر جلوگیری می کند.

چیب چراغ خیابانی

چیب یا همان منبع روشنایی چراغ در دو نوع چراغ خیابانی SMD و COB ارائه می شود. تفاوت این دو محصول در ساخت آن ها است و هر کدام مناسب فضای خاصی است. به صورت کلی هدف استفاده از این چراغ ها روشنایی گستره تر فضاها می باشد. استفاده از چراغ خیابانی SMD منطقی تر است. چیب های با کیفیت CRL بالاتر از 80 درصد دارند تا وضوح رنگ نور چراغ بالاتر باشد. برندهای nichia و osram بهترین چیب های الکتریکی را ارائه می دهند. 

دستک چراغ خیابانی

چراغ خیابانی می تواند به صورت یک طرفه و یا دو طرفه باشد. به میله اتصال دهنده میان چراغ های دو طرفه، دستک و یا براکت چراغ خیابانی گفته می شود. براکت بین دو سری چراغ ارتباط ایجاد می کند. انتخاب نوع چراغ و یک طرفه بودن و یا دو طرفه بودن آن، بسته به مکان مورد استفاده و عرض خیابان متفاوت است.

سری یا حباب چراغ خیابانی

سری چراغ های خیابانی می تواند بر روی پایه، لوله و یا داخل براکت قرار بگیرد. این سری ها محل نگهداری منبع نور هستند. یک نوع حباب برای این نوع چراغ ها وجود دارد که به حباب لاک پشتی نیز مرسوم است. پایه و حباب این چراغ ها بدنه چراغ خیابانی را تشکیل می دهند.

لامپ چراغ خیابانی

در گذشته، تکنولوژی لامپ این نوع چراغ ها، از نوع گازی و یا لامپ خیاری از نوع بخار جیوه و بخار سدیم بوده است که با توان های بالا مانند 70 وات، 250 وات و 400 وات عرضه می شدند، اما امروزه از تکنولوژی ال ای دی برای ساخت لامپ چراغ های خیابانی استفاده می شود. این لامپ ها می توانند ال ای دی، اس ام دی و یا سی او بی باشند. چراغ خیابانی COB طول عمر بالایی دارد و مصرف انرژی آن نیز بسیار پایین از چراغ خیابانی بخار سدیم است. 

چراغ خیابانی خورشیدی نوعی از این چراغ ها است که ویژگی منحصربفردی دارد. این چراغ از یک باتری جهت ذخیره انرژی خورشید استفاده می کند و در هنگام شب، از این انرژی برای تأمین روشنایی نیز بهره می برد.

انواع پایه چراغ خیابانی

پایه ها تأثیر زیادی بر کارایی چراغ دارند که در انواع زیر هستند:

پایه چراغ ساده 

این پایه متشکل از یک یا چند لایه فلز ضد زنگ و یا فولاد ضد زنگ است. ارتفاع این پایه ها از 5 تا 12 متر است.

پایه چراغ پارکی

این نوع پایه معمولاً به رنگ سبز است و میزان مقاومت آن نسبت به سایر پایه ها کمتر است.

پایه چراغ لوله ای گالوانیزه

این پایه مشابه با پایه چراغ های ساده است با این تفاوت که پایه به صورت لوله ای است و در اطراف آن یک لایه روی قرار گرفته سپس گالوانیزه شده است. علت گالوانیزه کردن پایه چراغ بدلیل افزایش مقاومت آنها است.

پایه چراغ دکوراتیو

این پایه چراغ ها طراحی خاصی دارند و مناسب برای مکان هایی هستند که دکوراسیون اهمیت زیادی دارد.

نصب چراغ خیابانی LED

چراغ های خیابانی در مکان های گوناگون نصب می شوند. عواملی همچون زاویه تابش، مقدار روشنایی، ارتفاع پایه چراغ، پستی بلندی ها، پیچ و خم جاده و فصل نصب چراغ و دیگر موارد در نصب چراغ ها تاثیرگذار هستند. 

بهترین برند چراغ خیابانی

امروزه استفاده از این گونه چراغ ها رواج پیدا کرده است. به همین دلیل شرکت های بسیار زیادی به تولید این چراغ ها می پردازند. از مشهورترین این شرکت ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

چراغ خیابانی گلنور

گلنور یکی از بزرگ ترین تولیدکننده های انواع چراغ معابر و خیابانی در ایران است. چراغ های گلنور سیستم اپتیک مناسبی دارند و نوری بدون خیرگی ایجاد می کنند. به همین دلیل برای بزرگراه ها و معابر بسیار مناسب هستند. این چراغ ها توانایی بهینه سازی مصرف انرژی دارند و بهره نوری آن ها نیز زیاد است. به همین دلیل با استفاده از این چراغ ها می شود تا 70 درصد در مصرف برق صرفه جویی کرد. چراغ های این شرکت به دو دسته چراغ خیابانی HID و چراغ LED خیابانی تقسیم می شوند.

چراغ خیابانی پارس شهاب

پارس شهاب یکی از شرکت های نام آشنا در زمینه روشنایی معابر است. این شرکت به تولید چراغ های متنوعی می پردازد و محصولات آن پاسخگوی نیاز تمامی مصرف کنندگان است. این شرکت با بیش از نیم قرن سابقه علاوه بر این چراغ ها، به تولید انواع لامپ، چراغ سقفی، پنل ال ای دی و ... نیز می پردازد. محصولات این شرکت بسیار باکیفیت هستند و از گارانتی های معتبری برخوردارند.

چراغ خیابانی مازی نور

صنایع روشنایی مازی نور یکی از بزرگ ترین شرکت هایی است که در زمینه محصولات روشنایی فعالیت می کند. چراغ های معابر و خیابانی این شرکت بسیار متنوع هستند و در مدل های اپتیلوکس، ساترن، هلیوس، آستریا، هالی، زئوس، اپتیما و وگا به بازار عرضه می شوند. این چراغ ها بدنه های مستحکم و باکیفیتی دارند و از طول عمر بالایی برخوردار هستند.

چراغ خیابانی صبا ترانس

روشنایی صبا ترانس با بیش از دو دهه فعالیت در زمینه تولید محصولات روشنایی، باکیفیت ترین پروژکتورها و چراغ های معابر و خیابانی را به بازار عرضه می کند. این چراغ ها در انواع SMD و COB به بازار عرضه می شوند و توان های گوناگونی دارند. کیفیت این چراغ ها مطلوب است و قیمت آن ها نیز مقرون به صرفه است.

از دیگر برندهای مشهور در زمینه تولید این چراغ ها می توان به چراغ خیابانی تکنوتل، اوکی لایتینگ، شعاع، هانی نور، کیهان و تک نور اشاره کرد.

قیمت چراغ خیابانی

عوامل بسیار زیادی بر روی قیمت چراغ خیابانی اثرگذار هستند که از مهم ترین آن ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. برد و زاویه تابش نور
  2. نوع تابش نور
  3. توان چراغ
  4. ابعاد چراغ و ارتفاع پایه
  5. نوع تکنولوژی به کار رفته در لامپ 
  6. درجه حرارت، شار نوری و بازده لامپ

جهت خرید و اطلاع از قیمت چراغ خیابانی گلنور و قیمت چراغ خیابانی لاک پشتی با مراجعه به سایت راندنو با فروشندگان این محصول در ارتباط باشید.

خرید چراغ خیابانی

برای خرید چراغ خیابانی می توانید از بخش بالای همین صفحه، کالای مورد نظر خود را انتخاب کنید و مشخصات فنی کالا را مشاهده نمایید. سپس قیمت کالا را در فروشگاه های مختلف با یکدیگر مقایسه کنید و بصورت مستقیم با فروشنده مورد نظر ارتباط برقرار نمایید. راندنو امکان مشاهده لیست قیمت چراغ خیابانی و برقراری ارتباطی بدون واسطه با فروشندگان را برای شما فراهم می سازد.

لیست مقایسه

برند


نوع لامپ


درجه حفاظت


توان